Hemligt nummer

Någon ringde hit kvart i 2 på hemligt nummer. Vem fan ringer mitt i natten, från hemligt nummer? Jag hade precis lagt mig ner & börjat somna in, så hör jag telefonen med orkade inte går upp. När det till sist, efter typ.. cp många signaler slutat ringa började jag tänka "fan, tänk om det är hemligt nummer, typ ett sjukhus eller något & det hänt mamma något?" (hon är i sundsvall över helgen) Jag blev mer & mer orolig & var tvungen att kolla vem som ringt.

Hemligt nummer.

Jag är ju inte LITE orolig nu. Tänk om det hänt min mamma något?! Ska jag ringa hennes mobil? Ska jag inte? Jag vet inte. Jag ska försöka lägga mig & se om jag kan somna, kan jag inte det kommer jag ringa henne.

Pikabo!

Lite av ett självporträtt kanske? Tyckte jag fick till en rätt så cool effekt :)


Klicka på bilden för att se den större


(lite jobbigt att "effekten" inte syns när jag sparat bilden i jpg dock.....)

Två snabba




Klicka på bilderna om ni vill se dem större

Svårt val

Hjälp mig. Vilka vår/sommar sandaler ska jag välja? Jag har ju velat ha de lite billgare ett tag nu, men nu såg jag att de har lite nyare saker & hittade de andra skorna med. Åh! Dumma H&M. Jag tänker INTE köpa båda paren.


298:-


349:-

Jag hade kul.

Igår när jag & jonna var klara med fotograferingen så kom Robert hem. Så fixade vi till maten & åt lite medans vi tittade på film. Sen satt vi en stund vid datorn nä rjag tog ett av tygerna som vi använt till den första fotograferingen & lekte muslim, vilket inspirerade Jonna till att göra samma sak. Vi bad robert ta en bild på oss. DÅ slog det slint i huvudet på oss så vi började flumma helt galet mycket & tog helt fucked up bilder. HAHAHAHAHAHA! Jag har inte skrattat så mycket sen över två år tillbaka, sen innan allt dåligt började. Usch vad skönt det var att bara få garva så jävla mycket. Imorse när vi åkte bussen så började jonna skratta för att hon tänkte på en av bilderna :P Tack för en underbar gårdagskväll & för att jag fått vara hos dig dessa dagarn Jonna. Det betydde oerhört mycket ska du veta. Jag älskar dig.

Idag har jag betalat in min telefonräkning. Eller, pappa gjorde det. Han erbjöd sig att betala största delen av den då jag omöjligt skulle kunna betala hela. När jag frågade hur mycket han skulle ha tillbaka så sa han "äh, strunt i det"! Åh, så jävla snällt! :D

Imorgon följer alex med mig hem till höör. Det kommer vara en lugn helg. Skönt.


HAHAHAHAHAHAHHA! Fler bilder finns att se här :)

Foton









Alla bilderna är fotade av Jonna & är helt oredigerade.
Vad tycker ni? Jag ÄLSKAR den översta bilden!

Ännu en fotosession

I duschen! Jag fick klä upp mig med svarta underkläder & vit förstor skjorta + slips, satte upp håret, sminkade lite svartare runt ögonen & glasögon. Jag posade, kåtade mig & det blev riktigt bra & våta bilder. Men man ska ju förena nytta med nöje, en dusch + snygga foton samtidigt :D haha. Ni kommer få se de mindre nakna bilderna senare eller imogon.

Puss

Hos Jonna

Har precis kommit in från fotosessionen som vi skulle ha. SVINKALLT ute! Bilden hon tänkte efterlikna är denna, & jag kan säga att det var riktigt jävla skitkallt, men jag behöll mig lugn. Jag stog rakt, sträckte på mig &, bilderna blev faktiskt rätt så bra av att dömma från kameradisplayen. Nu springer jonna omkring & letar efter usb sladd så hon kan överföra bilderna till datorn. Såfort bilderna är klara får ni se dom, det lovar jag :) Btw, istället för håret hon har, använde vi oss av vitt flygande tyg.

En gåva

En gåva till min allra bästa vän Sara. Tycker att detta ger en bra bild av henne. Musikintresserad tjej som älskar att drömma sig bort typ. Jag älskar henne, så oerhört jävla mycket. Hon har gjort mycket för mig som ingen annan skulle gjort. Du är bäst! <3
(hoppas bara hon ser sin mejl innan hon ser detta!)


Klicka på bilden för att se den större

nannig

Nej, jag har inte lagt mig, förvånad? hehe. funderade starkt på att sitta uppe hela natten & illustrera, då jag börjat på något nytt. Men nej. Nu blir det att sova.

Jag fick en sån sjukt bra idee till en bild till någon jag tycker om vem får ni se inom några dagar. Ååååh! Jag vill fortsätta! hehe :P

Btw, jag har gråtit som fan nu i 2 timmar. Emellanåt så bara brister det, i 2 minuter kanske. Sen slutar det & jag är normal igen, 15 min senare samma sak. :/ Helt knasigt.

Aja, Godnatt sötnosar! <3

Haha!


Underbara Karin om detta inlägget.

En snabb skiss


Klicka på bilden för att se den större.

Nu jävlar!

Ok, listen up! Ni som vet att ni beställt design/illustration av mig, SLUTA TJATA! Ni ska vara glada att jag gör det gratis. Jag gör det när fan jag vill, i vilken takt jag vill & egentligen i vilken ordning jag vill. Jag kan inte bara sätta igång med en bild om jag inte känner mig motiverad eller inspirerad av den. Jag kan heller inte göra en design om jag inte har en ANING om var jag ska börja. Jag tar den tid jag behöver om ni inte betalar. Så är det bara.

Kan ni inte gå med på det får ni helt enkelt säga till redan nu så jag inte slösar dyrbar tid på era beställningar.



BTW, 40 dagar tills jag blir 20! :D

En trevlig kväll

Ja, det blev det. Till en början iallafall. Jag & pappa var ute på en runda i ca en timma. Hade det trevligt & så. Så när vi var påväg hem igen så går vi förbi ett hus, som båda två vet om att det finns en stor svart hund där. När vi står där så ska pappa fixa sin sko, så sticker hunden ut huvet genom staketet, fy fan vad rädd han blev! Han hoppade minst en halvmeter upp i luften! HAHAHAHAHAHAHA! Jag har inte skrattat så gott på lääääänge. haha. Sen kom jag upp & hoppade in i duschen direkt. Skulle raka benen & så, men det finns bara en rakhyvel. Världens SLÖASTE rakhyvel. Men jag hade ställt in mig på lena ben, så jag led, jag drog & jag slet med den slöa rakhyveln. När jag till sist duschat klart & står & torkar mig så ser jag att det hänger en, SPRILLANS ny rakhyvel på sidan av spegeln. Fuck. Så jävla typiskt mig att inte se det förrän EFTERÅT! haha :)

Nu ska jag plugga lite hinduism/buddism sen ska jag lägga mig. Hoppas alla haft en bra kväll

Puss



En helt oredigerad men söt bild som Jonna tog på mig innan idag :)

Utförsäljning! :D

Okej, jag tänkte börja med detta för att jag är i desperat behov av penga typ, alltid? haha. Så, känner ni att det är något ni är intresserade av så bara fråga på! :D Förresten, förlåt för de sämsta bilderna EVER! Men skriv om ni är intresserade så ska jag ta bättre bilder :)
(frakten kommer du tyvärr få stå för så jag som sagt, är i desperat behov av pengar..)


Typ små förvarings vaser kanske man kan kalla det? haha. Jättesöta iallafall! Har två rosa & två blå. 1 för 20, 2 för 3. Vill ni ha alla 4 kan ni få det för 50 kr.+ frakt


Ett prydnadsparaply. ca 20 cm i diameter. Kommer från Japan. 15 kr!+frakt


Finns det kanske någon som är lite över förtjust i sköldpadddor? En prydnad helt i glas ca 10 cm från nos till svans, & ca 5 ca hög. 15 kr + frakt.


En älg, relativ liten. Ca 5 cm hög. 10 kr +frakt.


Klänning i sailor stuk Går lika bra att använda som en tubtop. Ursprungligen köpt på gina tricot för 199 kr, storlek 38.
Se klänningen lite bättre här. 50 kr + frakt.


Liten detalj från överst på klänningen ovan.


Jättesöt top med små blommor & 2 små knappar vid brösten. 30 kr + frakt.


Lite mer detaljrik bild, här ser ni blommorna, ni ser också att den kommer från only & att den är storlek m. Skulle nog säga att man ska vara en liten m, för den är rätt så liten. 30 kr + frakt.


Svart korstärmad skjorta med små silvriga döskallar på. Se nåågot bättre bild här. Älskar den egentligen, men den är så jävl liten på mig så kan ändå inte använda den. Tyvärr har döskallarna försvunnit lite då den tvättats, så.. 20 kr + frakt.


Döskallarna. Det står att den är storlek 38, men jag tror en storlek 36 blir bättre.


Ett par ursnygga ljusa, tighta jeans från vero moda. Ursrungspris 600. Storlek w38L36. 100 kr + frakt.
Inga som helst fel på dem.


Jeansen har lite "crack" struktur vid fickorna, men ingen annanstans. 100 kr+ frakt


Ett par knickers. Går ner till vaden ungefär. Snygga & sitter tight där det borde. Färgen är ungefär grågrön aktig & de är lite randiga typ. (se nästa bild) Nypris tror jag var 200 kr, så här kostar det 80 kr + frakt.


Ungefär såhär. Använda 1 gång bara & det är storlek 36.



Tänk på att fråga & så om det är något ni undrar över. Jag kan ta bättre bilder & allt med.
( i need my money! ) haha :)

Foto

Nyss varit ute med Jonna & haft en liten fotosession. Lite kul. Imorgon ska jag sova hos henne, så vi ska ha lite roligare fotosessions. Det ska bli sjukt kul! :D Jag älskar att stå framför kameran, framförallt om jag har någon som säger till mig hur jag ska stå :P haha! Lite bilder kommer senare.

Puss

Fortfarande skola

Vi har nyss haft lunch & nu är det dags för medieproduktion. Psykologin verkar vara så intressant som jag hoppats på. Än så länge iallafall. Får se om vi får våra analoga bilder idag! Hade varit sjukt kul :)

Vi ska kolla på film verkar det som, slappt. :/'





Jonna är fortfarande bäst!

Måndag

Sitter i skolan & har nyss startat med psykologin. Jag är faktiskt jävligt intresserad & förväntningsfull över att läsa om detta.
Skriver mer sen.


Jonna är bäst!!

Lite gammalt.

Gamla bilder. Tryck på dem för att se dem större.


januari 06, opiercad & fin vägg. Dock bilder på Johan med :P
Mars 06, nypiercad & jag kände mig nog rätt snygg :P


Maj 06, jag & bästis Sara, Jag var tuff & jag klippte mig. Jag trivdes i den frisyren.
Juni 06, vi var på bakken med familjen. Kolla så små jag & Jesper är! :D


Augusti 06, malmöfestivalen med bästis mfl.
September 06, david tog en bild på mig i skolan :)
oktober 06, Jag hittade en ny funktion på min kamera, ja gkände mig snygg & jag & sara lekte att vi var gravida fotbollsmorsor! :D Kul hade vi.


November 06, mitt hår var fint.
December 06, julafton :)
Januari 07, jag hade fruktansvärt långt hår (syns inte såå bra på bilden) men klippte mig så jävla kort!


April 07, bild från stockholm & den andra var en bild till Alex för att jag ville ge honom en smile bild :)
Maj 07, jag var happy! :D

Glöm inte att ni kan klicka på bilderna för att se dem större ;)

Disney prinsessor

Det tog mig sammanlagt 15 timmar att göra denna. Helt sinnessjukt. Men jag tycker att det är lite likt iallafall. Vad tycker ni?


Klicka på bilden för att se den större.

Jag utgick till en början efter denna bilden.

Lille voven

Har gjort en illustration på en vove. Det var mycket lättare än jag anade, & det tog mig ungefär en halvtimme att göra den. vet egentligen inte om den är så jättebra, men jag andvände en annan metod denna gången. Vad tycker ni?

Detta är en beställning till Anette.


Min bild



Originalbilden.

Ur Tillbaka till livet - Alisons historia

"Jag tänker på hur stark betoning vi lägger på hur vi ska leva våra liv ... så stark att vi ibland glömmer att bara VARA.
När vi har drömmar och förväntningar gör vi oss sårbara, eftersom så mycket är utom vår kontroll. En enda incident kan krossa livslånga drömmar (ett dödsfall, en olyckshändelse, ett ekonomiskt bakslag, en brytning med någon man älskar) och oförutsedda omständigheter kullkasta våra planer.
Jag säger inte att vi ska sluta drömma eller sluta sätta upp mål, men istället för att lägga så stor vikt vid de saker som skänker oss lycka, borde vi leva varje ögonblick med glädje, med en brinnande iver och nöjda med att bara finnas till. Våra drömmar och planer är bara det. De är inte nödvändigtvis vad framtiden kommer att bli eller var vi kommer att befinna oss i den framtiden.
Vi kan med andra ord inte förutsäga framtiden, men vi kan välja hur vi ska leva varje dag."


Detta är ur ett brev som Alison hade skrivit till en vän några år innan övergreppet skedde. Jag tycker att det verkar logiskt & är helt fantastiskt skrivet. Man tror på det. Jag gör det iallafall. Gör ni?

Jag tycker att varenda en av er ska ta & läsa den boken. Det finns så mycket lärdom att ta ifrån hennes berättelse, så mycket styrka. När jag mådde som sämst läste jag den första gången. Efter att ha läst den kände jag att jag kan minsann klara vad som helst om denna kvinnan kan klara allt det hon utsattes för.

Tillbaka till livet - Alisons historia berättad av Marianne Thamm.

Ett människoöde du aldrig glömmer
En ung kvinna från Sydafrika blir våldtagen, oerhört svårt misshandlad och knivhuggen. Mot alla odds överlever hon. För att bearbeta det som hänt bestämmer hon sig för att offentligt berätta om de fruktansvärda övergrepp som två samvetslösa, iskalla våldsmän utsatte henne för.

 "Jag kan inte dö nu. Jag måste klara att resa mig upp och hämta hjälp. Det är bara jag som kan svara på alla frågorna, tänkte jag för mig själv. Det fanns inga andra alternativ eller möjligheter. Jag var tvungen att kämpa. Jag var tvungen att överleva."

I Tillbaka till livet berättar Alison sin häpnadsväckande, gripande och otäcka historia för journalisten Marianne Thamm. Vi får också ta del av historien ur andra människors synvinkel. Här berättar bilisten som hjälpte Alison om sina tankar och känslor, vi får möta Alisons föräldrar, Dr Angelov som sydde ihop hennes illa tilltygade kropp och polismannen Melvin Humpel som såg till att gärningsmännen fick sina rättmätiga straff.

Tillbaka till livet lämnar inte någon oberörd. Man gråter av vrede och smärta - men gläds och förundras också över Alisons styrka och förmåga att överleva.



Det finns inte mer att säga om denna boken. Jag har nu läst den 3 gånger på 1 år, & jag älskar den. Men jag varnar er om att den är väldigt väldigt jobbig att läsa i vissa bitar. Man får verkligen bita sig i läppen hårt för att inte tårarna ska spruta när man sitter på tåget tillexempel.

Puss


I love!

Plain White T's - A lonely september



H&M

Nu senast när jag fick H&M katalogen så kollade jag ut lite saker som jag ska beställa. Men det blir nog inte förrän i mars..


Ett par vanliga svarta tygskor för 129 kr


Ett par svarta ballerina för 129 kr


Sötaste väskan EVER! 129 kr


& dessa sepesnygga skorna för 298 kr. Kan dock inte bestämma mig om jag vill ha svarta eller kastanjebruna.

Jag lever!

Hej mina vänner. Ville bara meddela att jag lever men det är knappt. Sover & sover :P haha. Jag har helt enkelt ingen lust att sitta & blogga nu när jag är med Alex. Hoppas ni har förståelse med detta. Bilden på prinsessorna är nästan klar nu ju! Så ni får se den efter helgen :)

Puss

nej

jag kan inte somna.
läser boken men blir bara mer & mer ledsen.
Jag måste kissa.
jag ska ut & röka.
bajs


En liten "jag-kan-inte-somna-tyck-synd-om-mig" bild. Visst älskar ni den!

Jag funderar..

Jag tror jag ska börja ta betalt för mina illustrationer. Men det kan vi prata mer om imorgon. pöss.

Prinsessor.

Ungefär såhär ser mitt "nya" projekt ut. Hållt på med den i över en månad men aldrig orkat göra klart den då det inte blev som jag ville! Bara konturerna på denna tog mig ungefär 9 timmar sammanlagt. DÅ har jag ritat, suddat, ändrat, blev fel, ändra igen, såja, nej vänta osv. Jag vill ju att mina disney prinsessor ska bli perfekta! De prinsessor som är ifyllda har tagit ungefär 2 timmar hittills, så det är konturerna som varit jobbigast än så länge. Det är mycket kvar, skuggningar & så. Imorgon kanske den blir klar, då får ni se hela bilden! :D

Nu ska jag sova. Natti <3

































Till min mamma


Klicka på bilden för att se den större



When you're in trouble or in pain

there is always an angel

watching over you.



Detta var gåvan jag höll på med igår. Sammanlagt har den tagit 7 timmar att göra. Alltså hälften så lång tid som den andra ängeln till mamma. Den blev inte heller så bra som jag hade tänkt mig, men orkade helt enkelt inte då jag egentligen inte alls är nöjd med den!

Torsdag

Jag har nyss kommit hem & har världens jobbigaste halsbränna. Skit störigt, haft det i någon timme nu.. Idag tog jag ett pågatåg hem. Det var ett tag sen. Jag undviker gärna att ta dem för att de tar längre tid för mig att komma hem då. Men idag hade jag en bok med mig så det gjorde inget. Jag har börjat läsa min favoritbok igen, Tillbaka till livet - Alisons historia. Den är SÅ bra.

I skolan idag så fick vi en uppgift. Vi skulle välja ut en känd målning & sedan ska vi planera in så att vi gör om bilden till ett foto. Vi ska alltså fotografera en bild som ska se ut som målningen. Kul, som fan! :)


Tryck på bilden så kan ni läsa vad det står.

Godnatt!

En liten ängel som vill säga godnatt!


Klicka på bilden
för att se den större


Natt

Min första tanke när jag kollade på klockan nyss var "är hon BARA 12?" haha :) Sitter ju här & illustrerar så att mina ögon rinner & svider :P Dags att gå & lägga sig nu då. Jag är satans trött, så det gör inte mig något :)

Puss

BTW, illustrationen är en liten gåva till någon. Vem får ni veta imorgon :)

Musik

Jag måste tipsa om denna snubben. Många har säkert hört honom innan, men jag har totalt fastnat för hans "hurtful". Jag fastnar alltid för röster som denna. Vet egentligen inte varför :P haha. Men iallafall,
Erik Hassle - Hurtful



En liten

Rosa hårig flicka :)


Klicka på bilden för att se den större.

Denna tog mig 5 timmar sammanlagt att göra. Först var det tänkt som en snabb illustration, men håret gjorde att det tog lite längre tid. Provade på något nytt med håret, vad tycks?

Onsdag eftermiddag

Nu är jag hemkommen från skolan (egentligen varit ett tag, men har varit på apoteket med.) Vi höll ju på med blender idag & det känns som att man lär sig mer & mer! Jag vill tacka Johan & Johan för det :P haha :) Jag tror att jag fick på mig världens tightaste jeans idag, då de skar in i huden hela tiden. Jobbigt & ont var det. Men jag klarade det. Dock tryckte det satan ta mig på magen, så när jag kom hem så sprang jag inprincip till toan :P haha. Sen gick jag & mamma till Apoteket. ÄNTLIGEN har jag min medicin igen. Inte tagit den på en månad, ett under att jag ändå mått relativt bra. Eller ja. Haha. Nu sitter jag här, har nyss ätit en macka med keso på & en gräddbulle som efterrätt ;) (gå ner i vikt var det ja....)

Jag ska ringa Alex sen & se om vi ska träna imorgon. Vi ska börja göra det på onsdagar & torsdagar nu. Men eftersom jag kände att jag inte kommer orka idag så blev det inget. Men vi får se. Gratis är bra! :)

& så tänkte jag vara så fräck så att jag lägger upp lite egobilder från igårkväll :)


Mörkaste bilden ever? Blixten var fel inställd..






Mina läppar. Jag stör mig FORTFARANDE på att min överläpp är så mycket mindre..


& mina ögon med en dags gammalt smink & allt. Jag älskar mina ögon :$

Blender

Jag tror faktiskt att jag börjar kunna det lite! Det är jävligt pilligt & man blir helt förvirrad över hur man ska trycka på knapparna & saker. men, det funkar!


Min fina delfin jag gjorde för någon vecka sen


& mina "reflections" från idag :)

Så..

Nu ska jag sova.




Denna tog mig bara en halvtimme att göra.
Så var försiktiga med att kommentera
att det inte är något speciellt,
för det var nästan det som var meningen.
& ja, jag ville göra en gråtande flicka med kudden i handen.

Barn

För första gången har jag illustrerat barn. Jag är faktiskt relativt nöjd. Karin verkade tycka om den iallafall, & det var ju det som var huvudsaken :)


Klicka på bilden för att se den större.

En känsla

Helt plötsligt känner jag mig väldigt ensam.

Polaridbilder


Klicka på bilden för att få ett större alternativ

Fick ett förslag av Ida att det finns ett program där man kan kan framkalla sina egna polaridbilder. Skitkul tycker ju jag :) Ladda ner programmet själv, det är helt gratis & ni kan spara bilden flera gånger innan den är klar, så den kan få snygga effekter, precis som Ida skrev :)

Design

Ja, den är väl så klar den kan bli tror jag. Det är vissa saker som jag fan inte kan få til oavsett hur mycket jag läser på designadinblogg.se... Men, jag får hoppas att Josefine tycker om den helt enkelt..

Ni kan se designen här

Hemma

Har varit hemma ett tag nu. Hade ju studiedag idag med, så jag sov fram till 12 tiden, sen duschade jag & lite så. Sen kom Alex hem & då satt vi & snacka en stund. Sen var det bara för mig att göra mig lite iordning & dra till Rickard. Skulle lämna över lite bilder sen igår. Så nu sitter jag här & vet inte vad jag ska göra, så jag ska börja med en design! Kanske gör jag också klart bilden med barnen. Får se senare:)

Puss

Ella



























© Stephanie Lindhe

Observera att fot & hand bilderna var sjukt svåra att ta då hon låg & rörde på sig hela tiden :P haha. Fler bilder från kalaset kommer upp imorgon. Rickard ville ha bilder med Milatröjan med, det tyckte jag var en fin ide ;) haha. Nu ska jag sova :)

Studiedagx2

Ja, idag var första studiedagen & imorgon är det den andre. Jag & Alex följde med min morbror med familj till Svedala idag. & jag måste bara få visa två bilder på Ella. De är helt orörda, precis överlagda från kameran! :)





Åh! Jag smälter <3
Fler bilder kommer, såfort jag är klar med dem :)

(idag är det 100 dagar kvar till min & babys 2 års dag!)

Sött

jag önskar jag var en katt

så jag kunde ge dig nio liv

istället för bara ett

-Alex


Jag vet att jag skrivit det förr.
Men jag älskar detta citatet.

S+A




I love you more than words can say

Men jag önskar att allt var som förr.


Klicka på bilden för att se den större.

Beställningar

Jag har ca 12 beställningar av illustrationer & 6 beställningar av bloggdesigner & jag har inte börjat på någon av dem. Några är till och med sen i julas. Jag är verkligen ledsen över att det tagit sådan tid. Nu ska jag ta tag i det & göra klart minst en beställning om dagen. Jag kommer ta dem i den ordning som ni har frågat & därför kommer några få vänta lite till. Fört ut nu är en design, & den tänkte jag börja på nu.

Ni kommer alltså förmodligen få beställningen inom 2 veckor. Förhoppningsvis. Om ni vill komma före i kön & vara säker på att få den inom 24 timmar kan ni betala in 100 kr på mitt konto. Annars får ni vänta på er tur.

Jävla skit piss!

Jag ska sluta fotografera, jag ska säga till mamma att jag inte vill ha en egen kamera & jag ska inte ha något intresse alls.
Så går det väl när inte ens nära stöttar en.

Kan ni se?

Kan ni se den nya bilden i headern? Var en timme sen jag la upp den, men jag kan inte se den :/ Ville bara veta så att ni kan se den iallafall?

Snart ska jag & Alex ut & leka med slutartid, blev aldrig något igår. Ska iallafall försöka få honom från playstationet. Det är ju faktiskt mörkt nu ;)

här är några bilder sen igårkväll.











Så, det får räcka för stunden. Alla bilderna är oredigerade.
Puss

Nytt


Bytat bild i headern.

3 till





'
Klicka på bilderna för att se dem större.
Egentligen inget speciellt med dem.. Men iallafall, macro.

Lite fler bilder..

Det blev inga bebis bilder. Just när vi skulle sticka fick vi ett sms om att Ella nyss somnat... Så det blir på måndag istället. Lite tråkigt, men ska se om jag kan dra med Alex ut nu & leka med slutartid. (dock har jag inget stativ, så får hitta annat föremål att använda :P)

Här är lite fler bilder från igår. Orkar inte fixa så att de går att klicka på, inte just nu iallafall.



















Det blir kanske ett byte av bild i headern senare förresten. Beroende på om vi går ut eller inte. Har visserligen redan tagit några bilder med rätt så lång slutartid i Alex förnster som blev rätt bra. Håll utkik iallafall! :)

3 bilder

3 bilder tagna uppe från Roberts balkong igår eftermiddag. Klockan var nog lite innan 5 & det var betydligt mörkafre än vad det ser ut att vara. Iallafall så har Robert en helt fantastisk utsikt över Malmö då han bor på 13e våningen. & utsikt över både gamla & nya stadion ;) haha






Klicka på bilderna för att se dem större.
alla 3 är helt oredigerade.

Nu måste jag dra i Alex.

Nu har jag gjort mig iordning. Ska bara få Alex att sluta spela gta, sen får vi sticka.

Här är förresten en bil jag gjorde härromdagen. Tänk att få se ut så på sin student. Fast utan rosetten, bara bandet i midjan.


Klicka på bilden för att se större.
& ja, det är väl lite av ett självporträtt ;)

Hej!

Inte uppdaterat sen igår morse, jag ber om ursäkt för det. Men jag har egentligen inte haft tid. Efter skolan igår stack jag hem till Jonna då hon ville bjuda på kaffe. Det var uppskattat :) Fick några bra bilder på utsikten, men de kommer upp senare. Sen var de bara att åka hem till Alex. Hade fått fribiljetter till hockey, så vi skulle dit. Åker dit men hoppar av några hållplater alldeles för långt bort, så vi fick gå i typ 20-30 min innan v var framme xD. Matchen var inte superrolig, då jagh inte är ett stort fan av hockey.. Men jag fick iallafall ta lite bilder på sport :D En sak som stör mig i efterhand är att jag glömt att det faktiskt går att filma med kameran... Hade jag kommit ihåg det hade jag filmat inmarchen, för den var COOOOOL! :)

Nu ska jag rensa kameran, lägga över bilder från förra helgen på ett minneskort så att Rickard kan få dem, sen ska vi nog börja bege oss. Önska mig lycka till med bebis fotona! :D

Puss

Fredag morgon

Ja, jag är vaken. Men helvete vilken skitmorgon. Spillt kaffe, spillt cola & tappat väskan i den spillda colan. Sen har jag tydligen ingen förmiddagslektion, så det blir till att åka ner till lunch istället & ha samhäll med johan (det är kul!)

Ikväll sticker jag hem till Alex. Vi ska väl mysa tror jag. Ska nog få med honom ut så jag kan fotografera över en bro ner på en motorväg när det är mörkt. Får se hur det blir. Ja, jag kommer ju ha d90:n i helgen, så några bilder kommer ni kanske få se. Ska ju fota Ella imorgon med! :D

Förresten! Jag har en efterlysning! Ni vet sån liten "päls" som barn brukar ha, finns det någon som har en sådan som jag kan låna imorgon? Vill ha det till fotograferingen.

Jag har huvudvärk >.<

Förresten!

Kom på en sak nu. Under hela tiden när jag ritade Pålle till viking tänkte jag seriöst bara på en sak.
"Are you vikhing?" hahahahahaha! xD
Förmodligen bara Alex som fattar, men kul som fan var det.

Det är en sak som häne i Bulgarien, när vi ena dagen lämnade Albena & åkte till Golden Sands. SÅ skulle vi bli "uppraggade" till en restaurang & eftersom Alex hade lite skägg & så då så frågade "uppraggaren" om Alex var en viking. Han frågade flera gånger med riktigt creapy röst. HAHAHAHA!

Kommer nog aldrig glömma det :)


Min älskade i Bulgarien <3

Pålle!

(haha, andra inlägget idag som heter pålle!)

Nu har jag gjort viking pålle. Hoppas han tycker om den :D Jag tyckte den blev lite cool. :)

Steg 1, hitta en bra bild på pålle. Tar fyllebilden från midsommar! :D



Steg 2, fixa skägg.



Steg 3, göra illustrationen


Klicka på bilden för att se den större


Vad tror ni? Blir han nöjd med den?


WOW!

Fy HELVETE vad nöjd jag är med denna! Det kan faktiskt nästan bli mars i kalendern. Fy fan vad jag är nöjd! Detta är första bilden som jag verkligen gör en "hel" bild av. Alltså med bakgrund & så. Om inte man ska säga att denna var det, men den är inte klar.. haha :P Vad tycker ni om min superbra bild? FY vad WOW denna känns för mig! Längesen jag var så nöjd :)


Klicka på bilden för att se större :)

Mobilen

Tänkte bara berätta att det just nu enbart går att ringa till min mobil. Alltså kan jag varken ringa ut, skicka sms eller få sms. Så vill ni mig något får ni ringa. Detta beror såklart på att jag är sen med räkningen, igen. Men denna gången kan ni iallafall nå mig (jag vet inte hur det gick till, men jag fick ett meddelande innan om att det går att ringa till min mobil men inget annat.) Tror iallafall inte jag kan ta emot sms. Ni kan ju alltid prova :P

En liten


Lite grann..

Några ord såhär på eftermiddagen, som jag stått & tänkt på under tiden jag diskat.

Sätt inte krav på andra

om du inte klarar av att sätta

krav på dig själv.


Pålle!

Jag älskar pålle, inget snack om saken. Fick nyss ett mejl från honom, min pållis :)

Hej älskade vän. Hoppas allt är bra med dig :)
Här är allt bara bra fast jag har gått o blivit lite sjuk.
Tänkte skriva av mig lite till sig eftersom det va ett tag sen vi hörde av varandra.
Ja tänk nu att Ola sticker undrar vem som blir vårt nya striker? Är allt bra med familjen o lilla Alex?
Jag skulle JÄTTE gjärna vilja ha en illustration av dig :) Men detta kanske är ett för svårt uppdrag som jag kommer att ge dig? Jag skulle vilja att du tog en bild av mig och gjorde om mig så jag såg ut som en viking och med en skånsk flagga i bakgrunden. Anledningen till detta är för att jag håller på att tjata om att jag är en skånsk viking och klarar av allt så tänkte jävlas lite med dem andra som jag bor med;) hoppas du har möjlighet att fixa detta :) Skulle ha varit jätte kul.

Ha en underbar dag Stäff hälsa Alex och Papps.
Saknar er alla i Malmö.
Kalla hälsningar från Åre!
MVH: Alexander

Självklart ska jag försöka fixa det vännen, du ska till och med få gå före i kön :)
& jag svarar på ditt mejl senare <3

Sådär

Nu har jag varit hemma i någon timme, så nu ska jag ta tag i köket. Lovade pappa när han var hemma på lunch att städa undan lite i köket. Tror ändå jag tar allt & inte bara lite. Annars kommer det snart se ut såhär igen. Kommer ta före & efter bilder så ni får se :P Tänk då också på att jag knappt varit hemma i veckan.

Om en stund kommer nog anju med. Om hon svarar på mitt sms :P haha :)

Victoria Beckham för Giorgio Armani

Yes, många har säkert sett det hos Stina, men jag tyckte om dem som fan så jag vill också lägga upp dom! :D




Hittade alltså dessa hos Stina.

Men jag blev så sugen på att kolla lite mer Vickan bilder, så är är några till från '07.






Den sista där gillar jag som satan!

Dessa bilderna är hittade här.

Work in progress

Största utmaningen hittills. 3 små underbart söta barn!


so far, 1 & ½ timme.
(ja, en svartvit bild)

Nu, sova!

i love you


624 dagar <3



Random pics

från mobilen.




(jonna blev superhet i denna klänningen! Jag tror hon handlade den )


Mn bambi tröja jag fick av Jonna <3



Bilder från Nyår. Som jag lovat att lägga upp i två veckor nu :P



















Tagna med mobilkameran, därav suger kvaliten.





<goooott>


Så avslutar vi med söta Ella :)

One more

Denna gången blev det Hang som blev illustrerad. Hoppas hon tycker om den.


Klicka på bilden för att se större.

& här är originalbilden

En beställning

Ännu en klar. Denna gången är det Fatma som blivit illustrerad. Hoppas hon tycker om den :)


Klicka på bilde för större.

& här är originalbilden.

My immortal


Favoritlåt & favoritvdeo.

...



jag vågar inte sova.

Natt

Denna natten är ingen bra natt. Jag vet inte var allt kom ifrån, men när jag låg i sängen, helt släckt & med ögonen stängda så bara blixtrade det för mina ögon. Vad var det? Kan det verkligen? Oh gud... Plötsligt blev det mer & mer, tätare & tätare. Plötsligt såg jag allt. Igen. Jag fick se allt framför mig.

Jag började gråta. Jag ville skrika. Ville skrika åt mig själv att springa, ta dig loss!
Jag har börjat få flashbacks igen.

Jag vill inte. Jag får panik! Jag måste ha min medicin med andra ord. Inte ätit den på typ hela månaden nu, men nu märks det kanske hur mycket jag faktiskt behöver den. Eller jag vet egentligen inte.

Jag har iallafall inte kännt såhär på riktigt, riktigt länge. Jag vill ha Alex här. Nu. Jag vill kunna gråta ut i hans famn. Jag vill inte vara själv. Vill inte! Jag måste ha någon här! Måste få krama någon. Vill att någon ska hålla om mig. Säg något så att jag glömmer, jag vill inte tänka på detta nu!

Jag måste sova. Jag måste sova. Jag måste sova.

Varför hände detta nu? Jag har ju inte haft en flashback på ett år! Det var ju knappt att det hände den 1a december. varför nu? Helt oförståeligt. Helt jävla oförståeligt.

Rädda mig?

Sorry, jag var tvungen att få skriva av mig. Jag mår inte alls bra just nu. Hyperventilerar nästan & gråter så jag måste leta efter luft. (märklig kombination, men så är det.) Jag har verkligen inte mått såhär på länge. Vad har hänt?




I feel so broken.



Bildkälla.

Natti natti




I've waited all my life to cross this line
to the only thing thats true


Mitt!

Originalbilden - Överst i detta inlägget.
Att jag inte har illustrerat honom, en enda jävla gång ens?! Helt sinnessjukt.


Klicka på bilden för att se den större.
T.o.m pappa såg att det var Alex :)

Facebook

IGEN!
Från Pålles avskedsparty. Hahaha! Jag var lite.. halvt borta här tror jag, för jag minns verkligen inte denna bilden.



Eller denna då! Markus, Johanna, Holmis & Alex :)


Ior

Detta är det andra som Pillan beställde. En bild på Ior. Först tönkte jag "orka, jag kalkulerar av en bild." Gjorde det sen bara. "Nej, såhär kan jag ju inte göra..." Så jag gjorde om honom, på fri hand. Så jag har inte fuskat. men det har tagit sin lilla tid >.<



Hoppas hon gillar sina bilder :)
Next up; Jonnas design! :D

Baby!

Jag ÄLSKAR när du ler såhär stort.
Bara så du vet det :)




En önskan

Jag kom nyss att tänka på en sak. Jag är en väldigt romantisk person som älskar romantiska saker & börjargråta av allt romantsikst. Dock är jag ingen människa som vill ha världens romantiskaste sak, alltså typ med resor, värsta middagen, presenter för flera tusen. Nej, jag är en romantiker som älskar det lilla. Det som inte kostar en krona. Den som den andra parten kommit på för att han vet att jag älskar just det, eller för att han vill göra mig glad.

Jag älskar en promenad i vårsolen, en liten picknick på stranden. Under vintern en liten promenad en stjärnklar kväll. Vad som helst egentligen. Det bästa jag vet är att ta en fika med den jag älskar mest. På något sätt är det de mysigaste jag vet.

Men jag har en högsta önskan. En egen låt. Jag har alltid velat få en egen låt av min kille. Kvittar vem det har varit så har det alltid varit det jag vill ha. Ingen present, inga smycken. Jag vill ha en egen låt som han har kommit på med egna ord & med sina känslor för mig. Det hade varit det allra bästa för mig. En egen låt som förklara allt. Mucik är en stor del av mitt liv & tänk att få ha en låt som man kan lyssna på & tänka "detta är vad han sjunger, till mig!"

Det är nog det mest romantiska någon skulle kunna göra för mig. Tror jag.


Nick Lachey sjöng denna låten till Jessica Simpson.

Facebook är bäst!

Kolla vad jag hittade! HAHAHAHA! Bild från malmöfestivalen. Fan vad snygg jag är på den ;)


<kommer inte ihåg namn>, Jag, Alex, Micki & Anna.
Fan vad kul vi hade den kvällen :D

Edit: Lina heter hon! :)

En beställning

Som inte är helt klar. Jo, denna bilden är, men hon hade en bild till. Så halva beställningen är klar :) Vad tycks?


Klicka för större


Originalbilden.

Tack

Just nu tackar jag gudarna för småmynt. Jag kom på att jag hade 20 kr i enkronor, & pappa lägger ifrån sig alla sina e nkronor, så han har väl en hundra kronor eller något. SÅ jag har sprungit ner & handlat cigg för enkronor. Men det var det värt!

Bölfia

Jag gråter floder, & allt pga denna låten. Aldrig hört den förr, men jag känner med den, & jag vet inte varför. Kan inte min lillebror komma hem med pengarna NU! Jag vill inte tugga äckliga nikotintuggummi...



Brandy - Long Distance


Blö

Fy vad jag känner mig dålig! Har ont i huvudet som ett helvete & jag vill bara sova. Sen är jag röksugen med, komsi komsi med cigg eller pengar!

Sitter här med en stor kopp varm choklad nu, det var längesen. Sen har jag negerbollar i kylen med :)

Puss

i love you, i love you, i love you!
















Lite nytagna bilder på mig & baby. Lite fel inställningar då de är lite mörka & så är de oredigerade.
I love you Alexander Michloff <3

Bebis besök!


Lilla Ella blev rädd för kameran :)


Mamma med brorsdotter :)


Igen



Jesper med sin kusin


Pappa & Ella


Igen, med en nyfiken doris :)


Här har Ella nyss ätit & försöker bajsa ^_^


Mamma & sötnosen


Sömntuta :)


Så otroligt små händer! Jämför med mammas här.



Jag & lillan


Visst hade jag passat som mamma ;)


I sin overall :)


& i bilstolen.

Inag superbra bilder, men nu ser iallafall hur söt hon är! Nästa helg blir det snyggare & finare bilder :) Nu ska jag göra religions arbetet :)

Lilla bebisen

Vad hon skriker & skriker :) Hon tycker inte om oss här i höör. Doris blir jättenyfiken varje gång Ella gör något ljud ifrån sig. ahah, så söt :) Ella måste seriöst vara världens sötaste bebis. Bilder kommer senare.

Ego Stephie


Älska osminkade nattbilder!


Åh vad jag älskar mitt leende <not> (det känns såååå falskt här)


Make of today

Naproxen Emo

Jag antar att det är polskt.




(gillar min inklippng) EMORFARM xD

Söndag

Jag har ätit frukost, druckit te, skrattat med mamma & duschat. Jag är redo för att min morbror med familj ska komma hit. Lilla Ella med :) Så det blir nog några foton på henne senare ikväll ska ni se :)

Ja, skrattat med mamma. När pappa skulle väcka mig så tyckte jag att han skrek på mig, typ "STEPHA!" Så sa jag "Det var mamma". Jag vet inte varför jag sa det eller hur jag lyckades, men jag tror jag typ drömde något eller what ever. Men kul var det iallafall. Sen har vi en salva här hemma som heter något med emo, så på baksidan står det "Emo-farm", ni får se foto senare, kul som fan hade vi åt det med :P haha

Nu ska jag röka klart & sminka mig, sen kommer dom nog om 20 min kanske. Jag ska följa med dom ner till malmö sen & hem till Alex, för att han är så söt :) Måste även göra religion idag, men det fixar sig. ska nog inte ta mer än en timme att fixa ihop ett litet arbete om de tre bokreligionerna. Vet ni vilka som kallas de tre bokreligionerna? ;)

Puss

I love u

Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig.Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig.Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig.Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig.Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig.

Jag älskar dig x1000 Du är bäst

Alexander


Michaloff.
<3




Linnea

Grymt söta Linnea som jag pressade in emellan alla andra, bara för att JAG ville illustrera henne :)


Klicka för större bild.

Jag utgick från denna bilden, lite likt?

Nytt

Nu har jag ändrat designen igen. Men bara litegrann, headern & gjort lite skillnader i menyn. Vad tycks?


Fast blogg.se vägrar visa den just nu....

Jag är uppe.

& har varit det ett tag. Men fan heller att det blev fotografering idag, skitväder dra åt fanders!

SKÄMTAR DU?!

Klockan är för fan halv 6, jag sover inte än. Snacka om att jag INTE kommer komma upp medans det är ljust.
Jag som skulle fota :(

En liten kärleksförklaring?

Jag har alltid varit den som ger andra kärleksråd. Jag har alltid varit i ett förhållande (iallafall de senaste 4 åren..). Det har varit uppenbart att det är mig man kommer till, jag borde väl veta?
Men jag har tappat fokus. Jag vet inte längre själv hur jag ska sköta kärleken.

Sitter här och gråter samtidigt som jag skriver detta. Har pratat med Sara i x antal timmar & har kommit underfund med att vi har problem. Att jag inte riktigt fattat det förrän nu. Jag vill inte förlora dig, jag vet inte hur jag ska leva utan dig. Vi har ju levt med varandra ett tag & jag vet inte hur man lever utan dig längre, jag kommer inte ihåg hur man gör.

Jag önskar att allt var som det var förut. Vi kunde se allt om varandra genom att titta i ögonen. Var försvann det? var är passionen & glöden som fanns? Glöden som skulle bli till en stor eld, passionen som skulle växa sig starkare för varje dag. Det känns som att allt runnit bort, regnat bort. Allt har försvunnit, likaså mina tårar. Försvann all glädje & allt hopp med mina tårar? Nu när jag mår bra igen, varför mår inte vi bra då?

Jag önskar att jag hade svar. Jag brukar ha svar till alla andra, jag hade haft det om ett annat par haft det såhär, men inte till mig själv. Varför? Jag vill bara att allt ska bli bra igen, vill att vi ska orka leva vidare i vårt underbara paradis som bara du & jag kan ha! Det är vi mot allt! Vi kan allt som ingen annan kan, jag vet att vi har det fortfarande! Men var har vi gömt det?

Jag vet att du kommer läsa detta & förmodligen undra vad jag snackar om, men det kan vi ta ensamma du & jag.

Ni andra behöver nog inte vara oroliga. Det kommer fixa sig förr eller senare & det är egentligen inte så farligt som det kanske verkar vid första anblick. Men mitt hjärta gör ont just nu, just nu när jag insett vissa saker.



Är det fel att vilja ha en komplimang då & då? Eller att få ett sött sms ibland? Jag saknar när vi var nykära & bombaderade varandra med sms!
Give it back to me, the fire that burned for us

Nu ska jag sova som fan, hoppas jag.
Puss

(ta inte alldeles för allvarligt på detta inlägget,
var tvungen att skriva av mig någonstans iallafall.)

...



Var är vi påväg?

Du & jag som var så bra..




Dagen & bilder

Inte mycket har hänt idag, var i skolan, vilket var trevligt, varit hos barnmorskan, JAG ÄR INTE GRAVID! (nu fick vi det problemet ur världen, med tanke på hur min mage ser ut...) Jag träffade Alex en stund sen bar det av hemmåt.

Har lånat en kamera i helgen, så har tagit lite bilder nu ikväll.


Armbandet mamma fick av oss.


Höör är lite fint


Mammas blomma


En stjärna lyser så klart (8)


Arne!


En liten tallrik som tillhör en liten servis som kusinen Ella ska få på söndag :)


Höörs centrum


Igen.


Höörs enda rödljus!!!!!


KOLLA VAD SNYGG JAG ÄR!
Jag har ändrat ögonen lite, tagit bort diverse finnar & dyligt & blivit lite smalare, med hjälp av PHOTOSHOP! :D

Godnatt.

två beställningar

Har äntligen tagit tag i allt & börjat göra alla illustrationer & designer.
Först en på Frida, som jag tyvärr inte har bloggadress till



Sedan söta Marielle


Klicka på bilderna för större

Vem bar den bäst?


Ashley Tisdale vs Nicky Hilton - jag tycker nog hilton



Amanda Bynes vs Christina Aguilera - Jag röstar på Amanda.

Vilka tycker ni?

Natt

Nu har jag käkat upp nattmaten (som jag måste sluta med från och med nu!) & snart är oboyen slut med. Jag spillde lite i sängen :( imorgon är det skola 8.30-15.30, efter det ska jag träffa alex en stund, ska ju vara hemma i helgen, så jag måste få en liten stund med honom iallafall ^_^

Hoppas alla får en bra natt!

Ny blogg

Jag tror jag har hittat den bästa bloggen på länge. Ni måste in & ge den en chans! Helt jävla fantastisk! EN sexblogg! & alla vet ju hur jag ser på sex ;)

Britney

Lite gamla låtar från Britney, hittar inte inbäddning till alla videona, så vill ni se dem så finns det länkar längst ner.

Lucky;


Stronger;


Born to make you happy;


Sometimes;


You drive me crazy;


& såklart, Baby one more time;


Länkar till de officiella musikvideorna.

Lucky, You drive me crazy, baby one more time

Dancer

Denna tjej är 10 år, fattar ni?


Tröttsamt

Detta inlägget är lösenordskyddat.
Saknar ni lösen så fråga om det via kommentar eller mejl.

Skor, ja tack

Jag är så himla sugen på nya skor nu så det är inte sant! Hittade två par inne på forever21, kanske inte de mest praktiska, men SNYGGA!


Dessa übersnygga skorna för $32.80


Ett par snygga stövlar för $36.80

& så hittade jag en lockande klänning med ^_^


$15.99


Btw, någon som vet vad dollarn är nere i nu?

Påtal om picture..

Jag hörde denna låten imorse, typ as längesen jag hörde den nu. När jag lyssna på den så dras jag tillbaka till Bulgarien på bara några sekunder. Jag kan känna alla dofter, alla smaker & all lycka. Framförallt kan jag känna sommaren. Lyssnade rätt mycket på denna låten i Bulgarien, så det kan vara därför.


Picture







© 2009 Stephanie Lindhe
(alla bilder går att klicka upp för större format)

Snökaos

Nästan så känns det här i höör. det snöade som satan när jag kom hem från skolan innan. Varit hemma ett tag nu & tänkte att jag skulle lägga mig & kolla på Fahrenheit 9/11 eftersom jag somnade till den inatt. haha :P Var ute på fotorunda i skolan innan, lekte lite med macrot, vet inte om där är några speciellt bra bilder, men ni får kanske se dem sen.

Puss så länge

Nej

Det blir tyvärr inga illustrationer klara idag. Jag måste verkligen sova nu! Jävlar vad trött jag är!

Natti

Jag blir förbannad!


Jävla blogg.se... Jag har ändrat design, för typ 10 min sen. men det syns fan heller inte! :(


Nu syns den! vad tycks?



Från lila till grått, igen :P

Sista..

Då var sist ciggen rökt. Får se hur detta går då. Jag kan ju inte få tag i cigg så det får ju gå, men sen vet jag ju inte hur jag kommer må. Jag har tuggummin som mamma hade köpt till sig själv men hon nöjer sig med plåster. Så jag har ju lite hjälp. & nej, jag har inga pengar att handla egna. SÅ det är väl ett ypperligt tillfälle att sluta, men med tanke på att jag ska försöka gå ner i vikt med så känns det lite sådär...

Men nog om det, nu ska ni få några bilder från min promenad!


Först den lilla dammen utanför mammas jobb


Samma damm


Tjura Sjö hade frysit & fått massa snö på sig. Jag vågade inte gå ut på den :$


Här hade jag börjat gå på den vägen som kändes oändlig!






Jag gjorde faktiskt en snöängel! För det har jag inte gjort på evigheter!


Jag var busig & stod på spåret! :O Tur man kan tågtiderna ;)


Lite ego






Lite närbilder på löv


Ett träd som jag tyckte påminde om de i sagan om ringen..


Växthuset jag åker förbi med tåget var & varannan dag


En bäck?


Lite taggtråd


Det kom tåg typ hela tiden..


Till sist nådde jag mitt mål! Jag ser detta rucklet varje gång jag åker tåg & jag har länge velat fota det. Men när jag kom dit blev jag besviken.. Det var inte så "fint" som jag förväntat mig.. Men det blev ju några bilder iallafall!






Några färger


Jag försökte vara cool....


som sagt...


Jag älskar denna bilden!




Älskar denna med :)


Mer taggtråd


Påväg hem




Det var folk ute på isen på Tjura Sjö när jag kom tillbaka :)


Min kamera tar faktiskt riktigt hyffsade bilder när det är rätt ljus ute. Vilken bild tyckte ni bäst om? :)

Hemma

Det var en helt fanstastisk & rogivande promenad jag tog. var ute i ungefär 100 minuter, gick i rask takt & jag har nog gått sammanlagt 8 km skulle jag tro iallafall. Några bilder blev det med.

Men nu ska jag fortsätta med två illustrationer som ligger på beställning, äntligen har min kreativa sida vaknat till liv igen! Behövdes bara lite egen vilja till diverse objekt innan jag kunde sätta igång med det jag är "tvungen" till att göra :P

Bilder & illustrationer utlovas senare alltså.

Hemma

Nu är jag hemma & är lagom besviken på att jag inte lånade hem en kamera idag. Det är ju verkligen superperfekt fotoväder! men jag ska ta min lilla kamera (som är på mammas jobb....) sen ska jag gå ut en låååååång runda. Ska mbli mysigt.

Men först ska jag äta sen ska jag på toa. :)


Bild tagen utanför skolan med mobilen

Skola

Ja, jag sitter i skolan. Det är riktigt trevligt. Jag fick en relativt bra start till sist. Jag blev på bra humör på tåget ner till malmö, & jag somnade inte. På bussen bestämde jag mig för att hoppa av två hållplatser innan den jag brukar hoppa av på, & gick resten av vägen. Kanske inte jätteimponerande, men det tog 10 minuter längre än vanligt. Det var skönt.

Sen kom jag fram & snackade med religionsläraren, & allt löser sig där, nu är det bara samhällsläraren jag ska snacka med också, sen är det klart.

I eftermiddag blir det tvätta för hela slanten. Slutar ju halv 12 idag, så det är en lugn dag idag.


Ursäkta kvaliten på bilden, mobilbild.

Uppe med tuppen

Inte blev det många timmars sömn inte. Somnade runt 2, inte långt efter mitt sista inlägg, vaknade igen runt 3 pga mardrömmar. Kunde inte somna om, gick upp & rökte igen vid 4.. Så lyckades jag somna om, men runt 5 vaknade jag igen pga snöplogen. Jävla helvete vad den låter! Ja, så hade jag svårt att somna om, somnade kanske 20 över 5. Sen kom pappa in 20 i 6 & väckte mig. Trevlig natt, nej. Bra start på dagen, nej.

Finns det någon drömtydare där ute som kan tyda vad mina drömmar vill med mig? Jag har flera nätter i rad nu drömt om krig & liknande, där jag bara springer & springer & gör allt för att komma undan. Till sist vaknar jag & vet inte vad som hänt. Jag pallar inte ha det såhär allt för länge alltså.

Jag har hunnit äta frukost & ta en kopp kaffe, nu är det dags att borsta tänderna & sminka sig, sen ska jag se om jag hittar något bra att ha på mig, tvivlar på det då alla mina kläder ligger i tvätten. Får väl se om jag kan sno något av mamma. :P

Puss

MQ reklamer





Jag älskar dom! Mest den första dock, men ändå!

Gissa bloggerskan

Vi kör en sista innan det är dags att nanna. Jag ska ju upp om bara några timmar! Skönt att jag är trött..

Så, vem är denna damen då? (detta ä nog den bästa bilden jag gjort på henne!)



Gissa igen

En kille för en gångs skull. Egentligen känns det pinsamt att lägga upp den då den inte alls blev bra & personen ifråga inte finns med oss längre... men. ja.


Klicka för förstoring

Gissa kändisen

Denna kvinna är en av de vackraste skådespelarna som finns, enligt mig då. Hon är så naturligt vacker att man blir avundsjuk. Dock har ju Sara jämfört mig med henne (A) när vi började umgås sa hon att hon tyckte mitt leende påmindes om Hennes



Klicka för förstoring

& så te två sakerna som jag blev nöjd med (på denna men :S)



Så, vem är hon?

En liten promenad

Var precis ute på promenad med min kära far. Det var trevlig. Vi har bestämt att jag ska ut & gå varje dag, antingen med honom eller med mamma. Så att jag kan röra mig lite iallafall. Blir kanske lite små jobbigt att gå med mamma då jag inte kan röka då, men eftersom mitt sista paket förmodligen är slut imorgon så ska väl det gå an det med :) haha.

Nu ska jag fortsätta på min illustration & så fort pappa kommit ut ur duschen ska jag ta en snabbdusch jag med.

Hem ljuva hem

Nu var man tillbaka i Höör igen. Känns lite vemodigt. Jag vill vara hemma, men samtidigt inte. Dels för stämningen här är hemma & dels för att jag nu måste smyga med rökningen. (mamma håller på att sluta, så visar jag henne ciggen så blir det väl hus i helvetet :P) Men det är samtidigt skönt att vara hemma. Det blir lite för mycket att umgås så intensivt med Alex. Nog för att jag älskar det, men ibland behöver man vara för sig själv :P Tror han tycker det är rätt skönt att vara utan mig med.

Imorgon börjar min allra sista skoltermin. Allra sista! Det är helt sinnessjukt. & denna terminen ska jag få toppbetyg i resten av ämnena jag har. Så det är så. Mitt mål är att ha mvg i minst 2 ämnen. (tror det blir jobbigt, men fan jag ska klara det!) & sen ska jag ha vg i resten, iallafall i dem som kommer avslutas denna terminen. Förra terminen har jag ingen aning om hur det gick, men jag får helt enkelt snacka med de på skolan & se om jag kan läsa upp något av ämnena. Sen får vi se hur det blir med Naturen. Jag måste läsa natur för att få fullständigt betyg, vilket isåfall betyder att jag måste skippa psykologin, som jag längtat efter att få läsa i några år nu. Ska se om jag inte kan göra en prövning eller liknande istället.

Äh, nu är det fortfarande lov, då ska jag inte tänka på skolan.

Vad gör ni idag?


Bild från ICHC

Btw, Det är snö i Höör!

One more

Kan ni gissa denna då? Denna blev jag faktiskt riktigt nöjd med!


Klicka för större


2 saker jag blev extra nöjd med!

Who is she?


Klicka på bilden för förstoring

& nej, jag är inte speciellt nöjd med ansiktet.. Vissa delar men inte helheten.


De två sakerna jag är mest nöjd med, ögonen & hennes hand.

Puh

Dagen blev bra till sist. Just nu sitter jag & håller på med världens jobbigaste & pilligaste illustration. Fy helvete vad nogrann jag är. Haha. Alex sitter & dödar mexikanare på GTA :P haha :)

Vad gör ni?

fan

nu är jag riktigt besviken på mig själv. Riktigt jävla piss förbannad! Det var meningen att jag & alex skulle gå på mffs första träning idag, som börjar om 10 minuter. Jag vaknade för 10 minuter sen. Fan fan fan! Känns ju inte lite dumt. Jag har svikit alex igen, & det är inte första gången

FAN!

natt


inte fan mår jag bra. Drömmer drömmar jag  önskar att jag slapp & lite till.
Jag är så jäääävla sur på mig själv. Hur kan jag göra såhär? IGEN?!?!?!
FAN!

Söndag

Denna dagen känns ju inte totalt jävla meningslös. Vaknade vid 12, var uppe & rökte, somnade om. Vaknade vid 2, rökte.. Var vaken en stund, somnade om. Nu har jag varit vaken i typ 15 minuter, & planerar INTE att somna om. Ska kolla med Alex om vi skulle på bio idag eller inte. Hade varit skönt, så man kan göra någonting iallafall.

Vad har ni gjort idag?


Gissa kändisarna..


Klicka på bilden för förstoring

Vem bar den bäst?


Keira Knightley vs Isla Fisher vs Tara Reid

Jag tycker nog Isla Fisher

Okej, ni som inte gissade rätt..

Ser ni vem det är nu då? :)


Klicka på bilden för att se större

Fotografering

Är du sugen på att bli fotograferad utan att betala en krona? Då har du kommit helt rätt! Jag behöver nämligen bli bättre på porträttfoton & tar gärna foton på dig, dina vänner eller hela familjer! Det enda jag begär tillbaka är att ni inte uder några som helt omständigheter tar bort min logga. Vill ni ha full äganderätt på bilden kommer jag ta en summa på ca 20 kr per bild. Då får ni bilderna precis som ni vill ha dem, & utan att ni behöver tänka på mig. Vad jag också begär är att om ni lägger upp dem på internet så ber jag er hänvisa till min blogg. (gäller inte de som köpt bilderna för egen äganderätt)

Så, några saker du ska tänka på innan du tar kontakt med mig?
  • Bor du i Skåne? Bra, då kan vi kanske komma överrens om att jag kan ta mig till din hemstad. Bor du inte i Skåne? Då får du själv betala resan till den närmsta ort i Skåne för dig, eller så kommer vi överrens om något annat.
  • Vill du ha något speciellt tema? Några speciella kläder eller miljö? Säg det när du kontaktar mig, så jag kan planera lite mer!
  • Ska det bara vara du eller ska fler vara med vid sessionen?
  • Vill du ha bilderna redigerade? Hur isåfall? (självklart också gratis)
  • Vill du ha äganderätt på bilderna? (alltså att du får använda dem var du vil utan att hänvisa till mig, eller ha min logga på bilden) Hur många bilder vill du isåfall ha, & ska de vara redigerade?
Om du vill ha äganderätt på dina bilder kommer jag även ta 10 kronor extra för varje redigering jag gör. Så totalt kan en bild kosta 30 kr & ni får dem då via mejl, alltså elektroniskt. Sen kan ni göra vad ni vill med dem.

Vill ni inte betala någonting, så får ni självklart använda dem hur ni vill. Sålänge min logga är kvar på bilden & om den kommer upp på internet så ska du hänvisa till min blogg då jag är fotografen.

Så, vad väntar du på? Se till att få tummen loss & mejla mig på [email protected]

Gissa!

Jag kunde inte längre låta bli att illustrera. Haft en paus nu eftersom jag kännt att jag inte vill förbruka allt för mycket tid vid datorn under julen, men kunde som sagt inte låta bli längre. Här nedan är ett litet smakprov på mitt nuvarande projekt. Hela bilden lär komma upp inom någon timme. Men kan någon gissa vem kändisen är redan nu? :)
Gissa & ni har chans att vinna 500 bloggkrediter på a'la bloglovin!


2008 i bilder

Ja, jag får väl också lägga upp 2008 i bilder

Januari


1 Jag klippte mig rätt kort & färgade svart för sista gången
2 Det snöade & jag & Alex akrev på bilar
3 Jag försökte sluta röka..
4 Jag tränade en gång i veckan
5&6 skola skola skola
7 Snusdosan som Alex mystiskt hade ett S på.



Februari



1 Jonna visade gumpen i skolan
2 jag tränade fortfarande
3 vi kollade på rullstolsrugby med skolan
4 vi frös ihjäl oss på försäsongen
5&6 det blev vild fest hemma hos Robert


Mars


1 Jag fyllde 19
2 Var på Taboo & fick min present av Alex
3 Jag var massor med kär i Alex
4 Min första konsert, Hardcore Superstar
5 Snö, i mars?
6 Doris var söt.


April


1 fika på lidl taket med Alex
2 Molnen hade en skepnad som såg ut som elefanter
3 Fotbollsfest hemma hos oss, pappa var väldigt glad.
4 Jag fick mitt pass!
5 Jag klippte lugg.....
6 Fotboll!


Maj

1, 1ÅR MED BABY!
2 fotoutställning
3 Arne var ståtlig.


Juni

1 Sara tog studenten!
2 fotorunda med Sara, då jag också tappade min mobil i bäcken..
3 Lowe vad sepe & badade...


Juli

1 BULGARIEN, BULGARIEN, BULGARIEN!
2, tatuerade min första tatuering, klicka på bilden för att se större.
3 Vi förlovade oss <3



Augusti

Inget speciellt, sista året i gymnasiet, fotorunda i västra hamnen.. typ.


September

1 vi hade bollkorvar i skolan...
2 Jonna blev 18 & fixade en bra fest :)
3 ESF!



Oktober

Det var höst & jag började med illustrationskalendern.


November

1 Det snöade i Höör
2 Pålle hade avskedsmiddag/fest.


December

1 Beställde studentmössan
2 fick en bebiskusin, Ella
3 Julafton




Alltså ingen speciellt att hänga i granen. bästa månaden var juli, utan tvekan. Hoppas innerligt att 2009 blir så jävla mycket roligare!











Kändisbarn

Väldigt mycket kändisar just nu. Vad tycker ni om det? är det kul eller bara jobbigt?


De sötaste ungarna som finns, Victoria & Davids ungar booklyn, romeo & cruz


Britney & ungarna Jayden James & Sean Preston


Halle Berry med dottern Nahla


Jennifer Garner med hennes & Ben Afflekt dotter Viola


En bild på mamma Jessica Alba, pappa Cash Warren & dotter Honor


Liv Tyler med sonen Milo


Nicole Kidman & Sunday Rose


Angelina Jolie & dottern Shiloh


Tom Cruize & underbart söta Suri!


Torri Spelling med dottern Stella


Vilken kändis har sötast barn tycker ni? Det finns så många fler, men de kommer kanske upp någon annan gång. Bilderna är hittade här.

Before and After


Beyonce Knowles, före&efter


Penelope Cruz Efter & före


Cameron Diaz, Efter & Före


Eva Longoria, Efter & Före


Brittany murphy, före&efter


Jessica Alba, före&efter


Justin Timberlake, före&efter


Kelly Clarksson, före&efter


madonna, före&efter

Ja, ni ser väl skillnaderna själv?..

Alla bilderna är hittade på google bildsök.


& nej .Jag har inte lagt mig än....

Fredag

Nuså har jag varit iväg & skrivit ut 17 av mina finaste bilder & köpt en portfolio. Får se hur det blir. Nu har mitt liv som fotograf börjat påriktigt känns det som! Jag skrev även ut den illustrationen jag är mest nöjd med, ängeln som jag gjorde till mamma. Den blev ännu finare utskriven!

haha


De är som vi!

Mycket kändisar idag men.. ja.

Här kommer iallafall kändisar utan makeup! Haha :)


Anna Kournikova


Avril Lavigne


Brooke Hogan


Cameron Diaz


Cher


Christina Applegate


Christina Ricci


Eva Longoria


Jessica Simpson


Jennifer Lopez


Katie Holmes


Kelly Clarksson


Penelope Cruz


Torri Spelling

Några bilder är hittade här, andra på google bildsök.

Såja

1 januari 2009 & jag har börjat det nya året med att sova till halv 4. Jag har ätit frukost klockan 5 & ätit kebabtallrik precis. Snacka om att vända på dygnet.. haha. Som ni se så har det skett lite ändringar i bloggen. Väldigt väldigt enkelt & stilrent, kunde inte komma på någon fin ideé så det får bli denna sålänge.

Hoppas alla haft en bra start på det nya året & att alla mår bra :)

Drunk & mugshots

Alla är vi fulla någon gång. Det är nog därför det är så jävla kul att se kändisar vara redlöst fulla på bild!


Amy Winehouse & Pete Doherty samt Britney till höger


Christina Aguilera & Courtney Love


David & Victoria Beckham


Nicky Hilton & Prins Harry

Bilderna är hämtade här & på google bildsök.

Många kändisar har även haft otur med lagen. Alltså har dom tagit såkallade Mugshots, & det är inte de vackraste bilderna på dom ju :P


Carmen Electra & Hugh Grant


Kid Rock & Lindsey Lohan


Micha Barton & Nicole Richie


Ozzy Osbourne


Tommy Lee

& sist men inte minst.....


Paris Hilton. Fy fan vad hon Poserar på bilderna! hahahaha :D

Bilderna på mugshotsen är hämtade här & någon på google bildsök tror jag!

Ny kategori!

En ny kategori till vänster, Celebs!

Här kommer det första inlägget, det är kändisars fötter...



Oprah & Paris...


Amy Winehouse & Donatella Versace


Gail Porter & Katie Holmes


Kirsten Dunst & Naomi Campbell


Paris Hilton igen & Shilpa Shetty


Victoria Beckham & Halle Berry

Läskiga fötter vissa av dem har. Fan vad jag hatar fötter!

Bilderna är hämtade här & på google bildsök.

Wiiie

Gott nytt år!




(bild tagen med mobilen, fler kommer )

RSS 2.0