EGO! (bildbomb!)

Har tagit några egobilder de senaste dagarna. Ni får se ett urval :P

Mitt hår är rätt långt nu <3














Så ja. Hehe, jag tycker jag är rätt söt helt osminkad, tycker inte ni?! :D

Förretsen, för att vara lite mer ego, så fick jag höra för några dagar sen att jag är lik Ashley Greene. haha! Inte för att jag är det, men jag som tycker att Ashley är världens vackraste varelse tyckte verkligen om den liknelsen. :) Fick kommentaren efter jag publicerat denna bilden;

Vad tycker ni? (A) haha

Puss & godnatt!



Twilighter!

Kolla min fina vägg!
Har fått dem av min älskade lillebror <3


LiLo

Är det bara jag som blir lite ledsen när man tänker på Lindsay Lohan. Jag tyckte att hon var super vacker förr, att hon var söt. Nu förtiden ändras hennes utseende hela tiden. Från nprmalstor till size-0 & senast hade hon svullnat upp ordentligt pga droger. jag blir ledsen när jag läser om alla skandaler, alla drogproblem & alla problem med flickvännen Sam. Jag blir väldigt fundersam över att hon bara fortsätter. Jag förstår såklart att det måste vara ett helvete att sluta med drogerna & om hon är alkoholist så förstår jag det likaväl. Men när hon är inne på rehab, (som egentligen inte borde hämma hennes karriär utan snarare få fart på den), så håller hon uppe med det, kommer ut & allt är frid & fröjd sen är det tillbaka igen. Varför Lindsay? Vi saknar den lilla söta tjejen. Okej, du får festa, du får göra egentligen precis vad du vill, men du är inte Lindsay längre, du är bara skuggorna av en väldigt snygg, vacker om omtyckt person.

 
 

Är det bara jag som saknar den gamla, söta, vackra & hälsosamma Lindsay? Eller ni tycker bättre om henne som benrangel?


Find more photos like this on Twifans

Natt

Jag ville bara säga att jag är lite trött, mitt hår är jättelent & jag ska strax ut & röka.
Sen sitter jag & tänker på Linnea, hoppas du mår bättre vännen <3
& så sitter jag & är så jävla avundsjuk på världens vackraste kvinna ( i mina ögon. ) Ashley Greene
(hon som spelar Alice i Twilight, för er som inte visste det......)







Jag hade gjort mycket för att se ut som henne! Gosh!

Klippning

jag har äntligen beställt tid för klippning av mitt hår. Jag har inte klippt mig på över 1 & ½ år, så det är verkligen dags. Nu är det såhär dock, att jag vet inte hur jag ska klippa. Antingen blir det som vanligt, klippa upp det i olika etapper, lite kortare lugg & inget på längden (förutom ca 10 cm för topparna) Eller så vill jag klippa page igen. Jag tyckte jag passade i det & jag trivdes. Samtidigt har jag fått så jävla långt hår nu, har väntat på att det skulle växa ut.

Jag klippte page för lite mer än 2 år sen, & efter det har jag bara klippt h¨ret en enda gång, så ja.. Vad tycker ni? kom gärna med andra förslag! :D


jag i page, början på 2007

Fredagskväll

Ja, ingenting alls speciellt har hänt idag. jag ringde till citygross & frågade om jobb, ingen lycka.. & så rikngde jag till # idag så nu är mitt abonnemang äntligen rätt! Åh!

Har suttit nu på kvällen & skrivit lite på mitt cv & kollat efter lite jobb. Finns en del, men ingen som jag kan ta eftersom jag för det första inte har körkort & för det andra har för låg utbildning. Skit jobb! :(

Jag hittade dock ett intressant, får se om det blir något av det. Tvivlar dock på det, men vad har jag att förlora?

Nu ska jag strax in & mysa med BabyAlex. Sen blir det väl att sova. Jag är trött. & hungrig. Sugen på godis. Men de två sista får jag skjuta så långt bak i huvudet det bara går! För det första för att jag inte har något att äta & för det andra för att jag tror att jag gått ner lite i vikt! :D

Natti <3



Come to mama!

Min laddare till laptopen är sönder. Jag kommer uppdater mindre än minst.
Men, jag kan iaf kolla in hos er & kommer göra det varje dag!


i love you!!!!1111!! :$
HAHAHA! Eller ja, lite gör jag väl.. men ehm..

Vad är det för fel?

Nu är det så som det var i bulgarien. Jag kan inte äta utan att må illa. Jag äter verkligen inte mycket, så det är inte det de har att göra med. Helt konstigt.

Nu ska jag bara vänta på att pappa ska duscha klart, sen ska vi ner till Bowlinghallen hä ri Höör & kolla på fotboll. Blev inte att vi åkte ner idag, måste ju tänka på pengarna ivland, & det är inte så himla billigt att åka tåg & sen betala en fotbollsmatch. men det blir nog bra ändå :)

Galet!

Denna helgen har verkligen varit just; galen!
I fredags var det bestämt att jag & Sara skulle åka till Malmö för att kika lite på festivalen. Så Alex åkte hem lite tidigare så att jag hade lite tid att fixa mig själv :P Sen ställdes planerna in, då Sara inte kunde längre. Så jag ringe Jonna, som sa att jag skulle komma till malmö ändå. Sagt & gjort, åkte till Malmö & gick runt på festivalen ett tag med henne & hennes pojkvän. Det var trevligt. 10 i 10 tog jag tåget tillbaka hem. Får ett sms från Fredde som ville att jag skulle komma upp till honom & dricka lite öl.

Ja, klart jag kan göra det. Det var bara jag, Fredde, hans flickvän Linnea & hennes nästkusin Johan. Vi hade så sinnessjukt kul så det är något sjukt. klockan 7 på morgonen var vi nere på preem & köpte chips & dippa samt lite cigg. när vi kom hem igen så åt vi lite, så vid 20 i 8 gick vi & la oss. 3 timmar senare vaknade vi. LAGOM SLITNA! Fortfarande fulla också för den delen. Satt & kollade på när Johan & Fredde spelade fifa 09 & pratade. Kvart i 3 går Linnea ut i köket & kommer tillbaka med varsin öl till mig & henne. Haha! Sen skulle Linnea & Fredde till Eslöv, men Fredde blev "dålig" så jag följde med istället.

Jaha, liten matbjudning & lite öl tänkte jag. JOVISST! hahahaha! MASSOR med god mat, JÄVLAMASSA dricka. De hade nyss byggt klart sin pool också, så det blev en hel del badande. Vi hade verkligen sjukt kul där med. Vi åkte hem med tåget som gick från Eslöv 20 över 12 (kan ha varit 20 över 1 också...) hemma i Höör, Linnea skulle sova hos mig. Så kommer vi upp i lägenheten, där min lillebror är. Stackare, sett mig full nu. Men han skrattade mest åt oss & tog massa bilder på oss. Haha! Sen blev han glad att vi hade tagit med oss mat hem :) Jag ringde ett samtal till Alex & så pratade jag med Sara lite. Sen däckade jag med Twilight på tvn.

haha! ja, det har varit mer galet än det låter, det ska ni veta. Men det orkar jag verkligen inte skriva just nu. Jag vill mest sova, men jag vet att jag snart måste börja röja här. Ser ut som.. som.. ett bombnedslag! Haha. Eller egentligen inte, för jag har knappt varit hemma. men jag vill inte ha lite skit där, lite där, & lite där. haha. Lika bar att inte ha någon alls.

Här kommer några utvalda bilder från helgen.
Puss


Söta Linnea <3


Johan & Fredde


Dricka, mobil, tomma glas & Fredde :P


Det böjade spåra ur litegrann... Fredde ramlade ner från soffan & Linnea dansar till okänd musik :P


Linnea skatta åt Fredde som inte kan resa sig.. & Johan har klätt av sig pga "okänd" anledning ;D


Här var kvällen slut. För fredde iaf. Jag & Linnea var vakna hela natten, Johan somnade lite då & då. men när han gjorde det så väckte vi honom igen! hahaha! :D


Detta är den enda bilden ni får se sen igårkväll. Hahahaha!
Nu ska jag läsa lite & röka. Sen får jag röja här.

Kat?

vad tycker ni om den kända tatueraren Kat von D's nya stil?
Jag gillar den INTE!


Den blonda Kat ser inte alls lika bra ut som den mörkhåriga. Sen gillar jag inte alls frisyren..


Jag har alltid tyckt att Kat ser riktigt bra ut & jag älskar de tatueringar hon gör.

Nej usch! Tillbaka med den gamla Kat nu tack!

Sky's the limit


Klicka på den för att se den större.
Har inte gjort med än ändrat lite på kontrasten.
Säg gärna vad ni tycker :) Tagen för några kvällar sen.

Onsdag, mitt i veckan!

Eller, egentligen är det väl torsdag som är det. Men äh.
Idag har jag städat, lagt in rena kläder i garderoben, diskat, torkat disken, duschat & tvätten hånger på tork, ska snart ner & ta upp allt. Sen får jag väl lägga in det med. Sen blir det till att göra sig iordning, för vid halv 6 kommer pappa, hans nya Annelie & henns dotter hit. De ska äta middag med oss, & det ska bli så kul! :D Det märks så tydligt hur lycklig pappa är just nu, & det ska bli väldigt kul att träffa människan bakom allt detta :)

Jag har förresten glömt berätta att Alex kom hit i måndags & överraskade mig. Han har gjort så en gång innan. Smsat med pappa & de har lurat ihopa sig så att jag inte vet något. Helt plötsligt står Alex där & skrämmer för det första livet av mig, & överraskar mig så jag börjar gråta. ANDRA GÅNGEN! Men glad blev jag :)

Hoppas alla haft en bra dag! Nu ska jag borta ut mitt hår, röka & sen ner i tvättstugan.
Puss!


Bild tagen på flyget ner till Bulgarien! :D

Lillebror

idag blir min yngsta lillebror 16 år. Grattis till honom :)


Insomnia..

Tears flowing down my cheek.
Tearing me up as I think, of what could have been.
My Ben&Jerry's melting.
Falling appart like me.
Dipping down insinuating.

What if things had been different?
What if we'd kept it light.
What if I could hold you?
I wish you'd never lied..



River flows in you

I remember clearly you saying, "you and me for ever"
Though I'm still praying
I wanted it to last so desperately
I lost sight of all else
And it ended so abruptly

What if things had been different
What if we'd kept it light
What if I could hold you
I wish you'd never lied



Make it go away!

Ta mig, ta mig långt härifrån. Jag orkar fan inte detta. Jag vill inte detta. Sluta tänka, sluta grubbla. Bara låt det vara. Låt allt vara! Du vet att det blir bäst så, du vet det!

Jävla fan. Varför ska jag alltid ha för mycket tankar i min tomma lilla idiotiska skalle? Alltid. Den kommer sprängas en vacker dag, bara *POFF*. Det är kanske bra, då slutar jag ju tänka, grubbla...

 

Fall of leaves


Jag tycker om min lillebror :)

Han stannade här en natt extra så att jag slapp vara ensam hela kvällen & natten. Det tycker jag är snällt :) Vi var på middag hos Mamma igår, det var trevligt. Träffade hennes gubbe med, han verkar trevlig. Efter middagen gick vi ut på tivolit, men det var ju inget att se, samma skit som alla andra år & fullt med äckliga små fjortisar som tror att de är guds gåva till jorden. ÅH! Skulle kunna strypa varenda en! Iaf så stack vi tillbaka hit & hämtade kameran sen gick vi ut en runda. Det var mycket trevligt det med. Sen kom vi tillbaka hem, kollade youtube klipp & så. Klockan 1 böjade rocky 5 på tv så vi typ, halvkollade på den. Åt godis & tjabbade. Sen kom "När lammen tystnar" & kevin har aldrig sett den. Vi var i säng vid 5 imorse :P hahaha! Jävla galet alltså. Idag händer inte så otroligt mycket. Vi ska ner på marknaden en snabbis för kevin ska kolla om han hittar ett par shorts. Sen ska vi kaaaaanske åka karusell idag. Sen ska jag tvätta till pappa. Någongång ikväll kommer han hem så då får jag lite tid med honom också :) Här kommer iaf lite bilder från igår, min lillbror är bra, & han är ännu bättre för att han gillar att fotografera, han älskar min kamera ^_^




Från i fredags när vi gick till Preem för att handla chips & dippa




Charmig bild som kevion tog igår under middagen


Kevin, pojkbands stjärna ;D


Gårdagens outfit. Allt från bulgarien.


Kvällsrunda




Haha :D


i hittade kräftor i vattnet..


Nyckelpiga :)


VAR ÄR KEVINS ARM?!?!?! :)


Hej fräknar! & lockar på sidan >_<


Nej! Jag trycke inte upp mina bröst, ser bara så ut men jag var tvungen att ha armen någonstans, OKEJ?!


Tyckte det var häftigt med de lila topparna!


Sista bilden är tagen av Kevin, vet inte vad han hållt på med :P

Puss


The real Kev



Lite bättre, man skrattar iaf inte åt denna ^_^
Min lillebror är bra :) <3

Kevin the monster!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!

Nytt projekt på gång!

Jag ska göra hela Cullen familjen, Bella & Jacob. Kanske blir någon mer. Jag kallar den "Twilight serien"
Just nu håller jag på med Alice:)


Rob Pattinson


Klicka på bilden för att se den större.

Originalbild;

Hemma...

Jag åkte hem till Höör igår. Det var najs! Lillbror Kevin mötte mig på stationen & jag fick tom en kram! (han hatar att kramas, har alltid gjort det) Så kom jag hem, satte mig en stund & tog det lugnt, sen kom pappa hem & vilken kram! haha! Sen gick vi ner & beställde pizza, det var najs! Senare satt jag & Kevin vis köksbordet med varsin dator & bara snackade & kollade olika klipp, eller ja, han kollad klipp på mion dator samtidigt som han spelade wow. hehe.

Idag kunde börjat jävligt mycket bättre! Jag steg upp, tog det lugnt en stund sen gick jag ner till konsum & handlade upp lite bröd & pålägg eftersom det inte fanns att hitta hemma. Kommer hem, äter lite sen börjar jag diska. Så ska jag diska kastrullerna som stod framme. En av kastrullerna har nog stått där ett tag, för det var möglig illaluktande korvstroganoff i den. så jävla äckligt!!! Det märks att jag inte varit hemma på 3 veckor :P haha. Så vaknade Jesper (den lille skiten) & så bad jag honom gå ut med soprona för att stroganoff-stanken inte skulle sätta sig. "mm, jag gör det snart". 10 min senare ber jag honom, snälla snälla kan du gå ner nu? NEJ JAG ORKAR INTE skriker den lille skiten till mig! Nehe, det tar 3 minuter! MEN JAG HAR PRECIS VAKNAT. För jävelen, skulle kunna strypa den lille skitungen! Han gör INGENTING! Konstigt att det ser ut som det gör här hemma. Varken han eller Kevin hjälper till. & pappa är ju typ knappt hemma. Han jobbar, & på helgerna är han iväg. Han hinner ju inte. Inte för att kev & jep ska göra allt, men för fan dom är 16 & 17 år gamla, dom måste lära sig att hjälpa till någongång. Eller har jag fel?

åh! är skitirriterad nu. Aja, nu ska jag fortsätta städa iaf. Väntas ju ingen hjälp precis..

Illustrationer på gång..

Jag har 3 olika illustrationer som jag ska göra klart inom kort. 2 av dem är "nästan" klara. BARA skuggorna kvar.... Haha. Sen ska jag göra en skyddsängel till pappa som han ska ge till sin tjejkompis. Hoppas han gillar den bara.,.
Så jag har något att göra hela natten kan man väl säga ^_^

Imorgon blir det ny design! Hoppas jag :P haha. Jag har hela helgen på mig dock, ska vara ensam hemma!
Puss


Mycket..

Jag ska fixa designen. Typ idag. Denna är ju helt fantastiskt hemsk! haha! Sen ska jag se om jag hinner göra en illustration till er idag! Kanske lägga upp lite nya bilder med..

Min älskling är sjuk :( han har feber stackarn...

jag har börjat blogga för en twilight blogg! Skojar ni att jag är glad ^_^ haha! http://fabulousrobertpattinson.se/ , vi är 4 tjejer som skriver om rob pattinson & twilight. men mest rob ^_^

Nu måste jag nog äta något.
Puss



Min baby <3 :D

Rob













Bara några få bilder ur min samling. Åh <3 Älskar verkligen den sista ^_^

Ny favoritlåt

& ni får höra den med en fin video till :)
Finger Eleven - Change the world




Twilight vs New Moon



Jag tycker bäst om new moon isf!!!! (fast inte på esmee, hon ser snällare ut på twilight bilden..)

Det är himla svårt..

Att berätta om semestern. Det hände så mycket kul så man vet inte riktigt hur man ska förklara det så att ni ska förstå! Jag får helt enkelt ta det lite i taget. Men inte nu ^_^ Det kommer komma upp bilder snart, det lovar jag.

Jag ha verkligen bara slöat sen vi kom hem. I lördags träffade jag Jonna, var hos henne nästan till midnatt. Men det var najs. I söndags var jag & Alex ute & sparkade lite boll. Annars har jag nästan bara legat i sängen. Huvudvärk har jag titt som tätt också. Inte så najs..

Ha ni gjort något kul de senaste dagarna?

Puss

[♥]



Bild från deviantart, minns tyvärr inte exakt adress..

HOME!

Hello! Jag är hemma i skåne igen! Länge än Mamö har jag inte kommit än, men det orkar jag inte heller just nu. Kom hem vid 4 imorse & då var man rätt mör! Jag har haft det skitbra & jag är lite lesen över att semestern redan är över.. Skulle gärna stannat 1 vecka till, minst! Men, jag ska inte uppdatera speciellt mycket om resan just nu, det kommer inom kort ti. Nu ska jag göra mig iordning för att träffa Jonna! :)

Ha det bra!
Puss


RSS 2.0