HOLY CRAP!!!!!!!!!

SPOILER!!!!!!

Movie Trailers - Movies Blog

Ja tack!



Gina Tricot, H&M & DinSko kommer detta ifrån. Sammanlagt är där kläder/skor för 2000 ungefär.
Give me?! Det är iaf såhär jag vill se ut i höst!

Sneak peek!

Den som gissar vad denna illustrationen ska föreställa får en... en... en puss! haha! :P


Time


Ego tajm!










Jag älskar när kameran fokuserar på mina bröst istället för det som det är meningen att den ska fokusera på. typ ögonen. Haha! Helt fantastiskt! -ironi-

Puh

Har suttit vid datorn hela dagen. Har påbörjat en ny illustration. En hemlis än sålänge ;D Nu har jag 4 olika illustrationer som jag inte orkar med längre. haha! De är färglagda men det är skuggorna kvar på dem. Så jävla störigt! Det tar så lång tid med skuggorna. Man måst eju ha dem exakt, se var ljuset ska komma ifrån & blabla. Förhoppningsvis blir det bra ändå.

Torsdag idag, det betyder att det inte finns något att kolla på på tvn ikväll. vad ska man då göra när pappa tar datorn?! Åh, jag vill ha en laddare till min laptop :(

Ingen som har en till mig?! :D

Puss

Edward Cullen



klicka på bilden för förstoring. :)

Ni anar inte hur jobbigt det är att få till en bra Edward :(

En trevlig kväll

Ikväll har jag haft besök av Johanna. Samma vän som förra veckan, ni vet hon som var min bästa vän i högstadiet? :) Det var väldigt trevligt. Hon kom hit vid 7 ikväll 6 stannade till alldeles nyss. Först satt vi & tog en kopp kaffe med en bit kladdkaka. Sen gick vi ut & gick en långrunda. Var ute en timmes tid. Påvägen hem gick vi inom statoil & handlade chips med dippa. Satt här hemma & snackade sex & minnen från högstadiet. haha! Mycket mycket trevligt var det! Det känns helt underbart att det verkar kunna bli en bra vänskap av detta. Igen. :) Det är jävligt tråkigt att man glider ifrån varandra.

Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem. han körde från kävlinge för 40 min sen, ska det verkligen ta sådan tid att köra därifrån?! haha. Sen ska jag väl bara lägga mig i soffan & kolla på mina nattliga program. Antar jag iaf :P

Imorgon hoppas jag på fint väder. Får se om jag kan ta en fotorunda med Anju. Annars tvingar jag ut kevin. Är sjukt fotosugen nu när nästan alla löven är röda eller gula. :) Det är så vackert. men samtidigt så jävla deprimerande. Kallt, vintrigt. :/

Hoppas alla mår bra därute!
Puss

My world is not for you






























Inte de bästa bilderna jag tagit, men lite höstigt & fint är det väl? :)
Nu ska jag ner på konsum!
Puss

HELT SERIÖST!

VILL NI TA LIVET AV MIG?!?!?!?!??!?!! Den övesta videon är en förlängd scen av kyssen bella ber om på sin födelsedag. HOLY CRAP! Jag.. jag.... jag... jag... vet inte hur jag ska beskriva känslorna inom mig!





Sen har vi en ny trailer som visas i usa just nu. ååååååh! Nya klipp som man inte sett innan!





Sista är Behind the scene med The wolfpack. Nya klipp även där!



jag är helt besatt nu, det får fan inte fortsätta såhär! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

x|

Åh, just det

Vårt internet funkar igen :) Har haft stora abstinensbesvär i helgen, men jag har tagit mig igenom det. jag har läst. Kanske inte så svårt att lista ut VAD jag har läst? kan någon gissa? ;D haha! Självklart är det Twilight sagan som jag börjat om på, IGEN! Har läst Twilight & är nästan klar med New Moon. Stackars Alex, hehe.

Nu ska jag försöka börja uppdatera ordentligt igen. har en del bilder att visa & så ska jag försöka komma på något kul som hänt sen sist.

Puss så länge!

Grattis!

Grattis på 20 års dagen älskling!


Internet problem

Vårt internet är helt fucked up. Ibland funkar det och sen funkar det inte. Så det blir dåligt med uppdateringar i helgen. Jag kommer inte heller att svara på kommentarer. Jag läser dem, men det laddar så jävla segt på mobilen när jag går in på andra bloggar. Hoppas ni förstår. Puss



iloveyou,A<3 (med snetext)

I'm sick of this life

Varför känns det såhär, igen?! Varför försvinner aldrig dessa eländiga, jobbiga känslorna? Varje gång jag gör mitt val känns det fel. Är det verkligen såhär det ska kännas?

Ingenting har hänt & ingenting kommer att hända. Inte vad jag tror iaf. Men ändå har jag dessa jävla känslorna. Känslorna av att det som är nu är så jävla fel. Eller dåligt. Eller något annat. & jag kan inte sluta tänka på det heller! jag vill bara att allt ska vara som det är meningen att det ska vara. Men det blir inte så! Jag har inte sån tur. Man måste kämpa för det man vill ha. Men vad vill jag ha?!

Det är percis där skon klämmer. vad vill jag ha?
Jag vet inte. Jag har ingen som helst aning. & jag är så rädd för att fatta fel beslut att jag inte gör något alls åt det istället. För tänk om jag ångrar mig, då är det för sent.

Alldeles för sent.




(jag vet att det ät helt obegripligt att läsa, men det struntar jag faktiskt i.)

O....M.....G!!!!!!





Två nya klipp från new moon! Med flocken. Herregud, är så jävla sugen att beställa de två sista biljetterna till midnattsvisningen i lund. Det jobbiga är ju att jag & min lillebror gärna vill sitta brevid varandra... Så jag får försöka få tag i biljetter till premiären istället. Brevid varandra. HAHA!

Hoppas du hinner se klippen innan upphovsrätten träder in denna gången Pelle ;D

Förlust men ändå gröna skogar..

SKULLE PUBLICERATS IGÅR, MEN ALLA BILDER VILLE INTE UPP, DET VILL DE FORTFARANDE INTE SÅ NI FÅR SE DESSA SÅLÄNGE....... FUCK BLOGG.SE.. Lägger upp resten när det funkar..







Förlust mot gbg.. det kan int ebli mycket deppigare. Jag hade verkligen hoppats på vinst idag. Det hade kunnat gå vår väg, vi hade kunnat göra 2-3 mål, om inte ifk hade haft deras målvakt. Jävlar vilka räddningar han får till. & bollen på mållinjen som Larsson får till. jävla göteborgare som ska vara överallt & ingenstans! Fan! Visserligen hade jag förutsett detta, jag trodde faktiskt inte att vi skulle kunna slå ifk. Även om vi var på hemmaplan. Jaja, det får helt enkelt vara så här. bara hoppas av hela mitt hjärta att de int evinner guldet! Det vore stor skam för fotbollen..

Nu till de gröna skogarna! Jag var med Alex på fotboll i förra veckan & när vi gick dit så genade vi genom Pildammsparken. SÅ jag passade på att fota lite. Det är kanske inte högkvalité bilder, men jag gillar dem ändå :)


















4 november

då står jag i en kö & fryser för att få biljetterna till New Moon premiären! Oh ja, det ska jag. Är dock sugen på att skaffa förhansvisningsbiljetterna, men de släppt klockan 7 imorgon bitti & vi vet fortfarande inte vilka städer de ska visas i...

Om en månad iaf, då släpps den. Det vi har väntat på så oerhört jävla länge! Helt sinnessjukt! ÄNTLIGEN!
New Moon 11.20.09
EN FUCKING MÅNAD KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!



Dagens tycka om!

Jag ska prova på en sån. Ny kategori som kommer att innehålla "Dagens Tycka om!" Alltså ska jag berätta något jag tycker om varje dag. Berätta först & främst VAD det är jag tycker om, sen varför & hur jag började tycka om det :) Det kan vara allt från människor till skor. Så ja, allt möjligt! :D Haha! vad tycker ni om? :)

Ey katten!

Jag ÄLSKAR denna! Alex visade mig den för någon evcka sen. Han såg den på existenz. Jag ÄLSKAR den. seriöst, så jävla random & ful alltså :P



Ey stackash!


hahahahahaha

Mandy Lane

Har precis rett klart på filmen 'all boys want Mandy Lane'. Helt okej rulle. Undrar om det ska föreställa skräck film? Haha. Iaf så kände jag igen hon som spelade Mandy, kan bara inte placera henne i någon annan film.. Sen var ju Twilight-mike med. Haha! Han var en liten buse! Och den ena tjejen påminde mig om typ kissie eller dessie eller alla de där. Iaf, Mandy Lane är en slug jävel. Hon vill iaf inte dö innan hon gått ut high school. Sen har jag kommit på att jag är jätte kär! Inte i edward, rob eller min hemliga crush på jacob. Utan jag är superdupermegamassa kär i min älskade pojkvän! Jag kom på det. Eftersom jag inte kan sova så tänker jag på det istället. Att jag blir kär i honom om och om igen. Hela tiden! Inte för att det gör något. Jag älskar dig Alex. Nu ska jag försöka sova. Ska försöka komma upp klockan 9.. Önska mig lycka till! Puss och godnatt! (Funderar nästan på att vara uppe hela natten, då kanske jag somnar i tid imorgon kväll!) ((Jag har kommit på att jag tänker för mycket på natten. Att det är då jag blir som mest pratglad. Eller, skriv glad kanske.. ))

Ett lyckligt slut

Just nu sitter jag hemma. Ja, HEMMA, i Höör. :) Jag får lov att bo kvar ^_^

Jag sitter här & illustrerar. Det är samma illustration som jag började med hemma hos Alex för ett par dagar sen. Innan jag började med att illustrera har jag diskat allt som fanns att diska (tog en timme!) & sen kom kevin över en stund. Det var mysigt. Vi kollade på alla nya New Moon bilder som har kommit ut. han längtar minst lika mycket som jag gör till den 20 november!

Nu ska jag fortsätta på illustrationen & försöka få den klar någon gång! Den lär dock inte bli klar idag...

Just det! Imorgon ska jag träffa en gammal vän. Vi var typ oskiljaktiga i högstadiet, men har haft jättedålig kontakt de senaste åren. men imorgon kommer hon upp på en kopp kaffe :) Ska bli väldigt trevligt faktiskt! :)

Ville bara uppdatera er om att jag äntligen är hemma igen :)

Puss
(jag saknar dock alex!)

Mucc

Tänkte lägga upp några av de bilderna jag tog på konserten för lite mer än en vecka sen. Vet inte varför jag inte gjort det tidigare. Iaf, här är de :)






































Det är verkligen inte världens bästa bilder. Men ibland ska även jag ta halvdana bilder ;D haha! :) Hoppas ni gillar dem iaf.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Hej mensvärk, välkommen tillbaka! Vad får det lov att vara?!
Jag skulle vilja föstöra hela Stephanies liv genom att plåga henne så hon tror att hon ska dö!
Okej, varsågod!

Ungefär så känns det som att någon har sagt. Jag orkar fan inte med sån här mensvärk! jag somnade vid halv 6 imorse, pga mensvärken. Jag låg & böla så ont jag hade. & inga värktabletter i närheten fanns det heller.

Jaja, förlåt. Ville bara klaga lite.

Shit-y

Jag orkar inte med detta längre. Sova halva dagarna, snylta på andra för att jag är pank, känna mig ovälkommen till mitt hem.. Jag vill ha ett normalt liv. Jag fattar förresten inte hur jag inte kan vara välkommen. Efter allt jag gjort för dig de senaste 10 månaderna. Det sista var för inte så längesen, med ryggen. Minns du det? Din egen dotter? Jag vill inte ligga uppe om nätterna och gråta för att jag känner mig som världens värdelösaste skit, jag vill inte det, men gör det ändå. Fråga mig inte varför för det vet jag inte. Och säg inte att jag måste ta tag i det och skärpa mig, för det vet jag. Och det ska jag göra på måndag. Första jag gör på måndag morgon är att ringa af. Nu har jag iaf gråtit klart, och min mens har kommit på besök efter att ha skrämt upp mig med att vara 16 dagar sen. Och mensvärken närvarar, värre än vanligt. Tack för den. Och tack för mig.

Belle & Gaston

Jag ÄLSKADE Skönheten & odjuret när jag var liten, gör fortfarande. (Belle är orsaken till att min dotter ska heta Bella)
& idag älskar jag Twilight som en galning.

Vad passar då bättre än denna bilden?! :D



Jag tycker om den, inte för att det verkar som att twilight "dissas", utan för att Gaston faktiskt säger "vad är detta för skräp" eller liknande i filmen :)

Åååh, snyggt!


Love love love!
35 dagar till premiär! :| AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! ;D;D;D;D

Natt.

Idag har varit ännu en tråkdag! Jeanette (alex syster) & hennes ungar + Pia var här innan & hälsade på med lille vovven! :D Hon är så söt! & hon heter Bella, typiskt, när det är vad min dotter ska heta. (ja, Bella, jag har bestämt det redan som 4 åring så kom inte & säg att det har med twilight att göra!)

Imorgon ska jag träffa älsklings Jonna, sen ska jag kanske träffa anju. Så det blir en härlig dag imorgon :D Tråkigt att det kommer vara så kallt bara. Brr, hatar att frysa :(

Jag har lagt ut några nya bilder på deviantart också. Ni har kanske sett dem redan, men det finns faktiskt bilder där jag inte visat i bloggen innan. Kolla här om ni vill se resten av bilderna.

Nu ska jag lägga mig brevid min snygga pojkvänn & mysa.

Natti :*

The clouds I can handle. But I can’t fight with an eclipse.






































Såja. De översta bilderna (de som är över strecket!) är tagna för någon vecka sen när jag var ute & gick med Alex. haha, älskar dem på rosenknopparna när han står & stör mig! hehe. De anra tre bilderna är tagna uppe i Jonna & Roberts lägenhet för.. ja, också någon vecka sen nu.

För er som undrar varför jag har så knepiga rubriker på mina bildbombs inlägg så kan jag meddela er att det är twilight relaterat alltihop. Antingen är det ett citat (som detta) eller så är det en mening/ett ord från soundtracken. Något Twilight relaterat är det iaf.

Någon som kan gissa vem som sa citatet som detta inlägget heter?! :D
Jonna, du borde kunna det! :)

Nu ska jag sova iaf, är dödstrött & har ont i ryggen!
Puss!

Blöööö!

Jag orkar fan inte detta mer! Jag har suttit i en timme & blädrat igenom VARJE ledigt jobb i hela jävla skåne & det finns INGENTING jag kan söka till! Helt jävla otroligt! Det finns några få som jag har sparat ifall att, sista ansökningsdag för de flesta är 30 oktober, så har ett tag till att tänka på om jag vill bli telefonförsäljare eller telefonförsäljare.

Jag funderar även på komvux. Har några ämnen jag måste läsa upp eftersom jag inte fick slutgiltiga gymnasiebetyg. Tror det är 2 ämnen jag MÅSTE läsa, sen finns det något annat som jag skulle vilja läsa om. (som jag givetvis har ig i!)

Jag orkar snart inte mer av detta "titta på tv hela dagen & känna sig värdelös & överdrivet cp pank".
Jag är seriöst en levande tv tablå! Fråga mig om vad det är på tv så vet jag nästan garanterat det! Jag känner mig mer & mer deprimerad för varje dag som går & jag vill inte känna så!

Nu väntar jag bara ut tiden tills jag kan åka hem till lilla Höör & kanske komma iväg till Arbetsförmedlingen (eftersom jag inte får komma hem till pappa så har jag ingen aning om jag redan har ett möte inbokat eller inte) Jag får panik på hela denna jävla situtationen!

Skit samma. Nu börjar Family Guy. Kan ju inte missa det!

Puss

(Pelle, jag har uppdaterat! :D)

Måndag

Så är det måndag & jag är fortfarande i malmö. Skulle egentligen till Höör, hem till mamma, men jag har inte pengar till det & jag vet inte var jag ska få dem ifrån heller.

Alex är ute & jag sitter här, börjat på en ny illustration har jag gjort. Får se om jag blir klar med den ens. Bara något jag kände för just nu iaf.

Hoppas ni har det bra. Själv har jag ingen huvudvärk längre <success!!!>

puss

Bloggtips och babbel

Jag måste tipsa er om en av mina favorit bloggar just nu, pellespersonliga.se. Jag kan inte länka genom mobilen, men det är inte svårt att skriva det själv i adressfältet. Hehe. Nu ligger jag bara i sängen och väntar på att fotbollen ska börja. Jag har fortfarande huvudvärk och är så jävla sugen på godis. Någon som vill komma hit med lite gott till mig? Jag betalar med en stor kram och en puss på kinden! Hihi. Jag älskar intervjun som filip hammar har med zlatan, zlatan verkar så glad! Vem älskar inte zlatan? Den som inte gör det är knasig. Puss!

I'm cool!

Jag är superhäftig! Jag kan blogga genom mobilen! Det tycker iaf jag är häftigt. Hur har ni det idag? Själv har jag fruktansvärd huvudvärk.. Tänkte vila lite innan fotbollen. Ska ni se danmark-sverige idag? Puss

Meet me on the equinox - musikvideo!

I LOVE IT! Det finns lite scener från New Moon i videon också, några som jag inte sett innan iaf. Jag älskar låten & jag älskar videon. Detta kommer blibra!

Det är baar 42 dagar kvar nu! *yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayy!!!!!!*





Jag älskar dig!

Overprotective fool.

Några av mina favoriter från igår :)




Malmö ska ju vara Rosa nu i oktober :)






vatten! :D




(jag gillar motljus bilder!)






mmmmmmm, me like!








Så, sista bilden för denna gången. Jag älskar dem med solen & bron :)
Alla bilder är helt oredigerade & jag ber er vänligast att inte använda dessa bilder utan att fråga mig först!

Puss!

En utedag!

Idag vaknade jag vid 12, var uppe & åt frukost med Alex & vid 2 gick vi ut. Han skulle först till arbetsförmedlingen, så det blev bort till triangeln, sen fortsatte vi ner mot gustav, lilla torg & in på folk&rock. Jag ska på konsert imorgon! :D Alex betalade (a) Bandet vi ska se heter Mucc, är från Japan & är väldigt bra :)

Efter vi köpt biljett så fortsatte vi gå. Eftersom jag hade kameran med mig ut så tog vi en runda bort till västra hamnen. Det var mysigt & vi fick se en väldigt vacker sol gå ner lååångsamt bakom öresundsbron. Dock inte helt, det hade tagit för lång tid.. Ni kan få se bilder imorgon eller på fredag :) Det var väldigt mysigt iaf.

Sen skulle vi bort på lidl, vid dalaplan. Klockan var runt 7 när vi var där. Vi skulle handla köttbullar, som såklart var slut när vi kom dit. Så vi fortsatte hem. Vi var hemma på Nydala 20 i 8. Så denna dagen har bestått av massa vandrande. Påminnde mig om Paris faktiskt! Ååh som jag saknar Paris! :/

Jag har haft en superfin dag med Alex & den blir säkert lika fin imorgon! :D

Puss

Födelsedag.

Idag fyller min pappa 40 år. Tänkte bara nämna det.
Grattis. & lycka till på uppkörningen idag!

New Moon favoriter!

BILDBOMB & SPOILER!
Jag är seriöst helt besatt! Jag vet snart inte var jag ska bli av längre!
Snälla, snällasnällasnällasnälla kan det bli 20 november NU!?


















Det är sjukt sexigt, men de ska inte kyssas i new moon! Väl?








Muffins! :D




Hehe ;D








haha! jag älskar Jacob i wig ;D





Ni kan hitta fler bilder här.

So much for my happy ending



Ungefär så känns det just nu. Som att jag har världens tråkigaste liv. Utan tvekan. Visst, ibland händer det lite saker som är ljusglimtar i detta mörker. Men det är inte tillräckligt ofta.

Jag hittar inget jobb, har inga pengar & jag kan int egå hem. Inte till rätt hem iaf.
vad ska jag göra då? Ligga hos min pojkvän hela dagarna & glo på tv eller sova? Röka bort halva mitt liv?

Jag önskar verkligen att jag hade ork till att hitta på något med Alex, men jag har så jävla dålig kreativitet & fantasi just nu så att jag inte kan komma på något. Dcok hade jag tänkt att gå ut & fota med honom idag (visst vet jag att han inte är intresserad av det, men då gör vi något iaf!) men det rann ut i sanden för att jag glömde nämna det för Alex.  Jag vill kunna gå in till stan & glo i skyltfönster & ta en fika någon gång ibland. Vi har inte fikat på minst 2 månader känns det som! & det är ju lite sjukt egentligen. Visst hade vi kunnat fika här hemma, men det är inte samma sak.

Jag känner mig bara så.. slapp. Slö, död nästan. Fakstiskt. Jag somnar vid 3-4 på nätterna & går upp vid 1 om dagarna. Så vill jag inte ha det! Men sammtidigt skänns det så jävla onödigt att försöka på att somna vid 11-12 & gå upp vid 9-10 tiden på morgonen. varför liksom? Finns ju ändå inget att göra om dagarna.

Har faktiskt börjat fundera på att söka Au pair. Som mamma säger. Kanske inte så långt bort, England isf. London! (oh yes!) Men jag vet inte om jag klarar det just nu. Jag måste verkligen försöka få tag i mitt liv igen, hitta det igen. Kanske finns det bara ett sätt, kanske inte.

Jag vet inte. Vi får se. Det enda jag vet är att det måste ske snart, annars kommer hösten & deppressionen ifatt mig. NO THANKS!

Puss.


Mer Twi-candy! (bildbomb!)























































OMNOMNOMNOMNOM!!!!!

Twi - Hunkar!

Alla vet ju att varenda man i Twilightserien är heta som eld! Så, här har ni lite att fantisera om ^_^






Love it!











Vilken bild fantiserar ni om? ;D


Världens vackraste människa!

Ashley Greene, jag anser verkligen att hon är den vackraste kvinnan som satt sina fötter på denna jord! För er som inte vet, så är det hon som spelar Alice i Twilight filmerna. MUMS!





















Bilderna här hämtade från Ashleygreene.net


GRATTIS!!

Grattis på födelsedagen Sara!

21 år gammal, wow ;D hehe

Hopaps du haft en fin dag! <3

 

 


En fin dag

ja, inte om man ser till vädret kanske.

Idag ska jag hem till äslkade Jonna & äta lite gott, kanske dricka lite gott & bara ha det allmänt mys! Vi blir bara några stycken som ska fira Jonnas födelsedag (som förvisso var för en månad sen, men det har varit massa strul..). Jag är väldigt glad över att jag kan få något att göra ikväll, annars hade jag fått spader, ungefär.

Jag sov till halv 4 idag. Inget skämt, jag vaknade 15.30. Eller ja, Alex väckte mig då. Sen somnade jag väl inte förrän tidigast 5 imorse. Vaknat lite halvt hela morgonen & drömt 15 olika mardrömmar. Ingen bra sömn med andra ord. Därför behöver jag träffen hemma hos Jonna, it's gonna me awesome!

Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva. Jag har planerat i flera dagar att skriva världens längsta inlägg med massa åsikter om olika saker. Men, det får dröja. Min blogg är ju faktiskt inte till för att dra upp mina åsikter i olika situationer, utan den är till för att jag ska få skriva av mig.

Nu börjar jag babbla...

Puss!

guuuuuuuuuud!



20 november, bara kom NU!

RSS 2.0