Stolek S
Wow! Denna tröjan har jag nog inte använt på typ.. 2 år kanske. & KOLLA VAD SMAL JAG SER UT PÅ SISTA BILDEN! :D Jag tror jag tycker om att vara i Höör & hitta att gamla kläder passar! :D

Nu ska jag upp till älskade mamma & dricka kaffe
Bai!

Höör & jeans

Ja, jag är i Höör under några dagar. Hemma hos pappa. Kände att det var längesen jag var här, & jag har saknat min pappa. Samt att jag behövde komma bort ett tag. Bara få liksom.. vara själv ett tag, inte tänka på några måsten. Men jag åker tillbaka till Malmö på lördag iaf.

Förresten så kommer jag i mina jeans igen! Dessa jeansen har jag inte kommit i på 2 år! & jag har sagt att när jag kommer i dom igen, då är jag nere i den vikten jag vill väga. Dock siter dom LITE lite tight runt magen, men det är inte långt kvar! Jag kan iaf knäppa dom, & jag kan ha dom på mig =)Godnatt

Jag tänktr faktiskt gå & lägga mig nu. Men först tänkte jag skriva ner lite saker.

Jag har ångest, jag har huvudvärk, jag har beslutsångest. Gah i hate it! Men vad ska man göra? Jag vet inte riktigt vad jag vill eller känner. Eller, jag vet vad jag känner, jag vet bara inte vad jag orkar. Bah.

Never mind. Jag säger bara godnatt istället. Lika bra att försöka sova ordentligt..

TeJag & Jonna har suttit & myst med popcorn & te hela kvällen =) Jag hittade mitt favorit te "Farbror August" idag, & jag har saknat det som fan! Det är precis lika gott som jag kommer ihåg det =)

Hoppas ni haft en trevlig kväll.
puss =)

Party like a wild animal!

Random utvalda bilder från gårdagens galna fest! Fy fan vad kul jag hade! Riktigt roligt var det =) Crazy, awesome & helt jävla underbart! Dock finns det bilder av mig som man bara vill radera, men vad ska man göra?:P Dom är iaf inte taggade på facebook, that's good!

Iaf, tack som FAN för en LEGEN -wait for it-.. DARY kväll! =D

Puss & godnatt, upp tidigt imorgon!I told you I’m not going anywhere, don’t be afraid.
As long as it makes you happy, I’ll be here.

Skit jobbigt.

Jag tycker att det är skitjobbigt att älska någon. Bara så ni vet det.
Skiter i vilket avstånd det är på, jag tycker bara det är jobbigt att älska.

Man ger så jävla mycket av sig själv som man närsomhelst kan förlora.
Fy fan för att bli beroende av människor på detta sättet.

Jag menar inte bara i kärleksförhållande.
Även i vänskap.

Jag hatar att älska.
Typ.

(kan också bero på rädsla, inte helt säker ... -.-)

♥ Visa ord av en vacker kvinna.

No matter what, you’re going to mess up sometimes. It’s a universal truth.
But the good part is you get to decide how you’re going to mess it up.
Girls will be your friends- they’ll act like it anyway.
But just remember, some come, some go.
The ones that stay with you through everything- they’re your true best friends.
Don’t let go of them.
Also remember, sisters make the best friends in the world.
As for lovers, well, they’ll come and go too.
And babe, I hate to say it, most of them- actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can’t give up because if you give up, you’ll never find your soul mate. You’ll never find that half who makes you whole and that goes for everything.
Just because you fail once, doesn’t mean you’re going to fail at everything.
Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don’t, then who will, sweetie?
So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life’s a beautiful thing and there’s so much to smile about.

-Marilyn Monroe.

. . .

Jag kommer inte säga någonting om valet. Detta är det enda ni kommer höra mig säga (eller se mig skriva).

Jag skäms över att vara en svensk som bor i Skåne.
Jag skäms över de 5,7% som röstade in SD i riksdagen.
Idag är en svart dag för Sverige.

Jg vill inte diskutera politik med någon, då jag inte är så himla insatt eller egentligen intressera mig av det. Jag röstade & vet vad jag vill ha för styre. Jag vet också att jag är emot SD på alla deras punkter & kan inte förstå hur ett parti kan gå tillbaka 70 år i utvecklingen. Om ni röstade på SD, var snäll & knip det ni kallar för mun, för ni har inte rätt att kommentera detta inlägget i MIN blogg. Alla har rätt till en åsikt, men håll den isåfall till er själva är ni snälla.

Idag gråter jag för Sverige.

Känslan är underbar

Vågar inte ta några bilder från matchen igår, men kolla Peter Linds fantastiska foton här!Jag borde egentligen gått & lagt mig för ett tag sen. Har varit dödens trött hela dagen. Men jag kan inte. Jag vill njuta lite till, jag vill ha chansen att njuta av detta till på söndag kväll, då man måste ta tag i sig själv & fokusera på nästa match som äger rum på måndag.

Igår var helt sinnessjukt! Vaknade av väckarklockan (jag har faktiskt Bumpy Ride med Mohombi som väckningssignal :$) klockan halv 8. Upp, försökte äta lite, men det var svårt. Jag hade sovit på sin höjd 2 timmar & min mage gjorde uppror. Jag åker till skolan & dagen i ära hade jag faktiskt min fina himmelsblå halsduk på mig hela dagen. Det visade sig vara ett smart drag, jag har fått kompisar! :D haha! Är i skolan, har svårt att koncentrera mig, längtar till ölcafét och första ölen.

Slutar skolan & tar mig direkt till Möllan. Står utanför ölcafét & väntar på Julia. När vi möts upp kramas vi & säger egentligen inte så mycket, båda vet vad som väntar & båda är nervösa. Kommer in på Ölcafét & ställer oss i baren för att beställa. I den stunden sätter dom igång "ingen himmel e så blå som min" i högtalarna. Wow! Gåshuden sprider sig över hela kroppen & första ölen blir beställd. Sätter oss & snackar skit, blir intervjuade av svt & sen sluter även Holmis upp. En stund senare möter jag upp Palm, som jag inte gått med på fotboll på flera år! Efter 4 öl är det dags att gå mot statyn & sluta upp i familjen. Vandrar till Stadion med ett antal hundra andra hungriga, nervösa & förväntansfulla MFFare. Kommer till Stadion & får stå i kö i en halvtimme! (det hände senast till premiären av tadion förra året!)

In på läktaren, magen bubblar & tankarna bara virrar runder. Ställer oss på plats & bara känner "Fan, nu är det nära!". Tittar på under uppvärmingen, men minns inte mycket av det, jag tror min hjärna stängde av sig där någonstans. 10 min innan avspark får vi se HIFs imponerande tifo, har nog aldrig sett ett så pass bra tifo från deras sida innan. Då kände man nästan att det kan bli konkurrens på läktarna idag. (HIF hade hela borta sektionen full). Vi kör igång med vårt tifo, först 1-pinsflaggor i himmelsblå & vitt, sedan en gigantisk matta över hela Norra Stå med en hyllning till Bob Houghton och spelarna på 70-talet, oerhört mäktigt! Var dock besviken på idiotin som någon stackars efterbliven människa skulle ta till, att tända en bengalsik eld under en sådan flagga är fan inte det smartaste draget man kan göra! Äcklig tur att det inte började brinna vill jag ju påstå. Annars älskade jag att vi faktiskt hade pyroteknik igår, det var ett bra tag sen. Det är vackert.

Spelarna ställer sig i positioner & Jonas Eriksson blåser i sin pipa. Matchen är igång. DÄR sattes min hjärna igång igen. Redan från start såg det otroligt bra ut! Snabbt spel, bra passningar & fina löpningar. Malmö var, under hela första halvlek, dominerande. D-Rex mål var en fröjd att se & det fullkomligt exploderade på läktarplats. Det är inte många gånger man blir glad över ett mål. Vill passa på att säga stort grattis till Dardan till sitt första allsvenska mål. (inte för att han kommer läsa det, men vill änta säga grattis. & tack!). Avstängningarna på Daniel & Agon var ingen större förlust trots allt. Andra halvlek kom Helsingborg in lite mer i. Men jag vill ändå påstå att Malmö hade spelet i sina fötter (ist för händer, kändes lite vitsigt sådär!). Visst hade Helsingborg en del chanser, men inget som var för farligt för Dahlin.

Dock var jag nervös i tilläggsminuterna. 1-0, allt kan hända, det återstod 4 minuter. Helsingborg fick en dödlig chans som hade kunnat innebära 1 poäng till vardera lagen. Men så kommer Dardan & skickar en helt fantastisk passning till Wilton som lägger in bollen i krysset. Matchen var punkterad. Malmö fick 3 poäng, Helsingborg 0. Läktaren exploderade på nytt & jag är glad att Roys Hörna höll för trycket!

Publikrekord på Stadion, ja det tror jag. Jag såg inte en enda tom stol (förutom de runt HIF supportrarna, antar att det var av säkerhetsskäl som det var 4(?) rader tomma på var sida om dem). Malmö vann utan större konkurrens läktarmatchen aswell. Malmö hade ALLT igår.

Spelarna kommer för att fira segern med oss. Det märks även på dom att dom är lyckliga över hur detta slutade. Wilton dansade en fenomenal segerdans & Yago som fick utgå under matchen pga skada kom in med kryckor & hoppade på ett ben. Alla var glada, alla ville fira.

Inget snack om saken, alla vet nu att Malmö är Skånes lag. Men jag vågar nog påstå att Malmö även är SVERIGES lag just nu.För 6 år sen, 2004 vann Malmö allsvenskan sist. Det är det enda guld jag varit med om som levande människa. (jag låg faktiskt i mammas mage när de vann guld 88!). Om ni kolla på statistiken från då & nu, så är vi faktiskt mycket bättre nu.

2004;
Spelade matcher; 26
Antal vunna matcher; 15
Antal oavgjorda; 7
Antal förlorade; 4
Antal poäng; 52

2010;
Spelade matcher; 23
Antal vunna; 16
Antal oavgjorda; 4
Antal förlorade; 3
Antal poäng; 52

Vi ligger alltså på samma poäng som vi gjorde efter full säsong 2004. Det är 7 matcher kvar att spela för Malmös del. 21 poäng. Vi har 3 poäng försprång från Helsingborg. Vi har en stor chans att vinna detta, om det vill sig väl.

Som sagt, 7 matcher, 21 poäng. Allt kan hända. Bollen är rund.Förresten, Milan vann sin match också. 2-0, båda målen av Zlatan. Vet fortfarande inte vad jag ska tycka om honom i en Milan tröja.. Men det kommer väl en kärlek där med snart antar jag. Ha!Jag avslutar nu. Jag vet inte varför jag drog en hel jävla matchrapport, aldrig gjort det förut. Men det är väl så när man njuter på detta viset. Man vill få det ur sig, man vill att andra ska dras med av lyckan man själv känner. Jag vågar påstå att jag var ungefär lika nervös inför matchen som jag var mot Elfsborg hemma 2004. & jag är, inte riktigt lika euforisk som jag var då, men det är inte sådär jättelångt ifrån. Nu ska jag avsluta med några väl valda ord;

MALMÖ ÄR SKÅNES LAG!
nervöstjej.netDerby idag. Om lite mer än 17 timmar. Malmö FF mot Helsingborgs IF. Jag kan inte sova. Ska upp om 6 timmar, senast.

Sen är det Milan mot Auxerre under tiden aswell. Malmö matchen klockan 20, Milan klockan 20.45. Så den missar jag. Tur jag har en bra pojkvän som uppdaterar mig om matchen! <3

Ge sömnen en ärlig chans? Tja, kan ju faktiskt behövas.
Btw, jag har inte ätit sen klockan 12, lunch då. Då åt jag en skål med yoghurt och runda flingor. Son sagt, nervöstjej.net, med en mage i total obalans.

INGEN HIMMEL E SÅ BLÅ SOM MIN!

När man har tråkigt..

Så kan man platta håret, sminka sig & sno Jonnas glasögon =) Sen tar man lite ego bilder med camen xDSom sagt, om man har tråkigt ;)

i miss you ♥


I'm waiting up for you to rescue me,
To come around and cover everything,

En bra dagJag har haft en relativt bra dag idag. Var med Jonna på Mobilia & hjälpte henne shoppa upp sina presentkort. Jag fick faktiskt två jättesöta hårklämmor (på bilderna). Kom hem, åt lite mat. Sen stack jag, Jonna & Jonnas lillasyster Amanda till willys för att köpa kaninmat till Albin. Blev att vi köpte med oss chips och powerking med oss aswell. Satte oss i soffan & krängde chips medans vi kollade på Brüno. AWESOME men SJUK film! Hahahah! I love it!

Nu känner jag mig dock lite smått nere. Guess that's life. Brukar bli så efter en bra dag. Det är då det slår om till lite mer negativt under kvällen tills det till sist blir så jobbigt att jag inte ens orkar tänka längre.

& jag saknar Flo. Oerhört jävla skitmycket. Låt det bli den 29 oktober, NU tack!

Hoppas ni haft en bra dag.

Jonnas 20 års dag ♥Innan vi stack ut igår, skitsnygg, i know =)
& idag.. Lika snygg! hahaha! Trött & sliten om inget annat.


Min älskade, underbara bästa vän Jonna fyllde 20 år igår. & vilken dag! =D Började med sång (som jag också fick lyssna på eftersom jag sover i samma säng som Jonna!), sen frukost innan alla stack till skola/jobb. Jag & Ena gick tillbaka till sängs, det var alldeles för tidigt för att vara uppe sin lediga dag.. Vaknar upp av Jonna klockan 11, tar det lugnt & snackar lite skit. Sen börjar vi fixa lite, dammsuga & lite så. Sen plattade jag håret, strök en klänning & sen skulle jag locka Jonnas hår. "tar nog bara en halvtimme", min röv att det gjorde. (jag är dålig på tidsuppfattning..) Tog nästan 2 timmar att locka hennes hår. Går ner & äter, upp igen & sminka mig + måla naglarna. Gästerna kommer, vi äter tårta & sen är det dags att gå ut.

Vi blir körda till Värnhem, upp till John som hade festen, hade en skittrevlig kväll, verkligen! Öl, dans, bra musik & bra vänner! Omnomnom! Var väl egentligen tänkt att vi skulle ut aswell, men det blev aldrig så. vid halv 1 vill Jonna & Ena hem, så jag sätter mig på en annan buss hem till Micki. Var hos Micki i 20 minuter innan Flo ringde mig, sen snackade vi i telefon tills jag var hemma. Jag tog förresten en taxi hem, 180 spänn, rakt i sjön. Fucking dyrt!

Jag hade iaf en skit trevlig kväll, det var längesen jag hade så kul på en fest. Visst, jag har alltid kul hos Micki, men det blir annorlunda när man är ny i en umgängeskrets. Kul var det!

Till sist vill jag säga att jag älskar Jonna, och att hon är bäst! Grattis till dina 20 år hjärtat. ♥RSS 2.0