Happy new year

typ.

Bilder

Hittade fler bilder på kameran samt lite nya från idag


Jag & Alex i Bulgarien! Älskar att jag ser rätt så brun ut (A)


Alex pappa & flyget när vi landat på Sturup igen


Bild från idag. Gillar faktiskt mitt hår :)


Men jag plattade håret iallafall :) (ser ni mina naglar? :D)


Alex ligger & spelar Pro EVolution Soccer, han ser söt ut när han ligger så :)


Hårig pojkvän :) Vet inte när han tagit bilden :)


Dagens;


(ja, alex fot ville till min tutte!)
Kvällens Outfit
Tee, h&m
Kjol, Vero Moda
Tights, h&m + konsum (har dubbla)
& så suger jag på en klubba från videobutiken på nydala torget ;)

Jag föreställde mig i huvudet att denna outfit skulle vara snyggare än den är. glömde att tänka på mitt fett & mina äckliga armar....

Ändring

Ändrat lite i designen.Men bara lite. Nu ser den inte lika julig ut. Det får vara såhär sålänge, orkar inte hålla på med det just nu.


Gamla


& nya med moln & stjärnor istället för snöflingor & en bild utan tomtemössan ^_^


Nyår

Ja, så var det nyår idag. Det blir nog en relativt lugn kväll. Jag & Alex kommer att gå till en fest som hålls i en lokal av hans väns storebror, & jag vet inte om vi kommer bli där hela kvällen. Får väl se om det är kul där eller inte. I vilket fall som helst så kommer jag att vara snyggast/sötast på festen med min supersöta outfit! Ni får se den sen :)

Övrigt då? Jag kommer INTE att smälla raketer eller smällare ikväll. Jag har aldrig gjort det & kommer nästan garanterat aldrig att göra det. Jag är skiträdd för raketer egentligen. Tycker de låter för mycket & har för mycket risker. Men visst är det fantastiskt fin att titta upp på himlen vid 12 slaget & se hela himlen lysa upp av fina, färgglada, glittrande ljus. Jag älskar att se det, men inte att höra :P haha.

Jag hoppas att alla tar det lugnt med alkoholen idag. & att ni som ska smälla raketer vet er gräns! Onyktra människor som tänder raketer är nog det värsta jag vet. Så jag hoppas att ni tänker på att inte smälla om ni vet att ni druckit för mycket.

Kanske lägger upp någon bild innan vi sticker senare, men annars får ni ha en fanstastisk kväll & ett riktigt Gott nytt år på er!

År 2008

En sammanfattning av de bästa som hänt under årets lopp

  • Hardcore Superstar - Mikael, jag & Alex var på konsert i mars, min allra första riktiga konsert. Så jävla underbart & fanstastisk bra. Dock lyssnar jag inte så mycket på dem längre, tyvärr.
  • Systematiska - Jag började jobba för första gången i April, dock slutatde jag i juni :P
  • Bulgarien - Jag fick resa & boende betalad av Alex föräldrar. Min allra första utlandsresa (förutom danmark som inte räknas som utlandet för skåningar) Bulgarien är verkligen mitt paradis för tillfället, aldrig har jag kännt ett sådant lugn eller kännt mig så lycklig som jag gjorde under de 14 dagarna.
  • Förlovningen - Jag & Alex kom överrens om att förlova oss när vi var i Bulgarien. En oförglömlig stund.
  • Malmöfestivalen - Malmöfestivalen är väl alltid en höjdpunkt tror jag? Vi var ute första kvällen med Pålle med flera, & det var något så fruktansvärt kul att dansa borta vid dansbanan! :)
  • Sista året - Jag började mitt allra sista år i gymnasiet.
  • Jonnas 18 års fest - Det var så fruktansvärt kul så det är inte sant!
  • ESF - Det roligaste men samtidigt jobbigaste jag gjort på väldigt väldigt länge. Gud vad lärorika, tråkiga, roliga & fantastiska saker man fick filma/fota.
  • Sista matchen på Malmö Stadion - Att 6580 åskådare kan framföra en sådan känsla, en sådan sång som endast syns vid fullsatt i vanliga fall är en fantastisk bedrift. Också något av det bästa detta året. Något man hoppas få uppleva igen. 6-0 inför nästintill inga åskådare, jag älskar er Malmö FF, & jag kommer sakna vår himmaborg.
  • Jag fann ett intresse för illustrationer - & jag är himla glad över att jag hittat det. Nu har jag äntligen något att döda tiden med tills dess att jag får min egen kamera!
  • Mitt & Alex förhållande - Ja, det har väl haft sina bra stunder & mindre bra stunder. Men vi har inte bråkat, aldrig tryckt ner varanda eller varit arga på varandra. Alla förhållande får ibland gå igenom jobbiga saker, vissa klarar det, andra inte. Vi har än sålänge klarat alla hinder, & jag både tror & hoppas på att vi kommer klara det mesta i framtiden med. Att ha Alex i mitt liv är något jag tackar högre makter för varje dag. Alla borde ha en sådan ängel som Alexander Michaloff i sitt liv. Ingen överlever utan en egen ängel.
Okej, mindre bra saker då? Har det verkligen hänt något mindre bra? haha
  • Vikten - Jag har gått upp, gått upp & fortsatt att gå upp i vikt. 2009 hoppas jag blir början på ett nyttigare & hälsosammare liv. Men vi får se. Jag ska iallafall vara nere i minst 65 när jag tar studenten, det är 12 kilo dit.
  • Mitt humör - Jag har varit mer irriterad & mer retlig än tidigare år. Jag har inte varit sugen på något & mest levt ett liv i sängen, ungefär. ÄNDRING 2009!
  • Rökningen - Försökt sluta 2 ggr under året & misslyckats. Men nu håller till och med mamma på att sluta, som har rökt i över 20 år. Då ska jag också klara det!
  • Mamma & Pappa - Att de ska skilja sig.
Ja, det är väl det. Haha. Inte mycket dåligt som varit ändå. Kan visserligen inte komma på mer just nu. Kanske kommer ^_^ Nu ska vi se om jag har några nyårslöften då?
Nej, det har jag inte. Jag har istället mål.
  1. Sluta röka till studenten. Eller åtminstone till augusti.
  2. Gå ner 12 kilo eller mer innan studenten
  3. Satsa allt på skolan & inte bara strunta i den
  4. Skaffa ett jobb direkt efter studenten eller efter sommaren. Jag ska iallafll försöka med hela min energi.
  5. Tänka mycket på mig men ändå få in mer tid till vänner (då de har kommit mycket i andra hand under detta året)
Har ni några mål eller nyårs löften?

Bebis kusin Ella

Har precis varit hos min morbror och hälsat på min nya kusin eElla. Så fruktansvärt liten och söt! Helt sjukt. Fick inga bra bilder, men ska dit i januari och ta riktiga bebis bilder.


Söndag

Om ungefr en halvtimme ska jag börja gå en runda. Ska bort till Nobeltorget till min morbror & hans familj. Ska träffa min nya kusin! Wiiiiiie! Haha. Jag är helt spänd. vet inte riktigt varför, men denna kusinen känns mer speciell än alla andra. Ella heter hon, som nästan är Bella (som min dotter ska heta!) Jag ska även ge dem en liten julklapp i efterskott. Två tavlo med bilder som jag tog i förra månaden. Hoppas dom gillar det. För att döda lite tid nu innan jag ska gå så kommer jag göra klart tomteflickan.



(de två bilderna jag skrivit ut!)
Puss


Lördag

Det blev inget med att sara kommer ner. Men jag & Alex kommer sticka till mobilia iallafall. Kanske hittar något idag med :D haha.

Rea

Hejsan! Skulle mest bara säga att jag lever & har det bra ;) haha. Jag & alex var ute i stan idag. Skulle ju byta mina byxor som jag fick i julklapp. Men så fan heller, byxorna fanns inte i större storlek. Så det var bara att lämna in dom & få pengarna. Sen fick jag ett presentkort av alex, som gäller på hela mobilia. 500 kronor. SERIÖST! Haha. Iallafall så har jag hittat ett par jeans, en kofta, ett linna, 3 par strumpor & 3 par trosor samt lite sminkborstar & så. Har fortfarande mycket kvar att handla för :P Ska nog ut i stan med Sara imorgon, får se om jag får tag i henne så jag får veta om hon kommer eller inte. Hoppas ni har det bra!

Klar

Jaha, nu är jag klar & tåget jag tänkte ta går inte förrän om en timme.. Funderar på att ta pågatåget som går 23 över, men jag kommer ändå vara framme ungefär samma tid.. Jag tror det blir pågatåget. Vad fan ska jag göra i en timme liksom? haha :)

Det kommer alltså inte bli allt för mycket uppdaterande under tiden jag är hos alex. Men jag kommer kika in & skriva då & då. Kommer vara där fram till nyår, sen får vi se efter det :)

Juldagen

Idag sov jag till 3. Ja, 15.00. Jag blev skitsur när jag vaknade & insåg att klockan var så mycket. Men jag har iallafall hunnit äta & duscha. Nu ska jag bara föna & platta håret, sen ska jag sminka mig & packa lite sen bär det av till malmö. Hoppas att alla haft en bra dag. Puss puss

Jag undrar..

Jag undrar hur det känns att bli lämnad efter 20 år.
Det är så det är just nu. Mina föräldrar ska skiljas, för er som inte visste. Fick reda på det i början av december.

Jag vet egentligen inte själv vad jag ska tycka eller tänka om det. Det kom egentligen inte som en överraskning, men man blir ju såklart ledsen. Det var vår sista julafton idag. Jag har ingen aning om hur nästa år blir. Kommer vi fira tillsammans, eller på varsitt håll?

Just nu känner jag mig riktigt svag. Jag känner att jag måste klara allt, jag måste må bra. Men jag gör nog inte riktigt det. Eller ja. Jag mår ju inte dåligt över seperationen, men det känns lite småtugnt. Ungefär som "varför ska allt dåligt hända i december".

Men jag vet att jag klarar mig. Jag måste bara bearbeta allt först. Jag gråter över det, ja. Men mest för att jag tänker på min familj. På pappa, som förmodligen inte mår sådär jättebra just nu. 20 år är lång tid, & 3 barn med.Sen tänker jag på mina bröder, eller iallafall Kevin. Han har tagit det värst. & mamma såklart. Jag är så jävla orolig över vad som ska hända med henne. Kommer hon ha råd att bo ensam? Jag vet att jag kommer klara mig oavsett vad som händer, jag har Alex & hans familj, jag vet att jag kan komma dit när jag vill & att jag är välkommen såfort det blir jobbigt hemma. Men vad ska hända med de andra 4? Vad ska hända med katterna? Ska dom bo med mamma eller pappa? För dom ska fan inte bo var för sig! Det kommer jag personligen se till.

Det finns så mycket tankar kring "vad ska hända...", & jag har inte ett enda svar. Det enda jag vet är att våra nuvarande hyresvärdar (också pappas chef) kommer fixa varsin lägenhet. Det var en stor lättnad att få reda på det. Tack som fan! Men annars vet jag ingenting, absolut ingenting. & det är nog det som är jobbigast tror jag.

Äh, jag ska inte tjata mer om det nu. Nu vet ni, & ni vet också att jag mår bra men har några frågetecken att reda ut. Ni behöver inte vara oroliga för mig.

Satt precis på balkongen & rökte. Plötsligt kom allt upp. 2 år. Jag minns julen 2006. Jag var nog den allra tacksammaste människan den julen. Jag älskade att vi var allihopa & hade det så jävla mysigt i vårt lilla lilla vardagsrum som vi hade i huset. Jag kommer ihåg hur mycket jag uppskattade hela min familj. De gav mig glädje & hopp den julen. Det tackar jag dom för. Jag kommer aldrig att glömma december 2006. Det var den bästa julen i mitt liv. Jag kommer heller aldrig glömma januari 2007, den värsta månaden i hela mitt liv. Jag önskar inte ens min värsta fiende en sådan månad.

Ville bara skriva av mig lite.
Ta hand om er,
& kom ihåg att familjen är alltid det som kommer stå er närmst & hjälpa er i ur & skur.


Glöm aldrig att ingen kan älska er

så mycket som era föräldrar gör.




Åh gud!

Jag hittade denna inne hos Denise, & jag säger bara -
Får ni INTE gåshud, då är det seriöst stora fel på er
!



(jag grät t.o.m en liten skvätt...)

Okej..

Nu går jag & lägger mig. Ögonen går i kors & de rinner hela tiden som om det regnade nästan. Eller något. Jag är riktigt jävla svin trött, så nu är det verkligen dags för mig att sova. Frågan är om jag ens kan röka en cigg innan jag somnar. Haha, somnar på balkongen & fryser ihjäl ^_^
Ha det bra sweetys!

Btw, denna har jag hållt på med nu, kanske därför ögonen slår volter.

So far, 2 hours
& långt ifrån klar...

Vad var det jag sa..

Varenda gång! Haha. Men jag gråter mest pga att jag aldrig vill förlora min pappa.

Sen är det så att i min familj säger vi typ.. Aldrig "älskar dig" till varandra.
Men när pappa kom in här för en stund sen för att säga godnatt så kramade han mig hårdare än vanligt
& sa "Jag älskar dig Stepha"
Ja, jag gråter som ett litet barn. Det var nog den bästa julklappen jag kunde få.

Jag älskar dig med Pappa.

Åh vad jag är blödig! Nu ska jag sova iallafall.
Natti <3


Bild från google

Armageddon

Fast jag har sett den så många gånger är jag lika nervös varje gång. Den är på tv just nu & det är sista reklampausen nu. Efter reklamen kommer jag förmodligen ligga i kevins säng & böla i en halvtimme innan filmen är slut. haha :O Har ni sett armageddon? Vad tycker ni om den & börjar ni gråta av den?


Bild från google


Vackra Liv taylor är också med i filmen :)

Robin B

Ja, jag är fortfarande kvar i idol :P Men jag älskar Robin B i detta framträdandet. Sången, blicken, känslan. My god. Nästan så man bli förälskad ;) haha nej men ja..


Förresten!

Fy fan vad jag är gasig! Jävla julmat :P

Slut

Nu är julaftonen snart slut här, så jag ska trax dra på mig ytterkläder & bege mig till Anju. Hälsa på lite, längese nman var där hemma nu ju :) Tror jag ska ta med mig noblesse asken jag fick av kevin ;) haha :) Imorgon ska jag nog be min pappa hjälpa mig att möblera om lite på mitt rum. Tänkte flytta sängen & hänga upp en hylla samt min nya klocka! :)

Ha det bra!

Dagen i bilder

Här kommer lite bilder :)


Arne var tomte ;)


Arne igen!


Strumpor igårkväll, tomma.


Granen








Doris, mamma & pappa i bakgrunden :P


Arne








mitt julpynt


mer


Jag & Jesper


Jag & Kevin


Stumporna, fulla! :D


Jesper med strumpan


Jag med strumpan :P


Dagens outfit:
Tröja, Vero moda tror jag.
Shorts, H&M
tights, donno


Kevin med strumpan


Chokladtomte


Pratar med Alex


Mamma i en fin klänning


Julsagan vi läser varje år


Jag & jesper klämmer på klappar


Mamma & Jesper


Jag & jesper. HAHA


maaat


Jag fick agera tomte.


Här fick jag klockan som jag önskat mig (mormor snokar i min blogg;P)


Jesper fick mobilen han önskat sig


Kevin öppnar julklappar.


Här öppnar mamma julklappen som hon fick av oss


& hon verkade faktiskt bli glad för det :)


Mina julklappar iår:
  • Presentkort på H&M med 200 kr, byxor från vero moda (som måste bytas då de är för små), kalender, strumpepaketen (veckorevyn, mascara masterpiece max, cigg) av mamma & Pappa
  • 150 kr & godis från min moster & deras familj
  • 200 kr av min morbror & hans familj
  • Klocka & sängkläder från mormor & morfar
  • Presentkort på H&M med 150 kr av farbror
  • Presentkort från H&M med 200 kr av Faster & hennes familj
  • Handduk av farmor & farfar
  • Noblesse & trisslott (utan vinst!) av kevin
  • En Elefant i nyckelring av Jesper
Ja, det var nog det hela tror jag. Jag är jävligt nöjd med mina gåvor. Bara lite trist att byxorna inte passar, men ska byta dem i helgen så det är ingen fara :)
vad fick ni i julkapp? :)





Mums!

Nu har vi läst saga, kollat på kalle & maten ligger i magen & simmar. Fy helvete vad mätt jag är! haha.! Nu väntar vi bra på att det ska bli undandukat, pappa ska säkert skita & läsa tidningen, sen ska vi öppna julklapparna! :D

God jul!


hehe

Sitter här & illustrerar en ny bild & glömmer helt bort tiden! Julsaga om en stund ju! :)
Ni får förmodligen se bilden senare :)

Human

Jag total älskar denna låten!
The Killers - Human


Fy

Vad tråkigt det är! Ingenting alls att göra. om 2 timmr börjar allt. Först ska mamma läsa julsagan ;) Sen blir det kalle, sen mat & sen julkappar. Sen är det slut igen. Typ. :P Ska nog lägga mig & vila lite. Jag har iaf fixat mig iordning sp jag ser fin ut på alla foton sen :P haha

oj!

Fy vad jag vaknade av mig själv idag! :D Haha, har redan öppnat strumpepaketen ^^ Blev en ny mascara, cigg, choklad tomte & Vecko revyn (brukar alltid få fridas julspecial men jag är väl för gammal för det nu ^_^) Nu ka jag äta bullar & sen ska jjag glo på tv.


GOD JUL


FINA LÄSARE! <3

Santa Claus is coming to town (8)


Klicka på bilden för större

Pålle

Denna går ut till pålle, haha .)


HAHAHAHHA

Kolla efter 2.30 :)


Minns ni?

Minns ni alla de forna idoldeltagarna? Jag gjorde inte :P


2004


2005


2006


2007


& 2008. Vilket år tycker ni att det varit bäst? :)

Nu

Nej nu orkar jag inte sitta uppe längre. Ska röka klart sen ska jag röja på sängen & efter det blir det garanterat godnatt! Jg är fasligt trött & hoppas på att inte vakna allt för sent! (ska nog säga till mamma att väcka mig vid 10)
Hoppas att alla får en riktigt fin start på julafton & massor med god mat & fina klappar!

God Jul!

Trötter

Klockan är snart 11 & jag är stentrött. Funderar på att gå & lägga mig snart. Min medicin slår till som en jävla hammare elelr något :P haha :)
nu är det inte långt kvar till julafton! Imorgon kommer jag förmodligen inte uppdatera så fasligt mycket, men lite kommer det ju. & bilder på kvällen :)

Ha det bra!

Du & din partner

Vad heter ni? Stephanie Lindhe & Alexander Michaloff
Hur träffades ni? Genom fotbollen.
Hur länge har ni varit tillsammans? 1 år, 19 månader & lite till
Är ni förlovade? Yes
Bor ni ihop? Nej, men inte långt ifrån :P
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Nej ingen av oss har det
Vem kör bäst? Får nog bli Alex isåfall.
Kommer du ihåg er första kyss? jag tror det ja :)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jag :P
Vem är äldst? Jag är typ 7 månader äldre ^_^
Vilka stjärntecken är ni? Fisk & Skorpion
Vem fyller först på året? Meee!
Vem är längst? Alex
Vem sjunger bäst? Vet inte :S
Håller ni i handen på stan? Ibland, men oftast inte.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej, vill jag inte påstå.
Vad har ni gemensamt? Vi har en hel del gemensamt
Har ni någon speciell låt? All 4 One - I Swear
Har ni några "fri kort"? Fri kort?
Har ni stora framtidsplaner? Barn, flytta ihop & lite så.
Har ni gråtit i varandras armar? Yes
Har ni varit utomlands tillammans? Jaa-a!
Vilket är ert bästa minne? Bra fråga. Men bulgarien är fint!
Vem lagar bäst mat? Alex
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Käkar godis och ser på film eller tv.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Som nu, 6 mil.
Blir du lätt svartsjuk? Nej, ibland kanske men nej.
Brukar ni bråka? Nope. Aldrig bråkat, småtjaffs kanske.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Sms tror jag.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Ögonen & benen, tror jag.
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag tror inte jag gör det, inte alex heller. Men han gnisslar tänderna! :P

:)

Film

Sitter just nu & kollar på Elf som går på 5an. Jag tror seriöst att jag har sett den varenda lillejulafton de senaste 3-4 åren. Lika dålig varje år, men ändå måste man se den. Ser ni den?

åh

Jag har såååå tråkigt. Ska nog hjälpa pappa att röja i köket tror jag. Smakade nyss hans whiskey, fan vad jag hatar det alltså! haha :) Förresten, så julklapparna till kevin & jesper blev varsin mugg med katter på typ, & så en liten påse med snökulor i (ni vet det godiset) så jävla svårt att hitta något litet till dem. & pappa han får ett ölglass med texten "världens bästa pappa" på, en öl & ett choklad ^_^ Rätt så klockrent till min far. Nej, hjälpa pappa att röja i köket var det ja. Min dator dör snart pga batteribrist, så får sätta den i laddaren så fort jag kommer in. (sitter & röker)
Ha det bra sålänge! :)

Tidsfördriv

1. VEM PRATADE DU MED I TELEFON SENAST - Sara, nästan precis.
2. VEM/VILKA SKRIVER DU MED PÅ MSN JUST NU - Ingen, är inloggad som offline.
3. HÖGER ELLER VÄNSTERHÄNT -Högerhänt
4. HUMÖR JUST NU - Trött, sliten, mätt & relativt glad :)
5. FAVORITGODIS - Saltlakris.
6. ÄR DET NÅGOT DU ABSOLUT INTE ÄTER - KETCHUP!
7. KLÄDER JUST NU - Alex jeans, linne & en blårandig långärmad.
8. MUSIK JUST NU -None, sitter i vardagsummet & lyssnar svampbob.
9. NÄR ÅT DU SENAST? - För en kvart sen
10. VAD SA DU SENAST? - Typ, hejdå till sara
11. FAVORITKLÄDER -Allt som inte sitter åt.
12. FAVORIT HANGOUT - Hangout? hahaha!
13. OM DU VAR TVUNGEN ATT LEVA I EN ANNAN TIDSEPOK VILKEN SKULLE DU VÄLJA? - Romantiken tror jag.
14. FISK ELLER BADKRUKA? - badkruka.
17. FAVORITFÄRG - Svart eller rosa
18. SAFT ELLER ALKOHOL - Beror på tillfälle, men jag är ingen saftmänniska.
19. LÄNGD - 170.5 cm
20. HUR MÅNGA KUDDAR SOVER DU MED? - 3
21. FAVORITVÄDER - Antingen soligt & riktigt varmt, eller mycket snö & lagom kallt.
22. OM DU VAR FAST PÅ EN Ö, TRE SAKER DU SKULLE TA MED - Alex, mobiltelefon & laptop med tillgång till internet.
23. SPELAR DU NÅTT INSTRUMENT - Nope.
24. MORGON ELLER NATTMÄNNISKA - natt
25. SPARARE ELLER SLÖSARE - Slösare, som fan!
26. VEM ÄR VIKTIGAST FÖR DIG? - Alex, Sara, familje, jonna.
27. GYLLENEREGLEN FÖR DIG - Har alltid hört att den gyllene regeln är "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad"
28. DET BÄSTA DU VET - Mysa med Alex
30. BÄSTA FILM - Walk the line
31. TROR DU PÅ LIV PÅ ANDRA PLANETER? - Kanske
32. KOMMER IHÅG DIN FÖRSTA KÄRLEK? - Ja
33. GILLAR DU HENNE/HONOM FORTFARANDE? -Nope, ingen kontakt med människan.
35. TROR DU PÅ MIRAKEL? - Ibland, ja.
36. TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT ATT VARA TROGEN FÖR ALLTID? - Ja, det tror jag. Vill man vara trogen så är man det.
37. SER DU DIG SJÄLV SOM TOLERANT MOT ANDRA? - Yes. Nästan för tolerant ibland.
38. SER DU PÅ KÄRLEKEN SOM ETT MISSTAG? - Inte längre nej.
39. HUR MÅNGA BARN VILL DU HA NÄR DU BLIR STOR? - 2 eller 3.
40. FRAMTIDSPLANER? - Skaffa ungar, gifta mig. Ja, allt det där vanliga som alla andra säger. typ.
41. BIO ELLER PROMENAD? -Promenad
42. ÄR DU ROLIG ELLER TRÅKIG? - Jag tror folk ser mig som relativt rolig.
43. GLASÖGON, LINSER ELLER INGET? - inget
44. TEKNISK ELLER OTEKNISK - Både och beroende på vad man ka vara teknisk i :P
45. ÄR DU KITTLIG? - Ja, nästan överallt.
46. SNARKAR DU? - nej
48. RÄDD FÖR INSEKTER? - Njäe. Tycker inte om dom, men inte rädd för dom.
49. ÄCKLIGASTE INSEKTEN? - Spindel?
50. STÖRSTA SVAGHET? - är nästan för känslig
51. DET ÄR JAG BRA PÅ? - Lyssna på andra
52. MUSIKSTIL? - Bra fråga.
53. LYCKOTAL? - 8, åtta
54. FAVORITBAND? - Kör fortfarande på Papa Roach
BÄSTA BOK? - Tillbaka till livet - Allisons historia
56. OM DU FICK VÄLJA TRE SUPERKRAFTER, VILKA SKULLE DU VÄLJA? - Osynlighet, kunna flyga &.. ehm. vara superstark!
57. FAVORITORD - Fan tror jag.
59. CHIPS, MORÖTTER ELLER GODIS? - Godis
60. PIZZA ELLER HAMBURGARE? - PIZZA
61. SKRIVER DU DAGBOK? - Enda dagboken är bloggen.
62. SPORT, A-EKONOMI ELLER BARNPROGRAM? - Sport
63. NAMNSDAGSDATUM? - 19 februari med Gabriella & 9 december för Anna.
64. HAR DU NÅGON FLICKVÄN/POJKVÄN? -Pojkvän ja.
65. TÄNKER DU NÅGONSIN PIERCA DIG? -Har gjort det, vill ha fler.
66. FÖDELSEDAG - 8 mars
67. FAVORITCHIPS - sourcream&onion eller lättsaltade.
68. SYNLIGA ÄRR? - Armarna & i handen :P
69. DINA BÄSTA VÄNNER? - Sara är min bästis, sen Jonna, anju. Det är väl de. & Alex såklart!
70. STÖKIGT ELLER VÄLSTÄDAT? - Hatar att ha det för rent, alltid stökigt. Så.. Lagom stökigt?
71. GUNGAR DU PÅ STOLEN? - Gjorde alltid förr! Men sen trillade jag för många gånger så nej, jag gör inte det längre.
72. HUR MÅNGA KUSINER HAR DU? - oj..11, men 2 av dem har jag aldrig träffat.
73. DETTA GÖR MIG ARGAST? - Blir typ aldrig arg. Men.. Jag vet inte.
74. HAR DU UTÖVAT NÅGON SPORT? - ehm.. några få ja.
75. I JULKLAPP ÖNSKAR JAG MIG? - inget typ.
76. SENAP, KETCHUP ELLER INGET PÅ KORVEN? - ingen korv alls. Men jag brukar inte ha något alls på.
77. SKULLE DU NÅGONSIN FÅ FÖR DIG ATT HOPPA BUNGYJUMP? - no way
78. VILKEN HAND HÅLLER DU GAFFLEN I? - höger
79. ANSER DU ATT MAN FÅR SKYLLA SIG SJÄLV OM MAN SLICKAR PÅ EN LYCKTSTOLPE PÅ VINTERN? - hahahahaha ja :P
80. ÄR ALLA LIKA MKT VÄRDA? - tyvärr inte, men det borde vara så.
81. VAD HÄNGER PÅ VÄGGARNA I DITT RUM? - inget alls.
82. VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TAPETERNA? - vitt tror jag det är-
83. PASTA, RIS ELLER POTATIS? - potatis
84. HUR ÄR DIN DRÖM KVINNA/MAN? - Det vet man inte förrän man träffat honom, & det tror jag att jag har gjort :)
85. VILKET ÄR BÄST - Mina nära!
86. LJUST ELLER MÖRKT BRÖD TILL FRUKOST? - inget.
87. VILKEN LÄSK ÄR GODAST? - Riktigt vanlig coca cola!
88. VAD GÖR DU HELST? - Fotar, illustrerar eller myser.
89. SKÖNASTE SÄNGEN ATT SOVA I ? - Min, alex säng är isönder som fan >.<
90. HUR MÅNGA SYSKON HAR DU? -2
91. BÄDDAR DU DIN SÄNG? - never
92. BOR DU SJÄLV ELLER TILLSAMMANS MED NÅGON? - Med min familj :)
93. ÄR DU ALLERGISK MOT NÅT? - Pollen & limefrukter.
94. ÄR DU MÖRKRÄDD? - yes.
95. ÄR DU DUM? - Alex anser det. men jag är iallafall smart när jag behöver vara det!
96. TROR DU PÅ ASTROLOGI? - ibland
97. TROR DU PÅ MAGI? -Kanske
98. SLÄPAR DU FÖTTERNA EFTER DIG? - nej
99. GYMPADOJOR, VÄLPOLERADE SKOR ELLER SANDALER? - Bekväma men samtidigt snygga skor.
100. VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR? - ensamheten, mina egna tankar & att gå ute i mörkret.
101. STÄDAR DU DITT RUM SJÄLV? - såklart
102. NÄR STÄDAR DU DITT RUM? - en gång i halvåret kanske. Det är när det ser ut som att någon haft krig på mitt rum.
103. SKULLE DU KÄKA UPP EN CLEMENTIN FÖR 50 000KR? - Trots allergi, ja.
104. HAV ELLER SJÖ? - Att bada i hav, men sjö är mysigare vid piknik & liknande.
106. ÄR DU RÄDD FÖR BLOD? - Nej, kanske äckligt med mycket blod men annars nej.
107. SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG ATT BLI VEGETARIAN? - Jag tror inte jag överlever utan kött!
108. SALTAR DU PÅ MATEN? - ibland
109. FAVORITKAKA - Anjus mammas cheescake!
110. KAN DU SJUNGA? - Alla kan sjunga, om det låter bra eller inte är en annan femma ;)

kväll

nu har jag varit iväg & handlat det allra sista till mina bröder. & jag har precis tryck i mig en pizza. haha :) Städat på rummet har jag med gjort.

ojojoj!

Jag råkade visst slumra till en stund. Hehe :P men jag har iaf börjat städa på rummet, alla kläder & gla& bestik är ute ur rummet nu. Nu återstår det jobbigaste. Därför tar jag en liten rökpaus :P

Vad gör ni idag?

Happy lolyday


Sådär

Nu har jag & kevin varit borta på ica & hämtat ut mammas julkapp. Ska få lite mer pengar senare så jag kan handla något litet till mina bröder med. här kommer lite bilder från kalaset i tyringe, lite bilder på mig & så.


Papps & jesper påväg till tyringe




Födelsedagsgrisen rebecka


Matilda, jag & Emma, kusiner :)


Gårdagens outfit, jag vet att jag ser stor ut >.<






Mammis julklapp :)

Nu ska jag säda mitt rum. Tror jag iaf.. :P

Wow!

Nu kan man väl ändå säga att jag har fått sova ut. Jag la mig ner för att vila vid 7 tiden igårkväll. Så somnade jag såklart. Men runt 10 eller så ringde sara, väckte mig :P hahaha :) Gick ut & tog en skinksmörgås, sen tog jag min lergigan. efter det satt jag uppe en timme kanke, så runt halv 12 gick jag in på rummet igen. Somnade direkt. Sen har jag sovit fram til nu, för 10 minuter sen typ. Haha :) Jag känner mig rätt så utvlad faktiskt :) Tänk att få somna så snabbt!

:)


Bild från ICHC

Kväller

Nu är det kväll & jag mår verkligen bara sämre & sämre. Mått illa från & till hela dagen men det blir bara värre hela tiden känns det som. Jag fick i mig lite mat nyss, tomtegröt :D Men det är också det ända jag ätit idag. Jag fryser värre än en isbit & fast jag har fullt med kläder & täcke på mig så kan jag inte sluta huttra. Hej vinter, hej sjukling. Typ.

Mamma ska fixa till skinkan ikväll. Hon brukar alltid gör det kvällen innan julafton, men nu är det så att hon jobbar natten till julafton, så hon kan inte göra det imorgon. Därför blir det idag. Så vi ska fuska & provsmaka den redan idag! (det blir ju alltid en macka med skinka & senap på kvällen före) haha :) Brukar ni också göra så? Provsmaka skinkan innan julafton? :)

Just nu är jag så trött så trött så, & inte har jag fått städat rummet heller. Får se om jag orkar göra det imorgon istället. Fick förresten ett mejl innan om att min leverans är påväg hem nu, skickade den idag så jag får nog hem den imorgon. Leveransen är såklart mammas julkapp! Ni får se bilder på det på onsdag :)

Nu ska jag antingen sätta mig & illustrera eller vila en stund, inte bestämt mig ännu.

Hitler var någorlunda klok



Vilken tur för härskare att folk inte tänker.

Adolf Hitler.

Sådär

Nu har jag & Jesper varit nere & köpt julklapp till pappa. Nu är det bara att vänta på julafton :) & ni behöver inte vara oroliga, mamma får också :) haha. Vi hittade iallafall den bästa & mest klockrena julklappen till pappa. Vad det är får ni veta på onsdag ;)

mamma

Mamma, om du ser detta så väck mig i anständig tid.
(typ 10) eller var snäll att försöka iaf.
ska städa rummet så vill inte sova tills det blir mörkt :P
<3


jaha...

jag hann inte sova länge innan jag vaknade igen. snöblandat regn riktigt piskar mina rutor. Ofta JAG vaknar av något sånt, jag som sover igenom stormar & jordbävningr(!). Men jodå, legat vaken nu en kvart nästan. Funny, nej.

Några ord innan godnatt


Är du tveksam om en handling är bra eller dålig så avstå från den.

Zarathustra.

Natt

Jag sade för flera timmar en att jag var sjukt trött & behövde vila. Jag vilade aldrig & jag är fortfarande lika trött. Ändå går jag inte & lägger mig. Tycker ändå jag gjort ett bra jobb idag som fått klart 3 saker på beställning :)

Iaf så tänkte jag ta upp varför man alltid är avundsjuk på andra. Nästan alla männsikor är någon gång avundsjuk på någon annan, jämför sig själv med någon som man tycker är snyggare eller har snyggare pojkvän eller snyggare kläder. Varför ska det behöva vara så egentligen? Jag har varit väldigt avundsjuk på många olika saker i mina dar, men jag tror inte jag är det så mycket nu för tiden. Anledningen till att jag tar upp det är för att mormor igår sa att min morbrors sambos mamma hade varit med på sjukhuset härromdagen, när Ella, som min nya kusin heter hade fötts. Morfar filmade & när mormor sedan hade sett filmen så tyckte hon att hon såg förjävlig ut. Min mormor är lite storvuxen, har så länge jag kan minnas också varit det, medans jennys mamma tydligen är smal & snärt. Då hade alltså min mormor jämfört sig själv med henne. Jag tycker det är lite tragiskt. För visst kanske det är så, att man alltid kommer vilja se annorluna ut än vad man gör, men jag känner ändå att man alltid är vacker, oavsett hudfärg, vikt, kläder eller utseende. Man har alltid ett vackert inre!

Nu till något helt annat. Jag är skitsugen på att se Johnny Cash inspirerade filmen "Walk the line", min favoritfilm, men vi har blivit av med den! Den finns ingenstans! Jag är så jävla sugen på att se den för minst 50e gången! haha :) Jag älskar den! Sen att Joaquin Phoenix är med i den är ju ett stort plus! Min favorit skådespelare som är så mumsigt snygg! Om någon har filmen kan ni väl skicka den till mig?! haha :) SKa e om inte jag kan hitta den över internet & streama den.

God natt!


Joaquin Phoenix, nom nom!

Sista

Såja, sista illustrationen för idag.Min dator bränner isönder min mage! :( Haha.

Iaf, så är detta förjävligt söta Emelie som jag fått illustrera. Jag älskar bilden på henne, men är rädd för at jag förstört den lite :/ Vad tycker ni?


Klicka på bilden för större. Jag är sjuuukt nöjd med läpparna dock! :)


& original bilden :)

Ny design

Har gjort en design till Johanna. Jag tyckte den blev söt, speciellt med bilderna på henne & killen :)


ÄNTLIGEN!

Äntligen är jag klar med min juli bild. Hållt på med den hur länge som helst känns det som. Nu kände jag att jag var tvungen att bli klar, kalendern ska ju vara klar i januari! Haha. Här har ni den iaf, vad tycker ni? :)


Klicka på bilden för att se större!

Hehe

När man är klar med den ena så går man in på hotmail för att lägga dess mejl i mappen "Klar". Sen kollar jag i mappen "Design/illustrationer" & vad får jag se då? Jo, detta

Hehe. Misstolka inte mig, jag tycker att det är skitkul att så många vill ha både design & illustration! Men just nu när jag är så trött & känner att jag har mycket att ta itu med så känns detta jättemycket! haha :) Men, ni som vet att ni väntar, ni kommer att få er design/illustration. Var så säkra! Från & med nu kommer jag ta er i ordning, tror inte jag har lyckats göra det hittills. Haha. Ni vet, när man har ett "arbete" så väljer man den bilden eller den designen som känns mest lockande för tillfället. Men nu ska jag göra det i tur & ordning! :)

Sandra

Söta Sandra ville också ha en illustration, så jag har suttit & jobbat mig igenom denna bilden under tiden jag snackade med bästa vän Sara i 2+ timmar i telefon. hehe. Hoppas du tycker om den sandra! :)


Klicka på bilden för att se större. ( & nej, jag är INTE nöjd med håret! :@)


original bilden :)

Förresten

Självklart var det Britney på bilderna! :)


Originalbilden till denna illustrationen :) (älskar denna bilden!)


& original bilden till den andre.

Lite likt eller? :)

Jag är trött

Jag är riktigt trött. Funderar på att lägga mig & vila en stund. Huvudet värker & mina ögonlock är tunga. Det är väl såhär det blir av att illustrera hela tiden.. Haha men, jag klagar inte :) Sen har jag ju faktiskt varit på kalas idag med massor av skrikande ungar. Konstigt hade det varit om jag inte hade varit lite trött iaf.

Så nu ska jag ta en cigg sen lägger jag mig en stund. Mår inte speciellt bra känns det som :/

Gratis mode

Okej, såhär är det. Denna sida ger bort gratis presentkort på många affärer runt om i sverige. Man behöver inte ha speciellt mycket poäng heller! Det är lätt att få ihop tillräckligt med poäng om man kommer ihåg att göra det vill säga ^_^ Om ni blir medlem via mig här så får ni 50 poäng i startbonus! Då har ni inte många poäng kvar till ert första presentkort. Perfekt om man har ont om pengar & vill shoppa, eller att ge bort som en gåva till en vän :)

Gå med i Gratismode.se nu! :)

Såja

Håret urduschat & genomkammat med luskam. INGA LÖSS! :D & jag har ätit frukost. Nu ska jag bara ta & fixa mig iordning. Hitta en vettig outfit & sminka mig. Ska till tyringe idag för att min kusin fyller år. Hon fyller visserligen inte år förrän på julafton, men vi ska fira henne idag. 17 år blir hon. Herregud! Hon är ju snart myndig! :P Hoppas att alla har det bra & att alla har sovit gott.

nej

jag har inte somnat än...

do it!

do it do it do it!
this shit works!

Några ord


"Mycket få människor lever idag -
de flesta förbereder sig för att leva i morgon."

Jonathan Swift.


Men

Innan jag går ut & röker min sista cigg så lägge rjag upp några bilder som blivit smått redigerade från innan idag.











tänk på att alla mina bilder är tagna med min 6 megapixel kompakt kamera, därav kvaliten på bilderna.
Jag har en Sanyo VPC-S6 Black & den ser ut såhär.

Nuså

Nej nu ska jag gå & lägga mig. Min kusin fyller år på julafton, 17 år, så vi ska hem till dom i tyringe imorgon & fira lite. SKa upp redan vid 10, så får gå & lägga mig nu. Imorgon blir en bra dag, det känner jag på mig. (nog mest för att lössen kommer vara borta då!)

Godnatt!


psst! Det är bara 3 dagar kvar till julafton! :D

Förresten!

mamma berättade för mig härromdagen att hon vill ha ängeln som jag gav till henne som tatuering. Hur glad blir man inte då?! :)




En till

Kan ni se vem det är? Samma person som förra.


Klicka på bilden & se den större!

Svar & original bild

Gissa kändisen

Någon som kan se vem detta är?


Svar & original bild

Gud vad skönt

Sitter här & känner mig riktigt duktig. Jag har tagit tag i allt & sitter med lusmedel i håret. ÄNTLIGEN! Så imorgon när jag vaknar & har tvättat av håret är jag LUSFRI! Fy fan vad skönt det ska bli. Nu är det bara en sak kvar innan jag kan känna att jag vill vara snygg. Viktnedgång. Minst 10 kilo. Fast det får vänta till efter jul. Mitt mål är att väga runt 63 när jag tar studenten., & det är 15 kilo dit.

Lite julstämning

Tänkte lägga upp lite bilder jag tagit främst idag, men någon är från i torsdags med :)















Fick ni lite julstämning nu?`:) Alla bilderna är tagna hemma hos mig med min kompaktkamera som ligger på 6 megapixel. >.< haha :)


Nu några bilder från alex rum








Ja, där är faktiskt lite julstämning även i Alex rum :)


Och

så var man klar med Isabell aswell. Får hoppas att hon blir nöjd med den :)


Klicka på bilden för större.


& original bilden.

Vad tycker ni?" :)

Alltså

Nu tycker jag att det ska sluta blåsa! Jag har en blomsteraffär precis under mitt rum, & dom har alltid sin sån.. Åh, nu hittar jag inte ordet, men såtn "tygtak" framme, & nu när det blåser håller den ju på att flyga av. Låter asmycket precis utanför fönsterna.. Störigt är det.

Just nu håller jag på med en ny illustration av Isabell. Kul :)

Klar!

Jag vet dock inte vilken jag vill ha, svartvit eller färg. Dock jävligt nöjd med den i färg :) (kanske lite irriterad över håret men..)
Vad tycker ni? Det är söta Hanna som sagt.




Klicka på bilderna så får ni se större.

& här är originalbilden :)


Btw

Fy vad det blåser ute! Helt sinnes sjukt ju! Det regnar med. Tror ni att vi får en vit jul iår? Det gör inte jag..

En liten

förhandstitt :) Långt ifrån klar, men det går frammåt iaf :)


Kväll

Nu har det blivit kväll & jag har precis ätit. Blev ostpaj med massa olika kött, typ kycklig, revben & kalkon. Sen till det lite potatis sallad & minimorötter. Mums! Nu sitter jag & håller på med en illustration till en söt tjej som heter Hanna. Jag älskar att hålla på med denna bilden, man blir glad av den! Varför får ni se senare :) & självklart ritar jag till Britneys musik! ;)

Lite bloggar

Jag älskar bloggar som har mycket kreativitet. Typ illustrationer eller foton. Jag älskar att kolla igenom dem & bli inspirerad samt att beundra deras färdigheter. Därför har jag nu gjort en "Bloggmix" på bloglovin, där ni man se de kreativa bloggar som jag följer slaviskt & bara totalt älskar! :) Hoppas ni med tycker om dem!

Oh gud!

Fy vad kul! Jag har fått förfrågningar om både illustrationer & designer! Jag är jätteglad, men känner mig nästan stressad. Har fortfarande inte gjort klart de illustrationerna som jag fick förfrågan på för en vecka sedan, men ni vet ju varför & jag hoppas det är okej. Ni som vet att ni frågade för ungefär en vecka sedan kommer att få dem redan innan helgens slut. Sedan kommer jag att börja med designerna fört, för de tar inte lika lång tid som illustrationerna, så ni som vet med er att ni vill ha en illustration, ni har fått ett mejl om att det kommer ta upp till en vecka. Hoppas det är okej! Jag tycker det är skitkul att så många vill ha en illustration eller design av MIG :D

Ett gammalt inlägg

hittade jag, som jag faktiskt fastnade för.

sen hittade jag en kommentar med <3 Min mamma!


i don't know why

men jag kan inte sova. Ungefär som sandqvist, det skrev han på facebook.

:)

MEN! Min nya design har kommit upp för mig iaf :D Nu ska jag ut & röka, sen funderar jag på att slå mig själv duktigt hårt i huvet så jag somnar.
>.<

nu

ska jag gå & lägga mig. Jag är sur som fan för att min blogg vägrar uppdatera min design, men förhoppningsvis har den gjort det imorgon när jag vaknar.
Godnatt :)

Några ord



"Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel, för det betyder ju att man är klokare idag än igår."


Jonathan Swift

jaaa..

jag har ny design, igen. vilken gillar ni bäst?


Den förra...


& nya.

Vad säger du nu då?

Vickan?! hahaha :) man ska inte vara så svartsjuk! :)


Haha

Jag & Lillebror satt & hade kul med denna sidan. Fan vad vi skrattade!


Hahahahahah! Denna skulle egentligen bli superman, men fan heller ^_^
















HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!






Hahahaha, fan vad vi garvade! :)

Glöm inte mössan!

Pappa skickade just en bild till min mejl. Han & hans mejl :)
Pappa <3


& bilden han skickade :)

List of '08

Tog denna lista inne hos Linnea.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har varit utomlands för första gången, flugit för första gången. Ja, en hel del som jag inte orkar skirva upp ^_^

Höll du några av dina nyårslöften?
Inte ett enda av dem. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Räknas det att min morbror blev pappa till en liten flicka idag?! :D


Dog någon som stod dig nära? Nope.

Vilka länder besökte du? Sverige, Bulgarien.

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
  Ett jobb.

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? Förmodligen 11 juli, när vi åkte till Bulgarien, eller 25 juli, när vi åkte hem & jag & Alex förlovade oss.

Vad är det bästa som hänt dig år 2008? Jävla tjat om Bulgarien, men. Ja.

Största misstaget? Har nog inte gjort många misstag i år..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Skadade mig i maj, skar mig i fingret. Det gjorde sjukt ont!

Bästa köpet? Oj.. Jag har fan inte handlat något jag kan minnas!

Vad spenderade du mest pengar på?
Cigg & godis?

Gjorde någonting dig riktigt glad? När Alex sa att han ville förlova sig.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? Lady GaGa-Just dance, sen säker någon annan, men mest den.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Oj. Jag är ju visserligen glad, men vet inte om jag ska jämnföra.

Vad önskar du att du gjort mer?
Skött skolan bättre & skratta.

Vad önskar du att du gjort mindre? Sovit & varit så jävla passiv.

Hur tillbringade du julen? Förmodligen som alla andra jular.

Blev du kär i år? Inte i någon ny nej, men jag har varit kär hela året <3


Favoritprogram på tv? Inte tittat så mycket på tv i år, så.. Idol kanske? :P

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej.

Bästa boken du läste i år? Oj. 102 minuter (world trade center)

Bästa musikaliska upptäckten? Britney Spears!

Något du önskade dig och fick? En skön semester.

Något du önskade dig men inte fick? Vi får se om några veckor.

Årets bästa film? PINAPPLE EXPRESS! :D

Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Oj.. haha, det minns jag inte :$

De bästa nya människorna du träffade? Vet inte ens om jag har träffat någon ny.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Förvirrad.

Vad fick dig att må bra? Alexander & visa vänner. <3

Vem saknade du? Ehm.. Mina katter?

Favorit månad? Juli, utan tvekan!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 2 veckor till i Bulgarien! Annars inget. Förutom vad jag själv åstadkommit, då jag kunde gjort så mycket mer.

Har du några planer inför 2009? Ja, men det kommer senare.

Linserna

Jag har ju helt glömt bort att berätta vilka linser jag valde. Jag valde de blå, men nu i efterhand ångrar jag mig riktigt mycket, då jag alltid velat ha bruna ögon.. men. jag försökte se litegrann i ps ungefär hur det skulle se ut (observera att detta är snabbt gjort)


Första bilden är mina egna, alltså originalbild. Den andra ungefär hur jag kommer se ut i de linserna jag beställde. Lite coolt ändå :) (fast, de kommer inte bli så ljusa, eftersom det mest är lite glittrande effekt dessa linser ger, förändrar inte färgen på ögonen)

Ungefär såhär.

Fredag, jullov & massor av annat

Typ. Jag har menvärk & drar mig från att packa. Ska packa ner allt jag har hos alex hade jag tänkt. Ska ju hem idag & vara hemma till efter jul. Lite tråkigt att inte träffas på så länge, men vafan. Set ska väl gå det med :P haha.

Vad har ni gjort idag?
Jag uppdaterar mer ikväll när jag är hemma.

Jävla piss skit

Försökt sova i snart 4 timmar.
Somnade vid 9, efter en hel dag på stan. Vaknade vid halv 11 av att alex stängde av tvn & fixade sängen. Sen dess har jag inte kunnat somna. jippi.



Cause without you
How did I get through
All of my days
Without you
Now living with you
See everything true
My baby it’s you
My baby, my baby, my baby


Några bilder





HAHAHA

   

Min Julklapp

Som de flesta säkert redan gissat så är julklappen till Alex. Det är en lite fotobok, som man vecklar ut som ett dragspel ungefär. Jag har skrivit ut 14 olika foton på honom & mig, & satt ihop det i en pärm. Han kommer även få en liten text, den kommer längre ner. Ibland kan jag faktiskt vara söt. :)



(skitdåliga bilder tagna med mobilen, lovar att ta bättre en annan dag!)

Det är knappt jag vågar skriva brevet, haha. Rädd för att bli klassad som "töntig". Det är jag redan..

Alexander Michaloff
Du har gjort mig till den människa jag är idag. Tack vare dig kan jag saga att jag är stolt över mig själv.
Du ger mig styrka & ork till att gå vidare, till att kämpa.
Du har hjälpt mig igenom så otroligt mycket mer än du själv tror.
Jag kan känna mig riktigt lycklig när jag tänker på saker vi har gjort.
Telefonkiosken, ettårsdagen, Bulgarien, när du åkte upp till Höör & överraskade mig.
Du är utan tvekan det bästa som hänt mig. Jag vet inte var jag hade varit utan din hjälp.
Jag lovar att vara din & älska dig i resten av mina levande dagar.
Du ska vara far till mina barn & du ska vara min första & enda man.
Du gör mig till en människa, du gör mig lycklig.
Jag älskar dig.

Din för alltid, Stéphanie

Där var det ja.. haha. Nu ska jag ge julklappen till honom, önska mig lycka till! :)


UPDATE:  Han tyckte jätte jättemycket om det :)

Iordning

Nu har jag gjort mig iordnng & känner mig riktigt snygg! :) Ska snart iväg till Alex, skönt :) Har kameran med mig med, så några bilder får ni nog se senare ikväll. Får försöka leata upp alex kamera & sätta i minneskortet där, så kan jag köra över bilderna till min dator.

Ha det bra! :)

Stundentmössa, Beställd.

& såhär ser den ut :D


Har man tråkigt så..

LISTA
01. fullständigt namn? - Stephanie Anna Gabriella Lindhe
02. exakt ålder? - 19 år,9 månader & 8 dagar.
03. vart bor du? - Mitt i Höör eller på Nydala.
04. bor tillsammans med? - Mamma, Pappa, Kevin & jesper/Saimy, Håkan & Alexander
05. husdjur? - 2 katter
06. färg på ditt hus? - Aldrig tänkt på (lägenhet.)
07. när är du född? - 890308
08. klass? - Bytingen
09. vilket år tar du studenten? - 2009
10. något jobb? - Nej.
11. när gick du upp i morse? Ungefär samma tid som Alex, lite innan 8.
12. när ska du sova? - Snart..
13. duschat idag? - Nej, skulle. Men pratade för länge med lillebror >.<
14. kramat någon idag? - mhmm!
15. pussat någon idag? - Min baby! :)
16. vad har du ätit idag? - Nudlar, hemmagjord pizza & två nattmackor.
17. dagens klädsel? - Svarta jeans, tunika.
18. dagens smink? - Foundation, puder, ögonskugga & mascara.
19. dagens sötnos? - Min lillebror.
20. dagens roligaste? - Bra fråga...

SOCIALT,
21. har du många vänner? - Inte många, men de bästa!
22. hur många har du kysst? - <tyst>
23. vem kramade du senast? - Mamma
24. hur många har du haft sex med? - <tyst>
25. hur många har varit otrogna med dig? - 1.
27. har du pojk-/flickvän? - Oh yeah!
28. vem pratade du med i telefon senast? - Sara
29. vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Jocke: Jodå snart klar med alla. Mendu vet attjag gör mina för hand va?

FAVORIT,
31. film? - Walk the line
32. låt? - Men åh! Just nu, Carola - Himlen i min famn
33. mat? - Makaronstuvning.
34. dryck? - Cola.
35. färg? - Rosa :D
37. stad? - Lund/Malmö
38. land? - BULGARIEN!
39. ämne i skolan? - Foto
40. strul? - Huh?

SENASTE,
41. personen du tänkte på? - Jocke
42. personen du kysste? - ALEX! :D
43. gången du spydde? - Hahaha, det minns jag faktiskt inte :D
44. gången du grät? - Fredags tror jag.
45. pizzan du åt? - Idag! :)
46. gången du var i Göteborg? - Snart 2 år sen ^_^
47. gången du var i Stockholm? - samma, snart 2 år sen.
48. gången du var full? - När vi var ute med Pålle förrförra fredagen.
49. gången du var hög? - Won't tell ;)
50. personen som såg dig gråta? - Alex.

ANTINGEN ELLER,
51. svart eller vitt? - Svart
52. hund eller katt? - Katt
53. ut och festa eller hemma och mysa? - Hemma & mysa.
54. tvspel eller datorspel? - Tv-spel
55. singel eller upptagen? - Upptagen.
56. hångla eller ha sex? - Hångla. Fast, äh. Båda.
57. lunarstorm eller helgon eller playahead? - Inget av det
58. ragga eller bli uppraggad? - Ragga! :D
59. big Brother eller paradise hotel? - Big brother ^^.
60. har du svart hår eller blondt? - none.
61. har du blåa ögon eller bruna ögon? - Blåa.
62. choklad eller lakrits? - Nu för tiden lakrits..
63. göteborg eller stockholm? - Göteborg.
64. högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt.
65. coca cola eller fanta? - Coca cola
66. pizza eller kebab? - Pizza.
67. randigt eller prickigt? - Randigt
68. älska eller älskas? - Det ena behöver det andra för att bli komplett.
69. leva eller dö? Leva.

ANTAL,
70. personer du älskar? - runt 10.
71. personer du hatar? - bara äcklena.
72. pojk-/flickvänner du haft? 3 seriösa.
73. personer du hånglat med inom en 24h-period? - 2-3 kanske.
74. glassar du ätit på en dag? - 3-4 st kanske.
75. festivaler du varit på/ska på detta året? - 2 om malmöfestivalen & ESF räknas
76. gånger du haft minnesluckor? - Ingen.
77. gånger du varit hög? - <tyst>
78. personer du saknar just nu? - Egentligen ingen. Skulle vara Alex en smula.
79. gånger ditt hjärta brustit? några gånger. Av olika anledningar-.

VEM,
80. vill du kyssa nu? - Alexander! <3
81. ska du träffa imorgon? - ALEX!
82. sjöng du senast för? Mig själv, katterna kanske?
83. hade du senast msn.konversation med? - Jonna
84. spelade du senast tvspel / dataspel med? - Alex, vi spelade ett läskigt spel :(
85. vill du ta med dig på en romantisk resa nu? - ALEX ALEX ALEX! -klappa händerna-
86. vill du kasta en sten i huvudet på? - mig själv.
87. förtjänar att dö? - Ingen.
88. är söt? - Mina småbröder
89. vill du sova jämte inatt? - Alex

VAD,
90. gör dig glad? - Alex & cigg
91. gör dig ledsen? - Nästan vad som helst, beror på vilken dag & tillfälle.
92. vill du helst göra nu? - Sova
93. önskar du att du slapp göra? - betala min räkning denna månaden :(
94. vill du ha nu? - PENGAR! & en värktablett mot mensvärken.
95. önskar du dig i födelsedagspresent? - notin
96. längtar du till? - Julafton
97. tycker du om dina betyg? - <skäms>
98. ångrar du i ditt liv? - Egentligen inget.
99. är det bästa som hänt dig? - Alexander. <3
100. hur mycket är klockan? - 03.14

Oh my!

Sexymotherfucker motherfucker! Fy helvete vad denna kille kan dansa! Jag får rysningar i hela kroppen, känner mig nästan lite förälskad. Jävla Jonna som tipsade :P haha :D


Jag kom att tänka på en sak..

(men först måste jag säga att jag har hört Britney's "Womanizer" & "Circus" typ, 2 gånger var ikväll, I LOVE THEM!)

Men. Jag är inte deprimerad. Jag har kommit fram till det nu. För någon dag sen berättade Alex att en tjej som vi känner hade frågat om vi verkligen har ett bra förhållande, med tanke på att jag är deprimerad. Ungefär "Varför skulle hon vara deprimerad om ni hade det bra?" Ja, man kan ju undra? Men iaf så anser inte jag mig själv vara deprimerad. Visst knaprar jag piller, men det är ju bara för att jag ska "lära mig" att leva i denna känslan. Om ett halvår (hoppas jag..) kan jag äntligen sluta med tabletterna. I dagarna var det ett år sen jag började med dem. Usch, ryser i hela kroppen när jag tänker på det..

Visst har jag dagar då jag önskar att hela världen kunde försvinna. Men alla har sådana dagar. & visst har jag dagar då allt dåligt kommer på en & samma gång. Men jag överlever ju? (jag vet att en del ANONYMA kräk kommer vilja kommentera att jag ändå bara klagar alltid) Ja, det gör jag. I bloggen. För denna bloggen är MIN & jag skriver precis vilket skit jag vill, när fan jag vill. Så det är så. Jag skapade denna bloggen för att skriva av mig när det var jobbigt. & det har hjälpt en del. Går man tillbaka ett år i bloggen så ser man stor skillnad.

Nu tänkte jag faktiskt ta natt ciggen sen ska jag gå & lägga mig.

Ni får Britney med Circus här under, vill ni se den riktiga videon hänvisar jag er hit.


1 maj 2007




Jag älskar min Alexander Michaloff <3

En fundering

Jag satt på balkongen i 10 min & tänkte lite. Tog en cigg & en stor kopp te. Tänkte litegrann på hur det kommer att bli. Vissa saker här hemma har fixat sig nu. Men inte allt. Var ska katterna vara? Bara en sådan sak. Men sånt ska vi inte tänka på nu.

Jag hittade en översöt tomtemössa i en påse, visade sig att det var pappas (lite gay ^_^) Så jag egoposade lite i den :)







Jag tyckte iaf att den var söt :) (& att jag också är söt!) Jag är lätt på att vara tomte i år om jag får ha den! :)

Naow

Jag satt & tittade på detta, finns bara en låt som jag verkligen har älskat genom alla idolåren. & det är Daniel - Coming true. Jag vet inte varför just den, för den är egentligen inte jättebra, men jag älskar den! Haha :) Iaf s¨å letade jag upp alla idolvinnarlåtarna på youtube, vilken gillar ni bäst? (den sämsta måste vara fjolårets!)

2004: Daniel - Coming True



2005: Agnes Carlsson - Right Here, Right Now



2006: Markus Fagervall-Everything's Changes



2007: Marie Picasso - This Moment



& 2008: Kevin Borg - With Every Bit Of Me







Jag vet, inte världens bästa videor.. men aja. :P Vilken är er favorit/den ni inte tycker om alls?


Gratis design

Vill du ha en gratis design?

Skriv då till [email protected]
  • Vilka färger?
  • Speciell stil du vill ha?
  • Vill du ha menyn på höger eller vänster sida?
  • Vill du ha en personlig text i menyn, skriv den så lägger jag in den.
  • Skicka med bilder om du vill ha det i headern
  • Skriv din bloggadress & dina inloggningsuppgifter

Ge mig några dagar (max 2, om inte jag säger att det tar längre tid.) så fixar jag det.



Vill du ha en gratis illustration?

Skriv till [email protected]
Skicka med bilden du vill ha illustrerad & din bloggadress så fixar jag det inom en vecka. (om jag inte har mycket att göra, då säger jag det)

Bara att skriva, jag vill ha mycket att göra! :D


OM NI VILL KOMMA FÖRE I KÖN & VARA SÄKER PÅ ATT BILDEN/DESIGNEN BLIR KLAR SAMMA KVÄLL SÅ KAN NI BETALA IN 100 KRONOR TILL MITT KONTO. kONTOUPPGIFTER KAN NI FÅ GENOM MEJLEN.

Nuså

Nu är min blogg lite juligare iaf :) Har satt in en liten bild i headern, pingvin & snögubbe! :D & så har jag en julgran här brevid i menyn :) Sött tycker jag!

Nom nom

Sitter & äter blåbärs sorbet, min stora last typ. Det är gott, men det har börjat smälta nu.. :( Lika gott för det ^_^

hihi

Passade på att ändra min litegrann med. <men bara lite :)


Design

Har även gjort en design till Malin. Får se vad hon tycker om den, hon sa att hon ville ha mörk & rockig & att hon älskar stjärnor :) haha Klicka på bilden & kom till "testbloggen" :)



Säg gärna vad ni tycker :)

Btw

Kolla vad jag hittade innan. SKojar ni att jag var smal innan eller? Då vägde jag 58, nu väger jag 77... Yay!


Tisdag

& jag tror fortfarande att min mensvärk vill döda mig. Jag har suttit & klippt & klistrat i nästan två timmar, det är kul & avslappnande att pyssla. Iaf så ska det bli en julklapp. Alex tycker att jag ska komma tillbaka till honom, & jag tänker på det.. Vet inte om jag orkar ta mig ner till malmö när jag är i höör. Haha. Nu står det vatten på spisen som så småningom ska bli nudlar. Ha det bra!



Hihi, jag vet att ni är nyfikna! men ni får inte se fler bilder förrän personen i fråga har fått det.


& en ego bild :)

Möh

Än sålänge har jag faktiskt gjort en design till Jennifer. Jag vet egentligen inte om jag gillar den, eftersom det är sååå mycket rosa, men hon ville ha rosa, så vi får se vad hon tycker. Vill hon ändra den så ändrar jag den till henne. men just nu ser den ut såhär, & ligger i min "testblogg" :)


(klicka på bilden för att se hela designen!)

Att vara kvinna



Jag tror seriöst att min mensvärk vill död mig.
Jag tror det.



Lolcat







http://icanhascheezburger.com/

Färgade linser?

Sett flera stycken som skrivit om detta, så jag tänkte faktiskt också ge det ett försök!



Man kan alltså gå in på fargadelinser.com & beställa färgade månadslinser utan styrka helt gratis, om man tipsar om det i sin blogg.

Jag har bara ett problem.. Jag vet inte vilka jag ska ta..



Bruna eller ultrablåa?


Måndag, ny dag nya tag?

Nej, inte riktigt kanske.. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag har jättesvårt att sova, känner mig gråtfärdig precis hela tiden, har huvudvärk till förbannelse (haft huvudvärk konstant i över en vecka nu!) & jag är förkyld. Nej, jag mår inte så bra med andra ord, men det har kanske de flesta förstått.

Jag vill sova hela tiden, men ändå inte. Känner mig jämt rastlös & ska hela tiden ha något att göra. Har jag inte det så röker jag ihjäl mig, typ. Jag har ingen ro i kroppen till att sitta vid datorn & skriva,illustrera, göra designer eller what so ever.

Förlåt till alla som jag gör besvikna, men jag vet själv inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Pippo & Kaka



Jag fullkomligt älskar denna bilden på Kaka & Pippo. :)
(pippo är min favvis forever!) <3

Bilden är hämtad från Facebook

. . .

J A G . S A K N A R . B U L G A R I E N . Ä C K L I G T . M Y C K E T !




















Ett urval av bilder. Legat & försökt sova i en timme nu, men jag kan inte sluta tänka tillbaka på alla minnen i Bulgarien. Jag vill tillbaka något så fruktansvärt mycket. Det var utan tvekan den bästa tiden i mitt liv. 14 dagar i paradiset, ungefär.




Lars

Jag ÄLSKAR Lars audition i Idol. Oh my god! När han sjunger sin egen låt smälter jag. Jag älskar den låten.


Mums

Jag sitter här med ett stort glas oboy & funderar allvarligt på att gå & lägga mig. Men samtidigt är jag riktigt sugen på att illustrera mer i illustrator. Vill så gärna lära mig det. Hoppas att alla som ligger & sover sussar sött & att alla som ska lägga sig får en god natts sömn, det behövs såhär i vintern.

Ha det bra

Lite fler ord




"Vad lever vi för, om inte att göra livet mindre svårt för andra?"
-George Eliott

Men..

Men tomten, det går exakt lika bra med ett par ringar från Efva Attling. Helst de som det står "from here to eternety" på, men det går lika bra med de som det står "Kärlek" på :)


Kärlek



From here to eternety
(Fast i silver eller vitt guld då!)

Dessa bilderna är tagna inne på Efva Attlings hemsida. Jag älskar hennes smycken, tyvärr är det inte i min prisklass...

Åååh!

Hej tomten, eftersom förlovningsringarna gick isönder kan du kanske komma med detta? Jag har faktiskt varit en snäll flicka i år.  :$






Ett parhalsband med texten True love. Tycker det var skit sött! Hittade dessa bilderna här, & här kan ni se fler parhalsband! :)

hmm..

Jag tycker det känns lite dumt att ingen kommenterat mitt låsta inlägg.. Bara så jag vet att ni har läst det, kanske ger mig en uppmuntrande kommentar? Jag vet att det låter själviskt, men jag behöver det just nu.. Känns ändå dumt att INGEN av er har kommenterat...

Några ord..




"Vi glömmer våra glädjeämnen men minns vårt lidande."

-Marcus Tullius Cicero

Jag var ute & rökte..

Så fick jag se snön falla! Jag började gråta... Blev så glad på något sätt. Kände en riktigt märklig glädje. Men ändå, gråta för att det snöar?



Bild från google

Just nu..

får denna mig att gråta floder!


En dålig nyhet

Detta inlägget är lösenordskyddat.
Nytt lösen, så fråga om det via kommentar eller mejl.

This is how I work.. 2

Jag fortsätter på detta inlägget nu :)




Steg 3: Håret
Steg 4: Allt svart (det är ofta svart i bilderna!)
Steg 5: Ögon & läppar
Steg 6: Skuggor
Steg 7: Detaljer & smink
Steg 8: Smycken & bakgrund.

& här har ni den färdiga bilden. Desa 3 bilder är klickbara & går att se i större format.






Jag kände att jag skulle ha två närbilder med på det jag faktiskt blev riktigt nöjd med. Detta är förresten Sara, min bästa vän <3

Här är original bilden :)



Hoppas ni uppskattade min "work in progress" linje typ. :)

Ja...

Lite dålig dag, men ändå lite bra. Skriver mer om det senare..
& ja, ditt fega anonyma kräk, jag vet att det jag skrev inatt är skitäckligt, det skrev jag ju själv. Tycker nästan att du är ärckligare som varje dag kommenterar min blogg. Ta dig i röven ditt kräk!

Cyanide & Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net


He.. he.. he..

natt

Nu ska jag strax sova.Tänkte bara skriva av mig lite snabbt.

Jag tror jag kommer ha en tid nu med nertryckt självförtroende. Tror jag har haft det ett tag dock. Men jag tycker inte att något jag gör blir bra & tycker inte att JAG är tillräckligt bra. Jag känner mig aldrig snygg eller vacker, luktar alltid svett & gör absolut ingenting om dagarna. Jag är lite som en död människa just nu. Kanske man kan säga. Jag känner mig aldrig riktigt glad & aldrig riktigt bra. Har alltid något hos mig själv att klaga på.

Tex. Jag hatar mina illustrationer. Tycker inte alls att dom är bra. Samma sak med mina bilder. Jag blir aldrig riktigt nöjd med dom. Tycker inte att dom är något speciellt. Jag känner aldrig att jag är riktigt fin (som sagt) & jag känner mig bara fet & äcklig. Jag orkar heller inte göra något åt saken, orkar inte fixa till mig ordentligt eller orkar inte duscha. Det är skitäckligt jag vet. En annan äcklig sak är att jag har löss. Har haft det i några månader nu. Jag fick aldrig riktigt bort dom för några månader sen så jag går omkring med en kliande krypande hårbotten, ungefär. & inte gör jag något åt det. & hur äckligt är inte det på en skala?!

Jag har fan ingen ork till någonting längre. Inget vettigt iaf.
Hjälp någon?!

Tur att jag ska till psykologen imorgon (idag...) så jag kan prata ut lite. Lär säkert bli en & annan tår med. Jag bröt ihop i måndags hemma hos Alex. Fan, jag orkar inte ha det såhär! Jag måste ta tag i mig själv! MÅSTE!!!!!!!

This is how I work


1. Konturer 2. Huden

Mobilen

Har laddat ner två nya teman till min mobil. Får se om det är något att ha ^_^


Ett HIM tema & ett jultema. Får se hur de ser ut i telefonen ^_^


UPDATE: HIM kan jag slänga direkt, 15 olika bilder & färger helt jävla förvirrat. Men jultemat var sött :D

iloveyou,A<3 (med snetext!)

Satt & kollade igenom massa gamla bilder på mig & Alex därför Sara ska göra ett kollage av oss. Blev lite nostalgisk & var bara tvungen att lägga upp några bilder här. (många bilder)


30 april 2007. Dagen innan vi blev tsm! :)


17 maj 2007, varit tsm i 2 veckor drygt.. :)


Den 8 juni 2007 var vi borta vid ribban & festade, detta var den första bilden jag älskat som jag själv tagit!


8 juni 2007 igen :)


Någongång innan den 13 juli 2007.


5 augusti 2007


5 augusti 2007


5 augusti 2007. HAHAHAHAHAHA! Kolla fler här!


Jag gjorde ett linne till alex den 15 augusti 2007 :)


Någon gång under malmöfestivalen 07.


Samma med denna


Nu blir det ett litet hopp, tagen under förra vintern.


Ännu ett hopp, denna & följande 2 är tagna i bulgarien i somras, detta var första kvällen


fulla men snygga, denna är nog tagen i början på andra veckan i bulgarien :)


& denna är tagen påväg till flygplatsen när vi skulle åka hem. Vi hade precis bestämt oss för att förlova oss!



& denna är tagen i augusti i år. Våra ringar när vi var nyförlovade :)

Nu får det räcka med bilder.

Alexander Michaloff. Jag hoppas verkligen att du vet att jag älskar dig något så fruktansvärt äckligt mycket! Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig! Du är verkligen hela min värld, utan dig hade jag gått under. Du finns alltid för mig & jag hoppas att du vet att jag alltid finns här för dig. När du säger att du älskar mig känner jag mig varm, svag & svimfärdig. Du får mig att le som ingen annan kan. När du ler, ler mitt hjärta. Du är mitt allt Alex, lämna mig aldrig!

jag önskar jag var en katt
så jag kunde ge dig nio liv
istället för bara ett
-Alex

Adobe Illustrator

Kolla kolla kolla! Jag & illustrator var vänner en stund! :)
Hittade en bra sida där man fick lite hjälp :)


Ingenting egentligen, men jag har iaf gjort en bild i illustrator! FRAMSTEG! :)

Yay!

Jag tycker att detta är skitkul & jag är säker på att det är många som tycker att jag är löjlig, men jag har haft över 100 unika besökare idag, & jag har fått ca 50 kommentarer. & jag är skitglad! Sen ska jag göra 3 bloggdesigner + 1 illustration. Jag är superglad!

men gladast är jag nog över att jag hittade en tjej som kommenterade, som sökte efter en porträttfotograf som inte tar 1000 kr för 5 foton & som vill utvecklas. Hon bor tydligen i lundatrakten & ville väl hjälpa till antar jag. Tack sa jag & antog erbjudandet! :) Förhoppningsvis blir det något av det med! :D:D:D


Jag tycker det ser lite roligt ut iaf ^_^

Nej... Röja på rummet var det va? :P

Några ord..



Alla djur, utom människan, vet att livets huvudsakliga mening är att man ska njuta av det.

Samuel Butler

Onsdag, lång dag

Puh. Jag har varit med Sara i Kristianstad idag. Nog för att jag älskar att gå i affärer, men min kropp är verkligen inte gjord för det! Känns i hela kroppen hur mycket jag har gått & så är jag trött som en åsna. Men inget slappande eller sovande här inte. Tänkte nämligen att jag skulle röja undan på rummet, få pappa till att hjälpa mig möblera om & sen ska jag få uppsatt all julpynt. Nej, jag har inte fått upp det än, men jag har inte heller varit hemma på nästan 2 veckor. Fy på mig!

Iaf, när jag & Sara var stan idag så hittade vi massor med fina saker. Jag hoppas verkligen att jag får ett eller fyra presentkort på H&M, för jag har planerat en liten överraskning därifrån till nyår hade jag tänkt. Sen hoppas jag att jag får alla småsaker från Åhlens med. Hittade bla en portfolio som var jättesöt. Vit pärm med lite silverglittriga mönster & svarta pappersark i ca a4 format innuti. Jättefin! Där kan jag ju samla alla mina bilder. Sen hittade jag en sak som jag hoppas kunna handla själv snart, också en liten överraskning (det är jobbigt att skriva saker man har planerat i bloggen, för jag vet att folk som ska få det läser....) haha :) Sedan såklart en ny kalender, men det visste mamma redan om. Det har i vilket fall som helst varit en supertrevlig dag med Sara, det var längesen vi umgicks nu så detta behövde jag. Tror också att min kropp & mitt sinne tycker att det är skönt att vara hemma för en gångs skull, även om jag älskar att vara med Alex så är det nog bra för mig att vara hemma ibland :P

Nu ska jag ut & ta en cigg, sätta på mig något lite mer bekvämt, sätta igång riktigt bra musik på datorn sen ska jag röja. Så ni får ha det bra sålänge som kommer jag höra av mig sen!

Peace
/S


Lite dålig bild på portfolion. Tagen med mobilen. & en gammal bild å mig & Sara :)


Hihihi

Jag har varit en riktig liten fuling & kollat runder på H&M med :) Här är lite blandat som ni kan handla till mig i julklapp (A) Tänk på att jag har m/38 i storlekar. :)


19:50 för denna skönheten! Hade köpt den själv om inte det var så att man måste handla för minst 190 kr över nätet >.<


39:50 för en mössa :)


Översöt bh för 79:50. Dock finns den inte i min storlek :(


Snygga strumpebyxor för 79:50.


Ännu en söt bh som inte finns i min storlek, 98 kr.


129 kr för 3 par söta trosor med musse & mimmi :)


129 kr också för denna fina polotröja :)


& även denna uuuuuuuuuursöta pyjamasen kostar 129 kr.


Sedan en söt blu, vet egentligen inte om jag gillar den eller inte. Men 129 kr.


skitövermycketjävligtsöt tee för 149 kr


149 kr även för denna.


En snygg korsett för 198 kr. Mest för att den är snygg. skulle nog aldrig använda den. hehe


Ett par snygga stövletter för 198 kr.


koftan med stort K. går loss på 298 kr.


Dyraste plagget då, en klänning jag hade kunnat tänka mig på nyår. 349 kr.


Ska nog fråga mamma om hon har lust att shoppa lite av detta till mig i julklapp.. haha :D

Följ min blogg med bloglovin

Vill ha

Eftersom det är Anna dagen idag & jag har namndag så kände jag att jag kunde kolla runder på saker jag vill ha :)
(jag heter stephanie anna gabriella)

Först lite saker från 4everyoung


tee 259:-


Tee 349:-


Tunika 399:-


tee 399:-


klänning 399:-


byxor 999:-


& sedan lite saker från chique


Ring 99:-


Ring 149:-


Halsband 189:-


halsband med öppningsbart hjärta 189:-


klocka 229:-


halsband 399:-


klockarmband 399:-


& dessa övergrymma skorna för 899:-


Sedan så hittade jag en maaaaassa saker på Nelly
Här är några saker..


tee 299:-


klänning 349:-


jeans 499:-


tunika 499:-


tee 499:-


jeans 599:- (STORT VILL HA!)


Jacka 699:-


Jeans 999:-


Kjol 1199:- (STORT VILL HA!)


klänning 1399:-


skinnjacka 1899:-

& sedan till den finaste jävla klänning jag någonsin sett!




går på saftiga 3799 svenska rikstaler.. (STORT VILL HA!)

Hej julafton :)

Gissa bloggerskan

Kan ni se vem detta är? :)


klicka på bilden för förstoring :)

jaha...



Brevis ipsa vita est sed malis fit longior.
Vårt liv är kort men görs längre genom olyckor.

(Publilius Syrus)

Cyanide & Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

dagens



Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss.

 /Mme de Stael

Natt

Nu är det snart dags att sova. Har tagit mina piller, ätit en bit sockerkaka som jag doppat i mjölk & gjort allt jag ska göra inför natten. Men innan kläderna åker av & täcket på så blir det en nattcigg.

Några roliga ord såhär till natten med :

"Anledningen till att män ger sina könsorgan smeknamn är att de inte gillar att en främling fattar 90% av deras beslut."

Jag har inte träffat henne än, men när jag gör det kommer jag att dejta henne.
-Zlatan Ibrahimovic om vem som är världens vackraste kvinna

Present... Vadå? Hon fick ju Zlatan.
-Zlatan Ibrahimovic svarar på frågan vad flickvännen fått i födelsedagspresent

Natti natti.


Ett förhållande



Ett bra förhållande känns igen på att det alltid kan bli bättre
- och alltid blir bättre.


Britney Spears

Britney: For the record - Amerikansk underhållningsdokumentär från 2008. Popsångerskan Britney Spears berättar för första gången om sitt liv och de senaste turbulenta åren. Programmet följer henne under inspelningen av hennes senaste album och när hon förbereder sig inför sin comeback.

Jag såg den. Gjorde du?
Jag ha aldrig fått någon speciell uppfattning om tjejen, aldrig tyck om henne eller tyckt illa om henne. Visst älskade jag som många andra tjejer hennes musik när jag var yngre & hade alla skivor & så. Ikväll har jag fått min uppfattning. Den 27 åriga popdrottningen är en jordnära tjej med ett stort hjärta på det rätta stället. Hon är äkta & har fått gå igenom väldigt mycket. Även om det kanske inte är något speciellt i den enas ögon så är det något jobbigt i den andres. Jag är glad att jag såg dokumentären & att jag har fått en uppfattning om henne. Nu ska jag börja lyssna på hennes musik igen, just för att jag tycker så jävla mycket om kvinnan.
Britney Spears är för tillfället min största idol, och det är inget jag skäms över att säga.





Den översta bilden är från Britneys officiella hemsida
& de andra 2 från google.

Some words



En av människans äldsta behov är att ha någon som undrar var man är när man inte kommer hem på kvällen.
 /Margaret Meed


Lördag

Gårdagen blev riktigt lyckad. Var hemma i Höör några timmar innan det bar av till malmö igen. Gick till Pålle & satt där fram till 12 tiden & drack oss lite halvfulla. Försökte komma in på överbevakade breeze, vilket inte gick så vi stack till barcelona. Var där runt halv 2 eller så. Hahaha Sent ute men vafan! Blev lite dricka där, träffade lite folk man kände & så. Sen skulle vi gå hem, det var lite innan 3, gick till stortorget & åt på max hambugerställe. My god! Världens godate burgare, & vitlöksdressingen ska vi ju inte snacka om. FY FAN VAD GOD! :D Sen gick vi hemmåt & var väl hemma runt halv 5. Då hade vi fyllesex, & tro mig det händer inte oss speciellt ofta. Fy fan hahah! :)

Idag då, lät alex mig sova till 15 ungefär. Han sov ng också relativt länge, men jag vet inte hur länge. Han tyckte att jag kunde få sova länge eftersom det är så tråkigt väder ute & så. Det var skönt men nu är man så jävla slö! Hahaha

Tack pålle & ni andra för en mycket trevlig dag igår!

Peace
/S

Skånska Dialekter

Var bara tvungen att lägga in denna. Hittade den inne hos Sara & jag skratta så jag nästan pissa på mig. MFF malmöitiskan är ju så jävla klockren! hahahahaha!


Fyllesvin sjunger hymnen

Vi sjunger hymnen, holmis tar isönder pålles garderob & alla är riktigt jävla packade :)
Full like a kastrull!

hahahahahhaahhaa :D
Jag varnar er för ljudet & ber er därför sänka det så mycket ni kan & sedan höja efter ert eget behag. :)


Några ord.



"Ingen är så rik att de har råd att förlora en vän"



tyvärr är jag årets sämsta vän
& kommer säkert förlora några pga det..


Bed time

Nu är det bedtime för denna trötta Stephanie. Jag har kännt mig kass & vedervärdig hela jävla dagen & hoppas på att somna snabbt. Imorgon blir nog inte mycket bättre.

Tjohej, jag känner mig som världens sämsta tjej.
(bokstavligt talat!)

God Natt.


Himlen i min famn.

En av de låtar som ger mig riktig julkänsla pga min mamma.



& då är jag inget stort fan av Carola :P

Eller denna


Jonna

"Hej babe. Ville bara säga till dig att du är underbar.Du är rolig, smart och otroligt vacker. När du ler så lyser hela rummet upp. Du är inte värd allt skit som du har fått gå igenom. Om jag hade kunnat så hade jag gett dig alla stjärnor på himlen för att lysa upp ditt mörker. Så att du kan se ljuset bakom molnen. För jag vet att det är svårt just nu. Men jag tror på dig. Du är starkare än någon annan jag mött. Du behöver bara tro på dig själv och ta hjälp av de i din närhet. Älskar dig Steph. Du och jag mot världen <3" - Jonna




Jag älskar dig Jonna.
Från månen & tillbaka tusentals gånger!

Måndagen den 1 december

Ja. En helvetes dag som faktiskt blev riktigt mysig. Jag ville inte tro det, men så var det iaf.
Men föst ska jag berätta om helgen.

Jag & Alex skulle egentligen till Danmark, gå på julmarknad inne på tivoli & bara ha det riktigt mysigt. Men. Hela lördagen regnade bort, så vi struntade i det. Jag blev sur på moder natur & somnade, vaknade runt 3. Då kom vi på att aaaah, vi går på bio. Det slutade regna runt 4, å vi begav oss ut mot stan. Gick in en vända på taboo, kom ut med ett glidmedel & en ny vibrator (rooooosa!!!!) Fortsatte gå, hamnade på bamboo thai, åt lite. Det var mysigt. Sen gick vi till bion, beställde två biljetter till "Pinapple Express" klockan 21.30. Klockan var vid detta tillfälle ungefär halv 6. Sedan gick vi till Whaynes (stavning?) & tog en gooood & lååång fika. Sedan gick vi upp mot godislandet, där jag handlade nödvändigheter till bion, alltså godis. Påväg tillbaka gick vi in på det nya stället Tasty house. Maaaasso med nötter & torkad frukt & allt möjligt. Så det blev lite godheter där inne med. När vi insåg att klockan inte var mer än halv 8 så gick vi lite långammare, upp mot gustav. Vi frös, så vi gick till Mc där jag tog en till latte. Sen blev det dags att gå till bion. Riktigt rolig film, fy fan vad kul! Haha. Så runt halv tolv, filmen var slut, jag hade kissat efter att ha suttit kissnödig i en halvtimme & vi var påväg hem. "Vi tar en öl som avslutning på denna kvällen". Ja, sagt & gjort. Vi satte oss på möllan & tog varsin öl sen gick vi hem. Kvällen/natten avslutades med riktigt najs sex, även om min vibrator inte funkade >.<

Söndag då. Ja, vi vaknade. Sedan bestämde vi oss för att gå in till stan ännu en dag, mest för att försöka byta vibratorn, men också för att det var 1a advent & alla juleljusen tändes. Vi fick bytt min vibrator, tog rosa igen ;) Vi gick igenom väggar av människor & barnvagnar. (btw, gamla människor är RESPEKTLÖSA jävlar!) Sen kom vi till lilla torg där vi ännu en dag tog en liten fika. Sedan blev det att gå tillbaka hela gågatan, köpte spanka våfflor & sen tog vi bussen hem. Kvällen avslutades ännu en gång med riktigt skönt sex, MED vibrator denna gången.

Ja, det var helgen, nu kommer Måndagen den 1 december.

Jag vaknade, ville INTE gå upp. Jag ville bara ligga kva & bara tycka riktigt synd om mig själv. Men icke. Fick världens bästa sms av Jonna, så jag drog mig upp ur sängen & stack till skolan. Naturligtvid kom jag försent till skolan, men skit samma. Satte mig, skulle göra prov. Satt i 10 min, sen gick det inte mer. Jag bröt ihop. Satte mig i ett mediarum & pratade med Jesper, som gav mig världens björnkram. en stack han & jag ut på praktikbesök. Efter en timmes tid ringer det i Jespers mobil, så vi åker tillbaka till skolan där jag finner Jonna i ledsenhet. SÅ hon följde med mig & Jesper, som körde oss ut till Klagshamn där vi gick i sanden, klättrade i klätterställning & kollade på havet & öresundsbron. Väldigt mysigt. Sedan tog han oss på lunch på en medeltids inspirerad restaurang. Riktigt mysigt ställe! När vi sedan skulle tillbaka till skolan så åkte han först & köpte modell lera som jag & Jonna satt & lekte med hela eftermiddagen. Det var riktigt kul & avslappande. Dock gjorde jag en Jude/Alien/Bäbis. hahaha.

Kvällen har hittills varit lugn & massor med godis/glass.

Ni får ha det bra så hörs vi när vi hörs.
Peace
/S



1 december 2006-1 december 2008

det är 2 år mellan de datumen.
det är 2 år sen hela livet förändrades drastiskt & allt gick åt skogen.
2 år.


Men jag har iaf varit tsm med min baby i 19 månader nu :)

RSS 2.0