Dagens/kvällens outfit!

Ikväll ska jag hem till Micki för en liten "Välkommen hem till Malmö" fest för älskade Pålle & Emma som varit i Åre sen i december för att jobba! Så jag ser verkligen verkligen fram emot en superkväll med massa snack & kramar! Jag satt innan & funderade lite grann över vad jag skulle ha på mig ikväll. Så kommer Max mamma in & säger att hon har lite kläder som ska slängas, men att jag kan kolla först om det finns något jag vill ha. Jag kiakr, & visst finns det de! =) Fick en jeanstunika som jag letat efter ett tag, minns att jag älskade en jag fick låna av mamma ett tag, sen dess har jag inte hittat någon som passar eller sitter snyggt. Så nu, nu vet jag vad jag ska ha på mig ikväll! =)


Bältet lånar jag av Max mamma & legginsen fick jag av mamma när jag fyllde år! Till detta blir det mina röda converse & min svarta jacka. Lite smink också and im good to go!

Din åsikt

Jag kommer inte att godkänna kommentarer som är anonyma, kränkande mot mig eller folk i min omgivning & kommer inte godkänna reklam kommentarer. Så hade ni tänkt göra det kan ni strunta i det för det tas bort direkt. Tänk också på att du aldrig är riktigt anonym på internet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (Enbart jag som ser den :*)


Har du en blogg jag kan besöka?:


Säg vad du tycker :D

Trackback