Måndagkväll

Idag har jag varit igång. Varit & hjälpt mamma med lägenheten, hon ska flytta så hon behöver all hjälp hon kan få. Sen har jag varit ute mestadels av dagen med. Sjukt varmt det är nu alltså! Skönt med lite sommar :)

Igår när jag steg upp hemma hos Alex frågade hans föräldrar vilken gata jag bodde på. Så sa jag då var jag bodde, & så frågade dom om jag visste var handelsgatan ligger, vilket jag gör. Ligger 100 meter från vår lägenhet. Tydligen hade det brunnit under natten. Jag tänkte då att det inte kan ha vait så farligt. När jag senare kom till höör så var det verkligen rökigt i hela luften! Det stank & det stack i ögonen. SÅ gick jag & tittade på huset som brunnit, & din jävel vad det brunnit! Det är plattat med marken nu. Det var en restaurang & 3 lägenheter som brann ner. Fy vad hemskt. Det finns fortfarande inga bevis på vad som hände men det rubriceras som mordbrand, så vi får se.

Imorgon ska jag följa med pappa till Eslöv när han övningskör, sen ska vi åka in till malmö & handla min kamera! :D:D:D Äntligen! Tror jag ska passa på att handla min bikini & min bok då också. Men vi får se om vi hinner. För så fort vi kommer hem ska vi fortsätta hos mamma.

På onsdag ska jag fortsätta hos mamma sen klockan 7 ska vi vara hos veterinären. Vi ska avliva Arne... Jag är så jävla ledsen! Satt igår med honom i 20 minuter & klappade honom & grät som en gris. Usch vad hemskt det känns. Han är 14 år så det är väl dags att släppa taget nu, det märks att han inte orkar mycket mer. Men man önskar att man hade kunnat behålla honom föralltid! Sen får vi se hur det blir med Doris. Varken mamma eller pappa vill ha henne. Så om det är någon söt människa där ute som älskar katter & vill ha en så hör av er! Hon är gratis, 3 år gammal, snäll & för inte alltför mycket oväsen. Jag vill inte att hon också ska behöva avlivas.. Det klaar jag fan inte. Min lilla bäbis.

Onsdag kväll kommer jag förmodligen åka hem till Alex. Det är så tråkigt att vara i höör. Även om det finns lite att göra nu så vill jag kunna åka till stranden & ha mysigt. Dessutom finns det mer att fota i malmö :D

Nu har ni fått en snabb uppdatering av mitt liv. Jag vet att jag är seg med att skriva, men jag har nästan inget att skriva om ändå, så det känns så onödigt.

JUST DET! Jag lyckades ta isönder min kompaktkamera idag. Helt jävla sjukt! Jag skulle ta en outfit bild att lägga ut på bloggen, bara för att det var så längesen. När bilden var tagen skulle jag gå tillbaka till bordet & ta kameran (som stog rätt långt ut på kanten). Men uppenbarligen är jag så tung så att bordet vibrerar lite & kameran åker i golvet. Så nu går den inte att använda mer.. Exakt som med min förra kamera. Enda skillnaden är att min förra baa var ett halvår medans denna är mer än 2 år. Haha. Tur jag får ny kamera imorgon! :D

Puss!


Älskade Barney. jag kommer sakna min bubbe! :(



& min älskade bäbis!


Morgonmänniska


Detta är nog den SNYGGASTE illustrationen jag någonsin gjort! Är skitnöjd med den! :D Klicka på bilden så kan ni se den större :)

Mer Paris :)








hahahah! Älska STiflers pose ^_^




Min fantastiska klass! Eller delar av den. & min ex-klass :P






Gillar färgerna ;)




Sandra & Fredrik tog en liten paus medan de andra gick in i en souvenir butik. Stackars Sandra hade ju söndersargade fötter :P


& Stifler gjorde roliga miner..


Eiffel tornet blinkade lite på kvällskvisten :)


ÄLSKAR denna bilden. SÅ mycket som händer. Jonna stirrar sjukt argt på Stifler som sitter & skrattar. Adrian sitter med en vinflaska mellan benen samtidigt som han räcker en tändare till Micke som har en cigg i mungipan. & Lindell sitter bara & tittar på. Jag vet inte om ni kan se det komiska, men jag kan :)


Random bild som jag faktiskt tycker om :)





Tydligen vill inte bloggen ladda upp fler bilder just nu. men ni får dessa just nu iaf :)

Glad midsommar!!!

Eftersom vårt internet förvann igår pga åskan så kunde jag inte lägga upp detta. Så det kommer nu :) Glad midsommar mina kära läsare :)


Klicka på bilden för att se den större


Också en liten zoom på kransen Satan vilken tid den tog!


It's nice!


Student 2009

Nu kommer de utlovade studentbilderna :)


Dagen började hemma hos Jonna :)


Sen hade vi liten champangefrukost, fast vissa körde på öl istället ^_^


Joppe, Micke & Teo. Jag kommer verkligen att sakna Joppes frånvaro i skolan :P haha! & jag kommer sakna Mickes parfym!


Bästa vän <3


Johan! Skyll dig själv som har ett år kvar ;) haha :) <3


Lindell <3


Sista gången i klassrummet..


Dålig bild på när vi sprang ut <3


Såhär glad var jag! :D Farmor som hänger grejjer på mig


Ölen i högsta hugg ^_^


Jag & mitt fina plakat! haha :) Mina ben skakade här, som, fan! haha! Fan vad lycklig jag var! Kunde inte sudda bort leendet


Lite närmre bild :)


Hemma hos mormor :)


Fortfarande hos mormor :P


Jag & Anju sitter & äter :) <3


Sen blev det utgång. Först var vi på möllan med Alex & magnus (& Jonnas kompis Ena, men hon var med hela kvällen )
Sen gick vi tre tjejer till a2 & festade hela natten!

Nu när jag sitter & laddar upop bilderna börjar jag nästan gråta av lycka. Det var fan en av de bästa dagarna i mitt liv! Fy fan! :) Jag tackar verkligen min klass för allt! Även om det funnits tider då vi haft lite tvister så var ni ändå mitt liv. I'm gonna miss you guys! <3

Stephanie

Jag kände att det var längesen ni fick se lite egobilder, ni måste ju ha glömt helt hur jag ser ut (A) haha :) Här kommer några iaf











Så, sen ska jag visa er det sjukt fina armbandet jag fått av min lillebror. Fick det på studenten. Han hade valt ut det helt själv & betalat med egna pengar. Visst är han 17 år, men han har aldrig gjort något sånt för mig innan. Jag blev så glad! & att det dessutom SKRIKER Stephanie, är ju bara ett plus i kanten ;)


Visst är det fint? :)

Snart kommer lite studentbilder :)

oh my god!

Låg precis i badet nästan 2 timmar & bara läste. Till sist insåg jag att vattnet var kallt. Duschade av mig & la mig i soffan & fortsatte att läsa det sista kapitlet. Även om jag önskade att boken skulle ta slut så att jag inte var så jävla beroende av den så önskar jag nu att jag bara hade kommit halvvägs. Eller att jag hade den andra boken. FAN! Så hemskt, jag vill fortsätta. VAD HÄNDER?! Känner jag mig själv så kommer jag börja om på boken redan ikväll. Kanske.

Boken jag läste var "Om jag kunde drömma" Eller "Twilight" som de flesta känner igen den som, av Stephenie Meyer. Jag har sett filmen 2 gånger & jag total älskar den. Men att läsa boken var över alla alla alla förväntningar! SÅ ni som bara sett filmen & inte läst boken, LÄS DEN! Den är 20 ggr bättre än filmen! MINST! ÅH! jag vill också ha en glittrande vampyr som är kall & hård. En egen Edward! :(

Haha Jag vet att Jonna sitter & skrattar lite åt mig nu, men så kommer hon på sig själv med att tänka exakt samma sak! :)

Såfort jag har pengar till det så kommer jag att handla andra boken, kanske tom kan fixa fram pengar till den tredje. För jag ska läsa dom! SNART!

Hihi. I'm inlove with a fairytale. Kan man väl lugnt påstå!

Puss




I'm alive

... I'm just out of control.

Kommer tillbaka så snart som möjligt.

<3

40 random bilder

ni kommer få fler sen som också kommer kunna gå att trycka upp i original storlek. Men sålänge får ni nöja er med dessa :) De flersta bilderna är bara pyttepyttelite som ändrats, vissa har jag ändrat till svartvita & så. Hopppas ni gillar dem :) Tagna med nikon d90 & nikon d300. Alla bilder är tagna av mig!


Vår lärare Fredrik som var med på resan :)


Här är ljuset ändrat rätt så mycket. men iaf, eiffeltornet :)


Fontän vid eiffeltornets fotända :)






















man kan skymta Jonna & Micke :)


haha, stifler ^_^


Eiffeltornet var fint på kvällen :)


Minns inte vad denna byggnaden hette :( Vi kallade det för napoleonbyggnaden iaf..


ÄLSKAR DENNA! En random gata i Paris.


Vårt hotell ligger längst ner på denna gatan, nära till tornet :)


triumfbågen :)








över 800 trappsteg. FY FAN!


utsikten uppe från triumf


















Inne på la Fayette, typ ett as stort varuhus!


Operan utanför Lafayette


Älskar att joppe ser sjukt läskig ut på denna bilden :P









Så, detta får ni nöja er med sålänge :) Hoppas ni tyckte om dem!

Update

Hejsan! Nu känner jag mig bra igen efter studentens alla bravader. Jag lovar att det kommer upp bilder från studenten, men först ska jag redigera lite paris bilder till er :) Jag hoppas att alla mår bra :)



Sålänge kan ni se alla studentbilder här!

Twilight - New moon

OMG OMG OMG!!!!

IMORGON!

STORA DAGEN IMORGON!!!!!!!
FÖR JAG SKA TA STUDDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!

Facebook

Ibland gör det en glad :)


Robert är min pappa, & fråga mig inte varför pålle är ett fan :P

Snabb uppdatering

Jag kommer verkligen inte orka berätta om Paris just nu. Men jag kan säga att jag hade 4 av de bästa dagarna i mitt liv! Det var så jävla underbart & Paris är så fruktanvsärt vackert! Får ni tid & pengar så åk dit! Vi vandrade hela dagarna, från 11 till 10 på kvällen. men det var det värt. (även om mina fötter ännu inte återhämtat sig...) Bilder kommer så småningom. Har inte alla & just nu är de bilder jag har på usb minne hemma hos jonna.. haha.
Jag lovar att skriva mer om Paris resan såfort jag har bilderna så att jag kan visa vad jag menar. Har över 600 bilder så ni kommer få se en del av dem i framtiden ;)

om 2 dagar tar jag studenten. Det är helt jävla sinnessjukt! Som man har väntat på detta & äntligen, ÄNTLIGEN kommer det! Vi hade stadsvandring igår. Man skulle vara utklädd till en disneyfigur. Jag ville ju vara Belle i skönheten & odjuret, men det blev törnrosa istället. & jonna var kung. Vi var sjukt snygga! HAHA! Men vi avslutade efter en timme för att det var tråkigt & vi hade ont i fötterna (Paris fel!) Vi satte oss & tog en kaffe sen åkte vi tillbaka hem till henne. Sen åkte vi & fixade sjalar som vi letat efter aaaaaaaaaaaaplänge. Men nu har vi dem! Jonna fick grön & jag fick rosa, ofc ^_^ På kvällen var det dags för lärarmiddag på ankara, en turkisk retaurang i stan. Lite besvikelse ja. Maten var smaklös & alla ignorerade en. Det var skrik & höga skratt överallt, jag insåg att jag nu vet varför jag aldrig följer med på sånna saker annars.... Det positiva var ölen till maten. Jag & jonna stack efter en timme & gick till Möllan istället. Vi hade en trevligt hon & jag, ensamma. Sen kom Alex & mötte mig så att jag kunde sova hos honom.

Nu sitter jag ensam på hans rum & väntar på att hans syster Jeanette ska höra av sig så att jag kan få fina naglar till studenten. Hon ska bygga dem på mig (A) En sak som gör mig väldigt förbryllad, jag hade ju mens precis innan Paris, & den tog faktiskt slut dagen innan vi åkte. men nu i söndags när jag var på match så märkte jag att det blött lite. Äsch tänkte jag, det är bara lite efterslänt, eftersom det såg så ut. Men nu har jag mermens än jag haft på 3-4 år! Det är läskigt.. Någon som vet vad det handlar om? Jag som ville slippa detta under studenten, vita kläder & mens går inte speciellt bra ihop..

Nu ska jag nog återgå till sängläge & vila min mage & mitt huvud innan jag ska sticka..
ha det bra!
Puss


Bild från flyget påväg till Paris, ända bilden jag kan få tag i just nu. & Jag & Jonna igår^_^

RSS 2.0