Present och förväntan!



Jag fick en jättefin tröja av Jonna idag! =D Vi åker om 8 dagar och denna tröjan passa perfekt till oss! Hon har en likadan ^___^ hehe.

Idag har jag problem med ryggen.. Låg kvar i sängen till 2, just för att ryggen gjorde ont. Men jag får försöka överleva dagen ändå. Ska ut och gå en runda snart med Jonna, vet inte hur länge vi blir ute, men det är ju rätt nice väder! Sen ska vi fortsätta städa rummet i guess.

Imorgon ska vi på bio! ECLIPSE! =D=D=D Äntligen! Jag har sett fram emot den jättemycket, även om det inte märks lika mycet i bloggen som det gjorde till New Moon. Men det beror på att jag sagt att jag inte ska se några klipp/bilder innan jag sett filmen. Jag har sett trailern och musikvideon till Muse låt Love is forever, annars har jag inte sett mer. Men jag längtar, och imorgon är det dags!

Sen om exakt 3 veckor är jag förmodligen påväg till Kastrup för att hämta upp Flo! =D Jag är redan nervös ^___^ Men det kommer bli helt fantastiskt iaf! =D Jag ser verkligen verkligen fram emot det!

Åh, jag har en ny låt som jag lyssnar en del på! (jag lyssnar på mycket musik just nu.. haha)
Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie.
Har ni spotify så lyssna på låten här



puss

When I hear a song that fits my current life situation..

..I listen to it 24/7

I listen to it 24/7



Joshua Radin är fan en av mina favoritartister. Så bra! Och jag älskar alla hans texter, speciellt denna, som passar min livs situation =)

Hoppas ni gillar den lika mycket!

(och rubriken är från en grupp/sida på facebook)

Fotboll och nedräkning!



Nu ska jag snart hem till Micki, snacka skit och ta en kopp kaffe. Sen ska jag iväg till o'lareys och kolla på fotbollen. Tysklad-England. Kan bli riktigt bra! Hoppas ju på engelsk vinst idag! =D

Och om 10 dagar åker jag & Jonna till Paris!
Sen om 23 dagar så kommer Flo hit.
Jag är helt seriöst så glad och exalterad så att jag kan spricka! haha! =D

Hoppas alla har det bra i det fina vädret, för det har jag iaf! Jag älskar denna sommaren hittills! Och bättre kommer det fan bli. Hur kunde jag missa att singel livet kunde vara SÅHÄR underbart skönt?! =D Snacka om att slippa en hel del ångest och en hel del annat. Jag trivs, väldigt bra!

Jag vill visa er en låt, Sam Tsui igen! Sommarmedley! :D Jag gillar den. Men sen älskar jag ju Sam! =)



Puss! =)

Sommar



Ja, det är verkligen sommar nu. Vi har haft jättefint väder i flera dagar. Jag och Jonna var i stan både i måndags och igår. In på arbetsförmedligen och sen satte vi oss i solen och drack frappe, igen ^__^ Det är awesome! Och om 1 vecka ska vi se Eclipse, och om exakt 2 veckor åker vi till PARIS! Äntligen äntligen äntligen! :D:D:D Som jag har sett fram emot det. Helt seriöst. Det ska bli så jävla nice att bara komma ifrån allt. Komma ifrån alla tankar och känslor. De negativa då alltså. Jag har en hel del positiv energi nu dock. Har börjat gå ut på långa promenader. Antingen ensam eller med Jonna. Det är skönt som fan att bara gå. Inte ha någon slut station, utan bara gå för att gå. Igår var jag ute i lite mer än en timme helt ensam i solen, med musik i öronen. Det var mysigt. Men det är svårt att hitta hem igen när man går vilse i Limhamn. haha!

På kvällen var jag och Jonna nere vid Sibbarp, skulle kolla solnedgången och ta lite bilder.. Men, det sket sig. Det var alldeles för molnigt för att kunna ta bilder på solnedgången. Men jag fick några bilder iaf. Kommer upp lite senare.

Jag har en del att se fram emot, som ni såg några inlägg ner. Jag hoppas alla andra får en lika fin sommar som jag kommer få! Detta är helt otroligt fantastiskt!

Imorgon ska jag träffa Sara, det var längesen. Ska med henne och shoppa och så ska vi ta lite bilder. Sen på lördag eller måndag så kommer mamma hit och myser en stund. Onsdag, Eclipse, och då kommer ju Kevin också. Det ska bli kul att träffa dom. Sen någon gång innan jag åker så ska Jesper komma ner med sin flickvän också. Det kommer bli en bra tid fram till Paris resan. =) Jag saknar min familj.

Puss

(just det, vi leker på lekplatser också!)

punkt






Summer '10!

Denna sommaren kommer bli helt jävla awesome! RIKTIGT awesome!

30 juni - Eclipse med Jonna, Theo & Kevin
7 juli - 1 vecka i Paris med Jonna! ♥
20 juli - 1 veckas besök av Florian! ♥
29 juli - Eric Saade live, igen!
14 augusti - Mora Träsk live i Folkets Park
20 augusti - 1 vecka Malmöfestival!

Denna sommaren kommer bli den bästa på väldigt väldigt länge. Om inte den bästa någonsin! Jag längtar så fruktansvärt mycket! Mest till Paris, eller tills Flo kommer hit. Men jag längtar en del till att få se Eclipse också. Och Eric Saade live, det tackar man ju inte nej till.

Nej, jag ser fram emot denna sommaren. Som fan!

Ska ni göra något kul i sommar? =)

For good

Because I knew you.
I have been changed for good.

Jag älskar Sam & Nick!




En gång i tiden..

var jag väldigt väldigt söt!





Mamma la upp dessa på facebook för en stund sedan. Helt underbara bilder!

I know a place where we can hide.



Jag har rätt så mycket tankar. Känslor. Minnen.

Never look back. Jo, idag ska jag faktiskt göra det!

Dagen började med att jag vaknade. Jonna väckte mig. När jag väl vaknat och tänkt efter en stund, så inser jag vad det är jag drömt om. Det var inte kul att minnas. Det kändes så fel, men ändå så rätt. För ska jag vara ärlig så känns det som att det var HAN som gjorde det. Efter vad han sagt och gjort mot mig, så känns det som att det han gjort, är värre än det dom gjorde mot mig.

Sen har jag träffat Theo idag. Det var trevligt, vi satt och kollade fotbollen tillsammans. När han stack så kollade jag igenom min bilddagbok lite snabbt. Såg en text jag la ut för snart 2 år sen. Om min klass. Om hur jag hade svikit dom och hur jag önskade att dom förlät mig. Men, den enda jag svek var faktiskt mig själv. Va fan! Har jag varit så svag att jag sett till andra, som egentligen inte brydde sig om mig, före mig själv?

Visst, jag älskade min klass, mycket! Det var den bästa klassen jag någonsin gått i. Men jag har, nu i efterhand, fått erfara att ingen av dem kände samma sak om mig. Förutom Jonna. Och möjligtvis Theo då. Resten hör ju aldrig av sig. Visst, jag hör inte heller av mig, men det är nog mycket för att jag är så osäker. Eller, för att det känns som att dom gått vidare.

Jag är inte riktigt på topp nuförtiden. Jag har svårt för att veta vem jag ska lita på, vem jag kan vara nära. Jag har svårt att veta vem jag kan prata med, vem jag kan vara 100% ärlig mot. Jag har svårt att veta vad människor tycker, eller tänker om mig. Jag bryr mig egentligen inte speciellt mycket. Men det tär på mig. Att veta att han har sagt en sådan sak, han, av alla människor! Den sista människan jag någonsin skulle tro. Det gör att man har svårt för att veta om andra också tycker så. Eller tänker så. Det gör det väldigt svårt för mig att veta vem jag kan lita på. Jag vill lita på människor, det har alltid varit lite av ett motto, "ge människor en chans". Förbrukar dom din tillit så är dom inget att ha ändå. Men man ska alltid ge folk en chans. Jag kan inte det längre.

DU har skadat mig. DU har skadat personen jag är. DU har gjort att Stephanie Lindhe har försvunnit. Krupit in i ett skal. Och vem vet när hon kommer ut igen? För just nu, är jag bara ett skal.

Och det värsta av allt; Jag saknar dig.

Bajs.

(ja, sjukt osammanhängande och oförståeligt, deal with it!)

You can't play on broken strings

Jag älskar att vakna sånna här dagar. Eller så var jag jävligt ironisk. Jag hatar det. Drömma en mardröm, en helt fucked up dröm, vakna, och sedan inse att man faktiskt drömde skiten. Inse att man kommer ihåg allt. Jävla skit.

Denna dagen började väldigt bra! Och för att göra dagen ännu bättre för Stephanie, varför inte ge henne lite huvudvärk? TACK LIVET, TACK!

=(


Fotboll, öl och vänner

Igår var jag hos Pålle. Kollade på fotboll, åt revbensspjäll och drack öl. Det var mycket mycket trevligt! Bättre kunde man inte inviga VM måste jag säga! =D Det var jättetrevligt och under frankrike matchen satt vi med hans föräldrar i uterummet och pratade strunt! Sen skulle jag åka hem.

Träffa Thylle inne i stan! Det var skittrevligt! Fan vad jag hatar att vi inte träffas oftare! Jag var t.o.m inne på Etage :| haha! En kompis till Thylle hade fribiljetter in, så jag följde med en stund. Sen bar det av hemmåt.

Gick dock aldrig och la mig. Jag var rätt så alkoholpåverkad, så att säga.. och jag fastnade vid datorn. Vid 7-8 imorse började jag och Jonna dricka igen. Sen gick vi in på chatroulette, där jag stötte på en skitrolig amerikan! Ibland har man tur där inne på snopp sidan. haha! Sen blev klockan frammåt 12, då var jag tvungen att lägga mig en stund. Sov i 3 timmar, välbehövligt! Sen var det på det igen! Sätta igång tvn och kolla Argentina-Nigeria. Reltivt trevlig match. Sen kollade jag på Björnbröder, innan ENgland-USA började. Och mer om den matchen behöver vi kanske inte nämna...

Nu har jag blandat en drink till, med frusna hallon i t.o.m! Så den är sommrig! =D

Imorgon får vi se vad som händer. Kanske en fika på stan eller något.

Hoppas ni har det bra där ute i fotbollsyran!!! (jag trivs som fisken i vattnet med att kunna se minst två matcher varje dag!!)

Puss

The sky's the limit

You take me higher, than I've ever been before, my feet don't touch the floor
We'll fly,
the sky's the limit





















Bilder från västra hamnen för någon vecka sen. Jag gillar dom =)



Pålle, öl och bio


Bild jag tog för ett tag sen. Om ni kollar i bakgrunden så ser ni en stor rosa boll, det är månen =)


Igår var en väldigt trevlig dag. Jag umgicks ett antal timmar med Pålle. Drack öl, snackade skit och bara mös av solen. Sen bestämde vi oss för att gå på bio.. men när vi köpt biljetterna insåg vi att fan, det är två timmar kvar tills filmen börjar. Blev 2 öl till innan. Sen "råkade" vi köpa med oss vars två 3.5or att dricka inne i salongen.

Vi såg Kommisarie Späck. SJUKT ROLIG! Så typisk min dåliga humor. Jag lolade väldigt många gånger. Riktigt bra. Sen efter filmen blev det att sätta oss på stortorget för att dricka den sista ölen (vi drack bara en öl inne i bion). Men när vi senare insåg att vår buss/tåg inte gick förrän om 20 min, så satte vi oss för att ta en sista öl. Det var riktigt awesome!

Jag tror jag var hemma vid 12. Då kokade jag & Jonna nudlar =)

Så min gårdag var väldigt mysig. Tack så jättemycket Pålle, du är bäst vännen! ♥

Hoppas ni har en bra dag. Malmö har rätt så tråkigt väder.. Varmt, men tråkigt.

Puss

Eclipse



Jag, Jonna, Kevin & Theo ska på bio den 30 juni. Bara så ni vet det =)
Yes, vi har biljetter...

& JAG ÄR SKIT GLAD!!!! WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =D =D =D =D

bullshit.



Jag börjar bli trött på detta nu.

Jag har haft en underbar helg. Fint väder och jag har haft fin människor kring mig. Men jag har ändå känns mig som en skit på två ben. Rent ut sagt. I lördags när vi kom hem från grillfesten så bröt jag ihop totalt på sängen. Grät i minst en timme. Tur jag har Jonna ♥.

Jag trodde jag hade släpt det. Släpt denna människan. Men så fort jag fick reda på allt och kände hur jävla ont det gjorde så kom människan tillbaka i mitt liv. Jag vill inte känna såhär, jag vill kunna säga att jag inte bryr mig. "Det är inget som rör mig i ryggen". Men det göt det. Det gör ont Riktigt jävla ont. Och det känns som att jag är i 1.000.000 bitar. Jag orkar inte det mer, jag vill släppa taget.

Sen känns det som att jag förlorat en av de viktigaste människorna i mitt liv, för att jag flyttat till Malmö.. Och en annan väldigt viktig människa.. Jag vet inte hur, men jag lyckas skämma bort människor just nu..

Men mest är jag så jävla sönder. Har ont överallt och vill egentligen inte gå upp på morgonen. Men jag gör det. Och jag har roligt och får fina dagar. Men kvällarna är outhärdliga. Stunderna när jag är ensam. Ändå vill jag bara vara ensam mest hela tiden. (eller egentligen inte, för om jag är ensam så tänker jag för mycket. Om jag är med någon så har jag roligt!)

Jag hatar att må såhär. Bra men ändå dåligt. Det är riktigt jävla skit jobbigt! God damned.. I need a hug.


Jag vill visa er en låt som jag lyssnar på konstant. Den får mig att bli ledsen, men ändå inte. hah..




Just det, det är Heartless, ni vet den där låten med Kanye West. Fast detta är med William Fitzsimmons. Mycket bättre tycker jag!

Puss

1 månad

lol @ bilden..


Om en månad åker vi till Paris!

Det kommer att bli helt jävla awesome!




Kärlek♥















Jag älskar min konstiga men bästa vän =)

Changes



Ehm.. jo.. när jag hade lagt upp outfit bilderna igår, så bytade jag om igen. Det finns en anledning till att jag aldrig använt klänningen.. Jag trivs inte i den. Så ni får en lite roligare outfit bilder! Vi hoppade studsmatta =D Fler bilder kommer senare eller imorgon!

Puss


Outfit


Lila nagellack, & armband till förbannelse! På båda handlederna dessutom.



Fläta i luggen och enkel sminkning



Klänning som jag handlade inför förra sommaren, aldrig använd dock. Och leggins. Samt ett stort leende på läpparna! Nu ska jag på grillfest! & just det, PELLE, foten på mitt ansikte är till dig! =)

Bai!

Sommar!



Idag är det lika fint väder som det varit de senaste dagarna! Var precis ute på en liten promenad för att torka mitt hår! Kom direkt ut ur duschen. Mitt hår blir mycket finare då =) Om det får torka i solen alltså.

Bilden ovan visa vad vi åt till frukost idag! Vindruvor, melon, körsbär och jordgubbar. omnomnom säger jag bara! riktig sommarkänsla är det.

Ikväll ska vi iväg på grillfest. Ska lära känna en polsk 19 årig tjej som är i Sverige över sommaren. Perfekt att öva på sin engelska! =) Det är bara lite mer än en månad tills jag och Jonna åker till Paris. Jag är helt jävla överlycklig! Även om Sverige har underbart väder just nu och jag trivs jättebra här i Limhamn, så måste jag få komma bort. Komma bort och tänka på annat. Det kommer bli så jävla awesome!  Jag och Jonna, i världens vackraste stad. Bättre semester får man leta länge efter!!!

Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska göra mig iordning för festen ikväll! Kanske hinner slänga upp en outfit bild innan jag sticker, annars får ni den ikväll någongång.

Hoppas alla njuter av det vackra sommarvädret!
Puss!'


& just det! Jag har fått fin färg! Det börjar bra denna sommaren =D & mina sommar fräknar har börjat titta fram ^___^

Promenad



Jag var ute på en promenad, helt ensam, innan idag. Dagen var rätt så bra. Jag och Jonna låg och glassade i den underbara solen! (jag tror jag har blivit lite solkysst!) Sen satte vi oss på terassen en stund. Jag kände bara att jag var tvungen att komma ut, bort. Så jag tog min mobil, mina hörlurar och min kamera och gick ut. Jag var dock nära på att gå vilse i lilla Limhamn, men jag klarade mig! Gick bort till Sibbarp, satte mig där vid ett par stenar och bara kollade ut genom havet. Tänkte, kände efter hur jag egentligen mår. Jag mår skitbra. Jag är lycklig. Men sen finns det ett par saker som får mitt hjärta att brista. Som får hela mig att gå sönder. Jag mår så himla bra, men ändå så himla dåligt. Jag har svårt att förstå, svårt för att acceptera det. Just nu känns det som att någon dött. Man vet att det hänt, man mår dåligt över det, men man har svårt att förstå det. Jag tror nog ändå jag ser på honom som död. Han är död för mig.

Iaf, så var det jättevackert där ute. Tittade ut över öresund, över bron, såg Danmark. Jag trivs jävligt bra vid havet. Det är fridfullt, lugnande. Jag har en känsla av att det är för att havet är så oändligt stort. Det finns så mycket. Jag vet inte varför, men havet är fan min favoritplats from now on. Havet får mig att må bra.

Hoppas alla haft en kanondag idag. Och att ni haft lika fint väder som vi har haft!
Puss

Kaffe


ja tack =)
Hoppas alla har en fin dag! I malmö skiner solen & jag är glad =)

En helt vanlig torsdag & nagellack.


Jag har lila nagellack! det har inte ni =)

Idag var en väldigt trevlig dag. Den trevligaste på länge faktiskt. Jag har inte mått speciellt bra den senaste veckan, av olika anledningar som jag inte tänker ta upp i bloggen. Men idag var awesome. Det var underbart väder och Jonna är en underbar vän. Fast det visste vi ju redan. Vi började dagen med frukost, öl & vattenmelon =) Klockan var kvart över 12. om klockan är efter 12 så är man inte alkoholist! Bara så ni vet det =)

Sen drog vi in till stan. Riktigt jävla najs väder! Stack till AF, hämtade ett papper till Jonna. Sen gick vi på stan en stund. Kollade på skor och Jonna skulle ha solglasögon. Sen gick vi till Espresso Hose och handlade varsin frapino, gick till Stortorget och satte oss på statyn, mitt i solen. Helt underbart! Sen ville Theo, en gammal klasskamrat, komma in och träffas, så why not. Men innan han kom så gick jag och Jonna till bolaget och handlade lite vin. Sen satt vi 3 på statyn i solen och bara njöt och drack lite vin =) Helt jäkla underbart!

Det har varit en så otroligt avslappnande dag. Så otroligt skönt. Och jag har kännt mig lycklig igen. Tack, tack tack tack tack älskade älskade Jonna. ♥

Några bilder från idag, tagna med mobilen!

Jag med min supergoda frapino! Och på andra bilden, ett skitsött bögpar nere till vänster =D ♥



Jag & älskade bästa vännen ♥ & till höger har ni Theo =) Med coola frillan btw =)



Jag med Theos keps, i know, det ser förjävligt ut! & übersöta Jonna! ♥


Okej, jag måste lägga upp några ego bilder =)


you make me smile!


Hoppas ni haft en bra dag =)
Puss & godnatt!♥



omnomnom


i can haz a milkshake? I HAZ A MILKSHAKE! =D
Gjord på vaniljglass, grädde, mjölk, banan och hallon. Riktigt god är den!
& det är underbart väder, blåser lite mycket bara, men annars är det underbart!
Jag gillar detta =)


Förlåt att jag uppdaterar som en kråka, men jag har haft ett par jobbiga dagar, mer om det behöver vi inte ta upp =)

RSS 2.0