Ont.

Jag vet varför jag känner mig tom. Varför jag inte känner något eller vågar erkänna något. Jag vet varför jag är kall & alltid irriterad på vissa. Jag vet varför jag inte vill vara nära, varför jag inte vill känna någon värme eller kärlek. Jag är sur, på mig själv, på DIG, på många. Jag har ont i hela kroppen & vill ingen annat än gråta hysteriskt. Mitt hjärta brister varje gång jag tänker på det. & jag tänker på det för ofta för mitt eget bästa. Jag vet att allt egentligen var för det bästa, men jag kan inte låta bli att tänka "what if?" eller att jag förmodligen hade kunnat bli riktigt lycklig om jag gjort ett annat val.
Jag hade iaf inte varit så tom, kännt mig så ensam.
Det finns många frågetecken som aldrig kommer redas ut. Det jag ångrar mest är att jag lät DIG "göra" valet åt mig. & jag hatar dig för det.

Ny hårfärg

Ni vet ju att jag klippte mig för någon vecka sen. Nu tog jag tag i saken & färgade det också! Från början var det tänkt att jag skulle färga det rött, men jag insåg ganska snabbt att jag inte orkar bleka för att sen färga rött & sen behöva hålla koll & fixa med utväxt varje månad. Så Max kom med förslaget på svart. han tycker att det skulle kunna få min ögonfärg att "pop out" mer. Mycket riktigt! Jag har ju haft svart innan & jag vet att jag passar i det & jag trivdes med det. Så igår blev det svart! =)

vad tycks? =)

Kaffespill & irritation.

Jag har verkligen varit SKITirriterad de senaste dagarna. Vet inte riktigt vad det är för fel. PMS eller något? Jobbigt är det iaf.

& idag, runt lunch, skulle jag sätta igång en kanna kaffe. Ser att det är blöt på golvet eftersom Max har torkat upp från en läckande soppåse, men tänker att jag ska torka torrt när jag satt igång kaffet. Kastar det gamla kaffefiltret, tar kaffekannan för att gå till vasken & skölja ur gammal kaffe + fylla på med vatten. Vad gör jag? JAG HALKAR PÅ DEN DÄR JÄVLA VÅTA FLÄCKEN! Desperat försöker jag att inte trilla, but i fail.. Trillar rakt ner på min högra höft (& axel verkar det nu som), slår kaffekannan i kylskåpsdörren påväg ner så att den går i bitar + stänker gammalt kaffe över halva köket. 4 killar kommer springade ut i köket. Max, Emil, Jesper & Linus. Shit alltså. Ont gjorde det. & inget kaffe blev det. Fast senare kom vi på en gettho lösning så jag fick kaffe ändå ;D

Sen var vi & storhandlade. Varför blir jag så stressad av det? :/

Just det! Jesper, Sara & Linus är här över helgen & hälsar på. Om ni nu undrade liksom.

Jag har handlat hårfärg! Vilken får ni se när jag färgat ;)
Sur, trött & ont. Här har ni mig!


Jag gjorde cheesecake i torsdags! Det uppskattades! & jag älskar mitt nya metalliclila nagellack ♥


Jag är en jävel på att diska effektivt!


& jag har nya skor från Nelly! :D
Bye.

Every breath

Jag har alltid haft svårt att fatta beslut som kan påverka min framtid av något slag. Mitt gymnasieval, val av att "växa ifrån" någon, göra slut. Whatever, jag har aldrig varit bra på det. Än så länge har jag nog alltid fattat rätt beslut till sist, men jag är alltid lika rädd för att ta beslutet..

Det är svårt att se det bästa för sig själv. Se vad som skulle få mig att må bäst & vad som skulle få mitt liv att utvecklas. Jag tittar hellre på alla andra & att "om dom mår bra så gör jag det". Men det är fan inte så i alla lägen! Man måste få tänka på sig själv! Du lever med dig själv HELA livet. Det är dig själv du måste kunna tillfredsställa, oavsett vilka val du gör! Inte någon annan. Ingen annan är lika viktig som DU är för dig själv.


Ändå är det så svårt att fatta et egoistiskt beslut. Rädslan över att såra någon annan.
Äh, vet inte vad jag bablar om. Jag har en cheesecake som väntar i ugnen! Otålig!!!!


Puss

Svängsta/Karlshamn/Kärlek/Whatever..

Jag är hemma i Höör igen. Jag saknar redan Svängsta, Max, Emil, allt. Jag saknar att kunna pussa på Max när jag vill. Saknar att höra Emil sjunga så det ekar i väggarna. Saknar att leka hemmafru ;D haha! Jag trivdes som fan där uppe. Även om hålan är mindre än Höör så var det.. mysigt. Jag kände mig inte stressad en enda gång, förrän jag skulle hem..

Jag vet att jag bara varit hemma lite mer än ett dygn & jag borde inte börja klaga än. Men idag har verkligen varit piss. Har känt mig jättenere & bara känt att allt är värdelöst. Haft ont i magen halva dagen (dock mitt eget fel..) & jag har bara känt.. BLÖH! Jag gråter inte, ohnej! Men jag hade hellre gjort det än känt mig såhär.. apatisk! Så tom.

Jag vet inte om jag kan somna. Jag vill inte prova. Jag vill inte lägga mig. Jag vet att jag kanske låter patetisk eller dramatisk, men jag försöker bara få fram mina känslor i ord.

Det är olidligt att inte kunna vara nära Max just nu. Olidligt!
Jag saknar honom så mycket ♥


Här är lite oredigerade bilder från Karlshamn.

RSS 2.0