Långpromenad

En långpromenad med pappa, Nettan, Patrik & Nemo slutade med dessa bilderna. Alla oredigerade!


Midsommar, ensam hemma & lite känslor.

Ja, midsommar firades hemma i Höör. Bara jag, Max & Nemo. Det var trevligt. Vi gjorde egna köttbullar & kokade potatis så som sig bör. (vi hade massa jordgubbar med socker & kaffegrädde också, glömde ta bild bara -.-) Det var hur mysigt som helst att leka familj för en helg =) Igår var vi uppe hos mamma & åt mat. Vi fick även en bit tårta som hon hade gjort =)

Men idag börjar allvaret litegrann. Pappa & Nettan kommer hem från Ullared & Max åker till Malmö. Jag ska alltså vara utan honom på obestämd tid. Känns lite ledsamt. Jag är van vid att ha träffat honom varje dag i 5 månader (exakt idag! =D) & nu helt plötsligt ska jag klara mig utan honom. Men det måste bli såhär, vi måste också vänja oss till han flyttar till Karlshamn.. Men jag kommer sakna honom så otroligt mycket. Inte minst när jag ska sova! Hur sover man själv efter 5 månader? Jag har delat säng med honom nästan varje dag i 5 månader, med killen jag älskar, blivit skedad varje kväll.. Usch! Jag blir nästan tårögd av tanken =(

Här kommer lite bilder från midsommar istället.

Hoppas alla ha en lika solig & varm morgon som jag har!

Random bilder


Nemo!

Kom på efter jag skrivit det senaste inlägget att jag inte presenterat Nemo. Han är en blandras mellan gråhund & lajka tror jag det var? Han är 2 år gammal & kommer från en familj som inte behandlade honom speciellt bra. Så pappa & Nettan tog över honom. Han är verkligen världens goaste hund! Så jävla snäll! =) Här kommer lite bilder på honom!
Fina Nemo♥

Dagens
Skjorta, H&M
Jeans, Vero Moda

Idag har jag hela 3(!) flätor i mitt hår =) Det ni! Idag ska jag till IKEA med pappas tjej Annett. Ska bli trevligt. Så nu väntar jag bara på att hon ska bli färdig hos frissan, sen kommer hon & hämtar upp mig =)

Imorgon väntas flytt till Höör för min del. Det blir en långhelg hemma hos pappa, bara jag & Max. & Nemo ofc =) Pappa & dom andra ska till Ullared över helgen. Så vi åker upp & passar Nemo & passar på att ta lite ensamtid tillsammans, känns som att det aldrig händer annars. Planerat en enkel midsommarmiddag på fredag bara vi två, sen lördag väntar middag hos mamma. & på söndag åker Max tillbaka till Malmö, medans jag stannar HEMMA! :D
Känns sjukt att säga, men jag är glad över att flytta tillbaka. =)

Puss

RSS 2.0