...Originalbild.

To do vecka 18

Denna veckan ska jag ta en to do list! Bara för att denna veckan är lite extra speciell!!!!

Måndag: Det som är kvar av dagen ska jag diska, följa med pappa till netto & sen ta ett välförtjänt bad!
Tisdag: Skola, bara skola. Inget speciellt egentligen :)
Onsdag: Först skola, lämna in min dator för tömning av håddisken (!) & seda nhem till alex. På kvällen är det himmamatch mot gefle.
Torsdag: Först skola, kanske låna hem kamera? Vid 12 tiden ska jag träffa upp mamma så ska vi gå i stan & köpa studentkläder till mig! På kvällen stannar jag hos Alex.
Fredag: 1 maj. 2 ÅR MED BABY!!! :D Inget speciellt planerat än så länge, men det kommer nog :)


Studenten närmar sig..

& Gina har några söta klänningar till bra pris. Alla finns även i ljusrosa, vet ju inte än om jag vill ha vitt eller babypink! :)


Illustration

Jag har fler på g! :) Här är 2 till!


Söta Lisa :)& så har vi Stina

Vad tycker ni? Bilderna går att klicka på.

mobilblogg. Det är helt sin

MMS

mobilblogg. Det är helt sinnes sjukt skönt i solen! Hoppas ni också har så underbart kvällsväder. Ska nog få med mig pappa ut en runda.


En liten bild


'
Gjort en liten bild under veckan :) Hoppas ni tycker om den! Klicka på den för att se den större :)

Learn EnglishHAHAHAHAHHAHAH! xD

Vill ha!

Okej, såhär är det. Jag vill ha den perfekta studentoutfiten, men har typ.. Ingen budjet ALLS! Jag har alltså 0 kronor... Jag försöker hitta billiga för då kanske mamma eller pappa går med på det men allt jag kan hitta är DYRT DYRT DYRT!$22.80 ~ 181.38 kr.


Den vita, men lade upp en bild på den rosa då man ser strukturen mer!!!!
$24.80~197.29
Den vill jag seriöst ha så bad!

mobilblogg. Jag har hittat

MMS

mobilblogg. Jag har hittat en perfekt studentklänning, men den kostar 700 kr.. Men söt är den!


Försenad

Förlåt förlåt förlåt! men här är den försenade påskbilden! Inget avancerat :P


Igår

matchen ig¨r var verkligen över alla förväntningar! FY FAN VAD SJUKT DET VAR! Nya arenan är ju helt fucking fantastisk & jag harde gåshud & var nära till gråt mer än en gång! Åh! Sen att vi vinner med 3.-0, jo tack! På söndag är det dags igen! Malmö möter trellehulla på nya stadion. Men först är det AIK borta på torsdag & sen kommer Wilton på fredag. Bättre än såhär kan det nog inte bli just nu.

:)

snart börjar det! Eller ja.

MMS

snart börjar det! Eller ja.. Två timmar men ändå


mobilblogg. Snacka om att j

MMS

mobilblogg. Snacka om att jag är mätt. Det blev ju kakor också. Puh.. Hoppas alla har en fin påskafton. Ikväll kommer den utlovade illustrationen.


mobilblogg. Middagen avklar

MMS

mobilblogg. Middagen avklarad. Gott var det.


mobilblogg. Påväg ut till k

MMS

mobilblogg. Påväg ut till kroksbäck och stannar till vid nya stadion. På måndag gäller det! Shit vad taggad jag är!


mobilblogg. Nyss vaknat, sk

MMS

mobilblogg. Nyss vaknat, ska till farmor och farfar för att äta påskmiddag sen. Men först en stadig frukost! Hoppas allt är bra med er.


mobilblogg. Är påväg ut i s

MMS

mobilblogg. Är påväg ut i stan för att lämna över d300 till anna.


Btw!

Jag har ju bytat nummer! Helt glömt att berätta det! Nu har jag kontantkort & blir sepeglad om ni har comviq, eller... tele2. Då skickar jag gratis till er ^_^haha! Skriv en kommentar om du vill ha nummret! :)

Love love love

Jag & baby var ute i solen igår & tog lite vårbilder. Ni får bara se bilder oss nu, senare kommer lite mer vårbilder :) Ikväll får ni även en liten illustration! Kanske, det kan bli så att den inte är klar förrän imorgon då jag inte ens börjat med den, men jaja. Jag har ideen i huvet iallafall :)Visst är han fin, min lilla älskling? Alla bilder är oredigerade!
Ni får en liten egobild på mig med :)

Förresten så har vi beställt internet nu, får det inom 2 veckor. Det är najs! :) Sen så har jag 1000 gratis mms att göra av med till den 1 maj! Så det blir nog en hel del mobilbloggning. Om det går vill säga :) & vet ni? Det är bara 3 veckor tills jag & Alex firar 2 år! :D

PussNytt i designen!


Lite mer vårigt :) Dock flyttade jag på texten :P

Vår & blombilderFoto & Redigering : © Stephanie Lindhe

Lite "modell"bilder
Bilderna på Jonna har jag tagit & bilderna på mig har hon tagit (relativt logiskt, men vafan..) haha. All redigering är gjord av mig & min favoritbild på mig själv är den sista. Jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken min favorit på Jonna är, för hon är så jävla vacker på alla! <3
Alla bilderna är klickbara.

Hejsan

hej mina älskade läsare. Jag är verkligen superledsen över att det tar sådan tid innan vi får internet, men jag hoppas att ni stannar ändå! Sen hoppas jag även att ni har förstående för att det kommer nog vara rätt så tomt på bilder när jag väl kommer igång igen. Det är mycket som händer just nu. Mycket med skolan & så. Samtidigt som det blivit vår i Skåne! :D

Jag ska till Paris i slutet av maj! Sen den 4 juni tar jag studenten!!!!! I mitten av juli åker jag, Alex & hans föräldrar ännu en gång till Albena i Bulgarien. IT'S NICE!!!!!!!!!

Just nu är allt perfekt. Synd att jag inte kan skriva om mina dagar så ofta som jag vill...
Sålänge får ni några bilder :)


Min studentmössa har kommit! & min lillebror tog bild på det :)


Sen tog vi en ..... syskonbild


Ego :)


Tulpaner


Jonna tog en bild på mig :P haha


Senare på kvällen blev det avklätt & modellfotograering. Mer än såhär får ni inte se nu.
Jonna har tagit denna bilden & alla bilder är oredigerade. Där inget annat namn står är det jag som tagit bilden. Alla bilder är tagna med en Nikon D300.

Ha det bra! Puss!<3

En litenÖverraskning. Gammal bild, alla de jag hållt på med den senaste månaden är ofärdiga.. Ska fösöka bli klar med de mi helgen, håll ut :) Klicka på bilden så kan ni se den större.

Frörresten! Det ska föreställa mig & Alex :)

mjölöö

It feels like...  nothing.

RSS 2.0