update

Blir inte så mycket uppdaterat idag.. Internet ur funktion, fattar inte varför >.< lyckades hitta ett trådlöst nätverk, men det är sjukt segt & har bara en plopp, så lär försvinna snart. Hoppas allt är bra med er. & för er som svarade på detta inlägget, ja. mer säger jag inte.

puss

Natt

Omtumlande natt, minst sagt. Trodde inte det var såhär, trodde inte alls att det var sant. Där ser man.. Inte mycket att göra åt. Inte mycket att säga om det egentligen. Jag är baa förvånad. Samtidigt som jag är glad. Det känns bra att veta att man är omtyckt fast man har pojkvän. & det känns bra att veta att man faktiskt är saknad.

Puss

Lördag

Ojdå vad jag är stolt över mig själv. Varit ute på stan hela dagen & allt jag har handlat är småsaker som inte kostar så mycket & en fika. Inga kläder ALLS! Bara alex som handlat kläder :) hehe

Hoppas alla har det bra!

Peace
/S

Inlägg

Hittar inte på någon bra titel till detta inlägget, så fick bli inlägg. Vr beredda på att det kommer vara mycket hat mot mig själv, & att detta enbart är för att klaga på mig själv. Jag söker inte uppmärksamhet med detta inlägget, jag behöver bara skriva av mig.



Jag är så jävla dum i huvet. Seriöst! Jag säger hela tiden att jag inte tycker synd om mig själv, att jag inte vill att andra ska tycka synd om mig. Men kolla på mig! Jag orkar aldrig någonting, jag vill aldrig någonting & jag skiter inprincip i allt. & varje gång, nästan, skyller jag på det.  Är inte det att tycka synd om sig själv? Egentligen?

Jag tycker egentligen inte så jävla synd om mig själv, men jag använder alltid det som en undanflykt för att slippa saker. Alltså visst, jag mår ju fortfarande dåligt, men vafan! Jag kan inte alltid hålla på såhär? Dags att rycka sig i kragen  ta tag i allt. Se till att ta hand om mig själv & andra i min närhet.

Hela våren har varit fruktansvärd. Jag har så gott som skitit i allt vad skolan innebär, jag orkar inte ta tag i saker, varken om det gäller kompisar eller mig själv. Jag ringer aldrig någon, & tycker att det är förjävligt att ingen hör av sig till mig. Dubbelmoral kanske? Är det konstigt att ingen hör av sig? Egentligen.

Såfort jag inte orkar något eller vill något så skyller jag på att jag mår dåligt. Men gör jag det, egentligen? Klart, jag mår dåligt fortfarande, vilket väl är förståeligt. Men herregud, det är snart 2 år sen! Kanske är dags att jag låter allting gå. Slutar tycka så jävla synd om mig själv! För ja, på en nivå tycker jag ju synd om mig själv. Eller? Vad tycker ni, som känner mig. Känns det inte så ibland? Som att jag tycker så jävla synd om mig själv ibland?

Nu ska det bli ändringar! Jag ska bry mig om mina vänner igen. Jag ska skita i att jag inte orkar, jag ska göra det ändå. Jag bryr mig inte om att jag mår dåligt, jag klarar mig! Det gör jag alltid. Jag har alltid klarat mig bra, varför inte nu? jag fr ju hjälp. Hjälp från mina föräldrar, hjälp från mina vänner, hjälp från Alex, hjälp av psykolog & jag har fortfarande hjälp av antidepp piller. Jag har ju egentligen den bästa hjälpen man kan tänka sig. Men ändå är det forftfarande synd om mig. Nej, det är det inte.

Dags för mig att inse det.



Så. Behövde skriva av mig lite som sagt. Kommentera gärna vad ni anser. Kanske svårt för er som inte känner mig, men ser ni också den här sidan av mig?


peace
/S

Header

Okej, något annorlunda header. vilken var bäst? Denna eller den andra?
Puss


hahahahaha

Kolla vad lite smink kan göra ;) Så jävla fult! Men kul :) Gjorde detta inne på
Taaz.
Puss


påväg till jobbet nu. Vad h

MMS

påväg till jobbet nu. Vad hittar ni på med idag? Vill säga att jag tänker på dig sara, och på oskar. Puss


Citat

Det är bra att man har mobil, så slipper man spanka dig manuellt. -Alexander

Haha, så söt :)

mobilblogg

MMS

mobilblogg Kolla! Nu har jag fått min glass. Ska äta upp denna, sen ska jag vila en stund. Ikväll blir det film. Ace ventura! Puss


mobilBlogg

MMS

mobilBlogg ligger här och har mensvärk. Vill mest sova eller äta, fast egentligen inte. Hoppas allt är bra med er. Ska försöka tvinga alex att köpa glass med krossad choklad i till mig. Puss


Mobilblogg

MMS

usch vad jag är sugen på något. Ligger och tittar på csi. Gillar programmet, men är uttråkad. Vill ju göra något. Vad gör ni ikväll? Puss


Förresten...

Det var förresten ungefär här jag tappade min mobil.. Bilden tog jag när jag var ute med Anju & fotade i slutet av maj.. Så jävla störigt att jag hade perfekt för att fota vattnet, men så tappar jag mobilen, & inte fan fick jag något foto..

Bilder från midsommar mm.

Här kommer lite bilder från dagarna innan midsommar & midsommarfirandet i svedala.






Dessa 3 översta är från folkets park. Tror det är på torsdagen, dan innan midsommar.


Min kusin, Hannes :)


HAHAHAHAHAHA! Bästa bilden NÅGONSIN på fotoskygge Richard. (morbror)


Ännu mer fotoskygge moster, Mia :)


Min baby :)


Min far. Han ser helt Förälskad ut ^_^


Jordgubbar. Mums! :)


& en full Pålle från puben, klockan var väl runt 2 här, för detta är innan vi går till centralen & gör vår fina film! HAHAH!

Ja, inte så mycket bilder, & alla bilder är tagna med Nikon D80 macro objektiv, så det är ju helt fel objektiv för att fota människor & liknande med.. men det får duga iaf. Nu kommer det inte komma så mycket mer bilder, inte nya bilder iaf. Kommer väl välja ut fler bilder som är oredigerade & ovisade för att ha något att göra. Men har igen kamera för tillfället & kommer alltså inte bombadera er med blombilder.

Puss.

Från rosa till grön

Denna blev väl ändå bättre? Inte rikigt lika jobbigt kan jag tycka iaf. Förlåt att jag haft lite bloggtork, men jag hör ju iaf av mig via mobilen.. Men jag känner mig så depp & nere just nu, vädret spelar ett spratt med oss, då gör även humöret det. Så är det för mig iaf. Men jag tänkte redigera några nya bilder nu, kommer kanske upp några senare

Puss

Mobilblogg

MMS

Sitter här på jobbet. Har ont i magen och känner mig febrig. Hoppas allt är bra med er. Puss


Mobilblogg

MMS

här sitter jag och lyssnar På musik. Ryssland vann över holland idag, najs. Vad gör ni ikväll? Jag mår inte sådär jättebra.. Därför jag sitter här. Rensar tankarna. Puss


HAHAHAHAHHAHAHA

En film från inatt när pålle väntade med mig på bussen. Båda hade fyllehicka men hans försvann när jag filmade, blö. Men kul hade jag iaf!


Mobilblogg

MMS

Som ni ser börjar det bli snurrigt. Här luktar kiss på toan. Puss


Mobilblogg

MMS

Pålle fick en flagga av turkarna. Haha


Mobilblogg

MMS

såja, jordgubbarna uppätna. Sitter och tar en god cigg nu. Fan vad mycket det blev. Puss


Mobilblogg

MMS

Har precis ätit klart, snart kommer jordgubbarna, mums :-) hoppas allt är bra med er. Puss


Mobilblogg

MMS

prövar att mobil Blogga. Går det? Isf kommer ni höra en del från mig idag. Puss


Midsommar!

Jag får väl säga glad midsommar på er :) Idag ska jag & Alex ner till svedala till min mormor & fira dagen. Moster & kusiner + min familj kommer vara där. Det ska bli trevligt. Hörs ikväll, alex vill spela mario cart en stund. haha!

peace
/S

Ny mobil!

Lyssna alla! Jag har ny mobil & det innebär nytt nr! Jag har inga nr kvar alls som jag hade innan, så bara skicka nr via mejl om ni vet med er att vi brukar höras! Btw, så har jag en sony ericsson C702

puss


3 bilder till







(alla bilderna går att klicka på för att se större resultat! OBS! Bilderna öppnas i en ny flik.)


Sista bilden är nog min favorit! Vilken gillar ni mest? :)

Dagens bilder













(alla bilderna går att klicka på för att se större resultat! OBS! Bilderna öppnas i en ny flik.)

Jag & sara var ute & gick i 4 timmar idag. Det var trevligt som fan & så. Men dessvärre slutade det i katastrof... Jag tappade min överbetalda telefon i vattnet. Jo, jag fick ju igång den igen, inte-.... Så jag ska se hur jag ska göra.. Skaffa ny med ett annat abonnemang eller ha denna skruttiga nokian i ett år innan jag har råd med en ny...

Vilken bild är er favorit? Kommer fler sen, då på lite hästar :)

Peace
/S

morrn

Hej mina vänner. Sitter på balkongen & röker, vilket väder det är idag! Helt fantastiskt! :D Tänkte att jag skulle platta håret, ta något att äta & sen vänta på sara, hon kommer 5 i 12. Tidig jävel :P haha :) Men ni får ha det bra så länge

peace¨
/S

Gubben i månen





(alla bilderna går att klicka på för att se större resultat! OBS! Bilderna öppnas i en ny flik.)

Månen i Höör för någon timme sen. Vilken bild gillade ni bäst? Jag måste nog säga den understa :P
Imorrn kommer Sara hit, det ska bli trevligt med en liten fotorunda.

Peace
/S

Ändringar!

Designen blev ändrad, ännu en gång. Rosa är jag! Men får se hur länge jag trivs med det. Ni får säga till om ni stör er på den! Vilken gillar ni bäst? Denna eller den jag hade tidigare?

Peace
/S


Nytt

Här är lite annat än blommor iaf :)


En till Anka, har man lovat så har man. Denna redigerad :)


Lilla ankfamiljen :)


Lite vatten :)


Lillebror Jesper, helt oredigerad. Bara ramen & mina initialer som är tillagda.


Bjuder på en oredigerad bild på mig själv med. Denna bilden tog jesper & man ser tydligt skillnaden på mina ögon. Vet inte om jag nämnt det tidigare i bloggen, men mitt ena öga är som synes mindre än det andra. Här har ni det, den nakna, osminkade & oredigerade sanningen. (fast det ser inte så hemskt ut i vanliga fall, bara om jag kliar öonen väldigt mycket & om jag är nyduschad, som jag var när bilden togs.)

(alla bilderna utom den sista går att klicka på för att se större resultat! OBS! Bilderna öppnas i en ny flik.)

Lite mer variation på bilderna nu :)

Peace
/S

Ett till måste..

Måste ju tacka för alla uppiggande & glad kommentarer!
Blir så uppspelt & lycklig av alla fina kommentarer som ni underbaringar ger! :)
Det bästa är att alla av er har fina bloggar,. tar fina foton & verkar fantastiska! :)

Så tack tack tack ska ni ha!


bild från glitter-graphics.com

måste..

Måste bara passa på att säga förlåt. FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT att det bara är massa bilder på blommor just nu. Men jag är helt slut på idéer.. Vet inte alls vad jag ska göra. Får se ikväll, ska höra om Anju är hemma, isf får hon komma med mig ut så får vi gå en runda & ta lite nytt. Kanske.. Får se. Förlåt igen..

Jag vet att det är skit tråkigt med blommor! Därför får ni en helt oredigerad bild här nere.



Jag lovade ju faktiskt er ankbilder innan idag :)

Ännu fler...












(alla bilderna går att klicka på för att se större resultat! OBS! Bilderna öppnas i en ny flik.)

Bilder från min & Anjus fotorunda i slutet av maj. Bilder som jag egntligen inte var så nöjd med. Men efter att ha beskurit dom, ändrat ljus, färg & skärpan på dom blev dom helt okej.. Eller? Vilken tilltalar er mest här då? :)

Peace
/S

Bilder
























(alla bilderna går att klicka på för att se större resultat! OBS! Bilderna öppnas i en ny flik.)

Ja, här har ni en del bilder sen min & Alex promenad. Vilken tilltalar dig mest?

Peace
/S

God eftermiddag

Hej, nu är jag tillbaka igen. Var ute på en lååång promenad med baby innan.. Gick ut mot skogen & bort till vetrinärsområdet & massa sånt, säkert gått en 7 km.. Men det var myckigt & varmt. Så när vi kom förbi konsum köpte vi med oss en liter jordgubbar hem & satt & mös med dom. Nu ligger vi i sängen men varsin laptop & är osociala. Alex spelar fm & jag ska redigera bilder.

Så det kommer bilder om en stund.

peace
/S

Hejsan

Hej alla glada! Här är det uppehållsväder idag, TACK! SKa nog snart ta en runda ut i byn, dels för att kolla nere i fotobutiken hur ycket det kostar att trycka ut foton & dels för att ta lite foton. I love it!!! Det är nästan sjukt hur jag har gått över från ljud till bild på kort tid. Ajajaj. Men jag älskar att skapa känslor i bilder, även om jag är skittråkig just nu & bara har massa bilder på blommor så... :/ Ni får stå ut! Annars händer inget speciellt idag. Jag får ha datorn en stund för mig själv senare med, alex tar mammas ;) Så då ska jag redigera resten av alla bilder som jag är nöjd med. Håll utkik, det kommer komma någon anka med ;) hehe.

Men ni får ha det bra sålänge!

Peace
/S


Spindelnät hemma hos Alexander, helt oredigerad bild & det syns knappt, men iaf.

Natti

Såja, sista touchen på designen klar, nu trivs jag! Inget är snett eller konstigt! Bara svart & vitt. Najs. Nu ska jag ta en cigg sen ska jag lägga mig brevid min vackra pojkvän.
Här kommer en favoritbild i repris, jag bara älskar den!

Godnatt!

Peace
/S


Fler pics

Ännu fler bilder.
Vilken är din favorit nu?










Mormors hund Lukas:)









Så, sista bilden. Alla bilder är inte tagna idag men alla bilder är tagna av mig så..
Foto & Redigering : © Stéphanie Lindhe

Känner mig lite halvt nere just nu. Vill inte sova, vill ingenting. Vill bara ligga vid datorn & redigera bilder. Men det känns så elakt mot Alex. Han har redan sagt godnatt & ligger & försöker sova till ljudet av min kära dator. Förlåt baby, men jag vill inte sova! Jag vill bara vara. Förlåt..
Inte för att jag ska behöva säga förlåt egentligen, för ibland får man sitta uppe halva natten & redigera bilder som man är relativt nöjd med! Men ja..
Jag vill inte sova. Kommer ändå inte att somna.. Känner mig inte trött, bara jävligt täppt i näsan, & det är så jääävla jobbigt! Seriöst! I HATE IT!Något annat jag hatar är att försöka sova när alla tankar bara förstör hela ens tillvaro. Varför ska dom komma just på kvällen? Jävla fanskap, bara försvinn ur mitt huvud, ur mitt minne. Bara radera dig/er för gott! ALLTID! Hur svårt kan det vara att bara GLÖMMA?
Jättesvårt, tydligen.
Peace /S

möh

Alex är tråkig. Han sitter vid datorn när jag vill ha den. Går in till kevin & snor mammas imellanåt för att kolla om något har hänt här i bloggvärlden :P

En bild på min mamma för att hon är så vacker <3




Peace
/S

Dags nu

Dags att lägga sig nu kanske. Eller åtminstone lämna datorn :P Hehe. Måste ju umgås lite med min Alexander... :)  Men vi hörs mer imorrn sötisar! & bara för det får ni en ny bild till :) På huset som jag byggde! :)

Peace
/S


Foton

Såja, jag & Kevin var ute på fotorunda Fantamig!! Så nu har jag t.o.m redigerat några favoriter från idag. Blev inte så länge eftersom det började PISSA ner regn.. men ajja.. Hehe.

Här har ni några iaf. Alla bilder tagna av mig.


Droppar..


Ännu fler droppar


Älskade denna blomman, skitfin! & droppar såklart ;) Massa tråkigt regn idag.. Men det blev fint på blommorna :)


Gillar blommor på kyrkogården :O


Den blomman igen


flowerpower


Klicka på bilden för att se större resultat.


Klicka på bilden för att se större resultat.


Regnbåge när vi kom hem igen. Klicka på bilden för större resultat.

Foto & redigering: © Stéphanie Lindhe

Så, vilken bild var din favorit?
Peace
/S

Jopp

Okej, jag får den inte mycket bättre än såhär. Vilken tycker ni är snyggast? Denna eller den förra? Har ju faktiskt haft den andra i 2-3 månader nu! typ rekord :P

iaf så har dagen varit lugn. Jag har byggt ett hus. (bilder kommer senare) jag har även bakat scones, plockat ut & in i diskmaskinen, tagit ett välförtjänt bad. Ja, ni fattar.

Här får ni lite bilder från min & Alex fotorunda igår, inte så jättebra bilder & helt oredigerade!

Peace
/S


Foto av Alexander


Foto av mig, inte så snyggt men kan bli!


Foto av mig


Foto av Alexander


& en bild på våra tungor.

Nu ska jag försöka tvinga antingen min pojkvän eller min lillebror att ta en fotorunda med mig.


under uppbyggnad

SOm ni ser håller jag på att ändra min design, men nu ska jag äta så hinner inte mer just nu. Håll utkik sen! :D

Söndag

Wiiiiie! Hej sötosar! Idag blir det en lugn dag bara. Ska se om inte Alex vill följa med u & gå en runda om en stund. Fotorunda ;) haha. Ska även se om jag kan få lov att ha min dator ikväll för att redigera lite nya bilder. Det hade ju faktiskt varit snällt. Har 400 bilder som väntar på att bli genomkollade, utvalda & redigerade. Så ja, där är några stycken.. Haha.

Men.. ja.. Finns det något mer att säga? Ja! Igår så skulle ALex föräldrar passa en liten hund, teddy. Han var så jävla söt! Har en film på honom med, men den kommer nog inte upp idag.. Här är några bilder på sötnosen iaf!

Peace
/S


Min älskling & teddy :)


Bara kolla sötnosen!!!


Sötnosen & Teddy igen!


Nyfiken ^^_^


ÅH! man smälter ju!


Sista bilden ni får se på sötnosen just nu iaf. Kommer säkert fler senare ^_^

Ändrade planer

Jaha, det blev ändrade planer, vi är hemma hos mig istället. Jaja, det får väl gå det med. Hehe. Satt &ritade igårkväll, internetsladden var borta, så jag satte mig & ritade. Här har ni bilderna


Söta mika som jag egentligen ska göra en header åt, men har inte orkat än. haha.


Mamma, den är inte helt klar dock, skuggor & så kvar. men annars..


& mitt öga.

inte världens snyggaste illustationer, men iaf... Tidsfördriv. (dessutom blev jag nöjd med mika!)


Peace
/S

hemmifrån

Nu åker jag snart, sitter här & tar en öl så länge för att lugna ner mig lite. Alex är tydligen inte hemma förrän vid halv 11 - 11 ikväll, så jag har gott om tid att redigera nya bilder sen! :D men ändå tråkigt att han inte är hemma förrän så sent... ajja.

Kommer kännas konstigt att inte komma hem på nästan en månad.. Jättekonstigt. Men det får väl gå. förmodligen träffar jag alla på midsommar, men man vet ju aldrig.

Ni får ha det superbra sålänge!

Peace
/S

Bild

En liten bild På min lillebror. Kevin, så jävla snygg! :)


klicka för större.

Fredag

Fredag idag & allt är lugnt. Ska ut på fotorunda med mamma strax, ska bara tömma minneskortet så att jag får plats med bilderna hehe. Men.. ja. Annars händer inget speciellt. Ska packa för att flytta ner till malmö i en månad sen ska jag iväg. Vad gör ni idag?

Peace
/S

Kväll & Dumleklubba

Ja, ni läste rätt. Kväll, för det känns inte som att klockan är halv 12. & jag äter dumleklubba, det är gott ^_^

Sitter här i min lilla ensamhet i köket. Lyssnar på kisen när hon springer omkring & jagar flugor, undrar vad Alex har för sig, känner mig halvdepp faktiskt. Vet inte om det är för att jag haft så tråkigt nu ikväll. Mormor & Morfar var på besök innan förresten. Trevligt det.

Imorrn,.. Då har mamma lovat att följa med på fotorunda om vädret tillåter, sen ska jag dra mig till Malmö. Bo där månaden ut sen.. >.< Kommer ändå vara trist att inte kunna åka hem när man vill..

Iaf, så är här några bilder från Kevins avslutning idag.

Peace
/S


Kevin & kompisen Christian.


Det vill inte läggas upp fler bilder än så. Sorry.

tråkmånsar!

hur fan kan folk vara så elaka? Jag är hemma för en gångs skull, har ingen dator som jag klistrar mig framför, jag har en kamera & det är skönt väder ute. Imorrn drar jag till malmö igen för att vara där hela månaden ut, sen ska jag komma hem någongång precis innan semestern bara för att packa grejjor, sen åker jag. jag kommer inte vara hemma ordentligt förrän i slutet av Juli. Men inte en jävel vill gå ut med mig. TRÅKISAR! mamma är trött, pappa är trött, anju är trött, kevin stack till en kompis & jesper drog till svedala. Jag har verkligen inga kompisar...

& Alex är i dalarna nu. Hos sin bror. Han kommer hem imorrn kväll. BLÄ! :(

Vill inte sitta inne & dö. jag vill ut! vill göra något! FANFANFAN att jag inte har några vänner ALLS!.

Bajs bajs bajs. Jag vägrar gå ut själv, det blir ju snart mörkt, & dessutom vågar jag inte gå ensam med kameran, tänk om någon snor den :'|

peace
/S

ännu mer!

ÅH! för fan! Gamla klassen, tre år sen...


Home sweet home

Hemma igen. Det var en riktigt trevlig avslutning dom hade! & herregud vad jag grät. Hahaha! Sån tönt, men det var så vackert på något sätt. & det påminde om min avslutning i 9an, där grät jag ju riktigt mycket. Jag har alltid varit så jävla blödig! haha :)

Sitter just nu vid den stationära datorn. Usch vad här är många gamla bilder som jag inte sett på riktigt länge! & gammal musik som jag ÄLSKAR! Fan, måste sitta här oftare, all bra musik är ju på denna datorn. Musik som jag inte lyssnat på på ungefär ett år nu. haha. Usch, den här nostalgitrippen är inte alls kul längre. Usch usch usch

Här kommer några bilder från bak i tiden. Flesta bilderna är typ 2 år gamla om inte äldre. haha :)


Jag & Stoffe i 1an på jb i hässleholm. (KOLLA MITT HÅR! :'()


Jag & freja. Samma år


jag hade svamputslag på mina tuttar, i armhålorna & mjällbildning i hårbotten. (jag vet, vulgär bild. men kolla utslagen!)


Vi hade jb audition. Jag sjöng takida - reason to cry.


Samma bildtext som förra.


Bild som Danne tog när han jag & fredde hade helkväll med öl & vattenpipa i februari 2006. haha :)¨
¨

malmöfestivalen 06.


malmöfestivalen 06


nu till gamla egobilder. Detta är i början av augusti 06, sitter hemma hos Johan. haha.


i skolan typ maj 06


jag & kevin, minns inte när bilden är tagen, men 06 någongång på våren skulle jag tro.


i väntan på bussen en kall mars dag tror jag. 06 även detta.


hahaha :)


Min favoritbild ett bra tag den hära. tagen någongång mars-maj 06.


Avslutar med en bild på ronja sötnos! just nu saknar jag dig riktigt mycket. Du var så snäll, så fin. Jag hoppas du har det jättebra! jag lovar att hälsa på dig någongång. Tror jag..


ha det bra nu så hörs vi säkert senare, nu har jag druckit upp mitt te, ska städa lite på rummet sen ta ett långt välförtjänt bad! :D

peace
/S

Uppe med tuppen

Jaha, man ska ju med mamma till lillebrors "ministudent". Han går ut 9an idag, så tänkte att jag kunde väl följa med. Så tar jag lite fina foton med så att mamma har det.

Annars? Nej inget speciellt. Får se om mamma orkar fotorunda sen. Annars får jag väl se om någon av bröderna är hemma. Haha. Jag bara utnyttjar dom ^_^

Ni får ha det bra sålänge!

peace
/S

Ojdå..

Låg nyss & kollade igenom datorn, bara för att se om det var något kul här. Så hittar jag massa print screen, som MAMMA tagit, sen då när jag hade massa problem uppe i hässleholm. Print screen från både bloggar & Lunar. haha, vet min mamma hur man gör det? Iaf, så hade en av mina nuvarande kompisar (vi var ovänner då, men allt har löst sig) skrivit att jag hade ändrats så sjukt mycket sen december. Var det egentligen så konstigt? Om man tänker efter? Något som förstörde min vardag, mina rutiner, ja inprincip hela mitt liv, hände. Är det konstigt att jag förändrades? Egentligen?

Nu undrar jag, alla ni som kände mig innan detta tragiska. Har jag ändrats mycket? & isåfall vad? Positivt eller negativt? Svara gärna.. Hade varit kul att veta vad ni tänker.


Man önskar man var liten igen
(bara för det kommer det en nostalgitripp nu...)


Kevin & jesper. Så söta!


Busfröna igen :P


Jesper. haha :)


Jag


Kevin , haha


Hahahaha! Jesper för typ 7-8 år sen


Jag & kevin :)


Kevin på mammas & pappas bröllop för snart 11 år sen..


Jag var så sexig när jag var liten ;)


Jag & Jeper på tivoli.


Kevin, & mamma på ett hörn. Också 7-8 år sen


Jag, blev 4 år tror jag det står. Så bilden är alltså över 15 år gammal!


& såklart, favoritbilden på oss!


Jag önskar verkligen att jag var liten igen. Eller iaf att jag kunde spola tillbaka tiden. Det finns så fruktansvärt mycket som hänt som inte borde fått hända. Det finns för mycket att grubbla över. & det är inget kul. Man orkar inte det hur länge som helst. Ta mig tillbaka till barndomen.

Jag ligger t.o.m här & bölar fan! Hahaha! Fan vad vi var söta & goa på den tiden! Åh herregud...

¨minnen

Åh, vad mycket minnen man har. Var tar tiden vägen? Satt & kollade denna videon & kollade igenom gamla bilder på bdb.. Saknar allt det gamla med alla vänner. Vad hände?


bums

Ja, jag är superdålig på att uppdatera, förlåt.. Men jag har lämnat datorn hos Alex & jag har nästan inte alls tillgång till datorerna här hemma. Alltid upptagna >.< Men iaf, så har jag fått sommarlov idag! :D Najs som fan måste jag säga.

Jag har egentligen inte mycket mer att säga. Hittade massa gamla bilder från i mars på denna datorn, haha kolla här :)


Alexander sötnos :)


Arne, när hans öra hängde jättemycket.


Min bästaste mormor! :D

Förresten så satt jag & tittade i ett fotoalbum nyss, från när jag var mellan 3-6 år typ. Åh vad man saknar den tiden när mormor & morfar bodde i "gamla huset" som alla säger. Jättestort jättefint med inomhuspool & grejjor. Så kul jag & richard hade då. Min morbror. Vi lekte alltid i den när det var vinter, då var den tom. Så vi brukade spela boll där. & jag mins en gång när jag låste in mig på toaletten. HAHA. Morfar fick hjälpa mig ut. Usch, man har för många minnen därifrån. Bara roliga dock. Jag bodde rätt ofta hos min mormor när jag var yngre. Mest på loven & så.


Richard

Påtal om richard så ska han ju bli pappa i december! *jippi!!!!* Hoppas på att bli gudmor (A) haha. Iaf, så ska jag fota honom & Jenny, flickvännen, till hösten när hon blivit lite större. Skitkul ju! :D Åh, har länge velat fota någon som är gravid för det är så fruktansvärt vackert! men känner ju ingen direkt. Tur man har en morbror :)


Men herregud. Hur såg jag ut? hahahaha!

& nu, till lite nyare bilder som jag tagit idag. Inga överseriösa & alla är oredigerade. kommer lägga upp fler i min fotoblogg antingen senare eller i dagarna.


Bankomat? Mitt lyckotal i fokus iaf :)


Alexanders Öga. SÅ fruktansvärt fint!


Himmel


Den är rätt cool i originalformat :)


Jag & kevin gick ut på fotorunda. Tog en sväng förbi kyrkogården & minneslunden.. Hemskt egentligen, men vackra bilder.


Slutar bildspelet med en charmerande bild på ARne :)

Som sagt så kommer det komma upp fler & seriösare bilder i fotobloggen inom kort, så håll utkiK!

Peace
/S

Who?

Vem är detta? :)

Haha, lite svårt kanske, eftersom att Hela bilden blev fucked up.. men. Gissa iaf! :)



Det är en kompis. Ingen känd bloggerska men ack så vacker!

blö

If I smile and don't believe,
Soon I know I'll wake from this dream,




inatt vill inget som jag vill
tankarna vill helt enkelt inte ge med sig
& oron vägrar lägga sig.


oops

Grymt med dålig uppdatering både igår & idag, sorry.. men jag harvarit i malmö hela dagen.. Så ja..
Vi hörs mer imorrn.

peace
/S

Bilder

Här kommer lite random pics från mobilen.


Från när vi hade nationellt prov i engelska


från fotoutställningen, jag hade papper i håret för att jag inte skulle bli av med det.


en solig & skön dag i ALex trädgård :)


Mina nya översöta skor! :D


Jag gillar denna & följande bild, vet inte riktigt varför..




Alex blev tomten :)


Jag tog världens DYRASTE men godaste fika med mig själv, bara för att jag kände mig så ensam & övergiven. Barista ftw!


& en bild på en solande Anju nere vid vaxsjön igår.

Observera att ALLA bilderna är tagna med mobilen som suger dase, & att jag inte har en susning om när dom egentligen är tagna, mer än den sista.

Peace
/S

statistik

Det ser LITE kul ut :P


Bal & massa lockar

Ja, jag skulle ju hjälpa Anju med hennes hår & så idag. Hon hade ju blivit bjuden på studentbal av Adam, så jag var ju bara tvungen att agera frisör & fotograf. Åh, min lilla prinsessa! :) Här kommer några bilder på den vackra människan!


Hår


halsband


detalj på klänningen


fin fruga! & en lowe där i sängen!


Läppglans innan Adam kom


Ojdå, så stilig han var!


Hoppas att ni hade en trevig kväll & att håret höll med all hårspray! :)

Peace
/S

Student Outfit

Outfiten från saras student



Klänning, Gina tricot
Leggins, Lindex
Skor, donna girl

Notera att jag INTE såg ut så i håret.

hm

dålig natt?
ÅFAN!


Låst

Detta inlägget är låst.
Fråga om lösen om ni vill ha det via mejl.

Dagens Outfit



Linne, H&M
Kjol, gamla gardiner som mamma sydde om.

& till det, flipflop. Har blåsor på hela fötterna.



&, fin fin i håret :D

HAHAHAHAHAHAHAH

DETTA är humor. Så jävla humor! HAHAHA Har inte sett reklamen förr, men var inne på Alex Schulmans blogg, & fy FAN vad jag skrattade högt för mig själv :) Humor :)


hihi

Förlåt sara. Men denna bilden förklarar ändå lyckan du kände igår på något sätt. (jag var iaf snäll nog att inte lägga upp den på bdb ^_^) Du är söt Sara, & jag älskar dig!
Fler bilder kommer, snart.


Nationaldagen

Ja, 6 juni & vi är lediga. Jag är hemma i lilla höör igen, ska strax ta en öl av pappa, sätta mig på balkongen & bara njuta. Sen ska jag börja röj undan på mitt rum >.< Haha. Men, det kommer upp bilder från gårdagen lite senare.

peace
/S

Student

Ja. varit på saras student hela dagen. Nu mår jag inte så bra. (nej, inte varit & supit). Jag mår piss i missisippi  typ. Får se om jag väcker sara.. Måste prata ut med någon känner jag. & jag saknar Alex. Som fan.

Onsdag

Seeegast dag. Är hemma hos Alex. Jag är trött. & jag känner mig ensam. Jag vill också ta studenten!. Jag ska till Saras student imorrn. Jag har nästan lite ångest över att jag ska upp där. Inte för att jag inte vill till Sara, utan för att jag inte vill minnas tiden på skolan. Visst, all tid var ju inte förjäves. Men fy. Jag vill också. jag skulle också stå där imorrn! Lycklig & levande. Men nej, vissa saker var bara TVUNGET att hända & förstöra ALLT för mig & min skolgång. För nej, det är inte mitt fel att jag var tvungen att gå om. Det var äcklena. Men, det ska iaf bli kul att fira Sara. Imorrn är din dag snygging <3

Nu kommer Alex snart hem, då ska vi mysa. Det har jag bestämt! :)

Har förresten ritat en ny bild. Kedjeröka & illustrera är min nya grej. Här har ni den (klicka för att se större.)




(original)

peace
/S

Jaaaha?

hahaha, det gick ju bra med städandet.. Suttit här & kedjerökt & ritat anju iastället. Tog en rätt lätt bild, men FAN vad nöjd jag blev! Tog väl.. en timme ungefär att göra den. Riktigt nöjd. Yay :D

Här har du frugan :)



(väldigt pixlig, klicka för att se större)

& här är original bilden. Vad tyckte ni? Blev den bra?


Btw

Förresten. Ni minns bandet jag var med i? Sticky Lïpz. Dom har iaf fått upp en låt på deras myspace nu, låten som jag skulle sjungit egentligen. Men, det blev Miki som sjöng. Det låter faktiskt riktigt bra! Riktigt riktigt bra! T.om för att vara Miki som sjunger :) haha, förlåt miki. Men du, du borde faktiskt nästan satsa på det. Faktiskt :)

Här kan ni iaf lyssna på mina kära vänners låt.

Peace
/S



Mikael, Maxi & Miki. (marcus saknas på bild,..)

Blä

Ingen bra dag ALLS detta. Men.. man måste väl ha dåliga dagar med... Orkar inte ta upp allt i bloggen, men jag har inte mått speciellt bra idag, av olika anledningar. Kanske skriver mer senare, nu ska jag städa.

Såja

Såja Linn, här har du :)
(inte helt nöjd, men ändå relativt bra gjort tycker jag )




Vill du också ha en bild ritad såhär? Skicka till min mejl isf! [email protected] , så ska jag se vad jag kan göra :) (men tänk på, jag är INGET proffs, snarare nybörjare!)

WIIIIE!

2 bok redan! Fan vad najs! Hoppas på två till ;) hehe. Kvällen är ju inte slut än. Äh, min huvudvärk börjar gå över, men faaan vad varmt & klibbigt här är inne.. :P Nu ska jag käka upp mitt choklad, sen är jag back on track igen.

Peace
/S

Jobb

Sitter man på jobbet igen. Har huvudvärk. men det ska nog gå över. Jobb imorrn med ^_^ Shit vad jag jobbar :P hehe, men pengar är pengar, right? :)

Har nästan ritat klart bilden på linn nu, har lite små detaljer kvar, sen ska den nog vara redo att visas upp :)

Peace
/S

Måndag morgon

Ja.. Det var ju en rolig morgon detta. Vaknar, i tid dessutom. Kommer till skolan, helt tomt i klassrummet! Kl halv 9, när vi börjar. Så kommer jesper strosande. "hej, har du inte hört att ni är lediga idag?" NEJ DET HAR JAG INTE! :( Men iaf, så åkte jag tillbaka till Alex, så nu ska jag bara slappa & jag ska rita en bild till en Linn :)

Peace
/S

RSS 2.0