WHAAAAAAAAAAA!



Jag har sett dom live. Jag har, efter 8 år, äntligen sett mitt favoritband live! FY FAN VAD BRA DET VAR!!!!! Ont i kroppen fick jag, och har fortfarande ont. Men det var värt det! Aldrig har jag kännt en sådan lycka över att lyssna på Papa Roach. Dom spelade bra låtar, bl.a Scars (den här uppe) som är en av mina favoriter. Det är den låten som betytt mest för mig i alla år. Jag har haft den akustiska versionen av Scars som ringsignal i 6 år nu tror jag det blir. Elelr iaf sen man kunde ha låtar som ringsignal. haha! Jag hade en telefon som man inte kunde ha det, så jag spelade in ett ljudklipp & hade det som ringsignal. Jag kan tillochmed sitta & sätta igång låten & ÄNDÅ tro att det ringer. Så ja, jag har väl förstört den lite. Men jag kan lyssna på den, för den är bäst
Usch vad jag bablar.

Bra var de iaf!

Imorgon börjar jag jobba! Neeeeeervös! :D haha! Men jag ser verkligen fram emot det =) Ska bli riktigt kul att faktiskt börja tjäna pengar! Jag börjar halv 7, så det blir upp klockan 5 -.- haha! Men, äh. vem bryr sig =) Nu kan jag kanske komma in i ordentliga sömnrytmer. I need that.

Well, jag lever, jag har sett mitt favoritband & jag är fortfarande världens lyckligaste
Bai!

Cha cha!!




Allt bra med folket?
Jag mår prima just nu måste jag säga. Haft ett par jobbiga dagar med breakdown, migrän & ryggont. Men nu mår jag bättre. Har precis städat nedanvåningen med Jonna & tagit en dusch, så man känner sig rätt så duktig.

Jaha, lite nyheter då. Först och främst så är jag & vännen jag pratade om i förra inlägget, blivit vänner igen =) Så jag är happy!
Sen har jag gått & skaffat JOBB! Japp, jag, Stephanie Lindhe, börjar jobba på tisdag. Det blir på Burger King & blir lite som ett extra jobb brevid skolan. Nästa vecka jobbar jag 37.5 timmar. Wow. Hård start må jag säga, men vafan, jag gillar det! =) Jag ser verkligen fram emot att börja jobba, tjäna pengar & faktiskt ha något mer än bara skolan att göra. Det behövs nu i höst/vinter rusket.
Imorgon ska jag på konsert. JAPP! Jag ska se min absoluta favoriter, Papa Roach. & JAG ÄR RIKTIGT GLAD ÖVER DET! Det var bestämt redan i augusti att jag skulle dit, sen insåg jag rätt snabbt att jag inte hade råd. Men sen när Flo åkte hem sist så hade han lämnat pengar till mgi så jag kunde gå. Är han bäst eller?! :D Det är dock inte bara Papa Roach, det blir Disturbed också. & två andra småband som jag aldrig hört talas om. & DET SKA BLI FUCKING AWESOME ATT SE PAPA ROACH! WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Om ni är intresserade av vilka låtar dom ska spela, så är detta en preliminär spellista för er med spotify då =) ; Papa Roach setlist

Ikväll blir det att ta det lugnt, kanske kolla på Lejonkungen 3 med Jonnis. Annars lugnt. Ska jobba en snabbis imorgon på Mamsens jobb, bara lite så extrahjälp typ. =)

Må gott!
Pöss

Egotime!






Dagens








Såhär ser jag ut idag! =) Målat naglarna shockrosa, klippt luggen & sotat ögonen!
Hörs!

Dagar av glädje & sorg




Ja, jag tänkte berätta lite av allt som har hänt de senaste veckorna. Flo var här, han var här med mig, & det var helt underbart att äntligen få vara med honom! Vi hade 9 underbara dagar.

Vi drack öl med Pålle & Emma på Petri, vi kollade fotboll & drack öl med Pålle, vi låg & mös & snackade till klockan 5 på natten, vi var ute en hel dag på stan med Anju, vi drack öl hemma hos Pålle, vi var hemma hos Micki, vi gick en regnig promenad från Gustav till Limhamn mitt i natten, vi var på fest hos Mickis pojkvän, vi var i Höör, vi fikade med Pålle & Emma, vi låg i soffan en hel dag framför tvn, vi var ute vid havet, vi mös & pratade till klockan 7 på morgonen. & vi sa hejdå samma dag som Malmö tog guldet.

Vi gjorde en hel del, & det var hur mysigt som helst. Jag har aldrig kännt mig så lycklig, så älskad & så levande som jag gjorde när han var här. Han får mig att må otroligt bra! & han kommer tillbaka den 28 december :D Så det är inte såååå lång tid tills dess =)

Det har dock hänt lite dåliga saker också, under tiden han var här. Jag har förlorat en av mina bästa vänner pga en orsak som jag inte tänker skriva ut här. Det är mellan mig & henne, ingen annan. Men jag ville bara säga att jag saknar henne otroligt mycket, och jag hoppas fortfarande på att det ska bli bra igen..





& påtal om att Malmö tog guld i söndags. På kvällen i söndags stack jag till möllan & firade med Pålle & Holmis. Blev inte så sent eftersom det var skola på måndag sen. Men i måndags mötte jag upp Anju i stan, först för en fika & sen för 2 öl. Sen gick vi vidare till stortorget & firade guldet med 20.000 andra himmelsblå supportrar & våra hjältar i Malmö FF. Efteråt gick vi tillbaka till lilla torg & tog en öl till. Det var helt underbart att äntligen, efter 6 år, få fira ett guld igen! INGEN HIMMEL ÄR SÅ BLÅ SOM MIN!

Jag har sovit väldigt oroligt denna veckan. Vaknar stup i kvarten av mardrömmar om diverse saker. Så i tisdags bjöd Micki hem mig till henne, & vi satt & snackade hela kvällen. Slutade med att jag sov där. Under onsdagen började jag kräkas en del & jag har varit sjuk i några dagar. Jag har tillochmed spytt blod =(. Men nu mår jag bättre igen =)

Ikväll ska jag hem till Micki igen för en mysig kväll! Ska bli trevligt som vanligt.

Jag saknar Flo väldigt väldigt väldigt mycket. De var svårare att säga hejdå denna gången. Men som han sa, "this is not goodbye, this is see you soon" =)

Nu måste jag äta något! Kanske slänger upp en outfit bild senare, kanske kanske kanske! =) haha!

Puss

SM - GULD!

*

Ett
SM-GULD ja det har vi!
Två SM-GULD ja det har vi!
Tre SM-GULD ja det har vi!
Fyra SM-GULD ja det har vi!
Fem SM-GULD ja det har vi!
Sex SM-GULD ja det har vi!
Sju SM-GULD ja det har vi!
Åtta SM-GULD ja det har vi!
Nio SM-GULD ja det har vi!
Tio SM-GULD ja det har vi!
Elva SM-GULD ja det har vi!
Tolv SM-GULD ja det har vi!
Tretton SM-GULD ja det har vi!
Fjorton SM-GULD ja det har vi!
Femton SM-GULD ja det har vi!

SEXTON SM-GULD JA DET HAR VI!!!!!!!!!!!!!!
MÄSTARNA FRÅN MALMÖ HÄR ÄR VI! MÄSTARNA FRÅN MALMÖ HÄR ÄR VI! MÄSTARNA ÄR VI, MÄSTARNA ÄR VI, MÄSTARNA FRÅN MALMÖ HÄR ÄR VI!!!!!!!

Fy fan vad bra detta känns! Efter en helt underbart fantastisk säsong av underbart spel, fantastiska tifon, mycket nerver & mycket glädje. Guldet är ÄNTLIGEN himma i Malmö igen!
Det känns fortfarande lite overkligt, som att man inte hunnit koppla det ännu. Det finns mycket glädje inom mig, men jag kan inte förstå varför. Jag var inte på matchen, jag sprang inte in på planen. Hur mycket jag än ville vara där, så var jag inte det. Jag valde att stå över matchen för att följa min pojkvän till kastrup & säga ett tårfyllt hejdå. Jag hade en biljett för 250 kr för bara 3 veckor sen, som jag valde att tacka nej till. Mitt eget beslut. Jag måste nog ändå säga att jag ångrar mig lite..

Jag var dock på Möllan senare under kvällen. Fullt tryck, möllan exploderade! Många glas krossades då de vältes från borden av all dans, golvet var klibbigt, lika klibbigt var det i luften. Trots nästan minusgrader ute (kändes iaf som det!) så rann svetten på en! Att sjunga om sina 16 SM-Guld, inte en, inte två, inte tre, utan trettioelva gånger, alla verser, var en helt underbar känsla. Att hoppa & sjunga ramsor om sveriges bästa team. Att sjunga hymnen. Göra något försök på "ingen himmel". Höra smällare efter smällare ute på torget. Se alla människor med himmelsblå halsdukar, tröjor, mössor. You name it. Det var en sådan härlig atmosvär, och jag ville inte åka hem.

Men idag blir det att fira igen. Stortorget 18.00. VI SKA FIRA GULDET!
& det kommer jag att göra varje dag tills säsongen 2011 drar igång, & då ska jag heja fram får mästarlag till ännu ett guld!

TACK MALMÖ! TACK!

*jag vill ogärna använda mig av Peter Linds bilder, men det fick bli så denna gången! Alltså, Peter Lind har tagit bilden, och jag tog den från himmelrikets forum.

RSS 2.0