Rape - part one



jag vill inte mer, rädda mig?
ge mig kraft att vilja gå vidare
 att känna livets lust igen
 ge mig orken att känna glädje
 ge mig hopp att kunna tro
jag vill inte längre vara ensam
vill inte vara rädd
jag orkar inte livets stora gåta
 om svaret ska vara
detta.

originalbilden.

blö

Denna natten vill verkligen inte med mig.
så jag tittar på "vill ha kläder" på h&m istället.



Pj, 179:-


Jacka, 489:-


jacka, 598:-


basic linne, 69,50:-


munkjacka, 198:-


myspysig cardigan, 198:-


top, 98:-


skor, 129:-

det var från h&m. sen gick jag in på din sko & kollade lite.

Där fanns bla detta jag ville ha....



"kängor", 449:-



varmfodrade "halvstövlar", 449:-



& ett par uggliknande, 299:-

Nu tror jag att jag måste sova. Detta är ett helvete, men jag måste komma upp om 3 timmar. Gah! Om jag bara kunde sluta vara så känslig! Först gråter jg för att jag inte kan somna, sen för att varken doris eller arne vill ligga hos mig, sen för att jag vill ringa alex men inser att telen är i mammas & pappas sovrum, när jag väl hämtat telen så börjar jag gråta för att alex sover & inte svarar. HALLÅ?! kl är 3, konstigt han inte svarar?!. Men jag är överkänslig just nu. Jävla mög vad mycket jag gråtit sen jag kom hem.

Peace
/S

Jo.

Jag vet iaf vem som ska ut. Jenny. Jag tror hon heter Jenny? Har inte tyckt om henne någon gång. Fattar inte om hon blir kvar Jag gillar iaf Anna & Lollo.

Nu ska jag röka, sen kanske jag uppdaterar lite mer :)

Peace
/S

BTW, jag har ritat lite. Ja, ni ser ju själva vem det är. Vad tycker ni? min första svartvita bild!



Idol!

Nu börjar idol. Jag vet verkligen inte vem jag håller på alltså. Jihde har tydligen klippt sig?! Haha, najs :)

peace sålänge
/S


jihde, bild från google

Möh

Ja, jag har inte skrivit något vettigt på ett tag nu. Känner ingen ork till det. Men antar att nu när jag har lite att berätta kan jag väl lika bra göra det?

I lördags träffade jag & Alex upp min mamma & min yngsta lillebror Jesper inne i stan. Jesper hade piercat ögonbrynet (han är 15 år!) & mamma hade hunnit handla en liten tröja. Sen skulle vi kolla BH till mig. Jag har ALLTID harft problem med att hitta en vettig bh som sitter där den ska. Antingen är den för liten i kupan eller för stor runt om. Men vi hittade en. En beige/vit historia. Storlek? Ja, vi kan ju säga att jag har haft jääävligt fel med storlek förr. Bhn jag hade på min när vi kom in i butiken var 75C. Bhn vi köpte, som kostade 449:-, var av storleken 75E. & hon ville egentligen ge mig en F. Ehm?!?!?!?! VA?! Hur fan kan jag ha haft så jävla fel?! Seriöst, är mina tuttar så stora?.. Ajja. Sen gick vi & åt lite. Efter det skulle vi följa mamma & jesper till centralen, så vi tog en liten tripp in på tiger, där mamma handlade lite småsaker till mig. En sminkspegel(Sån som är vanlig på ena sidan & förstorar på andra sidan), en nessesär, ett kollegieblock & 3 pennor. najs.

Igår, var Jag & Alex hemma hos Ali & kollade på fotboll. Milan - Inter. MILAN VANN! :D Yäy! Fast jag såg bara första halvlek, sen låg jag & somnade för att jag hade sån jävla mensvärk & inte vill något alls.

Ungefär samma sak hände imorse. Jag kunde inte resa mig för att gå till skolan, för att min mage dödade mig. Det gör den egentligen fortfarande, men jag klarar iaf av att gå.

Nu ska jag bara skriva klart här & packa mina saker sen ska jag hem till Höör.  Btw, får ju pengar imorgorn, så ska betala mina räkningar direkt då, så inom en vecka ska min mobil med mitt vanliga nr vara igång igen. (förhoppningsvis...) Jag lovar att säga till! & ni kommer få ett sms, ni som är viktigast (A)

Peace
/S

natti

god natt. det mesta suger.


Take it



Take my life

Baby

Hahahaha :D Här är min & David Beckhams bebe


& här är min & Alex babe

Rubrik

Ja, jag hade svårt att komma på en vettig rubrik! VARNING! långt inlägg!

Jag kom att tänka på en sak innan idag. För ett år sen, lite mindre, mådde jag så sjukt jävla dåligt. Fy fan vad dåligt jag mådde. & om man går tillbaka till förra året i bloggen kan man även se det i mina inlägg. Jag känner egentligen inte den där känslan av att behöva skriva längre. Bloggen var mitt sätt att uttrycka mina känslor på, även om det var väldigt "gåtigt" & mycket intrasslat. Jag förstod det, & mina närmsta förstod det.

Jag hade ett behov av att prata, få känna lite sympati emellanåt. Jag känner inte det behovet längre. Inte sympati behov iallafall. Nu känner jag något annat. Jag vet egentligen inte själv vad jag känner. Vet inte om jag mår bra, om jag mår dåligt, är jag återställd eller är jag långt ifrån? Alla tankar & känslor är som ett enda garnystan. Jag känner mig tilltrasslad & trasig, men ändå är det något som håller ihop mig. Någon har trasslat in änden så att allt inte lossnar & blir ett enda långt trassligt band. Jag känner mig säker på vissa saker, men destu mer osäker inom andra saker.

Behöver jag mer tid? Finns det något jag glömt? Varför känner jag mig jämt så tom, så ensam? Jag vill inte prata om något, jag känner inte det behovet. Känner bara att jag besvärar folk med mina tankar & känslor. Det har pågått alldeles för länge nu & jag vill inte plåga er med det längre. Kanske borde jag helt enkelt sluta blogga? Tror dock inte det händer på ett tag. Ibland behöver jag detta, bara få skriva av mig. Men jag har ju inte något vettigt att skriva om? Jag har inga planer inom den närmsta framtiden & jag skriver ju inte flitigt nuförtiden direkt. Då skrev jag t.o.m flitigare när vi levde utan el i huset förra hösten.

Men som jag sa i början av inlägget, jag mådde fruktansvärt dåligt förra året. Jag kom att tänka på det när jag lyssnade på Evanescence - October. Den påminner mig om förra hösten/vintern. Hela texten känns igen & jag känner så mycket minnen & känslor komma tillbaka. Jag ville ha sympati, ville att någon ensam själ skulle tycka synd om mig. Jag ville inte tycka synd om mig själv, därför kändes det lite bra när någon annan gjorde det åt mig. Men samtidigt är det inte synd om mig, & det har aldrig varit det! Jag begriper inte vad som föll mig in. Men att känna sig lite omtyckt, att få lite sympati, att känna att det är faktiskt något hemskt som har hänt & att det kanske är lite synd om mig trots allt har hjälpt mig lite grann. När någon säger "vad hemskt", "Fan vad synd om dig", "Du är stark", då känner man att det är okej att må dåligt över det.

Jag vet, helt tilltrasslat, men så är det i min skalle med.

Jag är tacksam som FAN för de som hjälpt mig under hela min läkningsperiod & som fortfarande hjälper mig. Framförallt är jag EVIGT tacksam Alexander Michaloff. Han har alltid ställt upp, aldrig dömt mig & aldrig fått mig att känna att jag inte duger eller att jag är jobbig som mått så dåligt. Jag är även fruktansvärt tacksam för Sara, som var där dagen efter & även månaderna efter. Du kom in i mitt liv igen, & det har fått mig att andas lite lättare igen. Jonna, du hjälper mig genom att bara finnas. Du är helt jävla fanstastiskt underbar! Jag hoppas att du vet det, & jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig vännen. Så självklart min psykolog, hon har hjälpt mig otroligt mycket! Jag hade inte kunnat drömma om en bättre psykolog än henne.

Såhär i efterhand tror jag inte ens att tabletterna hjälpt. Men det kanske är så att det är de som hjälper mig? De som hjälper mig ha humöret upp? Jag vet inte, men jag vet att jag snart ska sluta med dom (har 3 månader kvar av de jag har hemma, sen ett recept till med 3 månader som jag ska dela upp på 6-9 månader) & det får mig att må lite bättre i själen. Jag hatar tabletter. Skulle göra vad som helst för att slippa ta dem varje dag. Vad som helst.

Nej, nu ska jag sätta in en film i datorn, står mellan "Walk the line" (som vanligt) eller "Derailed" med Jennifer Aniston & Clive Owen. Sen & andra sidan så är Joaquin Phoenix min favvis skådis, så det blir nog walk the line ^_^

Natti natti :*

Peace
/S





I can't run anymore,
I give myself to you
I'm sorry I'm sorry
In all my bitterness,
I ignored
All that's real and true
All I need is you
When night falls on me,
I'll not close my eyes
I'm too alive,
And you're too strong
I can't lie anymore
I fall down before you
I'm sorry
I'm sorry




Jag ler & skrattar lite oftare iaf :*




ESF

ESF är slut. Jag är slut. Herregud vilka dagar det har varit! Helt fanstastiskt underbart kul! Men också jävligt jobbigt, mycket gnäll, kallt, ont överallt & en massa vandrande genom malmö. Jag har blivit sjuk & mår allmänt skitdåligt, men n'är jag kollar igenom bilderna från ESF så är det fett lätt värt det!

Jag lovar att jag ska lägga upp bilder såfort jag fått alla! Sålänge kan ni gå in på nellad & kolla bilder samt filmklipp & på min bdb.

Peace
/S

Everything



Jag kommer sakna dig bästis <3

1 år!

Idag blir min blogg 1 år! Totalglömt det :) men, iaf. Grattis till bloggen ^_^


Blogg

Ja, igår när jag kom hem från invigningen var Nellad.se nere, det verkar som att de alltid är nere när jag vill något :P I alla fall så orkade jag verkligen inte sitta uppe & vänta på att det skulle funka. Så efter 5 timmar av kyla & arbete gick jag istället & la mig. Vaknade halv 7 imorse, rätt okej ändå. Kollade nellad igen, men ingen tur den gången heller.

Jag & Jonna tog bussen hem till Fredrik (handledaren) & hämtade den sista i vår grupp, Sandra & alla utrusting inför dagen. Först var det tänkt att vi skulle vara på värnerrydén skolan ute i rosengård & filma Reclaim spaces, men det visade sig att vi var dubbelbokade så Stella & dom fick ta det så kunde vi välja något annat.

Vi valde då något som hette "Kvinnor i missär". Vi var där ungefär en halvtimme sen åkte vi tillbaka in i stan. Mötte upp Jonnas pojkvän för att hon skulle ha sin laptop, för att kunna uppdatera nellad b.la. Sandra åkte hem p.g.a illamående så nu var det bara jag & Jonna. Då ringer Fredrik & säger att vi måste ringa Jesper (vår mentor på skolan som kör omkring oss). Vi ringde honom & vi skulle alltså åka med honom till Stortorget där de tydligen skulle vara en demonstration mot Migrationsverket. Det var så jävla kul att fotografera det! Vi fick springa & ha oss. Jonna hade en handfilmkamera & jag en stillbildskamera. Shit vad vi sprang & jag blev nästan påkörd av polispikén så uppspelt jag blev!

Sen filmades lite tal & så vid stadshuset.

Efter det gick vi & delade på en pizza, man blir ju hungrig! Sen bar det vidare till Folkets Hus på nobeltorget. Där skulle vi alltså filma Communication for change som hölls av Johan Rinman, skitgo kille med sinne för humor. Det var en fantastisk föreläsning & det visade sig även att han vill ha materialet själv sen & alltså betala för det.

Har laddat upp några bilder på Mikael Wiehe med, bara att kolla! :)

/Stephanie


Direkt kopierat av det jag skrev på nellad.se. Kolla gärna in där för bilder från hela ESF som alla i klassen tagit, även liveuppdatering via blogg mm.

Peace
/S

Morning.

Redan varit uppe en halvtimme. Hunnit äta frukost & tagit en cigg. Om ca 15 min måste jag gå. Ska möta jonna vid bussen sen ska vi hem till Fredrik & få kameror & så.

Invigningen av ESF var skitkul! Vi filmade något tal sen ställde jag & jonna upp oss & intrvjuade folk som gick förbi. Najs! Vi drack sedan kaffe på cuba cafe & sen såg vi mikael wiehe.

Det var bra igår, & det kommer säkert bli minst lika bra idag!
Peace
/S


Yes

Det blev inget bad & inget te. Jag sov. Sovit från 7 till nu. Men nu ska jag sova igen.
Peace
/S

Typiskt..

Just som jag laddar upp bilder från dagen & sitter & klurar lite på ett nytt blogginlägg så fuckar sig nellad.se... Najs, det har ju varit såhär hela dagen, skitstörigt! Men men, det får man väl leva med ibland :)


FAN FAN FAN!

Jag börjar bli sjuk. Helt jävla fantastiskt! ESF börjar imorgon & jag MÅSTE vara med då! Inte bara för att jag vill, men också för att Andreas förmodligen inte kommer att dyka upp & för att jag inte vill lämna Jonna & Sandra helt ensamma med våra projekt. FAN FAN FAN! Jag får inte bli sjuk! & blir jag det, SNÄLLA, inte för mycket! Jag vill kunna vara med. Jag måste vara med! Jag måste, bara måste!

Fan fan fan.
Ikväll : Ta ett vaaaaarmt långt bad & bara koppla av, ta hand om min kropp, dricka massor av te, vila & inte anstränga mig.
Jag ska inte bli sjuk!

Förresten, gå in på vår sida på nellad.se, vi var faktiskt med på sydsvenskans förstasida idag! :)

Peace
/S

Nothing


i can't take this anymore

HAHAHAHAHAHA

See more funny videos at Funny or Die



Lite kul iaf :D

wiiie

fantastisk jävla natt måste jag säga. Somnade runt 4 & vaknade runt 5. 1 timmes sömn & vaknar av mardrömmar. Mycket trevligt! Vaknar med gråten i halsen & vill bara ligga kvar & försöka somna om. Men icke. Istället får jag gå upp, åka till malmö (STÅ PÅ TÅGET!) åka hem till Alex & börja gråta. Jippi! Blev även försenad till skolan, ofc. Kommer till skolan, förklarar för läraren varför jag är sen, börjar nästan gråta igen & han säger att jag kan prata med honom om det är något som tynger mig. NÄÄÄÄÄÄÄ! Inget tynger mig! Ingenting alls!

Fan. Denna dagen kunde haft en bättre start.
Jag ska iaf träffa alex i eftermiddag. Lite bra iaf.

Peace
/S

naaaatti

nej, nu ska denna damen gå & lägga sig & somna till filmen "Walk the line". Efter många om & men blir det den filmen. I love it!

Nat´ti natti!

Peace
/S


Outfit & katter!

Okej. Jag behöver lite hjälp. VAD SKA JAG HA PÅ MIG IMORGON?! Jag vet, skit samma typ. Men jag väljer mellan en snygg & en bekväm. Oavsett vilken av dem jag tar så kommer jag ha svarta converse. So, it's up to you!




bilderna är inte bra någonstans, men hoppas ni ser ändå ^_^

Sen kommer det lite bilder på mina knaskatter! Dålig kvalite på bilderna, men dom är söta!


Någon gömmer sig i påsen


Någon annan blir nyfiken & slår till den första någon ;)


Sen sitter han bara & tittar en stund...


... Sen slår han till igen!


Till sist gick arne, & då blev bäbisen lite ledsen..

Hahaha :) Dom är söta. Arne lekte som en kattunge med ett snöre idag :)

Peace
/S

Bernad & Bianca

Sitter jag & jesper & tittar på just nu. Så söt! Cp längesen man såg den ju :) Hoppas alla har en fin söndag. Även om jag inte borde så sitter jag & knaprar på chips & dricker cola till filmen. Namnam! :D

peace
/S


Förlust

ja, ni läste rätt. förlust, 3-0 till halmstad hemma på stadion. Malmö var piiinsamt dåliga idag. Fyfan! Men, inte ska vi hänga läpp för det, vissa var ju faktiskt glada ändå! Kolla in dessa goa typerna som ville liva upp stämningen med lite midsommarkänsla :D
youtube länk (sålänge!)

I wish



I wish I was this happy all the time.

Detta är inget kul längre! Sluta svikas & sluta pressa!
jag vill leva själv & vara den jag är utan er hjälp. För jag blir bara en sämre människa.


JB media



DETTA ÄR EN ORDER TILL ALLA SOM SER BILDEN!

Gå in på JB:s Mediateams sida & kolla igenom bilder, blogg mm. Frågor kan ni ställa här eller var ni vill. Men ni ska iaf kolla vad det är, för detta är stort!

do not want

just nu vill jag inte mer. allt påminner & känns. Jävla skit.

Sara, jag älskar dig. Bara så du vet det. Håller tummarna imorgon.


2650

Så mycket poäng kommer jag ha sammanlagt om jag inte läser historia. Annars får jag 2750. Ska jag satsa på historia, med världens sämsta lärare eller ska jag skippa det & ändå få slutgiltliga poäng?

i need your help!

Peace
/S

Stawberry daiquri

sitter jag & jonna & dricker just nu :D Så jävla gott! Hoppas ni har det bra, ikväll blir det pardeyyyyyyyyyyyyyyyy!

Peace
/S & J

Godnatt

Denna kvällen har varit fruktansvärt jobbig, känsomässigt. Min tatuering säger "never look back" men ändå är det de enda jag gör. Fan. Skulle kanske behövt psykologtiden idag iaf? Skit samma. Det löser sig.

Önskar bara att jag inte blev så känslomässigt instabil dom dagar jag tänker på det lite mer. Önskar att jag kunde tänka på det utan att känna den skulden jag känner för att jag mår dåligt. Önskar att jag kunde se det som en erfarenhet mer istället som en sak att skämmas för & känna avsky. Jag vill kunna prata om det utan att känna att jag kommer bli ett nervvrak. Vill kunna läsa om det i tidningarna utan att känna vrede & hat blandat med att jag äcklas & förfäras. Jag hatar det! Jag hatar dom.

Just nu är jag ett känslomässigt vrak.

Jag kan skratta & ha skitkul ena minuten & sedan gråta i nästa minut. Jag kan känna mig hungrig ena minuten sen vill jag inte äta någonting alls. Jag är röksugen men orkar inte resa mig för att röka. Fan! Jag känner riktigt instabiliteten ta över mig! Jag känner mig sexuellt frustrerad, vill inte mycket annat än ha sex, men samtidigt inte. Det finns för mycket kopplingar. Men jag vet att jag skulle må bättre av sex. Jag vill bara inte riskera att må ännu sämre.

Jag pallar fan inte ha det såhär varje gång jag inser detta.

Nu är det dags för hårdhanskar. Det samma gäller med att prata om det. Har blivit sämre på det igen.. Jag ringer ingen, pratar inte ut med någon.

Hjälp mig?

/S

I miss. . .




I miss the old you.

I miss the old us.

Lilla jag!

Kolla vilken söt bild jonna lyckdes ta på mig idag :) Tycker den är cp söt :$


Morrn.

Godmorgon. Idag kommer jag ta ett halvtimme senare tåg. Fan. Men blir bara 10 min sen.  Tack & lov. Har bara foto b idag, sen ska jag & jonna ut & leta praktik, dags att ta tag i det! & sen är det psykologtid idag.

Peace
/S

igen



Denna är jag riktigt nöjd med då jag inte ens använt mall!!!!!1

Illustrerat

Har illustrerat hela kvällen, Inget jag egentligen är så nöjd med. men dessa två gillar jag någorlunda iaf.


Originalbilden finns här.


& så en gissa bloggerska :)

klicka på bilderna för att se större.

Peace
/S

Kväll och idol!

Idag är det fantamig premiär för idol 2008! Gissa vilken familj i höör som sitter klistrade framför tvn då?! haha :) Ny jury är det också, får hoppas att dom är bra. Kissenödig är jag också. Får kissa i pausen. Sitter på balkongen och röker "innan tvtajm ciggen".

Nej, vi hörs senare!

Peace
/S


depp

and I don't mean johnny depp.

ja, deppig hela jävla kvällen. orkar inte skriva mer just nu.

grattis på 18 års dagen bästaste Jonna!
& Sara, lycka till som fan i gbg, håller tummar & tår! <3


Check it out

Jag har skaffat mig deviantART. I like it! In och kika vet jag! & glöm inte kolla mina favoriter, vilka FANTASTISKA foton det finns! (ja, mycket naket & mycket kvinnor.)


You look wonderful tonight.




I feel wonderful because I see
The love light in your eyes.
And the wonder of it all
Is that you just don't realize how much I love you.

It's time to go home now and I've got an aching head,
So I give her the car keys and she helps me to bed.
And then I tell her, as I turn out the light,
I say, "My darling, you were wonderful tonight.
Oh my darling, you were wonderful tonight."




Just nu vill jag tillbaka till Bulgarien ÄCKLIGT mycket.



White lion

En fruktansvärt vacker låt, som jag älskat sen jag var liten. White Lion - When the children cry. Här är det dock en liten kille som spelar den på gitarr utan någon sång. & det blir nästan vackrare när den bara är instrumental. Usch usch usch! Väcker starka känslor.


Samma fast olika

Jag kan inte bestämma vilken jag gillar mest. Den i färg för att den har så fina färger, eller den i svartvit för att den känns så mystisk. Vilken tycker ni bäst om?




NEEEEEJ!

Livet går under :(

Aerosmith - Crying


RSS 2.0