Önskelista!


Ja, man måste väl önska sig något antar jag? Har hittat lite smått som jag skulle vilja ha! =)

  • Diana Mini & Flash, rosa skitsöt kamera. Lite dyr kanske, men jag vill HA! Finns att köpa här!
  • Teddypläd, finns att köpa på bland annat Rusta. Jag vill ha den lila ;D
  • Ny plattång. Gör iiiingenting om jag får en likadan jag har nu. Alltså en OBH Nordica. Men sålänge det är med keramikplattor är jag nöjd =) (min har levt ett 5 år gamalt liv, dags för en ny!)
  • Allt som relateras till Paris. Tavlor, prydnader, smycken, allt! Just en liknande tavla som på bilden finns tex på City Gross =)
  • Effektfilter 4x Star Ø52 mm, finns att köpa här! (går också bra med 8x)
  • Smycken med budskap. Tex Hope, Love, Faith. Även prydnas saker med budskap går bra. =)
  • Presentkort på b.la H&M & Gina Tricot.
  • Presentkort på skor (Din sko, skopunkten, scorett)
  • Presentkort på bh (Twilfit eller Triumph)
  • Parfym (Kylie Minogue Darling) (INTE sweet darling)
  • PENGAR!
Något annat kan jag inte komma på. En riktigt tråkig önskelista, men nu har ni något att gå efter som ni vill ge mig något =)

December närmar sig..

Jag har haft några jobbiga dagar i mitt huvud. Nightmares, flashbacks, minnen, you name it. Men jag har haft fint folk runt mig. Helgen var hur mysig som helst. Fredagen fick jag hoppa in & jobba så jag somnade i Björns famn direkt vi kom hem nästan, haha! Lördagen spenderade vi med fika & bio med Micke, Björns vän. Vi såg Tintin, i 3D. Första gången jag ser 3D, haha! Lite sjukt att man kan vara så sjukt efter egentligen :S Sen söndagen spenderades nästan oavkortat i sängen. Vi bara mös & busade. (jag fick ta allt täcke, haha!) Sen fick jag snällt åka hem till lilla Höör igen.

Jag hatar att vara ensam just nu. Jag är rädd för mig själv, mina tankar & minnen. Jag hatar att veta att det snart är december. Månaden jag hatar mest, men ändå älskar mest. Jag älskar julen, allt julmys & alla härliga lampor & ljus. Men jag hatar det så innerligt för det påminner mig om så fruktansvärt mycket smärta.

Igår bestämde jag mig för att åka in till Malmö, dels för att träffa Björn med också för en fika med Jonna! Jag & Jonna satt & fikade & snackade skit. Så ringer Björn & vill bjuda oss på middag hemma hos hans syster. Sagt & gjort, vi åker dit, handlar mat på Mobilia & sen lagar han den till oss 3 tjejer. Det var mumsigt & till efterrätt blev det lite sorbet & tittande på Bridesmaids. Sen körde vi hem Jonna & sedan vidare ut till en liten pir ute i västra hamnen för att bara sitta & snacka. Det var första gången jag erkände att jag var rädd för december, att jag inte mår 100% just nu. Efter en stund där ute så är det dags att ta tåget hem.


Idag vaknade jag efter någon enstaka timmars osammanhängande sömn. Inte gjort ett knyst idag förutom att vara ute med Nemo & ligga i soffan med mensvärk. Somnade i soffan i någon timme & hade flera missade sms från mitt hjärta, där han bland annat frågat om jag ville att han skulle komma upp till mig. Det såg jag en timme efter han skrivit det. Men så kom vi fram till att det kanske var lite sent att komma upp.

En timme senare stod han i mitt vardagsrum. Med en bukett blommor till mig. Jag har aldrig någonsin fått blommor förr. Men oj vad glad jag blev! Mest för att han kom upp, men för blommorna också såklart =) & vi har bara mysit i soffan hela kvällen!

Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna en pojkvän som honom. Han gör mig så lycklig. Han får mig att känna mig speciell. Inte "retard"speciell, utan speciell. Älskad. Han får mig att känna mig hel. Många av er som läser detta tycker kanske att det är sjukt att jag kan känna så efter bara en månad, men för mig känns det som att vi varit ett par i all evighet & min kärlek för honom blir bara starkare & starkare för var dag som går. Jag älskar min Björn, till månen & tillbaka. ♥

Nu ska jag försöka sova. Är helt lyrisk av lycka ännu en gång. Tyvärr ligger det tankar & minnen som trycker längst bak i hjärnan. Men jag ska försöka ignorera dom. Samma gäller min äckliga jobbiga jävla mensvärk. Jag vill somna med känslan av lycka & kärlek.

Puss.

Mina fina blommor jag fick av mitt hjärta idag ♥

We won't fade into darkness ♥

Du gör mig så lycklig hjärtat ♥

Vårdcentralens stamkund!

Ja, det känns lite så nu. Ska dit idag igen. Det blir 3e gången på 3 månader.. Jag brukar inte ens vara där 1 gång om året!

Nu gäller det dock inte hostan. Hostan har blivit bättre & jag hostar mest på kvällar och på morgonen. Men nu är det mina jävla öron! Är det inte det ena så är det de andra. Har alltid haft problem med både öron & hals som liten, mest öron tror jag. Hade rör i öronen i flera år då jag hade vätska bakom trumhinnan & lite sånt kul (tror det var det iaf). Nu har jag knappt hört något på en vecka & det blir bara värre & värre. Till en början kändes det bara som jag hade lock för öronen, men nu känns det faktiskt som att jag skulle ha vätska i dom. Jag hör nästan ingenting! Jag klarar av att prata i telefon & om någon pratar direkt i mitt öra. Men sitter du en meter från mig & försöker säga något så måste du nästan skrika för att jag ska höra.

Jag känner mest för att gråta hela tiden. Känner mig så jävla maktlös & värdelös.. Om det är något jag hatar så är det att vara sjuk. & egentligen är jag ju tillräckligt frisk för att kunna jobba. Men hur fan ska jag kunna ta emot beställningar när jag inte hör något?! Jag har varit hemma hela helgen & jag kommer med 90% säkerhet behöva vara hemma imorgon igen. & jag vill inte sitta hemma, jag vill ju jobba! Det är skitjobbigt & inte minst pinsamt att behöva ringa chefen hela tiden för att jag inte kan jobba.. Nej jag vet att jag inte kan hjälpa det, men det är jobbigt ändå.

& så saknar jag min Björn.. Jättemycket! Jag blir så mjäkig & svag när jag är sjuk eller något inte står rätt till & då vill jag alltid vara nära den jag tycker om. Så är det. Men förhoppningsvis träffar jag honom på onsdag en stund innan bion, sen har vi hela helgen tillsammans.

Just det! Jag ska ju på bio på onsdag! Den 4e delen av Twilight sagan har ju premiär. OOOOH! Min favoritbok! äntligen! Det blir jag, Jonna, Micki & Kevin som ser den tillsammans. Det ska bli superkul! Hoppas bara jag kan höra något..

Ja, bara en liten uppdatering om lilla sjuklingen.

*host host* fortsättningen..

Ja, jag hostar fortfarande. Var hos läkaren i torsdags då jag inte kunde sova alls.. Jag fick sitta upp i soffan för att ens få en blund.. Men inte nog med att hostan inte ger sig, jag hade även lock för öronen.. Så jag kom iväg till vårdcentralen, fick medicin & fick även reda på att det i mina öron som den förra läkaren tyckte var svamp var tydligen en infektion & att jag har för lite syretillsättning till mitt blod, wiie! (förklarar varför jag är så satans trött alltid!)

Så jag hämtade ut medicinen som läkaren skrev ut, över 500 kr. Började med hostmedicinen, som dessutom har morfin i sig. Den hjälper! Jag kunde sova utan att hosta ihjäl mig. Men igår när jag kom till jobb fick jag springa rakt till toaletten för att spy. Inte bara en gång, inte två utan TRE gånger. Så jag fick ju snällt åka hem igen i tron om att jag blivit magsjuk. Nej, då visar det sig att jag tagit denna medicinen när jag var yngre & reagerat likadant på den. KUL! Jag är överkänslig mot morfin (Y) (antagligen, ska testa på måndag då jag ska in till vårdcentralen, igen!) Mina öron blir bara värre & värre. Nu hör jag nästan ingenting. Tänk er att ni är under vatten när någon försöker prata med er, så låter det för mig hela tiden..

Så ehm ja.. Det känns ju bra att jag blir bättre! (ironiiiiiiiii) Visst, hostan blir bättre & bättre, men resten är fortfarande fucked up. & trots att jag inte tagit något av medicinen sen igår morse så känner jag mig fortfarande helt yr & illamående. Misstänker dock att det kan ha med öronen att göra.

Hoppas allt är bra med er & att nu klarat er ifrån att bli sjuka!
Puss

*host host*

Ja, jag har hostat konstant i över en vecka. Är så jävla trött på det nu! Men någongång ska väl jag också vara sjuk antar jag. Låg hemma med feber i några dagar förra veckan så har inte jobbat sen förra måndagen heller. Men idag ska jag tillbaka! Jag hostar fortfarande, men det börjar bli bättre iaf =)

Helgen spenderades i Malmö hos min fina Björn. Fredagen var väldigt lugn eftersom jag var febrig. Lördagen så hjälpte vi hans syster att flytta. Sen på kvällen åkte jag, Björn & hans kompis Micke in till Lilla torg för att äta lite. Träffade Micki & Pålle en snabbis. När vi stack därifrån skulle vi möta upp några av Björns vänner för att säga hej & grattis till en av dom. Stod ute i en fucking timme & frös innan dom kom. Behöver jag säga att vi bara var där en stund innan vi åkte hem? haha! Jag var helt slut.. & i söndags tog vi det bara lugnt framför tvn. Jag hade en mycket mysig helg!

Just nu ser jag fram emot morgondagen. Jag ä rledig, men mest för att Björn kommer hit =) Sen jobbar jag hela helgen, så det blir ingen lugn helg för mig inte. Ska bli skönt efter helgen, hoppas jag blivit frisk då.. Är trött på denna jävla hostan nu! =( Har ont i hela kroppen!

Hoppas ni mår bra!
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag sticker till jobb!
Puss!

RSS 2.0