IDAG!

Äntligen! Efter 3 lååååååååååånga månader. Flo kommer idag! :D:D:D:D:D Jag är så överexalterad att jag får hjärtklappningar & jag måste hela tiden påminna mig själv om att ta det lugnt, andas & koppla av. Den senaste månaden har faktisk gått rätt så snabbt, det är skönt. Idag kommer tiden förhoppningsvis också gå snabbt, jag ska städa mycket idag. Ta resten på rummet, badrummet & sen även nedanvåningen. Så, jag kommer nog glömma bort tiden lite. Hoppas jag :P

Han landar lite i 7, så det är ändå typ 11 timmar kvar. Bah! Jag vill NU! =)

Iaf, tänkte bara meddela om det, så jag kommer vara ÄNNU sämre på uppdateringar nu den kommande veckan.

I AM HAPPY! :D ♥

Höst, regn & vattenpölarJa, hösten har ju kommit med stora steg. Träden är gula istället för gröna, det regnar mer än vad det är sol & termometern står oftare på under 10 grader än över. Nackdelen med att bo i Malmö är också blåsten som kommer från kusten. FY vad kallt det blir =( .

Med hösten kommer också den berömda "höstdepressionen" som många får. Jag känner av den. Mycket. Tror jag. Jag vill nog inte ens känna efter hur mycket jag faktiskt känner av den. Jag vet att jag inte riktigt vill gå upp på morgonen. Jag ser inte riktigt färgerna & den vacka höstsolen. Jag vill se det, för jag älskar det. Men, jag kan inte. Ett tecken på hur jag känner är att jag inte tagit ett enda foto med min kamera sen i juli. JULI! Det är för fan 3 månader sen. Min kamera är nästan dammig!

Men så finns det ljusglimtar. Jag & Jonna tog en promenad idag. Det var lite småruskigt, men inte så fasansfullt kallt. Det regnade, men inte sådär överdrivet mycket. Vi bestämde oss dock för att hoppa i vattepölar på vägen hem. Snacka om att vara 20 respektive 21 år ;) haha! Men kul var det! Kallt också för den delen -.- Det första vi gjorde när vi kom hem var att ställa oss i duschen och få lite värme :P

Det är också den av de få riktigt bra stunderna jag haft på ett tag. Visst ar jag kännt någon sots glädje. Med Jonna, Ena, Pålle, Micki. Jag känner glädje när jag pratar med Flo. Men, inte så som jag gjorde idag. Den där fåniga, överdrivna glädjen. Den som jag kände hela sommaren. Som faktiskt funnits där var & varrannan dag. Så som den ska vara.

Jag saknar det.

Bah. Never mind. Hoppa i vattenpölar är kul. & kallt. SOM FAN! haha!
Puss.

Att skriva..
Jag har flera gånger satt mig vid datorn för att skriva. Antingen bara här i bloggen, eller i ett dokument. Jag vill skriva, känna hur orden flödar ur mig utan stopp. Känna hur mina känslor beskrivs med exakt rätt ord, så att andra faktiskt kan sätta sig in i det. Men, jag kan inte..

Jag har börjat försöka skriva ner allt i block, med papper & penna. Det funkar inte heller. Det enda som kommer ut på pappret är de där eviga blommorna som jag alltid ska rita när jag inte riktigt vet vad jag ska göra med pappret eller när jag koncentrerar mig.. Jag tror jag har fått det från mamma, för hennes anteckningar brukar se likadana ut som mina ^___^.

Hur som helst. Skriva. Berätta. En historia i ord, känslor i bokstäver. Jag vill kunna skriva som jag gjorde förr. Gåtfulla men ändå talande. Ett par rader som beskrev exakt det jag kände just då. Åh, jag vill kunna skriva så igen..

Ibland undrar jag nästan om jag tappade allt sånt när jag faktiskt blev tvungen att bearbeta känslorna. När jag "fixade" dom innan jag skrev ner dom. Guess that's the reason. Kanske.

Bah, i dono. Nu säger jag godnatt!

Saknad

Jag saknar Paris, väldigt väldigt jättemycket. =(
bahSnabb, dålig illustration av hur jag känner mig just nu. Jag vill helst gå i ide..

punktJag saknar Starbucks. & Paris..

Sova, vad är det?

Jag kan ha RIKTIGT kul med Ena & denna sidan istället! :D


This is meHar precis ätit med pappa. Blev kebabrulle för min del. Riktigt gott! Har saknat Höörs kebabrullar efter alla man ätit i malmö :P haha. Har även varit nere & köpt halstabletter. Så ikväll blir det att kurera sig med halstabletter & te. För imorgon ska min hals klara trycket att skrika & heja fram vårt underbara Malmö FF!

Pappa är söt! Vi har igång Hammarby - Syrianska på tvn, & han har somnat i soffan ^__^.

Inatt snackade jag i telefon med min boyfriend! Det var awesome! 90 minuter av hans underbara röst & massa kärlek! Fy vad jag saknar honom. Men den 29 oktober kommer han tillbaka! Det är mindre än en månad :D

Idag åker jag tillbaka till Malmö. Känns både bra & inte så bra. Jag vill tillbaka, för jag saknar Ena & Jonna. Men jag kommer verkligen att saknar Höör. Känns skitkonstigt att säga det, men så är det. I onsdags när jag kom upp i lägenheten så fällde jag några tårar för att det kändes så fel att vara tillbaka i hålan som orsakat mig så mycket smärta. Men nu, nu känns det bara fel att lämna. Jag har haft några underbara dagar här. Laddat upp batterierna lite & fått lite frisk luft i lungorna.

Jag kommer snart tillbaka =)

Nu måste jag packa lite sen sätter jag mig på tåget!
Bai!

RSS 2.0