Gott nytt år!

Gott nytt år på er mina läsare. Jag hoppas att ert år inte varit riktigt lika kaotiskt som mitt, & att ni ser fram emot 2008 lika mycket som jag gör. Kanske kanske jag skriver lite mer senare eller imorrn, har min Álêx här, & vill inte sitta för mycket vid datorn då!

Förlåt att jag inte har varit så aktiv varken här eller på bilddagboken, men som sagt, har varit med alex sen i onsdags & inte suttit så mycket vid datorn.

men, Gott Nytt År på er!

Peace
/S

fredag

är hos robert, jonnas boy. Sjukt kul, alkohol, film & underbara vänner. Endå känner jag mig inte yckligt lottad.
Jag känner mig inte vacker när du säger det, känner mg inte fin.

Ja, jag är halv full. men, jag menar det.
Jaf känner mig inte som något av det du säger.

Förlåt.

ny design igen.

Jaha, jag tröttnade snabbt på allt rosa skit så jag gjorde en ny snabb design. Trivs bättre med lite neutrala & sköna färger. haha! Lite klickar av färg ska där dock vara ;)

Så, då ska jag berätta lite om dagen i guess. Den har varit så fruktansvärt långtråkig. Men samtidigt har den gått relativt snabbt. Det enda jag har gjort idag som kan räknas som ansträngning är att färga håret. Men det har jag egentligen inte heller gjort, för mamma hjälpte mig. Så har mest bara legat & degat i soffan. Såg en film tidigare, För evigt - en Anskungesaga. Den handlade om precis som den låter som, askungen. Fast den "riktiga" berättelsen. Jättesöt film som man blir rörd av. Usch vad fin den var. & den att Drew Barrymore var med, som är så jävla vacker gjorde ju bara filmen ännu bättre.
(Ever After: A Cinderella Story) Amerikanskt drama från 1998. Den här askungesagan utspelar sig i 1500-talets Frankrike, där den unga flickan Danielle bor tillsammans med sin styvmor och sina högfärdiga halvsystrar. Danielle blir behandlad som en piga av sina närmaste men hon finner räddning i en stilig kungason vid namn Henry. I rollerna: Drew Barrymore, Anjelica Huston, Dougray Scott. Regi: Andy Tennant.
Där har ni lite om handlingen iaf :) Ni borde se den om ni får chansen!

Jag har varit duktig med både mat & godis idag! Inte alls ätit mycket. Eller, inte så mycket som jag trodde iaf :P Har kanske nallat några chokladbitar mellan måltiderna bara, det kallar jag starkt jobbat! Med tanke på hur sugen jag är på något hela tiden. Inte varit det idag faktiskt, inget sånt begär av socker som alla andra dagar. Skönt :)

Så, imorrn blir det malmö för min del. Först kommer farbror Tomas upp med familj. Vill hälsa på & se hur det ser ut i lägenheten. Har jag tur får jag åka med dom ner till malmö :D. Sen bär det av hem till Alex. Äntligen! Åh, vi ska bara mysa mysa mysa mysa! Usch vad jag har längtat efetr att få spendera mer än en helg med dig. Speciellt nu när jag går på medicin som får mig att sova bort hela dagarna. Usch & fy. Det får bli lite ändring på det! INNAN 1 ska jag upp varje dag. & det ska min snuttegull få hjälpa mig med, så det är så!

Kommer nog inte blogga så mycket i veckan. Kommer väl kika in lite grann ibland & skriva hej bara. Men som sagt, jag ska vara hos alex, & då blir det inte mcyket tid vid datorn :) Men jag ska försöka få in ett inlägg varje dag iaf :)

Sen blir det shopping i veckan med! & vi ska försöka få ner kevin till malmö med :) Käka lite på BK förmodligen, bara sitta & snacka som 3 tonåringar. Visserligen är han 3 år yngre än oss, men han behöver det.
Dessutom har jag upptäckt att min kära lillebror har flickvän, så jag måste ju försöka lista ut lite mer om det!
Haha, tänk, kevin, som är så rädd för alla baciller & inte ens pussar mamma, han har nog inte gjort det sen han var max 3, han har flickvän :D ÅÅÅÅÅÅH SÅ JÄVLA SÖTT! :D

Nej, nu får jag avrunda.
Ni får ha en underbar fortsättning på veckan som kommer

Natti natti :*

Peace
/S

(inlägget skrevs inatt, men blogg.se hade problem då. Så läs det som om ni läste det igår.)

Ny design

Som ni se rhar min lilla blogg fått en ny design :D Tröttnade snabbt på jul designen & har länge velat ändra den. Vet att julhelgen inte är över än, men.. Jaja, jag passade helt enkelt på. Får dokc se hur länge denna varar. Blir lite irriterad över den :/

Vad tycker ni?

Pease
/S

Ta tag i det själv.

SLUTA KLAGA ÖVER SMÅSAKER & SLUTA KOMMA TILL MIG FÖR ATT NI RÅKAR MÅ DÅLIGT FÖR ATT NÅGOT pyttelitet RÅKAR VARA LITE FEL!!!!

so what om er pojk/flickvän gjort slut, vad kan jag göra åt det?
so what om du känner dig stressad i skolan, vad ska jag göra åt det?
Alla verkar tro att jag har superkrafter & grejjer.
Alla verkar tro att jag mår bra & att jag är en utmärkt person att komma till bara för att man mår lite dåligt & inte kan somna!
Ja, men ska jag då börja berätta saker om varför jag inte kan somna?
Ska jag berätta vad jag drömmer om, & vad jag ser?
SKA JAG DET?!
Nej, tänkte väl det.

Nej, jag orkar inte med alla andras problem just nu.
HAR NI SVÅRT ATT FATTA DET ELLER?!?!?!??!?!?!

:@

ibland behöver man se sitt eget bästa före alla andras
& för en gångs skull gör jag det.
Så sluta för fan klaga på mig!




. . . . .

förlåt.

image102

Julen '07

Så var julafton över för min del. Dagen blev lugn & skön, & det var nästan inga bråk. Det var väl småtjafs mellan bröderna bara. & pappa var väl halvsur litegrann innan maten. (han var väl bara hungrig :P)

Julen blev som vanligt. Upp, öppna strumppaketerna, käka frukost. Vad jag fick i strumpan kan ni läsa om i mitt första inlägg idag. Sen var det bara chilla fram till 3 typ. Så vi tittade på en as söt film som gick på 3an tror jag. Miraklet i New York hette den iaf. 10 i 3 var den slut, då började mamma läsa den årliga boken, som är rim rakt igenom. hehe. Kalle efter det. & ja, vad ska man säga om kalle? Samma sak varje år. Så inget nytt där precis.. Sen var det mat mat mat! Fy fan! Jag tryckte i mig mat! Det tog dock bara 25 minuter för mig att bli riktigt jävla proppmätt! Men, mätt blev jag. Sen gick jag in i stora rummet & läste en gammal skvallerblaska, kevin & jesper satt & såg något på tvn, & mamma & pappa fixade iordning i köket. (jag vet att jag sa att jag skulle hjälpa, men jag glömde det :/) Sen, äntligen. Det alla hade väntat på. Julklappsutdeling! Jag tror vi gjorde det på 40-50 min, så snabbt gick det. hehe. Sen plockades godiset fram. Usch & fy. Får inte äta så mycket godis :/ Sjukt illamående blev jag >.< Efter en timme kom jag på glöggen. Som bara jag ville ha, så jag överfyllde den med både russin & mandlar. (mest mandlar, mums!) & jag har inte ens orkat äta någon gröt idag :/ Tror bara det var pappa som tog en tallrik. haha. Fy fan vad jag mår illa alltså, man ska inte äta så mycket godis :/

Iaf, så var min julafton fin & lugn. Det var avstressat & det var mysigt. Dock saknades julstämningen, men, ja. Det har endå känns skönt idag. & det är iaf kul.

Så, då ska jag kanske ta & berätta vad jag fick? hehe. Det blev faktiskt mer än jag förväntat mig måset jag säga. Eftersom att jag inte hade önskat mig någonting! Men, duktig som min mamma är, så kom hon på altl jag behövde & handlade det till mig! :D

  • Kudde med dödskalle, rosa hood tröja med dödskallar & stjärnor, hörlurar, påslakan & örngott + 100 kr av mormor & morfar.
  • Presentkort från JC, 200 kr av Farmor & farfar & presentkort JC 200 kr från danne, min farbror.
  • 120 kr + godis av Moster marie & hennes familj.
  • En ny almanacka för 2008, hårfärg (svart :D), hårspray, presentkort på klippning här i höör, överdrivet söta strumpor :D av mamma & pappa
  • En rosa ros som är en ljusstake av kevin
  • & det grått glas som även det är en ljusstake av jesper :)
Som sagt, min mamma vet exakt vad jag behövde! Sen att jag fick strumporna (sånna som jag velat ha länge, men inte hittat några billiga), det var bara en riktigt fin överraskning :D

Hoppas att alla har haft en underbar dag! Eller, iaf en fin dag :) hehe
Här kommer några bilder, en på mina klappar & en på min outfit efter jag tagit på mig det nya :D

Peace
/S

    



wie

Slänger upp en bild på min outfit snabbt bara! Har inte mycket tid att skriva, det står ju godis på bordet :D
Bilden är lite pixlig, men det får ni stå ut med ^_^

image99


Skateboarden kom med där med :P haha :)
Btw, min första bild på en outfit :D Kommer komma fler, tror jag :P

GOD JUL! :D

Ja, god jul önskar jag er alla! Jag hoppas att alla får en riktigt trevlig dag med massa god mat & många fina julklappar!

Själv vaknade jag (av mig själv!!!!) ungefär halv 11. Det var skönt att kunna vakna någolunda tidigt. Var helt nervös igårkväll att jag skulle vakna helt sent.. Men det gick bra :P Öppnade julklapparna i min fina strumpa :D Hade fått en frida julspecial (ja, jag är för gammal för både strumpa & frida, men får en frida julspecial i strumpan varje år!) & jag fick en ny mascara, som jag var i STORT behov av, & det var precis den mascaran jag ville ha!! & så fick jag ju, såklart, ett paket cigg. hehe.
Sen åt jag frukost, pappa hade handlat bullar nere på bageriet. Mums :D Efter det så gjorde jag mig iordning, jag lovar att jag ska lägga upp en "outfit" bild senare, orkar bara inte lägga upp bilderna från kameran än. Lika br aatt få alla bilder tagna istället :P

Sen kommer det väl bli rätt lugnt här hemma. Vi firar jul med bara familjen, vilket vi har gjort i 10 år nu. Jag tycker att det är mysigt. Det brukar bli så att vi kommer upp, öppnar paketen från våra strumpor & sen är det lugnt fram till klockan två / halv 3. Då sätter jag, kevin & jesper oss runt mamma för att hon ska läsa en julsaga. (som vi kan utantill, med tanke på att hon läst den för oss i 10 år nu..) Det är en riktigt mysig stund. För även om vi är 18, 15 & 14 så är vi fortfarande barn för mamma. & det känns bra att kunna unna mamma en sådan stund med. Efter julsagan blir det kalle anka för oss barn. Medans mamma & pappa fixar iordning maten. Klockan 4 blir det mat & gott. Klockan 5 brukar vi vara helt klara med maten så fixar mamma & pappa till efteråt, sätter in i diskmakinen mm. Jag hade dock tänkt att jag skulle hjälpa dom med det iår :)
Sen, halv 6-6 någon gång börjar julklappsöppningen :D Det brukar bli kevin & jesper som delar ut dom, eller, det har varit det dom senaste åren, så jag tror det blir samma iår. Så tar dom vartannat var. Det känns som att där är mindre julklappar än vanligt iår, men jag vet ju varför. Vi börjar ju faktiskt bli stora :) Det känns lite sorgligt att en dag kommer jag kanske få 3 julklappar om julen, men, jag bryr mig faktiskt inte så mycket. Så länge jag får ha den traditionen min familj har är jag glad. För julafton är verkligen den enda dagen som allt är bra. När bröderna är lugna, när pappa inte blir sur (oftast!) & mamma inte är sådär jättestressad. Det gör mig glad :) Iaf, efter julklapparna, som brukar ta ca en timme, så kommer godiset fram. Usch & fy vad mycket man äter då. Frammåt 9 tiden kommer jag alltid på att vi inte har ätit gröt /druckit glögg. (för ibland har vi faktiskt ätit gröt innan godiset kommer fram!) Så då fixar jag & mamma det oftast, för att pappa är så intresserad av vad kevin & jesper har fått. HAHA!

Iaf, det var ungefär så min dag kommer se ut. Jag kommer uppdatera er senare om det verkligen blev en så lugnt & stillsam jul :P

Här kommer en bild på mascaran med, men hittade den på google. :P

Peace
/S

image98


Södnag

Söndagen blev bra. Till sist.

Vaknade 20 över 10 & kände mig pissestressad! Skulle med tåget 10.56. Så jag gjorde mig iordning & gjorde misstaget att ta på mig en klänning. Hade dock två par strumpbyxor på mig.. Kom till malmö & tog bussen till trelleborg. Fan vilken tråkig väg det är till trelleborg, inget kul att se på vägen :/ Kom till trelleborg & maxi var snäll & kom & mötte upp mig, för han visste inte att mikael redan var påväg. Puss på dom :* Så går vi mot replokalen. Efter en stund kommer filip med, tror dock han stavar philip, men är inte säker. Fick stå ute i kylan & vänta en halvtimme på miki med. Sen skulle vi ner i replokalen, ingen micksladd. Yay! Så fick vänta på att mikis bror skulle komma med en. Endå fick vi inget gjort. & jag är lite irriterad på att dom inte vågar kicka denna philip, eftersom dom säger att dom vill Men ajja. Iaf så fick jag en depp period under tiden jag var i trelleborg.

Kommer till malmö halv 4 & alex möter upp mig på centralen. På bussen mot triangeln börjar jag, såklart, gråta. Jag har inte kunnat gråta på 2 jävla veckor, & när jag väl kan det så är det på en fucking stadsbuss. In på triangeln för att leta juklapp till kevin & jesper, hittade varsit litet gosedjur. Sen bjöd alex på bk mat. Efter det sticker vi hem till honom & somnar. HAHA!.

Åker hem halv 9, möter upp anju vid porten & hon var väl här till halv 11. Det var trevligt att träffa henne igen. Inte träffat henne på as länge.

Sen ska jag göra en macka med julskinka på. Måste ju provsmaka såhär på lillejulafton. Så kände jag hur jävla kissnödig jag var. Går på toa, jippi, fått min mens >.< Men det gör iaf inte ont för ovanligheternas skull. Det kommer väl imorgon skulle jag tro.

Gör klart min macka & sätte rmig på rummet för att avnjuta denna delikatess. Så blir jag förbjuden att lämna rummet, för att mamma ska slå in mina julklappar ^_^ Man är faktiskt lite sugen på att gå ut & kolla :D haha

Iaf, min dag har bara känns upp & ner. Jag fattar bara inte vad mitt jävla problem är! Jag ska ju må bra av dom jävla äckel tabletterna, men mår bara sämre. Endå kan jag inte gråta. Jag vet att man mår sämre i början, oftast. Men jag vill inte må såhär konstigt. För samtidigt som jag mår bra så känner jag mig deppig. Sjukt förvirrande & jävligt svårt att förklara.

Nej, får ta & avrunda nu. Kommer nog skriva ett inlägg om julen hos oss med. Hur den kommer gå till mm. hehe.

Här kommer lite bilder på julskinkan :D

Peace
/S


     

Lördag

Jaha, så var det lördag & första dagen av jullovet är snart över.

Dagen har varit fullproppad minst sagt! Det började med att pappa väckte mig & frågade om jag ville med till eslöv, klockan var nog ca 20 i 10 då. Så ja, okej, jag kan ju inte sova bort hela dagen tänkte jag. Steg upp, skulle ta tåget 23 över så fick skynda mig lite. Så åkte vi. Jag, mamma & pappa. Mamma skulle dock till burlöv för att handla dom sista julklapparna. Så kom vi till eslöv, går bort till ö&b för att hitta en julklapp till kevin, en 15 årig lillebror & son. Vi hittade det vi skulle ha & var i höör redan 10.37 igen. Sen kom vi hem, tog det lugnt & fick reda på att farmor & farfar (som jag inte träffat sen ett halvår tillbaka) har varit hos oss för att lämna julklappar. JAHA?! Hör man inte av sig innan? Vad hade liksom hänt om jesper inte vatt hemma? Jävla idioti!

Iaf, så vid 1-halvtvå tiden sticker pappa till Botte, en gammal vän till familjen för att ta en kopp kaffe & hälsa god jul mm. Då tog jag mig en liten powernap :$ Drömde förövrigt en helskum dröm som jag kan ta lite senare i inlägget. Vaknade en halvtimme senare & började plocka ur diskmakinen & in med smutsdisk <duktig stäff :D> Pappa kom hem, liten stund senare kommer mamma hem. Hon packar julklappar till kusinerna & sen kommer mormor & morfar. Jag får två fåtöljer till mitt rum :D Kan visa bilder senare kanske. Sen drog dom hem efter en timme kanske.

Då drar jag, mamma & pappa ner på konsum för att handla all julmat. Hälften av grejjerna är slut då. Jävla fittaffär. Seriöst, vilken jävla affär har inte sill eller prinskorvar 2 dagar innan jul? GAH! Jaja, mamma blev skitirriterad. Sen gick vi hem. 3 minuter efter att jag tagit av mig kommer pappa in & vill dra med mig till kebabhouse. Då skulle vi äta pizza till mat (ja, för jag har ju inte gått upp tillräckligt mycket i vikt...). Går ner, får sitta där & vänta i en kvart. Hem & äta & sen var det bara lugnt. Satte mig här en stund & bara kollade runder litegrann. Sen kom godiset fram & vi tittade på ELF, jag tror jag har sett den 3 ggr nu, alla gånger precis innan jul, på 5an. haha :)

Så, min dag har varit halvt körig. Imorrn blir det trelleborg, ska vara där halv 1, så kommer väl få ta tåget från höör redan innan 11. Ska ju repa med bandet. Eller, repa & repa. Blir väl mest prata med alla för att filip ska dit med (föredetta sångaren som inte vet att han blivit kickad...) han vill snacka med hela bandet typ >.<

Förhoppningsvis blir det till att träffa Alex en stund med. *hoppas hoppas* & så måste jag försöka hitta någon billig julklapp till kevin & jesper.. :/

Ajja.

Min dröm. Jag drömde helt normalt att vi hade flyttat allt var frid. Helt plötsligt körde jag bil, hade tävling med någon. Så skulle jag svänga men svängde fel håll, ja då satt jag på en snöskoter istället :P Så åkte jag ner i vattnet. Helt plötsligt var jag ute med mina vänner & skulle hem, som förövrigt inte ens såg ut som hem. För här skulle man gå igenom värsta köpcentrat för att komma hem. Så kom det en vandrande tomte med ett recept till mig. (vandrande tomte som i robot, alltså en leksaks grej..) Det visade sig att det pumpade ut blod från min stortå, så jag gick till apoteket för att hämta ut medicin, varpå hon i kassan sa "aha, du har fått en vandrande tomte " (?). Så fick jag int eut medicinen. Helt plötsligt var jag hemma, i min säng. Hörde mamma säga "det är inte bra att du dricker så mycket vatten, du somnar så lätt då" Eh, jaha? haha. Sen vaknade jag & kom på att jag måste plocka ur disk :)

SJukt förvirrande dröm, i know! Men, det var så det gick till iaf.

Nu får jag avrunda lite.
Jag tror jag ska hinna med att blogga lite imorrn, men om ni inte tittar in innan jul så god jul på er :)

Pease
/S

Varför.

Varför har jag alltid varit så mån om alla andra utom mig själv? Alltid ställt upp för alla andra & aldrig begärt något tillbaka? Varför har jag alltid någon som beöver prata om något, eftersom jag alltid säger att jag alltid finns där?

Jo. För att jag är rädd såklart. Jag är rädd för vad jag ska hitta hos mig själv. Rädd för hur det känns att vara så sårbar. Jag är rädd för att prata med någon, just för att jag inte vet hur reaktionen från den andra personen skulle bli. (eftersom jag vet vissa reaktioner så..) Jag är rädd för vad personer ska tycka & tro om MINA problem.

Därför tar jag itu med alla andras  problem, för att docm känns mycket mindre. (nej, mina är inte större än alla andras, men för mig känns dom stora.)

Jag tror det är därför iaf.

Peace
/S

Fredag. depp depp depp.

& nej, jag menar inte Johnny Depp.

Det var julavslutning idag. Det var en trevlig avslutning måste jag säga :) Först kom jag till skolan, blev tvingad till massa pepparkakor av Sarah som ville ha hjälp med att dela ut pepparkakor. Stog i Entren & hjälpte henne i 20 min kanske. Sen gick jag & hade musik lektion med Jesper. Jippi. Nej,. det var inte så kul nej. Sen kom Sarah ännu en gång & ville ha hjälp. Denna gången med att bilda världens längsta dansled. Det gick åt helvete. Men sen kom alla till gympasalen, så dansade vi runt granen i 10 min :) Efter det var det gröt för hela högen ^_^

Efter det var det hejdå till alla. Fast, jag gick ut med Mikael Bästis för att han inte mådde bra! :( Stackaren.
Sen bar det av till pappas jobb. Bar på massa öl & grejjer, så kom vi till höör. Var hemma en stund sen iväg igen på julklappsjakt. & mat. Så vi gick & kollade & vi hittade ngt fint :) Sen köpte vi lasange till middag <mums>

Sen har jag mest suttit här, & kollat på bruce den allsmäktiga med pappa med.

Känner mig sjukt deppig idag. Vet egentligen inte riktigt varför. Kan vara för att jag gått upp i vikt (visserligen inte mycket, men det märks) Kan vara för att jag inte vill ha medicin mer.
Jag vet inte..

Enda jag vet är att jag inte orkar prata om det. JAG VILL INTE PRATA OM DET! Det finns ju fan endå inget att säga. & säger jag något, ja då är jag bara ute efter uppmärksamhet. JA FÖR DET ÄR JU MITT FEL ATT JAG MÅR DÅLIGT, RÖVHÅL! Jag orkar bara inte mer. Orkar inte att ni alltid ska fråga mig & behöva vara "rädda" för svaret, orkar inte gå runt & låtsas längre. Orkar inte tänka på någon annan än mig själv just nu. Jag vet, det är själviskt.

Men jag får göra det, för jag har alltid ställt upp för er, alltid! T.om när jag har mått som sämst har jag satt alla mina vänner före mig själv. Varje jävla gång! Men inte en enda EN ENDA gång har ni satt mig före. Inte en enda. Bara tjatar om er själva hela jävla tiden.

Sen vet jag att jag med är en gnällspik när det gäller vissa av dom jag pratar med. (alex,) Men jag vet att han vet att jag kommer finnas, & ställa upp för honom när han behöver det. Det är det minsta jag kan göra.

Orkar inte skriva mer nu.
Bajs på allt, typ.

Peace
/S

Mitt rum!

Föresten så har jag tagit bilder på allt fint mamma ha gjort i mitt rum! Syns inte så jättetydligt, men här kommer dom iaf :)




Så. Ungefär något sånt ser det ut :)

Natti natti :D

torsdag

Idag har vatt en trevlig & lugn dag. Började med att man inte började förrän 10 :D Kom till skolan, & då var jag redan klar med allt så jag behövde typ inte göra ngt. Fick sitta i en diskussionskrupp om kärlek med 8 pers på skolan. Entreprenörerna ska göra en bok om sex & kärlek till alla skolor i malmö typ & behövde en diskussion om det. DOck blev man lite förbannad på vissas syn på kärlek..

Sen var det lunch på Bakfickan. Theo hade fixat lite rabatt ^_^ hihi.

Efter det bar det av till bowlinghallen. Var där en timme. Haha, jag var lätt i det bästa laget. Jag, aka Stephie Babe, Mikael Bästis aka Hardcore Mike & Johan aka Günter. (ni måste se, an är aslik günter!) Haha, vi hade rätt kul åt johan faktiskt. Speciellt när han låtsades vara skitsur på maxi & typ såg ut som att han skulle nita honom. Så slog han klotet snabbt som fan & helt aggresivt, precis som om han var tvungen att göra det först. typ. HAHA skitsvårt att förklara, men kul var det :D

Sen in till stan, mötte upp mamma. Vi gick mest runder & kollade lite. Så skulle vi ta bussen till skolan, men missade den precis, så istället kom vi 10 min försent till mitt utvecklingssamtal. Det gick även det bra, enbart ig i matte b, vilket jag redan visste & egentligen inte bryr mig speciellt mycket om, eftersom att det är en b kurs, & den är inte obligatorisk att ha g i.

Sen hem, handla lite mat, blev risgrynsgröt med saftsoppa bara för att vi blev sugna på det på tåget ^_^ haha! Sen har jag kommit på vad jags ka äta istället för massa snacks. NÖTTER! & frukt. Eftersom att jag är sugen på något hela jävla tiden så kan jag ju äta något nyttigt istället :)

& vi tog julkort här hemma idag. Mamma kom med den underbara ideen att göra eget julkort till mormor & moster. Så vi fick slå oss ner framför granen.. Vi tog ett seriöst foto, sen några med massa grimaser på HAHA! Lite kul hade vi faktiskt :)

Pratade lite med Alex med. Jag saknar dig baby.. Det var iaf skönt att höra din röst igen.. & skönt att höra vissa saker du sa. Vi skulle egentligen träffats idag, men det blev inte av eftersom hans pappa fyller år. hihi :P SÅ ska träffas en stund på söndag efter jag har repat ist :D
Du betyder mest för mig, & det vet du! Kanske inte mer än min familj.. Men jo.. Fast på ett annat sätt liksom. Visst, jag hade säkert klarat mig utan dig, men jag skulle inte vilja veta hur jag hade haft det då. Du gör mig glad, & du gör mig mer viljestark. Du ger mig styrkan att vilja jobba mig igenom allt skit, du ger mig kraft att orka. DU är bäst baby, & det vet du. iloveyou,A<3 (med snetext) - Kolla, det blev t.om snetext! :D

Nej. Imorrn är det bara musik lektion med jesper (vår mentor som även mamma har träffat nu, & hon säger att han verkar seg & inte så snabb i vissa saker han ska säga /ta upp) Vet inte riktigt vad vi skulle göra, men något med hans synthar var det iaf. Sen är det risgrynsgröt & saftsoppa för hela högen. & efter det säger jag hejdå till alla underbara människor . I'll miss you.. Sen bär det av till 6an, sätta sig & inte hoppa av förrän på videdal. Ska till pappas jobb & hjälpa honom bära massa.

Sen vet jag inte mer. Kanske skulle ut i byn med pappa när vi kommer hem, för att hitta något fint till mams. (hoppas hoppas inte att mamma läser nu! :$)

Men.. Ni får ha det bra alla trogna läsare. Vi hörs mer imorrn :)

Det kommer några bilder här under som är lite kul :)

Peace
/S




Seriöst julkort :)         Mindre seriöst :P    Vi 3 på bowlingen!


Raggsockar :)

klipp.

Man känner sig lite som 13 igen när man lyssnar på pojkband
men denna låten är så fin på ngt sätt.
Tänkas att en gång i tiden AVGUDADE jag Blue ^_^

lyssna & njut
:)



Natti.

Nu ska lilla Stäff gå & lägga sig hade jag tänkt. men först ville jag ta lite småsaker.

Jag har mått lite sisådär den senaste tiden, vilket dom flesta säkert märkt. Tänker bara på mig själv, blir sur över småsaker, svarar inte på "dumma" frågor eller så svarar jag spydigt. Gör saker jag i normala fall inte gör, eller tvärtom, gör inte saker jag i normala fall gör. & jag vet egentligen inte riktigt varför. Enda anledningen jag verkligen kan komma på är medicinen. Vilket även mamma tror.

Jag orkar inte med massa olika humörsvägningar hela tiden. Ena stunden ä rjag pigg & glad, andra stunden är jag så jävla trött & blir irriterad över nästan ingenting. Eller så är jag ledsen men vill inte visa det. Jag VET att jag får må dåligt, fast jag gå rpå medicin. Men samtidigt känns det fel att visa att jag inte mår bra..

& till Alex, jag vet att jag sagt förlåt typ, cp många gånger både idag & igår. & jag tänker inte säga förlåt igen. Men jag hoppas att du kan förstå mig. & stå ut. För detta kommer vara minst en vecka till. Det tar tid för kroppen att vänja sig vid nya saker. Jag hoppas du orkar, & förstår. & vi ska ju umgås från 26 dec till typ.. 2 eller 3 januari.. Det blir endå en vecka lite till kanske.. Då kan jag lova dig att allt kommer. Att jag ska prata med dig, att jag kommer släppa till mer med vissa saker.. För nu när vi bara träffats så lite så har det liksom.. jag vet inte.. Jag har inte riktigt kommit in i den känslan när jag känner mig trygg.
Misstolka inte mig! Jag är trygg med dig, jag känner mig trygg. Men jag tror inte att jag känner mig trygg med mig själv just nu.. Så, snälla, försök förstå om du inte redan gör det. & jag önskar verkligen att jag inte fick vredesutbrott (nästan iaf) hela tiden. Ska försöka att inte vara såååå irriterad. Iaf inte låta det gå ut över dig.
Love you baby!

Sen vill jag bara säga att jag vill spy. Spy på mig själv typ. Jag känner mig äckligt fet & grotesk just nu. Kul att en biverkning på medicinen är förhöjd aptit. Jotack, märker det. Sugen på ngt hela tiden, äter ngt hela tiden. Gått upp så jag väger 66-67. vet inte exakt, vägde mig med kläder & då stog den på 68 kilo exakt. FY FAN vad jag har gått upp i vikt. För bara nån vecka sen vägde jag ju 58. Vad hände?
Seriöst, jag måste försöka motstå suget. Jag vet att jag inte behöver äta mer ju!
SKÄRPNING!

Nej, nu går jag & lägger mig. Hoppas jag hör av min babe imorrn. Har saknat honom idag :/

Så, natti natti! :) :*

Peace
/S


image82


En fin bild som jag hittade på någons bilddagbok.

Tävling

image81

En liten tävling som jag hittade på Matildas blogg
Världens sötaste armband!
Det finns även andra priser att vinna.
men just detta armbandet tyckte jag speciellt mycket om, så jättemycketsött :D

Tur tack? :D

sida

Hittade dock en sjukt kul sida där man kan göra om sin bild så det ser ut som om man är känd :D

Gå in här för att kolla in :D
Det är dock på något arab språk, men man kan endå fatta vad man ska göra ^_^

Här är 2 bilder jag gjorde om, :D

image79

image80

kommer kanske fler sen ^_^
Annar kan ni gå in på min bilddagbok & kolla dagens bilder :)

Peace
/S

Jonna..



För er som inte kan se vad det står


TakeyourMEDS skriver:   jag älskar dig o jag hjälper dig med vad du än ber mig om.. det vet du hoppas jag.   
  
Svar: jag vet. men just nu känns allt bara så jävla fel. Känns som om jag har pms hela tiden. Just för att jag börjar på piller som gör mig dåsig, & är jag trött blir jag sur & är jag sur blir alal andra sura (för jag får uppenbarligen aldrig vara sur, varken här hemma eller för kompisar) & då blir jag ÄNNU mer sur. SÅ allt är bara förbannad förbannad förbannad hela jävla tiden, samtidigt som jag mår dåligt & gråter stup i kvarten. Irriterad över det med, för nu är där ingen speciell anledning. (undermedvetet finns det ju). Men jag tänker inte så mkt på allt det. Bara massa annat som kommer upp. Vet inte ens vad. Men bra mår jag FAN inte. & vissa... har svårt att fatta att jag har lite problem just nu & egentligen behöver tid, fast jag inte vill det..


Inte full förklaring.. men endå. Som sagt, jag vet egentligen inte vad som får mig att må dåligt just nu, mår bara.. mindre bra.

mupp.

Jag är sur hela jävla tiden ju.. Jag kommer bara göra så att alla hatar mig, så att ingen vill prata med mig för att jag är så jävla otrevlig hela jävla tiden.
Men innan ni tänker att jag bara är en surfitta som inte uppskattar ngt, visst, jag vet att det var ett år sen mm, men försök, bara FÖRSÖK tänka er vad det är jag går igenom, bara försök.
Sen att jag som är "piller rädd" måste gå på medicin som gör mig bajsdålig är inte heller så jävla lätt ska jag tala om för er. Inte bajsdålig, men dåsig, hela tiden. & jag blir sur, för ingenting just för att jag är så jävla trött hela JÄVLA tiden. & då har jag helt plötsligt inte lust att göra saker jag alltid vill i vanliga fall.

Bara FÖRSÖK tänka er in i min situation innan ni börjar grina tillbaka. Sen att ni är griniga det kan inte jag göra något åt. men bara så ni vet VARFÖR jag är grinig.
Det är helt enkelt inte för att du/ni är dumma eller irriterande, utan för att jag är trött & inte kan göra något speciellt åt det.

Tack för mig.

Peace
/S

Onsdag

Idag finns det inte så mycket att säga. Sov hos baby inatt.. Sen var jag i skolan, sjukt drygt men endå lite halvkul. Sen skulle vi på konstutställning & var där till lite över 3. Så väntade jag på pappa för jag ville ha cigg som fan! SÅ jag väntade en halvtimme på pappa på stationen >.< haha.
Imorrn börjar jag 10 & jag slutar 2. Ska spela bowling med :D. DOck ska jag ha utveckligssamtal med mamms & skolan klockan halv 4, lite drygt. Men kommer möta upp mamma i stan då så får jag gå med henne :)

Jag vill säga förlåt. Förlåt till alla människor som är runt mig nu.  Förlåt att jag alltid är sur eller oengagerad. Att jag aldrig riktigt säger vad jag känner eller att jag inte finns där för er. Förlåt för att jag just nu är en helt annan person både humörmässigt & som människa. Just nu t'nker jag bara på mig själv. BARA. & jag vill inte göra det, men just nu känns det nästan som att jag skulle behöva det. Dock går ju det ut över personer som står mig närmst. Förlåt att jag är sur & trött hela tiden, att jag inte svarar när ni ställer mig en fråga.

Allra mest förlåt till Alex. Jag älskar dig, så jävla mycket Alex, & du får verkligen INTE tro att jag tappar känslorna för dig, för ingenting av detta har med dig att göra. & jag vill prata med dig, berätta hur jag mår & vad jag tänker. Men det känns så fel just nu bara. För jag tänker ingenting, & jag vet inte varför jag mår dåligt. Undermedvetet vet jag ju, men jag tänker inte på det. Är bara nere typ. Förlåt baby, förlåt förlåt förlåt att jag är sur hela tiden, & får dig att bli sur. & förlåt att jag är så jävla trött hela tiden. Att jag är lite ovanlig.. Jag hoppas att du kan förstå att just nu är det lite halvjobbigt, även om jag inte säger det. Jag lovar dig att det blir bättre inom en snar framtid.. vet int eom det blir denna veckan eller nästa vecka. Vet inte ens om det blir innan nyår. Men snart iaf.
Jag hoppas du står ut. Jag älskar dig, Alexander <3

Allt för mig idag antar jag. Orkar inte ens skriva blogg längre..
Förlåt.. :/

Peace
/S

Tisdag

Inget speciellt att säga om denna dagen egentligen. Mest vatt en lugn & stillsam dag. Ska med Alex ut på stan sen & sova hos honom inatt, ska bli mys. Saknar att bli omhållen.. :/
Nej, nu orkar jag inte skriva mer.. det blev iaf en liten uppdatering om hur dagen varit hittills.

Pease
/S

Måndag

Åh, om denna dagen var bäst!
Gick upp 6 imorse, som vanligt. Kan hända att det var 20 över, ligger gärna kvar i sängen en stund ^_^ Kommer till tåget, som är 20 min försenat >.< Sen kommer det bara ETT tågset. Det brukar vara två. Så alal får stå upp & trängas, hela vägen till malmö :( Jag mådde illa. Ville spy & grejjer. Kändes nästan som att jag skulle svimma. Varmt & svettigt. Så jag trängde mig förbi alla människor & satte mig inne på toan en stund. Bara för att lugna ner mig själv lite. Sen åker jag till skolan & avbokar min tid hos tandläkaren på vägen, som egentligen var idag trodde jag. Men det visade sig att det var imorrn, men jag avbokade endå & fick en tid den 2a januari 2008 kl 10.50 (skrev det här så jag kan komma ihåg att skriva upp det senare!).

Sen, äntligen äntligen får jag träffa alla härliga, underbara människor! Ett extra plus på att Adrian inte var i skolan idag :D (för er som inte vet vem adrian är, så är det den största bessewissern(?) i världen & den mest irriterande människan att både lyssna på & titta på). Första lektionen var bara dryg. & jag blev sur på Stifler. Kände mig nere & deppig, trött & eländig.
Men sen kom eftermiddagen & det blev foto A! :D Med mina underbara pojkar & Jonnis :* Omg, jag har verkligen saknat er! Fan va kul vi hade. Vi gick ut & skulel fota, kom till den inhängade hundgården? där en stor brun hund jagade en liten svart. Så vi skojade lite om det. Sen gick vi vidare & kom till en lekplats. HAHA! Där hittade vi en sak man skulle cykla på, så vi drog på den, 6 sittplatser, så Jonna blev fotograf :) Btw så hade jag jonnas glasögon på mig halva eftermiddagen. Hon orkade inte bära på dom eller ha dom på sig när hon skulle fota, så jag tog dom. & jag tycker själv att dom passar mig :D
Sen tillbaka till lektionen & redigera bilderna & sen slutade vi.

Det har varit en helt okej dag, & jag har fått många välbehövda skratt.
Ni får mig att orka vardagen i skolan, ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig! Det är underbart att äntligen trivas riktigt mycket i sin klass!
Tack <3

Nu hoppas jag på att maten snart blir klar för jag är hungrig!

Här kommer några väl utvalda bilder :)

Peace
/S


            
Hela gänget :D               Jag & johan ^_^           Snurrelisnurr!               Jag i brillor

Life

När tar livet slut? När vet man att man inte har ngt kvar att leva för? Då man känner att ingenting längre spelar någon roll, och allt bara känns totalt meningslöst? Är det meningen att man ska orka mer då? Att man ska leva med det? Är det meningen att man ska leva utan att veta vad livet egentligen går ut på?

Hur vet man att man verkligen lever & när vet man att man inte har mer att ge?

Uppdatering kommer senare,.

Hopp tack?

ibland snurrar allting. Allting känns mörkt.
& även om jag har underbara människor runt mig,
finns det ingenting som gör det ljusare.

Det finns dagar som är ljusare, dagar som går precis perfekt.
När man slipper tänka, slipper oroa sig.
Dom dagarna är bra, & dom blir fler.

Dagar som är mörka, mörka som natten.
Det är dagar som aldrig tar slut.
Dagar när man bara vill ligga i ett mörkt rum & aldrig öppna ögonen.
Men samtidigt vill man vara bland alla underbara människor,
bland all vardag.
Men vill inte blunda, vill inte tänka.
Dagar då man bara vill försvinna.

Då man undrar om man verkligen behöver leva.
Man ser ett slut, & det är nära.

Jag vet alltid att jag inte ska tänka så.
Men jag kan inte hjälpa det.
Vill man inte mer så vill man inte.
Eller, rättare sagt, ORKAR man inte.

Det har gått över 1 år. & jag drömmer fortfarande om det.
Får fortfarande flashbacks.
Jag känner fortfarande av vad som hände.
Jag kan knappt göra vissa saker ibland, just för att jag gått igenom detta.
Ibland vill jag bara kräkas & svära så jävla äcklad jag blir av MIG SJÄLV.

Jag vet att allt är fel.
Ingenting borde vara såhär, & ingenting borde kännas såhär.

Jag orkar inte mer.
Snart, orkar jag inte mer.

Ja, jag tar tabletter just därför.
Post traumatiskt stress syndrom kallas det.
Jippi, nu har jag en psykisk sjukdom ovanpå allt.

& tabletterna vill inte hjälpa. Visst jag vet att det ska ta sin tid mm.
Men jag ORKAR inte vänta!
Jag vill bli bra nu :(

Ge mig hopp & tro.
Ge mig styrka.

Ge mig kärlek.
Jag kommer behöva all er hjälp.
Även om jag inte ber om den, så behöver jag den.
Mer än någonsin.
För detta, klarar jag verkligen inte ensam längre.

Tack till er som läste.

Det jag egentligen vill säga med denna texten är väl mest att jag känner mig ensam & svag. Att det finns många olämpliga tankar i mitt huvud just nu. & att det finns vissa hemligheter vissa människor egentligen borde få reda på. Men jag kan inte, vågar inte säga vad det är eller hur det är. Jag vågar inte berätta mina hemligheter. & jag vågar absolut inte be er om hjälp.
förlåt.

Söndag

Ännu en helg passerad & det är den 3dje advent idag ju :) & så är praktiken slut med, så det blir vanligt skola med allt underbart folk imorrn :D <3

Helgen spenderades som vanligt med min kära Alexander. Kom dit i fredags, gjorde inget speciellt mer än & mysa typ. Igår så vaknade jag väl runt 1 eller ngt, käkade fukost, somnade om.. Sov till ungefär 5. Jippi för att jag underhöll alex så mycket. Förlåt baby.. Idag då, skulle repat, men försov mig. Vaknade halv 1 (då jag skulle vara i trelleborg) så det gick åt helvete det med. Sen blev ingen bättre av att man fick åka hem & känna sig halvt uttnyttjad (fast jag vet att det inte är så). Kom hem, & sen dess har jag inte gjort så mkt. Ätit & suttit här.

Jag orkar inte med mina jävla piller längre. Eller, asså. Visst. Jag har bara ätit dom i en vecka.. men vadå? Jag sover skitbra, FÖR bra. Sover ju fan hela jävla tiden! kan inte vakna! & gör jag det så känner jag mig som en jävla zombie tills jag kommer hem, då är jag så jävla överenergisk så det är sjukt.


Mirtazapin Krka är ett läkemedel som används för att behandla depression.
Det är ett så kallat antidepressivt läkemedel.
Det kan även användas vid andra former av psykiska besvär. ...

läs mer här.






Ingenting känns lönt längre.
Ingenting känns bra.
Fuck it, ingenting blir bra!

Peace
/S

ojdå.. ännu en lista ^_^

Jag vet, ännu en lista. Men denna var lite intressant, fick en att tänka till lite :)



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ehm.. bytade skola?
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag höll att sluta röka i 6 dagar.. gälls det?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nope
5. Vilka länder besökte du? Sverige? Danmark med dock :O
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? ehm.. ehm.. vet inte :( Motivation till skolan?
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? 1 maj.
8. Vad var din största framgång 2007? Att jag börjar hitta tillbaka?
9. Största misstaget? hm.... oj.. jag vet inte :/ Att träffa Johan i April?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, sjuk har jag varit
11. Bästa köpet? Bästa köpet.. hm.. Mina byxor kanske?
12. Vad spenderade du mest pengar på? cigg skulle jag tro , annars kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alexander <3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? typ, ola - sos eller markolioo - ingen sommar utan reaggie?
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och kanske?
16. Vad önskar du att du gjort mer? skrattat.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Grät :/
18. Hur tillbringade du julen? Ehm, julen har inte varit än :( Men det kommer bli med mamms papps & bröderna. Kanske botte :)
19. Blev du kär i år? SÅ INI HELVETE!
20. Hur många one night stands? ett.
21. Favoritprogram på TV? tittat riktigt lite på tv. Men jag säger väl... Grey's ANatomy.
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? nope ELLR JO! En liten sjuk göteborgare >.<
23. Bästa boken du läste i år? Tillbaka till livet - allisons historia
24. Största musikaliska upptäckten? Hardcore Superstar eller Sonic Syndicate.
25. Något du önskade dig och fick? ALex :)
26. Något du önskade dig men inte fick? Sm guld.
27. Årets bästa film? hm... vet inte :(
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007? Firades med Anju & Simon :P åt smörgåstårta ^_^
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja. det finns en hel del..
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007? Från "vanlig/skate" till halvt emo.
31. Vad fick dig att må bra? Alex
32. Vilken kändis var du mest sugen på? Mackan :$
33. Vem saknade du? Under största delen av året, Sara.
34. De bästa nya människorna du träffade? AAAAAALEEEEEEEEEEX! MIKAEL! MAXI! MIKI! JONNA! HELA ÄLVAN! Egentligen några fler från skolan med :) Typ, 3orna :*

En liten lista..

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt nej till samlag: ja
Varit medvetslös: nej
Hånglat med nån riktigt ful: finns stor möjlighet till det ja.
Hånglat med fler än 75 pers: Nej, det tror jag inte :O
Hånglat med fler än 10 pers på en kväll: tror inte det nej.
Gjort något riktigt dumt: ja
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Blivit full på ett släktkalas: nope.
Varit full i skolan: nej
Blivit portad ifrån en krog: Nej
Varit otrogen: ja
Varit nykter på nyårsafton: ja
Slagit sönder en tv: nej
Önskat att du var det motsatta könet: ja, för en dag bara!
Varit gravid: nope
Fått barn: nej
Överdoserat: i godis kanske..
Åkt ambulans: nej
Gjort nåt olagligt: har jag säkert gjort
Fått din mamma att gråta: ja, inte med mening dock..
Blivit polisanmäld: nope
Slagit ner någon: nej
Skämts över dina föräldrar: haha, någon gång har det säkert hänt, men inte vad jag minns
Skämts över dig själv: Ja
Ätit från en papperskorg:ahaha nej
Kissat ner dig av skratt: nej

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng: me
Såg dig gråta: mamma tror jag :O
Fick dig att gråta: oj.. bra fråga ..
Du gick på bio med: Alex
Du gick på stan med: Alex
Skällde på dig: ehm.. mamma?
Skickade ett e-mail till dig: itunes

HAR DU NÅGONSIN

Sagt jag älskar dig och menat det: ja
Bråkat med din flickvän/pojkvän: ja , inte han jag har nu dock :O
Tar du droger: nej
Vad är du mest rädd för: mörkret.
 Vilka kläder sover du i: just nu är jag inne i en nakeperiod, annars bara trosor.
Vart vill du gifta dig: Om jag gifter mig så på stranden.
Vad hatar du verkligen: ketchup?
Varit kär: ja
Är du ett helsofreak : Nej?
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: nej
Är du ensam nu: inne på rummet ja.
Vill du gifta dig: kanske.
Vill du ha barn: ja! minst 2

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit: nope :)
Köpt någonting: nej
Varit sjuk: nej
Sjungit: nej :O:O:O
Velat säga till någon att du älskar den: ALEX! varför har vi inte pratat idag? :(
Träffat någon ny: nej
Saknat någon: palexander.. :(
Kramat någon: nej.. :(
Kysst någon: nej :(

HAR JAG
Digitalkamera: yes
Telefon på rummet: inte just nu nej
Egen dator: yes.
Könssjukdom: haha nej! :D
Husdjur: 2 katter <3
Bra kompisar: heh, inte många, men ja :D
Tar du receptbelagda mediciner: yes...
Vem vill du fika med just nu: baby baby baby på BARISTA! :D <3

The Veronicas - Everything I'm not



Dagen.

Okej, min dag har varit jävligt konstig. Vaknade inte förrän halv 8, pallade inte röra mig så jag tog inte tåget förrän halv 9. Kom till praktiken, där jag kännt att mitt humör skiftat från trött/sur/grinig/glad/ledsen/pigg. Jävla cp. Sen ska jag ta tåget hem halv 6, alltså, 17.28. Sätter mig på tåget, har en hel fyra för mig själv så jääääävla gött. Kl 17.29 säger dom i högtalaren (en minut efter att tåget SKULLE gått) att det tågsättet jag sitter i inte ska åka. SÅ får gå till vagnläge c, där är FULLPROPPAT med folk & tåget går 10 min försent. Kommer till Höör, efter att ha stått upp hela resan. (30 min). Hoppar av tåget & inser, HELA TÅGET åkte till höör endå. Så istället för att hoppa av tåget & komma precis vid trappan så man slipper gå så jäääääääävla långt, så kommer jag LÄNGST BORT! den biten jag gick tog nästan en hel cigg att gå. Jippi.

Kommer hem, äter lite & snackar skit med familjen. Går in på rummet, har jag fått min mobilräkning. 1149 kr ska jag betala. JA MEN VISST FITTA! Ringde glocalnet för lite mer än en vecka sen, då hade jag 600 något att betala. & jag har inte skickat speciellt mkt sms sen dess. max 50, & det ska inte kosta mer än 30 kr. Men nej, dom lägger tydligen på massa moms & grejjer. Så 1149 kr.
Dock ska mamma ringa dom imorrn, snacka igenom det. För massa saker stämmer inte. Tex att jag ska betala 414 kr för abonnemanget, NEJ på mitt kvitto står det 199 kr i månaden. Det är min ENDA fasta agift.
Jag varnar er, gå aldrig på abonnemang med Glocalnet.

Jaja. får se vad som händer i helgen. Föresten, varför har alla börjat oroa sig för var man ska vara eller vad man ska göra på nyår? Seriöst, jag har inte ens planerat julafton. Inte ens planerat helgen ffs! Fan, sluta vara så oroliga & bara ta allt som det kommer.


Känns som att jag är inne i en period med mycket humörsvängningar. Visst, jag är bra på att ha konstiga svängningar, men vafan. Jag misstänker dock att det är pillerna, men ja..

Nu ska jag renskriva klart min läxa som ska in imorrn.

Peace
/S

BTW!

Oj, glömde nästan.
Här har ni mitt porrskådis namn :)

image69


Få ditt eget porrskådisnamn här



Natti! :*

Dagen.

Idag har varit en relativt lugn dag. Vaknade imorse & var verkligen VERKLIGEN groggy. Satte mig på tåget & sov hela vägen ner till Malmö. Sen kom jag till praktiken, som var ovanligt lugn & bra. Jag var dock som en zombie fram till lunch, men sen fick jag i mig en pizza & en cola så var man på topp. Kände mig faktiskt pigg efter det. Fram tills nu. Det känns bra, för då känner man att man har fått sin sömn, & vet att det är pillerna som gör en groggy under förmiddagen. Efter lunch var det bara jag & Damir där, så inget speciellt hände. Jag började med apu uppgiften (jag vet, lite sent ute) men jag blev klar, & den ska inte lämnas in förrän på fredag :D Sen fick jag pepparkakor & en cola zero (som för övrigt smakar BAJS!) av Damir. Snällis ^_^ Damir stack hem 4 för att han jobbade över & då passade jag på att ta alla frågor till apu uppgiften med Gustavo. Han är väldigt trevlig när han inte är sådär överstressad. Började prata lite om varför jag varit borta så mycket & varför jag går hos psykolog. Jag berättade inte varför, men sa att det var privat & att det var något traumatiskt, eftersom jag har PTSD. Så berättade han lite om sin uppväxt med mera. Det var trevligt :)

Klockan blev 5 & det blev dags för mig att bege mig, missade bussen med 5 meter, stog & väntade i kylan i 10 min.. Kommer till centralen 27, tåget går fucking 28! Jag sprang & jag sprang. (för självklart gick tåget från spår 2, lääääääängst bort från bussarna.) Jag sprang så jag nästan svimmade när jag satte mig på tåget. Men jag hann med det iaf :D Tur att jag inte fick astma attack, hade ju inte med mig inhalatorn.. :/

Kom hem, makaronistuvning till middag (jummie! Favvisrätten!!!!!!) satte mig vid datorn & tog det lite lugnt sen började jag renskriva uppgiften på datorn.

Så min dag har utan tvekan varit en lugn & skön dag. Alla har varit glada & friska. T.om jag :D Inte känns mig deppig alls idag faktiskt, & det är great!

Sen att jag läser Saras blogg, det var liksom, pricken över i:et.
Sara, du var min allra bästa vän, & ingen har kunnat ta den platsen efter dig. INGEN! Jag hoppas vi kommer så nära varandra igen. Du & jag är bäst tillsammans! :D <3

Nej, nu får jag ta & sova. Tog min pilla för 20 min sen typ, börjar kännas nu ja.. hehe

Godnatt på er :*

Peace
/S

The Veronicas

Jag har sagt det förr,  & jag säger det ännu en gång. The Veronicas ROCKS!. & jag har en ny favvislåt :) Orkar inte lägga upp klippet från youtube, gå in där om ni vill lyssna. Låten heter "When it all falls apart" & jag gillar texten :)
Here it is just for you my babes :)



The Veronicas
When It All Falls Apart

I'm having the day from hell,
it was all going so well (before you came)
And you told me you needed space,
With a kiss on the side my face (not again)
 And not to mention (the tears I shed)
But I should have kicked your (ass instead)
I need intervention
 Attention to stop this wretched scream

Cause baby
Everything is left up straight from the heart
Tell me what do you do, when it all falls apart?
Gotta pick myself up where do I start
Cause I can't turn to you when it all falls apart
No

Don't know where I parked my car
Don't know who my real friends are (anymore)
I put my faith in you
What a stupid thing to do (when it rains it pours)
And not to mention (I drank too much)
I'm feeling hung over (and out of touch)
I need intervention
Attention to stop this wretched scream

Cause baby
Everything is left up straight from the heart
Tell me what do you do, when it all falls apart?
Gotta pick myself up where do I start
Cause I can't turn to you when it all falls apart
No

Can it be easier?
Can I just change my life?
Cause it just seems to go bad everytime
Will I be mending?
Another one ending once again

Everything is left up straight from the heart
Tell me what do you do, when it all falls apart
Gotta pick myself up where do I start
Cause I can't turn to you when it all falls apart
No

Everything is left up straight from the heart
Tell me what do you do, when it all falls apart?
Gotta pick myself up where do I start
Cause I can't turn to you when it all falls apart
No

Falls apart

Gotta pick myself up 'cause things are messed up




Peace så länge
/S

apart.



*

Can it be easier?

Can I just change my life?
Cause it just seems to go bad everytime
Will I be mending?
Another one ending once again

Everything is left up straight from the heart
Tell me what do you do, when it all falls apart?

Helgen

Okej, förlåt. Har inte skrivit något alls (nästan) sen i fredags! BÄTTRING!.

Jag var med alex i helgen. Den bestod mest av att jag var sur över resultatet i idol, godis, chips, rökning, mys & massa kärlek. Kort & gott.

Jag började även på mina underbara tabletter i fredags. Tar dock bara en halv än sålänge, det sa doktor Per att jag skulle göra dom 6 första dygnen. I lördags vaknade jag knappt. Klockan 2 kanske? Minns inte helt. I söndags vaknade jag runt halv 6 - 6, gick ut på toa & spydde. Yes, jag spydde. 3-4 ggr fick jag efter att ha lagt mig ner i sängen, springa åter tilldassastolen för att få ut något ur magen, som egentligen inte fanns där. Sedan vaknade jag runt 2. haha. Söndagkväll, åkte hem till Alex. Mös lite, han handlade godis till mig *mums*. Måndag.. suck. Försov oss till 11. Jippi! hahahaha! Så jävla bra. Stannade kvar över natten hos Alex.

Tisdag, matteprov, såjävladåligt!. BK med SNYGGINGARNA!. Sedan, eftersom jag inte hade praktik, åkte jag hem till Jonnis :D <3. Satt & kollade repriser på oc, säsong 1 :D:D:D:D:D *kääääääärlek!*. Sen kom robert lite innan 5, åkte till Trellehåla, kollade på när mina kära bandmedlemar hade uppspel. FAN vad jag är stolt över att vara sångerska till er, Sticky Lipz :D <3. Snart är det JAG och inte "julen" som står där :)

Usch, har fortfarande ångest över att jag tar tabletter. Men, jag är ju "sjuk", & jag vill må bättre. Men genom tabletter?. Egentligen vet jag inte om dom gör så stor nytta. Visst, jag sover om nätterna.. & jag vet att dom inte hjälper efter 4 dagar.. Men endå..

Nu har jag inte flashbacks över själva händelsen, nu är det från tiden efter.. typ.. 2 - 3 veckor efter.. Förhören, göteborgaren.. Sömnen,, allt..

FY FAN VAD DU BEHANDLADE MIG BAJS JUST DÄR!
Seriöst, en pojkvän gör inte vissa saker. Inte sånna saker.

Whatever, du är history! Aldrig någonsin att jag tittar tillbaka på oss och tänker, åh, vad mysigt vi hade det. För det hade vi inte. SÅ fuck you, fucking göteborgare.
hihihi

Nu ska jag sova

Peace
/S

Föregående.

Föregående inlägg stämmer änsålänge inte.
Alexander, min knäppa men underbara baby skrev inlägget utan min vetskap.
Så nej, vi är inte förlovade. En dag kanske, men inte än :)




Buspojken



Michaloff

Störst, bäst och vackrast, vad ska jag säga...Michaloff är bäst






Jag och min älskling är förlovade! <3<3<3

image66

Idol

Svenska folket är bra konstiga ibland. men whatever, alla vet ju redan att vinnaren bara har två-tre månader i rampljuset, medans dom som kommer lite längre bak lyckas som satan.

Att Amanda inte vann endå..
Sjukt bra, bara lyssna
.



Dagen

Denna dagen har varit lite halv krävande.. Praktik, psykiatrikern, praktik.. Gah! Just nu har jag så jävla ont i huvet. Ska lägga mig såfort jag skrivit klart detta inlägget.

Imorrn blir det praktik, psykolog, apotek & praktik. Under tiden jag ska till Apoteket ska jag dock träffa Alex en stund :) Bara för att han är sötast & vill följa med mig på sin håltimma :) <3

Sen blir det hem, hämta pappas tågkort, åka ner till malmö igen, möta upp Alex & sedan åka tillbaka hem. Jävla farande det är på mig! Kvällen blir mys framför idol :) Heja Amanda FTW! :$ haha

Nej, nu är det läggdags.
Lite pirrig, för imorrn börjar allt. Påriktigt liksom.
Gah! Wish me luck! :D

Peace
/S

Alex;

Bara för att min älskling är bäst & snyggast :) <3




Medicin & PTSD

Jaha, konstaterat. Jag har post traumatiskt stress-syndrom. Rätt skönt endå att få veta vad som är fel på mig. Så nu ska jag börja på lite medicin. Samtidigt som jag är nervös så är jag förväntansfull. Jag vet att jag egentligen inte behöver vara nervös, men ja... Det är lite pirrigt. Kommer börja på piller imorrn kväll då.. Jippi! Sen ska jag till psykologen imorrn med.

Fan! Det känns som att allt ÄNTLIGEN kommer att ordna sig. Även om det är en bit kvar så känns det inte lika avlägset som det gjort innan.

Enda negativa med dessa tabletter är väl att jag inte får dricka alkohol ^_^ Då kan jag somna jättelätt. Typ, dricker en öl & sen däckar.. HAHA! Rätt kul endå ^_^

Det är endå en bra medicin låter det som. Det är både Antidepp & sömnpiller typ. Eller ja.. det är antidepp, fast man har lätt att somna av dom. Dock har man lätt att gå upp i vikt. Men mamma hade läst på något forum, & det var ytterst få som gått upp speciellt mycket i vikt. & mest sånna som kombinerar med andra antidepp piller.
Så, jag ska få sova :D & jag ska få må bra :D:D:D:D Det kommer ta tid, men en dag så, en dag!
JAG HAR IAF HOPP OM DET IGEN! :D

Sen att jag har ett bevis på en traumatisk händelse gör ju hela grejjen lättare. Jag har ju ett bevis, jag har en psyksjukdom som ENBART kommer om man gått igenom en traumatisk upplevelse. Kanske inte enbart, men oftast. Alltså, kommer jag söka om försäkrings pengar. Mellan 50.000 - 100.000 kommer jag få.
My god. Haha!

Nej, nu ska jag baka chokladbollar igen :D :$
Det var iaf en uppdatering om vad som händer :)

Peace
/S

Du;

Vi var riktigt bra vänner ett tar. DUKTIGT bra vänner. Men allt bara sket sig efter nästan ett år. Jag vet att ingenting kan bli som förr, men jag vet också att det kan bli bättre. Så låt oss säga att det blir bättre. Att vi kan lita på varandra & finnas där för varandra. Att folk ser oss & tänker "gah, vilka bra vänner." Jag vill att vi ska hitta på massa crazy stuff & jag vill att vi ska skratta högt så att alla tittar på oss. Jag vill vara halvlullig med dig på tåget hem från Helsingör & jag vill fira mååånga födelsedagar med dig. Jag vill gråta med dig, skratta med dig & åt dig. Jag vill kunna vara allvarlig med dig & jag vill aldrig NÅGONSIN bli ovän & tappa kontakten med dig igen.

För en vän som du är en vän på miljonen.
Jag älskar dig. & ja, jag menar det. För även om du har förändrats så betyder du fortfarande lika mycket för mig nu som du gjorde för ett år sen. Under tiden vi inte hade kontakt kunde jag sitta & tänka på saker vi gjort & gråta. För tiden med dig är dyrbar, den tiden måste vi ta vara på! Man vet aldrig när det blir försent.

Sara, du är en underbar människa & du förtjänar all lycka i världen. Jag vet att du en vacker dag kommer att få den, & den dagen ska jag le & säga "vad var det jag sa", bara för att du ska störa dig på att jag hade rätt ^_^

Du är söt, puss på dig :*
Kolla här.


You're the storm that I belive in


Puss :*




Find me here

Speak to me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.

You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

You calm the storms, and you give me rest.
You hold me in your hands, you won't let me fall.
You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now?

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
And how can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Cause you're all I want,
You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.
You're all I want you're all I need.
You're everything, everything
You're all I want you're all I need, you're everything, everything.
And How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

 Would you tell me how could it be any better than this?

Ännu mer O.C



Marissa & Summer
Bakgrundsmusik, Weezer - My Best Friend
Det påminner om saker förr..




Marissa & Summer igen
Bakrundslåt The Veronicas - When it all falls apart.


Sen måste jag be alla att lyssna på denna låten. Så sjukt fin.
Kolla in här


The O.C

Okej, jag vet.
Men jag har alltid varit ett stort fan av O.C, sen första avsnittet. Jag satt & tittade på några videos på youtube & hittade dessa. Jag kan inte hjälpa det, men jag blir både glad & ledsen av att se dessa klippen. Ledsen mest för musiken i guess.. Men mycket med för att man följde den serien, & följde deras "vardag". Det blev känslomässigt ibland så det kommer väl upp nu. HAHA!

Jag kommer aldrig att glömma när Marissa & Ryan pratar.
Marissa: I love you
Ryan: Thanks
HAHA! aow :)

Här kommer videorna.
Enjoy :D



Marissa & Ryan.
Bakgrundsmusik Alphaville - Forever young.




Sista scenen säsong 2 tror jag det är.
Bakgrundsmusik Hallelujah




Bilder från säsong 1
Bakgrundsmusik Phantom Planet - California




Seth & Summer
Bakgrundsmusik Lifehouse - Everything
(riktigt fin låt!)


Peace
/S

Onsdag.

Varit hemma idag.. Jag vet att jag inte borde.. Men jag har ingen ork i kroppen, ingen lugn i huvudet.. Bara tänker & gäspar hela tiden typ.. Men imorrn måste jag ta mig dit! Ska till psykiatrikern imorrn, SNÄLLA psykiatrikern, ge mig något som får mig att må bättre?

Jag hade tråkigt, & jag var så jävla sugen på ngt. Så jag kollade i skafferiet vad vi hade, sen tog jag lite småpengar & stack ner en snabbis till konsum, handlade havregryn. Så nu står det chokladbollar till mig i frysen. (ja, jag satte dom i frysen, då tar det inte lika lång tid!) Så jag ska sitta & tröstäta massa chokladbollar snart! *mums*

Ha det bra sålänge. ska sätta mig & kolla på film.

Peace
/S

image61


Googlad bild.

morrn.

SKIT MORGON!
Ville inte upp ur sängen. Sov så jävla dåligt inatt... För mycket tankar & grejjer. Men jag vaknade.. Men jag ville endå inte stiga upp. Jag började gråta ist. Wiie! >.< & jag grät ju inte så himla lite heller...

Jag vill ta tag i saker, men det är inte så jävla lätt att försöka jobba 8 timmar när man inte sovit & när man mår dåligt psykiskt. & ja du fölrstår, men förstå då att jag inte ORKAR! Det har ingenting att göra med att jag inte vill eller att det är synd om mig. För jag vill! Jag mår ju fan bara sämre av att vara hemma. Men som sagt, det är inte världens lättaste match att försöka ta sig upp ur sängen en sånhär morgon. & jag kan faktiskt inte hjälpa att jag börjar gråta! Det är rätt normalt att jag gör det, kanske inte så att du ser. men jag gör det oftare än oftast.

Sen sprider jag tydligen rykten med. Så jävla TÖNTIGT! Jag har ALDRIG startat ett rykte. Never! Så varför skulle jag börja nu? & på en skola som jag inte ens går på? Jag träffar en människa från den skolan, EN ENDA! & ja, jag har berättat ett & annat för henne. Om sen hon sagt det vidare, är det då JAG som sprider ryktet?
Well, det kanske det är. Men det var fortfarande inte jag som sa det vidare isf. ÅH! DU ÄR SÅ JÄVLA BARNSLIG! Vet du det? Jävla FITTA!
Dra åt helvete, vi är inte vänner längre.
HAAH! :)

Peace
/S


image60   © glamurno.com


Fuck it

make everything go away

image59





Bilden hittade jag på DeviantART.

Inaktiv...

Fan vad jag är dålig med att uppdatera bloggen ibland..

Var i skolan idag. Matte b, bläää. Men jag fick iaf en shysst överesnskommelse med matteläraren. Sen var det praktik. Fan, jag pallar verkligen inte. Min kropp orkar helt enkelt inte mer :/ Sen träffade jag min älsklingpälskling en stund idag :) Skulle leta upp rolles gata & sen gick vi & återupplivade lite minnen från vår första "dejt" i folkets park :) myyyyys. Sen kom jag hem, usch & fy! Vi sålde hunden. Vi sålde den sötaste & den snällaste hunden som finns. Jag skojar fan inte :/ Jag trodde verkligen inte att det skulle bli så jobbigt, men det blev det tydligen.. Först började Kevin gråta när han skulle säga hejdå.. Så sa jag hejdå, kände gråten i halsen. Så började Jesper gråta.. Inte förrän hon gått ut genom dörren började mina tårar rinna. T.om pappa grät ffs! Vi stod & tjuvkikade ut genom fönstret på henne. Åh, hon var så jävla söt.. Hoppade runder & var jätteglad :) Jag tror & hoppas att hon får det bra där, i ängelholm. Bland skog & hav :D Det lär hon ju älska som bara den!

Idag är ingen bra dag. Gråt gråt gråt känns det som. Inte för att jag har gråtit speciellt mkt. Men det finns mkt innuti.. SOm vill ut. ÅH! Jag orkar inte med alla jävla känslor längre!
Ta dom! SNÄLLA?!

Ska inte skriva massa om hur jag mår idag. Känner att det blir för mkt för er att läsa ibland.
What ever.

Peace
/S





image58

why


Björn, igen

JA! Fy fan vad du är rolig, & fy fan vad du lättar upp allt!
(Förlåt, det kommer några videos, men dom är så SJUKT roliga :D)


HAHAHAHA!,



- Det är svårt att förklara för han är tecknad. hihihi :)


Vem är roligast? Johan Glans eller Björn Gustafsson?
Johan har ALLTID varit en favorit, så jag kan verkligen inte säga vem som är roligast.

Babes <3

VET att jag lagt upp denna bilden innan,
men jag älskar er två, så fruktansvärt jävla mycket! <3


image55




. . . . .

hjälp mig


image54

Bajs

Just nu känns ALLT bajs. Fråga mig inte varför men allt känns bara som meningslöst arbete. "jag har tagit mig långt" nej, det känns faktiskt inte alls så. Jag känner mig egentligen inte mycket bättre än vad jag gjorde för 5 månader sen. Så vad hände liksom? Ska jag inte kunna må bättre av mig själv? Genom människor omkring mig eller genom att försöka vara stark? Nej, helt plötsligt ska jag inte klara det utan hjälp. Visst, jag kan erkänna att jag inte är så jävla stark, & framförallt inte nu. Men medicin? Vem vill NÅGONSIN gå så långt? Inte jag iaf. Jag förstår ju att jag behöver det.. Men jag vill inte behöva det!

Jag vill kunna må bra utan andras hjälp. Jag vill kunna vara stark & gå vidare. Vafan, hur ska jag klara mig resten av livet om det kommer en motgång? Visserligen HOPPAS jag att det inte kommer komma en sånhär omvändning igen.. Men man vet ju aldrig. Hur ska jag då klara mig?

Åh, orkar inte tänka på allt mer.

Jag saknar min baby. Saknar honom så ini helvete. & jag vet inte varför. Eller jo, klart jag vet varför men liksom.. Saknaden har aldrig varit såhär stor innan. Nu på sista tiden saknar jag honom såfort jag inte är med honom. Jag klarar helt enkelt inte av att inte ha honom omkring mig. Helt plötsligt klarar jag inte av att inte vara med honom. Orden "jag kan inte leva utan dig" har en halv betydelse här. För det känns som att allt bara försvinner. Lusten att vilja göra något, orken att göra det som behövs, viljan att få saker & ting gjorda. Jag vill inte ha det så. Visserligen bevisar det bara ÄNNU mer hur mycket denna jävla människan betyder för mig. Men jag vill inte vara BEROENDE av honom. & jag vill verkligen inte kväva honom. För just nu känns det som att det är det jag gör.

Säg ifrån isf baby. Jag älskar dig & vill aldrig förlora dig! Det kommer bli bättre, JAG kommer bli bättre. Om du vill stötta mig <3


Vet egentligen inte vad jag ville få ut av detta inlägget.. Antar att jag bara behövde skriva av mig lite.. Jag känner på mig att jag får en lååååååååång natt framför mig.. Inte kul :( Måste verkligen verkligen till både matten & praktiken. (matten har jag förmodligen redan failat STARKT i.) Sjukt pinsamt att komma till praktiken imorgon btw. Inte varit där sen i onsdags. Innan dess var jag borta på tisdagen. Hela veckan innan det försov jag mig, minst en halvtimme sen varje dag, & första veckan var jag bara där på måndagen. JIPPI FÖR ATT JAG ÄR BÄST!
Måste jag må såhär dåligt?
Snälla hjälp mig NU TACK!

Peace
/S

Something funny.

Jag ska till en psykiatriker på tordag, as I've already told you. Guess vad vägen heter där jag ska? :) Jag tror jag har berättat tidigare om en viss rolf i klassen? hihihihiihihihihiiiihhhiiii ^_^
Nu har jag även fått reda på att vi har en pappa till en i klassen som är en liten tomtenisse rolf ^_^
HAHAHA!
Mikael, hjälp mig, jag behöver rolleskämt :(

image52

Måndag, helgen.

Helgen spenderades med unerbaraste baby. Vi var på krogen i fredags med pålle, vilket var sjukt kul. Sen i lördags bakade vi pepparkakor, dock brände vi första plåten :(. I söndags skulle jag repa, alex skulle följa med.. Men det blev inget.. :/ en bandmedlem sjuk... Men.. vi hade det mysigt iaf. Sen åkte vi hem till mig på kvällen, låg & tittade mycket på klipp från youtube..

Sen idag då. Så skulle han följa med mig till en viss sak. (anledningen till att han följde med mig hem på en söndag..) Han sjukanmälde sig i skolan & allt var bra. Tills min ångest slog till rejält. Jag fattar inte varför bara! Visst, lite förstår jag ju varför jag inte klarar av det! MEN VAFAN STEPHANIE! Ta tag i allt ist.

Nej. Jag ska såklart börja må skitdåligt, gråta & verkligen inte känna att jag är redo för det riktigt än. Så vi blev hemma ist. JIPPI! Fan va duktig jag är. Lät honom slösa 80 kr på ingenting. Slösa en hel skoldag för ingenting.

Förlåt.

Hur fan kan jag inte vara redo än? Seriöst stephanie, ett år sen ETT ÅR! Hör du hur längesen det var eller?
Jävla fitta. Move on ist.

Varför har jag så svårt att acceptera? Så svårt att glömma & bara gå vidare?

Jag vill tacka dig baby. För att du är så sjukt jävla underbar & för att du gör så mycket för mig. Du betyder verkligen ALLT ALLT ALLT för mig. Jag har haft en helt underbar helg med dig & jag skulle aldrig vilja lämna dina armar. Men ibland måste man.. Gah! Kom hit igen din bajs!
Jag vet att jag betyder väldigt mycket för dig med, & att du älskar mig mm.. Men ibland förstår jag bara inte varför. Typ idag. När jag gör såhär mot dig. När du försöker hjälpa mig & jag bara drar mig ur..
JAG ÄR EN FEGIS!!!!
Förlåt, jag älskar dig. & Tack, iaf. <3



Peace
/S

Björn Gustafsson

Björn Gustafsson är så jävla rolig i detta klippet :D
Kolla efter 2 minuter, HAHAHA! :D



Idol.

Måste säga, Amanda måste vinna!
Har inte varit ett stort fan av henne. Men fy FAN vad bra hon gjorde Hallelujah.

Se & lyssna på hennes framträdande i fredags här.

image51

Om ni ska rösta, RÖSTA FÖR FAN PÅ AMANDA!
Tack :)

Bilden är hämtad från google.

Ett år.

Ett år sen. Det är nästan sjukt. Menb jag kommer inte skriva något mer om det. Jag vill inte tänka mer på det.

Var ute igår. Jag, Alex & älsklingsPålle :D Det var kul, det var faktiskt riktigt mysigt :) Men jag tycker dock att alex var halvtaskig påvägen hem :( & det är t.om så att lila stephie har vatt lite bakis idag :O

Orkar inte skriva mer nu. Men jag kommer nog skriva mer imorrn kanske.
Är hemma hos Alex så det blir inte så mkt skrivande då ^_^

Ha det bra sålänge

Peace
/S

RSS 2.0