svårt..

Jag kan inte somna. Av väldigt många olika anledningar. Dels av förväntan inför Paris & en massa annat som jag inte tänker ta upp. Jag är skit trött, men varje gång jag blundar öppnar jag ögonen igen.

Varför bryr du dig inte? Ringer inte & önskar mig en trevlig resa eller någonting? Jag saknar dig, jag saknar dig som du var förut..

Jag vet att jag måste försöka sova. Ska upp halv 7, det är bara någon timme kvar. Men jag kan inte. Det är svårt.

Btw så är designen ändrad. Ska finjustera den när jag kommer hem från Paris.

puss

PARIS!

Om 8 timmar sitter jag på kastrup! Kan fan inte fatta det än!
:D

Ledig torsdag

Idag har varit en seg dag. Vaknade vid 1 tiden & var fortfarande trött som ett as. Jag mådde inte alls bra & frågade Jonna om vi skulle träffas. Sagt & gjort. Vid 3 träffades vi på mobilia där hon bjöd på fika & gott. Sen följde jag med henne hem & här sitter jag. Väntar på att hennes föräldrar ska komma hem så att jag kan åka hem till Alex igen :P Robert kör mig hem (A) haha :D

Imorgon ska jag hem till Höör en vända. Tror jag ska ställa klockan rätt tidigt så att jag kan vara hemma ett tag. Men vi får se :P Önskar nästan att jag kunde vara hemma i helgen, eftersom det var så längesen. men ska till Jonna på lördag för att sova & då känns det inte så lönt. Vill också ha min sista natt med Alex på nästan en vecka. Hehe. Får se om han vill följa med mig till Höör när jag kommer hem från Paris, så att jag kan vara hemma den helgen innan studentveckan. För under studentveckan ska jag också vara hos Jonna :P

Mycket med jonna nu :)
har ni haft en bra dag?
Puss

Btw

Som ni ser så är min design ett helt helvete, jag ska fixa det nu i dagarna. Kanske redan ikväll. Ni får stå ut så länge :)

Onsdag

Nu har jag sovit riktigt dåligt två nätter i rad. Intt var det för att det regnade & åskade. Regnet lät som att att det skulle slå isönder fönstret, lät som raketer mot rutan. & Åskan ska vi inte prata om. Igårnatt var det pga mensvärk, vaknade stup i kvarten & sov max 1 timme.

Idag är det fotboll på schemat. Malmö möter örebro, förhoppningsvis hittar vi målet idag. Jag har fortfarande ont i magen, men inget hindrar mig från att gå på match. Sist var jag ju bakis som en gris & det funkade väl relativt bra. Även om det var sjuuuukt jobbigt.

Imorgon är det röd dag & jag kommer förmodligen ligga i sängen hela dagen om jag känner mig själv rätt. Om inte någon vänlig själ vill bjuda på fika eller något. På fredag ska jag åka hem till Höör & packa väskan till Paris, åka tillbaka till malmö  mysa med Alex hela kvällen. På lördagen är det jag som åker hem till Jonna & sover (förhoppningsvis :P) sen på söndag så bär det av till Paris! :D

Jag är trött, har ont i magen & är hungrig.
Hoppas ni har det bra!

Nu är det godnatt

Som vanligt när jag kommer igång med en illustration så blir det sent. Nu är den drygt halvklar, & jag MÅSTE sova nu. haha :) Ska bara ta en nattcigg först. Jag har förresten fortfarande fruktansvärt ont i magen.
Ni får ha en underbar natt!

Jag har förresten inte berättat för er vem min nya kändis kärlek är...
:$ En liten ledtråd....



Även fast jag har ont så kan jag inte låta bli att le när jag ser honom, så jävla söt att man dör varje gång man ska logga in på bloggen, eftersom en bild på honom är på förstasidan! Vad tyckte ni förresten om låten? I love it! I love him!!!! :$ :)

Natti natti

(btw, om ni har tråkigt & tycker om Alexander Rybak lika mycket som mig så kan ni gå in här & kolla på bilder!)

Kvällsmys

Fast jag haft mensvärk & huvudvärk mestadels av dagen så mår jag super bra just nu. Känner mig på riktigt bra humör. Jag sitter i soffan & lyssnar på spotify, min lugn/mys lista. & så sitter jag & knåpar på en ny illustration. Jag har en idée, men vet inte hur jag ska fullfölja den :P haha :)

Jag känner mig helt lycklig just nu. Vet inte varför jag plötsligt fick ett sådant lyckorus, antar att det är förväntningarna inför allt som händer nu. Fan alltså! Det är så nära nu! :D



Puss <3

Studenten.

Vi tar studenten om 17 dagar. Det är lite sjukt faktiskt. & om 6 dagar åker vi till Paris. Jag kan inte fatta det. Vad jag också inte kan fatta är att alla är så jävla passiva & inte vill göra något eller planera något till studentdagen. Känns som att alla planerar för sig själva. Hade ju varit roligare om alla kunde hitta på allt tillsammans, som en klass. Äh, det fixar nog sig.

En annan sak som jag också har svårt att förstå är att ingen verkar vara intresserad av min student. Känns som att det bara är min pappa som bryr sig. Jag har inte hört något från någon annan & det verkar som att jag kommer få välja den billigaste kameran på marknaden, alltså en fjortiskamera. Typ d40... & det är den jag absolut INTE vill ha. Sämre kamera får man leta länge efter.

Känner lite mer depp än pepp för studenten faktiskt. Inte helt okej.

Paris känns väl egentligen likadant. Alla ska med men ingen bryr sig. Kul, vilken rolig klass man har som såååååååå gärna vill hitta på något tillsammans.

Ne, slut på klagandet.
JAG SKA JU TA STUDENTEN! :D:D

Ville bara säga att jag älskar Alexander superdupermegajättemycket!
Bara så ni vet det :)



Önskelista

Jag önskar mig enbart EN sak till studenten. En egen kamera. Helst av allt en Nikon d90. Billigaste priset är 9990 kr med ett 18-105mm objektiv, eller 8995 kr med ett 18-55mm standardobjektiv så jag har kommit underfund med att om hela släkten lägger 1000 kr var & mina föräldrar lägger 1500 kr så går det.. Men ja, det återstår väl att se. Det finns dock andra alternativ jag KAN tänka mig i värsta fall.

Nikon D60 + 18-55mm + 55-200mm för lägsta priset 6243 kr.
Canon EOS 450D Black + 18-55mm för lägsta priset 6225 kr

Men helst av allt någon av nikon kamerorna. & som sagt, helst D90


D90, den mest önskade

//
D60


Canon eos 450D


SNÄLLA SNÄLLA GUD, GE MIG EN D90!!!!

Lite musik tips : X-Japan



Jag visste inte vem dessa var innan jag lärde känna Alex. Men sen har han lyssnat en hel del på dem & fått mig att älska dom. & för att göra en lång historia kort så hade dom en bandmedlem innan, Hide, som gick bort. Det finns två låtar som jag vill visa, förutom denna här uppe. (om ni kan se gittaren sonm står ensam & så kan ni se bilder på en snubbe i rosa hår så är det Hide)
Dessa två som kommer här under är vääääääääldigt gråtvänliga.


Denna låten spelas på Hides Memorial Summit 2008. Den är SÅ fin!


& denna låten är deras sista låt live. De har visserligen gjort fler efter denna, men det visste dem ju inte då. Så fin..  Jag gråter nästan varje gång jag ser denna videon.

Hoppas ni tycker om det lika mycket som jag :)

2 års dag.

Igår fieade jag & baby 2 år. Det blev en fantastisk dag! Först gick vi ut i stan vid 3 tiden, hade bestämt oss att gå på bion som började vid 6. Men Alex tyckte att vi skulle ta den senare som gick vid 9, så att vi skulle hinna äta & så innan. Så, vi gick till bian, beställde två biljetter till den sena visningen av Slumdog Millionair. Sen gick vi runt på stan. Tog en liten fika på Nesta. Sen gick vi& letade efter någonstans att äta, till sist blev det räk/pasta sallad för mig & gyros tallrik till Alex. Klockan var inte mer än lite över 5 då, så vi gick & satte oss på waynes coffie för en kaffe efter maten. Där satt vi till de stängde klockan 8. Mysigt mysigt mysigt! Sen var det dags för bio. SKITBRA film! Jag rekomenderar den verkligen!

Nu ska jag ut i solen igen.
Jag vill förresten tacka Alex för en UNDERBAR gårdag. Kunde inte blivit bättre <3

Puss

RSS 2.0