kväller

Jaha, så var det kväller. & självklart somnade jag hemma hos Alex. Åt några mackor & en omelett, sen somnade jag. Tror Alex somnade med.. haha:) Nu ikväll har jag faktiskt kollat lite på grejjorna inför det nationella provet som är den 23 april i svenska b. Jag är säker på att det kommer gå bra.

Lite ändrade planer imorrn. Kevin följer med ner, tänkte att det kunde vara kul för honom att känna sig äldre än sin lillebror. Sen ska vi nog möta palm där inne med.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska kolla lite nsabbt på lite sidor här, sen får jag gå & lägga mig. Ska ju upp rätt tidigt imorrn >.<

Det känns lite dumt att jag sitter här & gör ingenting, medans retsen av klassen är & festar & har skitkul...

Vad tycker ni om min nya design btw? :)

ha det bra
peace
/S

image271

Kevin & jag, 3 & 6 år :)

Skola

Nu är snart skolan slut för denna veckan. Skönt. Också skönt att jag fått tillbaka min laddare till datorn :) Träffade Palm innan med borta i mff shopen, kulan. Han stog i kö för att få en av dom 99 exemplaren av jubileumströjan som Malmö FF kommer spela i första & sista matchen. Den är snygg, riktigt snygg! & det är en hyllning till malmö stadion, som i år blir 50 år :) Resten av dagen har man bara suttit & försökt hitta massa om slutet av 70 talet, början av 80 talet.

Ska snart sluta, & då drar jag mig hem till Alex. Så mysigt! Saknar honom så jävla mycket! Får försöka se till att INTE somna... Haha, måste hem ikväll ju, & vill inte sova bort tiden med Alex. Sen imorrn är det Blå lördag. Malmö spelare & ledare kommer vara där & svara på frågor samt skriva autografer. Lilla torg, börjar klockan 12, spelare & ledare är där 13-14. Be there! :D

Nej, nu är jag faktiskt lite nöjd med min design med. Den är stilren & inte så färggrann, men endå ljus & trevlig.

Ni får ha det bra!

Peace
/S

image270

design

knåpat lite med bloggen idag.. ska nog knåpa vidare senare.. får se.

Måste bara!

Detta är det finaste kortet på oss syskon någonsin. Jag minns den dagen. Vet inte om jag var typ 5 år där, jesper 1 & kevin 2. Eller om det var ett år senare, för dom ser äldre ut än 1 & 2... Vi gick på samma dagis då, olika avdelningar dock. Så skulle vi ta enskilda foto, men jesper ville inte.. Han började stortjuta & gråta som en stucken liten gris. Så vi fick vara med på ett foto alla tre :)

image265

natt

Tänkte bara skriva av mig en snabbis. Jag känner mig skit deppig. Gråtit sen jag kom hem nästan ju.. Haft en helt underbar & fin dag med sarorna, så kommer jag hem. Glömt laddaren så kan inte snacka med någon kul på msn. Sen att jag inte är bjuden på en fest som typ alla andra i klassen ska på.. Får mig att känna mig som om jag vore Adrian, alltså som att ingen tycker om mig. Känner mig som klassens leftover typ. Jag går bra när ingen annan finns.. Jag vet självklart att det inte är så! Men det känns endå skit skumt att alla planerar & pratar om det. & så ska inte jag komma, för att undvika bråk med en tjej jag aldrig ens träffat? Vissa är konstiga, & tål inte mig. Fast människan inte vet vem jag är.

Jonna. Jag vill INTE att du ska känna dåligt samvete! Jag älskar dig, & jag förstår dig. Jag är inte sur på dig, inte på någon annan heller. Jag känner mig bara lite deppig just nu, eftersom en sådan fest skulle kunna vara precis vad jag behöver just nu.. Känns som att alla har varit sura på mig hela veckan.. Men som du skrev innan, så kommer det fler fester med bara klassen <3

Jag vet inte vad det är med mig. Visst jag har alltid varit blödig, men såhär?! Gråter för en sån sak? Gråter för att jag inte vill vara ensam. Gråter till Walk the line. Gråter till allt.

Ska träffa Alex imorrn. Något bra som händer iaf. I miss him!

Ni får ha det bra. Nu ska jag försöka somna.... Är trött som ett svin, men jag känner mig fortfarande gråtfärdig. Denna kvällen var inge bra.. :/

Peace
/S



image264

Önskar man var liten igen..


Reklam!

Nu har cocoo.se kommit ut med nyheter! Riktigt fina armband finns där! In & kolla vet jag! Ni kan kolla här.

Jag hade inte sagt nej till dessa söta armbanden :D


Hemma

Nu är man hemma igen. Det gick bra med fotograferingen idag. Gött. Men när jag kom hem, ja då har jag alltså förlagt min laddare till laptopen i skolan. Den flög visst ur min väska när jag drog ut tröjan... Så nu ligger den uppe i idrottarnas skåp.. Kul att gå upp där imorrn >.< haha :P

Men dgen har varit relativt bra. Fikat med Sara & lite så. Var inne på dtadion & sånt med.

Nu får vi se vad som händer. ska skicka mitt romantiken arbete till min mejl så jag kan jobba på andra datorer, för batteriet på denna dör snart, irriterande som FAN! Jag skulle ju se klart walk the line ikväll.. Kan se om jag kan låna mammas laptop kanske.

Nej, ni kommer nog inte höra mycket mer av mig idag. Så ni får ha det bra!

Peace
/S

Skolan

Sådär. Nu sitter jag i skolan & väntar på att lektionen ska börja. Än så länge är det bara jag & Stifler här.. Får se vad som händer under lektionen idag. Tror vi ska filma, hoppas både stella & Camilla kommer. Kanske kan dra ut till ribban idag då, det är ju faktiskt riktigt fint vårväder! :) Sen i eftermiddag blir det till att träffa Sara, ska gå lite i stan & så. Sen ska jag bli fotad för 3ornas "naken"kalender.

Btw så är detta första gången på typ 3 veckor jag är sminkad (snyggt) & har plattat håret. Rätt gött faktiskt, även om luggen är LITE lagom ivägen.. Råkade få för mycket hår i den, så den ligger ju över ögonen hela tiden >.<

Fick en hundring av mamma imorse btw. Sjukt gött att röka marlboro igen. Så köpte jag en stor latte & en kanelbulle på prellen med. Fan vad latte är gott egentligen.. Haha :) Får se om sara har pengar så kanske vi kan ta en liten fika sen. Får se vad mina pengar räcker till ^_^

Men, ni får ha det bra! & föresten, så fixade jag min mobil! Det vr ju bara att söka efter ett nytt nät ^_^ haha :D Så nu kan ni smsa eller ringa hur mycket ni vill till mig :)

Peace
/S

morrn.

kan ni tänka er att jag varit uppe i 10 min? :) försov inte mig :D dock är min mobil inaktiv... ingen kan ringa eller smsa mig, & jag kan inte höra av mig.. sjukt drygt...

Design

Såja, klar med designen för idag. Tror jag ändrar det till liiiiiiiiite mörkare färger imorrn. Får se. Nu ska jag sova iaf. Hoppas ni får en bra natt!

Peace
/S

Onsdag

Hej alla glada!
Är det bara jag som tycker att det känns som att det är tisdag idag? Fan, kännts så hela dagen... Iaf, jag försov mig som vanligt imorse. Glömde datorn & grejjer >.< haha. Men det lyckades gå bra iaf. Sen när jag kom hem hade jag fått ett brev från skolan, eller.. Min mentor. om att min frånvaro varit för mycket dom senaste veckorna & att jag måste skärpa mig om jag vill ha studiebidrag nästa månad :$ hihi..... Annars har inte mycket hänt idag.. Kändes konstigt & skumt i skolan första lektionen. Kändes som att alla var sura & bittra eller något.. men det blev bättre frammåt eftermiddagen.

Imorrn kommer Sara till min skola :D SÅ ska vi gå lite i stan & så. Sen ska jag fotas imorrn. Nakenkalendern you know :) Så då ska Sara med :) Det var längesen jag träffade sara nu :P Ska bli kul :D

Sen fredag, då händer inget speciellt. Förmodligen blir jag hemma. Mamma & pappa skulle tydligen ut då, så jag får väl vara hemma & se efter Kevin & jesper... men inte säkert än, kanske åker till Alex.

Btw så har jag ringt efter ett deltidsjobb idag! På Alex jobb. Haha! Nej men, han sa att det liksom funkar att jobba där, så jag tog chansen att ringa dit. Det är relativt bra arbetstider, & så har jag en anledning att sova hos Alex under veckorna (A) Man jobbar mest 17-21, & mitt tågkort slutar gälla 20.00. :) Ska på "intervju" på onsdag, alltså om en vecka. Får hoppas att det går bra. Men det gör det nog :)

Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet & skriva lite om romantiken hade jag tänkt.

Hörs senare!

Peace
/S

WOHOOOO!

jag ska upp om 2 & ½ timme. Grattis & lycka till. Känns inte ens lönt att försöka sova ens. Men får väl göra det nu.

godnatt.

(btw, märks att jag är hemma.. skriver mkt :P)

Peace
/S

Adema - Speculum

Låten som verkligen fick mig att fastna för dom. Inte original video, ofc.. men låten iaf. Lyssna & njut! :D


Adema

Jag har blivit förälskad i ett nytt band. Adema heter dom! Sjukast bra! :) Sköna att lyssna på om man säger så, gosh, tack alex för att du lär mig vad musik är! Just nu lyssnar jag på Let go, men jag hittar tyvärr inte låten på youtube... Men ska försöka lägga ihop något fint tills imorn så ni kan få höra låten, för den är bäst! :)


image254


Let go of all of your pain
Let go and you'll escape
You'll be happy with yourself
Let go of all of your pain


Peace
/S

Natten

Herregud. Idag har jag kommit hem från Alex. över 3 veckor har vi varit med varandra i streck nu. Förutom i söndags när jag sov hemma ensam. Jag känner mig inte trött, fast jag vet att jag är det.. Jag känner ångest & jag har hjärtklappning i omgångar. Det är inte kul. Just nu önskar jag att Alex fanns här & kunde hålla om mig. Gosh vad jag saknar honom! Redan..

& nu har jag bestämt mig. Nu får det vara nog. Jag vet att typ, alla min vänner klagar på mig nu för tiden. Det ä rmitt fel, det vet jag! Jag hör aldrig av mig, jag "struntar" i att svara/skriva tillbaka, jag orkar inte umgås mm. Jag har alltid en ursäkt till att slippa träffas eller höras. Förlåt. Men det är nämligen såhär, som jag inte berättat för någon annan än Alex & Anju än så länge, att jag orkar ingenting just nu. Jag orkar inte skolan (bokstavligt, jag skiter i den typ..), jag kan inte sova, jag äter dåligt, jag vill inte prata, vill inte göra något annat än kolla på dåliga serier, roliga klipp etc & äta onyttigheter. För det är inprincip det jag gjort dom senaste 2 veckorna. Minst. Jag orkar helt enkelt inte ta tag i saker, ännu mindre orkar jag bry mig om andras problem eller nyheter.

Ni som känner mig vet att jag nästan alltid tar ert välmående före mitt eget. Nu bryr jag mig helt enkelt inte om något. Bryr mig inte om mig själv. Bryr mig inte om hur jag ser ut, vad jag äter, om jag gå rupp i vikt, vad jag gör. Jag bara finns. Typ. Jag orkar inte lyssna på andra människor, när dom inte ens kan eller vill förstå vad som försigår i min hjärna.

Misstolka inte mig. Jag bryr mig om er, så fruktansvärt mycket. Jag har bra väldigt svårt att visa det just nu.. Förlåt.

Sen, så tycker jag inte att ni ska vara besvikna. För jag kan faktiskt inte hjälpa att jag mått dåligt etc dom seaste gångerna vi skullat repa. Förlåt mig så himla mycket om jag inte orkar sitta på en buss i 30 min, sitta i en replokal & göra absolut ingenting förutom att sjunga samma låt om & om igen fast det låter exakt likadant varje gång, 2 timmar senare, sitta på en buss i 40-45 min, sen sitta & vänta 20 min, sitta på tåget i en halvtimme & sen komma hem. När jag har mensvärk.
Förlåt, men tänk lite på att allt inte kretsar runt er.
& förlåt att jag svek er, men jag är människa.

Peace
/S


(btw, jag saknar Alex massamycket! Jag hatar att sova utan dig baby!..)
image253

Grr.

Sämst sämst sämst på att uppdatera, jag vet... Men jag orkar verkligen inte. Har varit hos Alex hela veckan iaf :) Det är så jävla bäst att vara här. Även om jag vill vara hemma, så vill jag ju vara med Alex.. Så jag är ju hellre här då :P Haha, vad fan är Höör & vilja vara i liksom? Nej, hellre malmö isf :)

Inte hänt så himla mycket dom senaste dagarna.. Snöat har det gjort, jävla skitväder... Annars inget alls typ.

Hur har ni haft det?

Peace
/S

Klipp

Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR katter :D Haha kolla detta söta klipp från youtube :)




Detta är en supersöt hamster :D




HAHAHAHAHA höll på att dö av detta klippet ^_^



Btw, jag funderar på att köpa en hamster :)

Baby

image252

Jag hatar att sova utan dig..
Saknar dig baby, så himla mycket..
<3

Söndag

Usch & fy för denna dagen.

Ska börja berätta om inatt. Vi kollade ju på melodifestivalen/roma-Milan matchen. Sen började det en film på tv4+ som hette Brudens far. Den var rätt charmig sådär.. Så jag kollade klart den medans alex satt vid datorn. Sen var jag så jävla rastlös så vi gick ut & gick ungefär 10 i 1 inatt... Sjuka i huvet är vi ja. Men en sak som är ännu sjukare.. Vi var hemma igen 20 över 4!!!!!!!!!!!! HAHAHA! Först gick vi massa cirklar i Söderkulla, seriöst, samma ställe 15 ggr typ. :P Sen började vi gå bortåt, & så helt plötsligt var vi på mobilia.. Gick bort mot stadion, satte oss där en bra stund, sen tillbaka hem till Alex. Gick bort genom parken bort mot södervärn typ. Sen hem. Usch & fy. Men vi hade det riktigt trevligt! & vi träffade en katt som först var jätterädd för mig men som sen kom fram & strök sig mot mig :) Så söt :D haha! Vi pratade, & pratade, & pratade. herregud vad vi pratade. Det var längesen vi bara pratade sådär om ingenting egentligen, men endå om allting. Lite kul :) Sen kom vi hem, kollade lite på roliga sidor & lite så. Sen blev jag cp trött & somnade i Alex famn :) Typ runt 5-halv 6...

Vaknade av att min mobil ringde 10.30.. Gah! Skulle till trelleborg för att repa.. Det gick väl helt okej.. Sen tillbaka till Alex, hamnade i sängen, nakna.. SOmnade i hans famn igen.. Vaknade precis när min buss gick, så fick ta ett tåg senare hem än planerat, men what ever.. Kom hem, åt lite.. tog det lite lugnt.. Sen tappade jag upp ett bad & la mig & läste & satte igång musik på mobilen. Mysigt :) Men jag glömde bort tiden... Man får ju inte duscha efter klockan 22 här egentligen, men det struntade jag i idag ^_^ Iaf så rakade jag benen idag med :D:D:D:D Det var ett bra tag sen! & jag plockade mina ögonbryn. Längesen det med.... Fixat mina naglar & lite så med.

Imorrn blir det malmö, psykologen väntar... Sen ska jag nog med alex när han ska skrapa rent sitt sår.. usch & fy :( Stackaren <3 Sen blir det väl antingen hem eller umgås lite med honom...

Btw, jag har inte min dator med mig hem. Jag lämnade den hos Alex för att han ska ha något att göra, eftersom vi har två andra datorer här hemma (som förvisso aldrig är lediga förrän på natten) & hans dator är ju krashad.. Så jag ville vara snäll :)

Sen tycker jag att alla som läser detta ska komma på ett bra stagename till mig! För jag kan fan inte komma på!

men ni får ha det bra så hörs vi någongång imorrn.

Peace
/S

Lördagkväll med godis & tv.

Jaha, det har varit en riktigt lugn dag idag. Vaknade runt 2, ja, 14.00. Vi somnade rätt sent inatt :P haha. Förlåt föresten, att jag inte skrivit så mycket på sista tiden.. Haft lite bloggtorka.. :/

Iaf, så är jag fortfarande hos Alex. & dagen har mest bestått av att ligga i sängen & kolla på riktigt roliga bilder, äta, eller bara mysa. Sen gjorde vi negerbollar. Vad säger ni föresten? Chokladbollar eller negerbollar? Tycker ni att det är fel att säga negerbollar? Sen så var det melodifestivalen, som Alex inte alls är intresserad av. Så han stack ut en runda. När han kom tillbaka hade han köpt 2 liter cola & massa godis till mig! :D Eller ja, till sig själv med. Men mest till mig. :) Han är söt min pojke :) men det var nog mest för att jag gick med på att han skulle få se Roma - Milan matchen halv 10.. Så jag har ju inte direkt kollat på melodifestivalen. Men jag såg pausunderhållningen (såklart!) & omröstningen. Spännande var det, men det slutade ju rätt, enligt mig :)

Idag är det exakt 2 veckor till UKM i trelleborg med bandet. Ska bli skitkul. Är dock redan nervös :| men det ska nog gå bra. Så imorrn ska jag till trelle & repa. Sen blir det till att åka hem på kvällen.. Sen får vi se hur resten av veckan blir. Lov nu ju :)

Men, ni får stå ut med att jag är dålig på att uppdatera nu.. Mest för att jag varit här & har mått sisådär i några veckor nu..

Ha det bra! :)

Peace
/S

HAHA!:D

Bra, ni lydde mig :) Jag sa ju att vi skulle heja på henne, & hon vann :D
Great :)

Melodifestivalen

Nu hejar vi på Charlotte Perelli eller hur?

Sjukling?

Kännt mig på gränsen till död halva dagen typ. Huvudvärk som vägrat försvinna. Jag hatar det! Vakna av huvudvärk, som sedan inte går bort alls! SJukt störigt.

Alltså var jag hemma idag. & Alex var på sjukan idag.. Det gick väl okej i guess.

Imorrn  SKA jag till skolan, så är det bara.

Peace
/S

Idag

Idag har verkligen inte varit en bra dag. Hoppas på att somna bra & att jag kommer upp i tid imorrn. Tvivlar på det.
Jag vill inte mer av detta!

länkar...

Jag fattar inte vad det är med min blogg... Den vill inte ändra färg på länkarna jag skriver i ett inlägg. Jag har satt att det ska vara lila & att det ska bli vit när man tar pilen över länken, men nu är den svart & blir lila när man tar den över länken :/

Funerar föresten på att göra om min blogg. Lila & Vit med svart text istället. Tycker bättre om svart text. men får se om jag har headern kvar så jag kan ändra den snabbt bara..

Peace
/S


Update: Jag hittade felet ;)

Lista

Hittade en lista hos Miss Maddis.

1) rökt/röker ciggaretter [x]
2) dricker/druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) Strulat offentligt [x]
6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8 ) kollat på porr [x]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [x]
totalt: 7

11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [ ]
16) gjort något farligt [x]
17) skurit dig själv [x]
18) gjort någon illa [ ]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö [ ]
totalt: 5

21) haft utegångsförbud [ ]
22) stannat ute hela natten [x]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [x]
24) varit hos en psykolog [x]
25) varit på drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [ ]
27) haft sönder någons biljett [ ]
28) varit med på att ha sönder något [ ]
29) varit på en fest [x]
30) vart på en bar [x]
totalt: 5

31) vart på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [ ]
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär/burit armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnat på rap [x]
40) äger en cd [x]
totalt: 6


41) vart goth [ ]
42) klätt dig utmanande [x]
43) vart punkare [ ]
44) vart alternativ [x]
45) stulit något [ ]
46) vart så full att du inte kommer ihåg något [ ]
47) svimmat [x]
48) vart full och trillat omkull [x]
49) vart förälskad i en granne [x]
50) haft någon snokande i ditt rum [ ]
totalt: 5

51) snokat i föräldrarnas rum [x]
53) varit på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [x]
56) kallat någon för slampa [x]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) haft sönder en spegel [x]
59) vart i samma rum som någon som har sex [x]
60) använt någon annans tandborste [x]
totalt: 7

61) ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [x]
64) skolkat [x]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [ ]
67) mobbat någon [ ]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [x]
totalt: 5
 

71) ägt en liten lägenhet [ ]
72) snott din kompis flickvän/pojkvän [ ]
73) velat ha kompisens flickvän/pojkvän [x]
74) vart i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [x]
78) liftat med en främling [ ]
79) blivit sexuellt utnyttjad [x]
80) utnyttjat någon sexuellt [ ]
totalt: 5

81) träffat någon du träffat på nätet [x]
82) surfat i 12 timmar i sträck [x]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [x]
84) kollat på tv 12 timmar i sträck [x]
85) vart vid en eld [x]
86) blivit kallad dålig förebild [ ]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [ ]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]
totalt: 8
 

91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [x]
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [ ]
96) vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv [ ]
97) vart förälskad i någon som är yngre än du [x]
98) varit tillsamans med en som är äldre än dig [x]
99) gymmar [ ]
100) skrattat åt någon som blev sårad [ ]
totalt: 6

Totalt:  59


10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy!!
61-70= bitch/asshole
71-80= cant believe you made it this far
81-90= fucking bad ass
91-100= see u in hell


Seg tisdag

Idag är jag jätteseg. Vill inte göra något, orkar inte göra något. Vill bara ligga i sängen & sova typ. Men så kan jag ju inte göra. Stella & Camilla kommer snart hit (till alex) & ska filma in lite av vår film. Sen ska dom väl tillbaka till skolan & jag blir här helt ensam. Dock slutar Alex kvart över 2, så det är chill. Bara att somna om då ju. :P

Jag skriver nog mer ikväll, orkar inte mer nu...

peace
/S

Måndag

Tråkig dag egentligen. Kom till skolan aldeles för sent. Skulle ut i västra hamnen & fota, kom ut dit, fotade satan ta mig. Men min kära grupp ville hellre till stapeln & åka bräda. Fuck them. Alex ringde, bad mig komma till mobilia. Okejdå :) haha.

Sen hem till Alex, käka lite, mysa lite. Sen stack vi hem till jonna. Skulle hjälpa henne färga håret rött :) Hoppas det blev bra :P haha. Alex & Robert satt & spelade tv spel under tiden. (alex vann hela tiden)

Kom hem till Alex igen. Legat & kollat tv brevid Alex som haft min dator hela kvällen pga skolarbeten. Haha så söt, behöver motivation hela tiden;)

nej, nu ska jag sova tror jag.
ha det bra

peace
/S


Helgen

Ja, jag har varit jättedålig på att uppdatera i helgen. I veckan! Jag har ju varit med Alex hela veckan, så har inte orkat skriva så mycket.. men nu tänkte jag att jag skulle ta & skriva litegrann om vad som hänt i helgen.

I fredags så åkte jag & Alex upp till Höör. Åt smörgåstårta med min familj & sen var det Napoleonbakelser som mamma hade bakat. Jättegott :D Vi firade min födelsedag i fredags, för att mamma jobbade natt på min födelsedag. Vilket innebär att hon jobbar från 9.30 på lördagen till 09.30 på söndagen.. Så ja. Iaf, så stack jag & Alex över torget senare på kvällen för att besöka Lowe & Anju. Det var riktigt kul! Drack lite öl & lite bacardi, jättegott! & jag pratade rätt mycket med Anju med, jag älskar dig vännen. Glöm aldrig det! <3 Runt 3 drog vi oss tillbaka. Vi kom till vår port, som var öppen. Så vi gick in, & i trappan satt det en hemlös man! Jag, som var lite på lyret då sa "hej" & fortsatte uppåt. Visst blev jag riktigt förvånad. Men när vi kom in så satt kevin i soffan. Han berättade att någon hade ringt på porten så han hade släppt in honom. STackars liten :) Iaf så fick jag väcka pappa som fick slänga ut honom. Trots allt en privat trappa ju :/

Lördagen blev lugn. Både jag & Alex var trötta. Mest jag antar jag :P haha :D Men vi hade det trevligt. Gjorde egentligen inget speciellt alls. Kollade melodifestivalen & åt godis. Sen hade vi otroligt skönt sex, det ni ;) Vi kollade även på en film, "Alvin & gänget" sjukt söt film :D haha :D:D:D

Idag då, skulle jag ju egentligen till trelleborg för att repa. Men hade inget kort. Förbannat med, med tanke på att det snart är den 29 ... Iaf så låg jag & alex mest i sängen hela dagen. Sen bestämde jag mig för att ta en 50 lapp & följa med Alex hem. Så vi åkte ner till Malmö. Träffade Andy på tåget, som visade sig ha det på g med en gammal barndomskompis till mig :) haha! Kom till Malmö, började gå in mot stan, eftersom det var 20 minuter tills bussen skulle gå. Men sen bestämde vi oss endå för att ta bussen efter en stund. Kom hem till Alex, mös en stund, hade sex (A) haha sen behövde vi duscha båda två, så vi duschade. Tillsammans. För första gången! :D Sjukt mysigt :) Sen har vi ätit & snart ska vi äta kladdkaka & lite varm oboy till det :)

Jag tänkte skriva mer om konserten med Hardcore Superstar, men jag gör det någon annan dag. Orkar inte skriva mer nu :P haha
Men ni får ha det bra!

Peace
/S

Födelsedag 2008

8 mars. För 19 år sen föddes lilla jag :) Har endå haft en soft dag. Tänkte egentligen skriva värsta långa inlägget om vad som hände igår, men det får komma senare. Ska kolla Melodifestivalen nu ju!

peace
/S

Outfit

Här kommer lite bilder på min outfit igår på konserten :)

image248
Jag vet, borde inte ha vit bh under svart linne.. Men ajja. :_/

image249'
Sjukt nöjd med håret :D

image250
Jag & Baby :)

Jag tycker iaf att vi var snygga som FAN!

Linne, Vero Moda
Byxor, Ichi
Nitbälte, Shango
Armvärmarna, affär på torget här i höör.

Leona Lewis - Bleending Love

Bara jag som gillar denna låten? Har hört den några gånger i några affärer men aldrig fått den på huvudet som idag :)


Hardcore Superstar

FY FAN VAD BÄST DET VAR! Jag har aldrig varit så jävla taggad & glad som jag var idag. Eller, iaf inte på länge. Tack som FAN mikael för att du gav det till mig i födelsedagspresent. En av dom bästa på riktigt länge! Love you Bästis! <3

Jag orkar inte skriva mycket mer nu. är trött & har ont typ överallt. Bilder blir publicerade imorrn, både här & på bilddagboken.

Ni får ha det bra! nu vet ni att jag lever & att det var askul! Första konserten avklarad :D:D:D

peace
/S

image247

Hardcore Superstar

Nu bär jag av till Lund för att se älskade Hardcore superstar :DD:

Ha det bra ikväll ;)

BTW

Btw, min mens är slut :) & idag började jag på mina nya p-piller. Hoppas dom blir bättre :)

Torsdag!

Torsdag idag då ja. Hardcore superstar ikväll, great! :D:D:D:D:D:D Men först är det skola till halv 12 sen iväg till pappas jobb & hämta lite stuff. Får se hur det blir sen. Kanske stannar där till 20 i 2 typ. Ska ju till psykiatrikern kvart över 2, så det känns inte lönt att sticka hem till alex & sen åka tillbaka... Haha, men vi får se. Sen blir det bara att åka hem till Alex, äta, göra sig iordning & sen sticka iväg till lund! HAHA! Vi får se om vi hittar till Mejeriet :P haha. Men det gör vi säkert.

Hoppas nu mamma packade ner min plattång & min kamera, det viktigaste typ. Haha! :)

Känner mig så sjukt glad idag! Men samtidigt sitter det i lite depp sen igår.. Men jag känner på mig att det blir en sjukt bra kväll! :D Ska kanske dricka lite & så med.. Då försvinner väl lite problem iaf :P haha!" Min första konsert någonsin! Jag hoppas jag inte blir besviken, men det har jag svårt att tro. Vem fan kan bli besviken på Hardcore Superstar liksom? :D Haha!

Ni får ha det bra så uppdaterar jag säkert ikväll efter konserten!

Peace
/S



Hardcore Superstar - We don't celebrate sundays

Yes

IDAG ÄR DET HARDCORE SUPERSTAR! :D

& bara för att jag älskar mikael! & Alex! Så kommer det två bilder på mina absoluta favoriter! :)

God morgon föresten! :D

image245

image246

Onsdag

Kom lite sent till skolan imorse, sen var det bara att kolla bio. Slutade tidigare med, skönt :) Åka med mikael hem, äta där, sticka & repa sen hem till Alex.

Dagen har varit lugn men endå sisådär... Känt mig nere mestadels av dagen & ville egentligen inte gå upp imorse. Var nära på att börja gråta precis innan jag skulle gå. Inget kul. Men jag visste ju om att jag skulle tillbaka här igen. Jag älskar att komma hit efter skolan & bara veta att jag slipper åka hem. Inte för att jag inte trivs hemma, men jag vill ju vara med Alex hela tiden. Fattar inte riktigt vad som hänt, vill inte lämna honom alls... :/ Men ajja..

Iaf så hoppas jag på att få sova bättre inatt.. Ska ut till pappas jobb imorrn & hämta lite stuff, sen ska jag till psykiatrikern & prata om medicinen.. Kanske måste höja dosen :/ sen på kvällen är det HARDCORE SUPERSTAR! :D:D:D:D:D:D:D:D ÄNTLIGEN! :D TACK TACK TACK Mikael för biljetten :D:D: I love you bästis <3

Nu ska jag lägga mig ner, äta lite choklad & dricka cola. Sen ska jag hoppas på att mamma hann se min kommentar i hennes blogg så hon lägger ner min kamera imorrn, så att jag kan fota lite på konserten! Trots allt min första någonsin :O :$ :)

Ha det bra alla!
(förlåt att jag är dålig på uppdatering, men jag är hemma hos Alex & pallar inte sitta vid datorn 24/7.)

Peace
/S

image244

Tisdag

Usch & fy för att jag inte har skrivit på flera dagar! Förlåt! Har inte haft någon dator så har varit lite svårt.

Det gick bra i lördags. Fick lite mer än 1000 kr & jag ska få mer av mormor :) Sen ska ju mamma & pappa ge mig lite mer än 1000 kr så det blir typ 3000 sammanlagt skulle jag gissa på. Det är najs! :D

Söndag, då åkte jag & Alex till malmö. Hade ont i magen & ville inte åka & repa... Kunde slutat illa isf. Men jag åkte ner till malmö med alex senare på kvällen. Vi gick hem till honom. På vägen går vi förbi Taboo, går in där & kollar på dildos. Så nu har jag en Gunnar, som han heter. Födelsedagspresent av Alexander, en liten (?) mr. Rabbit. Klart godkänd ;) haha :D

Måndag stannade jag hemma från skolan. Så jag stannade även i malmö en extra natt, minns egentligen inte varför jag stannade, men det var snällt :D ÅH! just det! Jag var ju hos Tandläkaren med! 6 jag ville inte vara hemma... Så jag åkte upp till höör,stack till tandläkaren, var hemma i 30 min typ, sen tåg ner till malmö igen :)

Tisdag. Skola halva dagen, sen var jag hemma hos Alex. Eller, jag är här fortfarande :P Men idag har jag datorn med mig hit så att vi kan uppdatera oss lite i internet världen :O Hha! Vi ska snart äta fruktcoctail & sprut grädde :)

Nu kom han halvnaken med bara en handduk rullad runt höften *mums*!

Vi hörs!

Peace
/S

image243

Lördag

Glömde helt att skriva igår. Det var ju skola & det var trevligt, tittade på brockback montain (?) & så, så det var en lugn dag. Sen skulle jag hem, ta pappas tågkort, tillbaka till malmö, träffa upp alex, åka tillbaka hem. Sen var det lugnt.

Idag är det kalas för mig & lillebror. Ska väl bli trevligt i guess. Får se hur det går & hur mycket pengar jag får, uppdaterar kanske ikväll. Har inte min dator med mig hem denna helgen, fick inte plats med den i väskan igår.. lite lagom irriterande.

Nu får jag gå & göra något. Är rastlös & svettig som en gris! Skitäkligt.

Ha det bra!

Peace
/S

image242

För att jag har en snygg mamma :)

RSS 2.0