Midsommar, ensam hemma & lite känslor.

Ja, midsommar firades hemma i Höör. Bara jag, Max & Nemo. Det var trevligt. Vi gjorde egna köttbullar & kokade potatis så som sig bör. (vi hade massa jordgubbar med socker & kaffegrädde också, glömde ta bild bara -.-) Det var hur mysigt som helst att leka familj för en helg =) Igår var vi uppe hos mamma & åt mat. Vi fick även en bit tårta som hon hade gjort =)

Men idag börjar allvaret litegrann. Pappa & Nettan kommer hem från Ullared & Max åker till Malmö. Jag ska alltså vara utan honom på obestämd tid. Känns lite ledsamt. Jag är van vid att ha träffat honom varje dag i 5 månader (exakt idag! =D) & nu helt plötsligt ska jag klara mig utan honom. Men det måste bli såhär, vi måste också vänja oss till han flyttar till Karlshamn.. Men jag kommer sakna honom så otroligt mycket. Inte minst när jag ska sova! Hur sover man själv efter 5 månader? Jag har delat säng med honom nästan varje dag i 5 månader, med killen jag älskar, blivit skedad varje kväll.. Usch! Jag blir nästan tårögd av tanken =(

Här kommer lite bilder från midsommar istället.

Hoppas alla ha en lika solig & varm morgon som jag har!

Din åsikt

Jag kommer inte att godkänna kommentarer som är anonyma, kränkande mot mig eller folk i min omgivning & kommer inte godkänna reklam kommentarer. Så hade ni tänkt göra det kan ni strunta i det för det tas bort direkt. Tänk också på att du aldrig är riktigt anonym på internet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (Enbart jag som ser den :*)


Har du en blogg jag kan besöka?:


Säg vad du tycker :D

Trackback