Todays






Linne, Lindex
Shorts, H&M
Strumpbyxor, probably Lindex

Till detta blir det mina röda converse & jag kommer ta med min Support tröja, ifall det skulle bli lite kyligare ute. & så insåg jag att linnet är liiiite väl mycket urringat, så ett svart linne under täcker lite mer =) 
& ja, jag ser lite sur ut. haha inte meningen =)

Förändring

Det finns så mycket som går igenom ens huvud just nu. En fråga jag ställer mig om och om igen är "Hur kan en sånhär sak hända på Sveriges finaste fotbollsarena?".

Det är dags för en förändring. Den startar med mig, och dig. Vi måste jobba tillsammans för en bättre läktarkultur, vi måste hitta balansen & se det positiva i fotboll. Vi är många, framförallt på ståplats som känner en enorm tomhet, men det är dags att sluta älta detta & börja se möjligheterna som finns.

Vi kan alla hjälpas åt med att förhindra huliganism och rötägg. Vi är många som kan se efter varandra, många som bara vill uppleva fotboll på plats & stötta sitt lag.

Hur ska vi då göra med rötäggen? Well, en start är väl att litegrann hålla koll på folk. Ser ni någon som är väldigt berusad? Eller som det verkar ha varit i detta fallet, hög på droger, säg ifrån! Hitta någon som du kan säga "Du, denna personen hör inte hemma här" till. Det hjälper kanske inte mycket, men det är en start.

Klubben får ta sitt ansvar vad gäller säkerhet, det är ingenting vi supportrar kan rå för, men vi kan försöka hjälpa dom en bit på traven.

Nu menar jag absolut inte att vi ska stå & leta efter idioter hela matchen, självklart inte! Vi är där för fotboll & sång. Men om vi skulle se någon, då är det dags att agera! Ser ni vem som tänder bengaler? Kastar in föremål? Gör något åt det! Ja, ni kommer få flera av hans vänner på er, men vi är 6000 på ståplats, och vi är en familj.

En familj. Alla har rötägg i sin familj. Men det betyder inte att man hatar denne människa för det. Man försöker istället hjälpa dom att klättra, att bli en bättre person. Det är så vi måste jobba inom supporterkulturen nu. Det krävs mycket från oss, vi måste bevisa vad vi vill stå för.

Just nu skrattar hela Sverige åt oss. Men detta hände EN gång. (jag räknar inte med knallskottet i supercupen då det inte fick några konsekvenser). En gång av flera 1000 potensiella gånger.

Malmö FF presenterade en ny tränare går. Rikard Norling. Välkommen till Sveriges största klubb! Välkommen till en arena med de bästa supportrarna i landet. Välkommen till familjen.

Klubben gick igenom en förändring, en ny tränare innebär nya rutiner & nya fräsha idéer.

Det är dags att vi supportrar gör en förändring, att vi får nya rutiner & fräsha idéer.

Jag vill se en förändring, jag vill inte att något sånt här någonsin ska få förstöra igen. Jag vill hjälpa till, vill hjälpa andra att hjälpa. Vi ska visa att pyroteknik & framförallt våld inte hör hemma i fotbolls sammanhang. Vi ska visa ännu en gång att Swedbank Stadion är en plats där alla är välkommna, oavsett ålder, kön eller färg på hjärtat.

Se det ljusa i mörkret, nu har vi en chans att bli ännu bättre!


För övrigt, finns det något annat lag som kan stoltsera sig med ett sånt här underbart tifo? Tvivlar starkt på det!
Ingen himmel e så blå som min!

Besvikelse

Jag ligger här brevid en sovande Max och funderar litegrann över de senaste 30 timmarna av mitt liv. (om min trötta hjärna inte räknat fel). För 30 timmar sen stod jag och 24000 andra personer på Swedbank stadion för att se en otrolig fotbollsfest. Dags för derby, alla var taggade, även spelarna. Det sjöngs högt på läktarplats, det spelades trevlig underhållande fotboll, allt gick som det skulle. I minut 30 gör HIF mål. Där brister det för en människa. En jubelidiot som bestämmer sig för att kasta in en smällare bakom det gästande lagets målvakt. Han sätter sig på huk, alla antar att han får ont i örat av smällen. Sen är det en annan person, personen som just nu är den mest hatade i Malmö stad (enligt facebook). Han tar sig förbi publikvärdar, vandrar in på plan för att gå fram till HIFs målvakt för att klappa på axeln. Självklart blir han sedan bortförd. Matchen avbryts, efter 30 spelade minuter. Det som skulle blivit en folkfest blev istället ett massövergrepp. För det är så jag känner det. Det är så få personer som kan förstöra så mycket. De känns som att någon förgripit sig på mig, det känns smutsigt och jag skäms. Att vara MFFsupporter har alltid känts som ett privilegium, nu känns det bortkastat. Hela sverige skrattar åt oss, trots att det var 1 (eller 2, han som kastade bangern är ute identifierad) som förstörde allt. Alla blir dragna över en kant. Alla vi som står på ståplats varje match för att sjunga och stötta våra blå pågar, nu är vi alla huliganer som inte vill annat än att slåss. Det är tråkigt, att bli förknippad med en kille bara för att man råkar ha ståplatskort. Jag har gått på fotboll i 8 år nu. Alltid stått på norra stå. Visst vet jag att det finns många rötägg, många som inte förstår allvaret i våld eller pyroteknik. Men det finns fler som är som mig. Är där för att stötta sitt lag, sjunga och ha kul. Gör som jag, ta avstånd från våld och pyroteknik redan idag! / Steph. (som sagt, ligger i sängen och funderar. Skriver inlägget via Max iphone. Hjärnan kokar över efter styrelsemöte och mycket tankar. Ha gärna överseende med detta).

MFF Support



Jag fick min tröja igår! Så nu syns det officiellt att jag sitter i styrelsen! Tröjan är skitsnygg & skön. =) Jag & Julia målade om pingisbordet igår, måste ju se bra ut till dagens match! TAGGA! Här följer lite bilder från igår =)



Före. Ganska slitet efter att folk spillt öl & skrapat saker över hela bordet.


Fina Julia ♥


Jag målar & bordet klart!

Så, nu ska jag sticka till bussen för att möta upp Pålle mfl på O'lareys innan matchen idag. Kom gärna förbi MFF Supports lucka & handla bortaresor, spela pingis eller bli medlem! =)

INGEN HIMMEL ÄR SÅ BLÅ SOM MIN!

Outfit

I lördags var jag på släktträff. Max pappas kusin fyllde 25 så jag fick vara med och fira. Det var väldigt trevligt faktiskt, med god mat & god dricka. (jag & Max gick hem ganska berusade, det var skitkul!) Nu var det dock så att jag inte hann ta outfit bilder i lördags, så jag efterliknade den idag & tog lite bilder. So enjoy!



Jeans har jag fått av älskade Anju, vet inte var dom är ifrån.
Linne, H&M
Tröja, Lindex
Skor, Skopunkten.


Lite roligt kan man väl ha?


En bild från valborg i år när vi satt nere på Max gård & grillade. Alex tog bilden.



2 juli 2009. Jag fick min kamera & Arne avlivades. 'Nuf said.



Samma dag alla 3 hade färgat håret rött. Priceless bild!



Jag & Jonna i gräset vid Eiffeltornet. Jordgubbar, filt, en bra bok, bästa vän & kamera. Väcker många känslor. ♥



Pålli! Har kännt honom i drygt 5 år & vi har ganska många minnen ihop. =D



Alex. Jag borde kanske inte lita på honom men samtidigt kan man inte sticka under stol med hur mycket han gjort för mig.



Mina fina
♥ Jag saknar er så! Arne & Doris.



Min fina Max




Micki




Min älskade mamma




Min snygga lillebror Kevin!



Sötaste Malin




Min underbara pojkvän




Ny laptop, pengar & en Nikon d90. 'nuf said.



När min lillebror är ledsen / att tänka på dagen då bilden är tagen. Samma dag som Arne avlivades.. ='(



Min familj




Bilden tagen i fredags! =)



Hahahahaahahahah! Shit xD



Bilden är tagen 2005, alltså en 6 år gammal bild! =D Saknar huset =/



I Paris, gräset vid Eiffeltornet med bästa vännen. Lyckligare kan man inte vara.



Ja, då har jag gjort en liten "lista" då. Hade tråkigt så tänkte jag kan lika bra göra en sånhär kul sak =) Gör det själva om ni vill! Här är hela listan. (jag utelämnade vissa jag visar vilka i kursiv!).


en bild som du aldrig visat
en dag du minns
en konstig bild
en bild som väcker känslor
någon du har många minnen med
någon du litar på
någon du saknar
någon du älskar
någon som betyder mycket
någon som ger dig inspiration
någon du tycker om
någon du vill träffa
någon du tycker är söt
någon du tycker är underbar
något du vill ha
något som får dig att gråta
något som är viktigt för dig
dig själv nyligen
dig själv skrattande
dig själv
dig själv för länge sen
dig själv som lyckligast
den du senast fick sms av
den du alltid har roligt med
den sista bilden på mina mottagna filer

Lite nytt

Dagens outfit dårå. Eller ja, det jag haft på mig större delan av dagen iaf. Igårkväll var jag väldigt dålig i magen & inatt vaknade jag & fick gå på toa för att spy. Så ja, jag har mest legat & tagit det lugnt ifall det skulle vara maginfluensa. Men det ser ut som att jag sluppit det, känns mer som att det är något jag ätit. Iaf så var jag tvungen att sticka en snabb runda till Lindex & handla strumpbyxor till imorgon, ska på 25års fest då, så finklädd var det här! Hittade även en bh för 50 spänn, som passade, och var snygg! :D Aja, här kommer dagens.




Top, Gina Tricot (hittade den för 50 kr :D)
Shorts, H&M
Ringar, Lindex

Småbåtshamnen.

Här är lite bilder jag tog i slutet på januari (eller om det var början av februari) som jag inte lagt upp här än, konstigt nog :O haha! Hoppas ni gillar dom =)










Denna bilden är samma som jag har i headern, den är lite smått redigerad i kontrasterna bara, resten av bilderna är helt oredigerade & jag har tagit alla bilder.

Dagens/kvällens outfit!

Ikväll ska jag hem till Micki för en liten "Välkommen hem till Malmö" fest för älskade Pålle & Emma som varit i Åre sen i december för att jobba! Så jag ser verkligen verkligen fram emot en superkväll med massa snack & kramar! Jag satt innan & funderade lite grann över vad jag skulle ha på mig ikväll. Så kommer Max mamma in & säger att hon har lite kläder som ska slängas, men att jag kan kolla först om det finns något jag vill ha. Jag kiakr, & visst finns det de! =) Fick en jeanstunika som jag letat efter ett tag, minns att jag älskade en jag fick låna av mamma ett tag, sen dess har jag inte hittat någon som passar eller sitter snyggt. Så nu, nu vet jag vad jag ska ha på mig ikväll! =)


Bältet lånar jag av Max mamma & legginsen fick jag av mamma när jag fyllde år! Till detta blir det mina röda converse & min svarta jacka. Lite smink också and im good to go!



Du är bäst!

A world full of dreams ♥









Random vårbilder =)









Västra hamnen/påväg till Jönköping/Max balkong.

Jag har tagit alla bilder, as usual =)

Random vårbilder =)









Västra hamnen/påväg till Jönköping/Max balkong.

Jag har tagit alla bilder, as usual =)

Perfect



Made a wrong turn, once or twice.
Dug my way out, blood and fire.
Bad decisions, that's alright.
Welcome to my silly life.
Mistreated, misplaced, misunderstood.
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down.
Mistaken, always second guessing, underestimated.
Look, I'm still around.

Dagens outfit!

Såja, nyduschad, nyrakade ben, insmorda ben, kläder på, smink på. Nu ska jag bara sätta upp håret i en slarvig fläta & packa frukt sen sticker jag till praktiken! Börjar sent idag, namnam! =)
Hoppas alla njuter & har det bra i det fina vädret! Det gör jag, trots att jag vaknar varje morgon med svårt att andas & lägger mig varje kväll med kli i näsa & ögon. =)





Tröjan fick jag av mamma i födelsedagspresent
Shorts från H&M, riktigt sköna! :D
Till detta blir det min svarta långa kofta & röda converse.

BAI!

Ego

Jaha, då har jag bestämt mig för att växa upp & bli piercingfri! Får se hur länge detta håller. Jag har ju sedan läääänge funderat på att ta ut min piercing i läppen, men det har inte blivit av just för att jag saknar den så jäkla mycket efter ett tag. Efter 5 år känner man sig ganska naken utan den. :P Så ja, vi får väl se! Anledningen till att jag tog ut den nu är för att det inte är lämpligt att ha den i när jag praktiserar. Dom bryr sig inte så mycket, men barnen kan dra den & ja, jag vill inte ha en trasig läpp! hehe

Praktiken då? Jo, den gick bra! Finns inte så mycket jag får & kan berätta mer än att jag gillar dom jag jobbade med idag & jag drack väldans massa kaffe! haha! På det klockan 7 imorgonbitti igen! =)

Nu, egobilder! Enjoy!







Livet & sånt

Nu är det fruktansvärt längesen jag uppdaterade något om mitt liv. Så ja, här kommer en liten update!

Jag & Max har varit tillsammans i lite mer än 3 månader nu. And still going strong! Hehe. Ska jag vara helt allvarlig så går det förvånansvärt bra för att vara så pass nytt. Max har jobb och jag ligger hemma hos honom dagarna i ända, men jag trivs ändå ganska bra med hur vårt förhållande har utvecklats. Jag har ju trots allt lärt honom att tvätta ;) hehe. Jag älskar dig knasboll

Jag gjorde en abort i februari som egentligen inte tagit speciellt hårt på mitt psyke, men som var oerhört jobbig att genomföra. Det var verkligen inte planerat att bli gravid vid 22 års ålder utan jobb eller eget boende, så abort var det enda rätta.

Jag ska börja praktisera inom Malmö Stad på torsdag. Det blir på ett daghem för utvecklingshämmade barn i 3 månader. Efter det finns en stor chans till timanställning, så vi får ju hålla tummarna!

Jag var på fotboll igår. Ångrar att jag gick dit. Så som Malmö spelar nu är ledsamt att se, det är nästan pinsamt att sjunga "Mästarna från Malmö här är vi" när laget spelar som dom gör, för det ser inte ut som ett mästarlag längre. Vad hände?

Jag, Max, Linus (Max storebror), Storken & Geten firade påsk uppe i Jönköping. På Elmia för att vara exakt. Vi var alltså uppe på bilmässa och bilträff. Det var sjukt nice och jag trodde inte jag skulle ha så trevligt som jag hade! Sen och andra sidan har jag börjat vara uppe i Helsingborg (fiendeland!) nästan varje helg för streetrace. Jag börjar bli en riktig bilfantast! :D Det är faktiskt jävligt kul! =)

Jag ska flytta tillbaka till Höör. Nu är det äntligen bestämt och det är en stor sten som lyfts från min kropp. Jag har ett tag kännt mig väldigt ensam och vilsen utan något riktigt "hem" och nu har jag äntligen tagit tag i det & faktiskt fixat mig ett hem igen. Jag flyttar tillbaka till pappa. När vet jag inte riktigt än, men inom en snar framtid iaf.

Jag & Max var hemma hos älskade Anju & hennes Lowe i helgen. Grillade och snackade skit. Jag hjälpte henne även att vaxa benen. Vi skrattade gott när jag råkade snärta henne på näsan med vaxstripen! xD haha! På kvällen åkte vi inom pappa och snackade lite med honom & Nettan. Det var väldigt trevligt måste jag säga!

Det är väl ungefär det som hänt tror jag. vet inte riktigt vad mer jag kan säga. Nu ska jag möta upp Max vid bussen (han kommer äntligen hem från jobb!) & så ska jag försöka tvinga honom att ta med mig på bio någon dag, jag vill jättegärna se "Water for elephants". =)

Puss








MIN BIL! Dodge Charger SRT-8 (eller ja. Jag vill massamycket ha den!)



Några bilder från mitt liv den senaste tiden. =)

We are all stars





Push me up against the locker
And hey, all I do is shake it off
I'll get you back when I'm your boss
I'm not thinkin' 'bout you haters
'Cause hey, I could be a superstar
I'll see you when you wash my car

RSS 2.0