Onsdag, lång dag

Puh. Jag har varit med Sara i Kristianstad idag. Nog för att jag älskar att gå i affärer, men min kropp är verkligen inte gjord för det! Känns i hela kroppen hur mycket jag har gått & så är jag trött som en åsna. Men inget slappande eller sovande här inte. Tänkte nämligen att jag skulle röja undan på rummet, få pappa till att hjälpa mig möblera om & sen ska jag få uppsatt all julpynt. Nej, jag har inte fått upp det än, men jag har inte heller varit hemma på nästan 2 veckor. Fy på mig!

Iaf, när jag & Sara var stan idag så hittade vi massor med fina saker. Jag hoppas verkligen att jag får ett eller fyra presentkort på H&M, för jag har planerat en liten överraskning därifrån till nyår hade jag tänkt. Sen hoppas jag att jag får alla småsaker från Åhlens med. Hittade bla en portfolio som var jättesöt. Vit pärm med lite silverglittriga mönster & svarta pappersark i ca a4 format innuti. Jättefin! Där kan jag ju samla alla mina bilder. Sen hittade jag en sak som jag hoppas kunna handla själv snart, också en liten överraskning (det är jobbigt att skriva saker man har planerat i bloggen, för jag vet att folk som ska få det läser....) haha :) Sedan såklart en ny kalender, men det visste mamma redan om. Det har i vilket fall som helst varit en supertrevlig dag med Sara, det var längesen vi umgicks nu så detta behövde jag. Tror också att min kropp & mitt sinne tycker att det är skönt att vara hemma för en gångs skull, även om jag älskar att vara med Alex så är det nog bra för mig att vara hemma ibland :P

Nu ska jag ut & ta en cigg, sätta på mig något lite mer bekvämt, sätta igång riktigt bra musik på datorn sen ska jag röja. Så ni får ha det bra sålänge som kommer jag höra av mig sen!

Peace
/S


Lite dålig bild på portfolion. Tagen med mobilen. & en gammal bild å mig & Sara :)


Din åsikt
Postat av: www.jagarintesomdu.blogg.se

Gör du gratis design? :D

2008-12-10 @ 19:52:43
URL: http://jagarintesomdu.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill ha en bloggdesign!

2008-12-10 @ 19:54:02
URL: http://youareanasshole.blogg.se/
Postat av: www.jagarintesomdu.blogg.se

Okej :) Gör du illustrationer också? :D



2008-12-10 @ 19:56:44
URL: http://jagarintesomdu.blogg.se/
Postat av: Pinsamhetsbloggen

Tycker du om att skratta? Vill du ha lite reklam för din blogg? Gå då in på denna blogg: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se, läs alla de pinsamma historierna och skicka in en egen. Länkar gärna till just DIN blogg, när du skickar in en egen pinsamhet. Du får även vara anonym om du vill. Ta en kik!

2008-12-10 @ 20:02:54
URL: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se/
Postat av: Thessan

Hej! Har precis kollat igenom din blogg, måste bara säga att jag älskar den! Kommer fortsätta följa den med bloglovin (:

Ha en bra kväll! :)

2008-12-10 @ 20:07:44
URL: http://barbieslut.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Gör du gratis illustrationer??

Jag skulle vilja ha en i så fall :)

Hur har du lärt dig?

2008-12-10 @ 20:09:29
URL: http://isabellees.blogspot.com
Postat av: Isabelle

Okej, ska göra det :) men varför gör du gratis?? Är det för att du vill ha något att träna på eller? :)

2008-12-10 @ 20:14:20
URL: http://isabellees.blogspot.com
Postat av: Sara

Du är förbannat snygg inte jag. Kolla bara in mitt fetto ansikte på bilden >.<

hur fick du så många kommentarer.

skicka dem till mig xD

haha

2008-12-10 @ 22:04:27
URL: http://saraellstrom.blogg.se/

Jag kommer inte att godkänna kommentarer som är anonyma, kränkande mot mig eller folk i min omgivning & kommer inte godkänna reklam kommentarer. Så hade ni tänkt göra det kan ni strunta i det för det tas bort direkt. Tänk också på att du aldrig är riktigt anonym på internet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (Enbart jag som ser den :*)


Har du en blogg jag kan besöka?:


Säg vad du tycker :D

Trackback