puh

vilken värme! Nu har jag äntligen kommit in för att vila en stund. Var i stan med mormor i 3 timmar ungefär, kom hem med en ny bikini, väska, shots, klänning & ett par skitsöta skor! :) Äntligen lite nytt att ha på sig. När jag kom hem så tog jag en cider. Sen drog jag ut Alex, gick ut & gick & nu sitter jag här. Eller, ligger rättare sagt. Jg har ont i fötterna, dom har svullnat något fruktansvärt! Helt sjukt. Men, det har varit en skön dag iaf :)

peace
/S

Morrn

Godmorgon på er. Jag är nästan förvånad över att jag redan är vaken! Haha. Glömde ställa klocka, så det var skönt att jag vaknade nu ändå. Om en timme ska vi möta upp mormor sen ska vi snabbt till centralen för att hämta upp lite gejjor som mamma tog med sig till mig, snäll hon är :) Idag ska pappa tydligen cykla ringsjön runt, om han inte redan gjort det.. Hehe. Mamma skulle till malmö för att träffa några bloggkompisar. Så kul! Är skitglad för hennes skull :)

Nu får ni ha det bra så ska jag ut & shoppa & kommer tillbaka senare.

Peace
/S

natti

Nej, nu blir det sängen.Varit dålig med att uppdatera idag, men ni känner ju mig vid detta laget. Är jag hos Alex så blir det så. Mår inte sådäd superbra just nu. Hoppas jag mår bättre imorrn, ska ju ut med mormor & shoppa! :D Vi hörs imorrn godigar <3

Peace
/S

Fredag

Usch vilken seg dag. Vaknade vid 10 tiden, gick med Alex bort till ag's för att handla lite frukost. Mums :) Sen somnade jag, som vanligt, i sängen. Fattar inte hur jag lyckas varje gång!

men iaf, förlåt att jag inte svarat på alla kommentarer, men jag ska försöka! Ni som bett om något som har med bilder att göra får skriva till min mejl eller skicka bild dit. Den står uppe i headern, annars är det [email protected] som gäller.

Ha en fin fortsatt dag!

Peace
/S

jobb

sitter på jobbet just nu, usch. Börjar om en kvart. Jag är varm & klibbig & jag undrar om någon som jag känner kommer. Typ gustav eller jocke.. Alex jobbar ju inte idag:(

Men. Ni får ha det bra så skriver jag mer ikväll! *:)

Peace
/S

Gissa Bloggerskan!

Gissa bloggerskan ska jag börja med. Kommer ändra i ps, inte bara illustera :) hihi
Så, ser ni vem denna vackra tjej är? (hon är vackrare på vanlig bild än på denna... ) :)


Morrn

Godmorgon mina läsare, & godmorgon alla nya! Om det nu är någon som stannar vill säga. Igår, efter att jag hade lagt upp bilden på Stina Lee skickade jag den till hennes mejl. Sagt & gjort. Hon lade upp bilden på sin blogg, men en länk till min. så nu har jag fått över 80 nya besökare. Shit vad det ser roligt ut i både kommentatorfälten & i besökarstatistiken. :)

Idag då. Soft dag står på schemat. Jobbar ikväll dock.. >.< Men det ska nog bli najs :)

Så, ni får ha det bra, så hoppas jag att många av er stannar, & gillar ni inte denna bloggen så kanske ni tycker bättre om min fotoblogg! :)

Peace
/S

Natti

Dags att sova kanske? Blö, godnatt på er!

Peace
/S

Utmaning

Oj, jag gjorde en utmaning med mig själv. Tog 50 minuter att rita denna bloggerskan :)



(klicka på bilden för att komma till Stinas blogg!)

KOLLA!

Ojdå, jag blir ju bättre:) Skitbra att sitta & hålla på med när man vill att tiden ska gå :) Blev den bra? :$ Andra försöket faktiskt!


oj. . .

jag har visst färgat håret? hahahahah! Det blev färg över när anju skulle färga sina slingor, så jag ska se om det blir något i mitt hår. Det enda som kan hända är ju att det blir märkare bara. Förhoppningsvis mer brunt än svart dock. Vi får se om en halvtimme.

peace
/S

Wiiie

Jag sitter hos frugan med ansiktsmask. första gången EVER! Bilder kommer senare ^_^hahaha

HAHAHAHAH!

Ett tappert försök att göra en illustration i ps, så som Ronja gör. I like the pictures!!!!!!! :)

Iaf, jag är inte ens en femtedel så bra som Ronja är... Här är mitt resultat (under är original bilden...)





Onsdag

Usch vilken dag. Jag har mensvärk, fortfarande.. Jag är trött, äter godis & dricker cola. Usch vad jag är onyttig. men, jag har äpplen & bananer om jag känner mig FÖR onyttig ^_^ idag ska jag hem. Ska nästan se om jag kan ändra lite på min design, men vet inte än. Hehe. Vi får seee om jag har tid. Ska plugga med >.< på fredag är vi lediga!!!! NAJS! Vi ska bara göra en uppgift som inte ska göras i skolan. :)

Btw, så fick jag reda på härromdagen att min mormor läser min blogg :P Haha HEJ MORMOR! :)

Peace
/S



btw, glöm inte fotobloggen! Gör gärna så mycket reklam för den som möjligt, & ge mig mycket kritik! Jag vill bli bättre, men kan inte bli det utan att veta vad jag gör fel, right? :) http://thismess.blogg.se/fotoblogg/


Dagen

Usch vilken tråkig & trist dag det har varit idag. Fick dock en lön på lite över 1600. Najs. Jobbade även ikväll. Ska jobba rätt mycket den kommande veckan. Torsdag, söndag, måndag & tisdag >.< haha. men, pengar är pengar, right? Det gick förresten bra igår på fotoutställningen.

Ikväll har inte varit så fruktansvärt bra. Jag har ont i magen, känner paniken i bröstet & vill bara sova. Känner att jag inte kommer sova så bra inatt heller.. Haft rätt så dåliga nätter nu ett tag.. Fattar inte varför dock..

Nu får ni ha det bra, hörs mer imorrn. Då kommer det nog några fler nyredigerade bilder med. Här får ni iaf en film gjord av Joppe, Micke & Jocke i min klass.




Peace
/S
(skrivet igår)

PUH!

Du skojar vad jag är trött, varm & stressad! Hela dagen har gått åt fotoutställningen. Knappt hunnit röka ffs! Jag har mensvärk, känner mig deppig & är trött. Jag vill inte mer just nu. Vill bara lägga mig någonstans där ingen annan är, bara vila en stund. Kan jag få det? Jag känner verkligen att jag inte orkar mer just nu. Kommer kollapsa & få ett utbrott snart. Känner att jag kommer börja gråta & bryta ihop vilket sekund som helst.

Har förresten gjort den nya bloggen nu. Den är inte vidgjord någonstans & har inte skrivit något alls. men det kommer gå bra till sist! http://thismess.blogg.se/fotoblogg

Peace
/S

Måndag

Usch vilken seg känsla jag har i kroppen.. Tråkigt, jobbigt väder. Det är regnigt & fult & tråkigt! Fan..

Ska ha fotoutställning i eftermiddag, ska bli mysigt! Rätt så bra ändå att jag inte ska till psykologen idag, hade blivit sönderstressad.

Snackade med mamma imorse om att jag vill börja sälja mina bilder.. Så ska skapa en ny blogg, en blogg som bara kommer innehålla foto & väldigt ytligt om min vardag, sen ska jag pinga bloggen typ.. ÖVERALLT! haha. Håll utkik :)

Peace
/S



Rasistiska skämt #2

fortfarande inte lagt mig... men jag kom på ett skämt från south park. Kyle är ju jude, & cartman håller alltid på med judeskämt hit & dit. Så kom jag på ett avsnitt när Kyle's kusin (som naturligtvis också är jude..) var med & blev tillsagt på lektionen att han inte koncentrerade sig tillräckligt. Cartman var SNABB & sa "Han kanske skulle bli skickad till koncentrationsläger?" FY FÖR FAN FÖR MIG! Men jag skrattade så tårarna sprutade nästan!!!



bilden är googlad.

Rasistiska skämt

Nej, jag har inte lagt mig än >.< iaf. Har nu under dagen & natten till idag läst en himla massa rasist skämt, vissa är riktigt grymma & elaka, men andra kan jag skratta som FAN åt. Alltså, jag är inte rasist någonstans, & jag skrattade rätt gott åt vissa "svenne" skämt med. Så ja.. Iaf, så skrattade jag gott åt denna "Det är väl ingen slump att judar bodde i Gazaremsan?" hehehe :$ Sen hittade jag denna fina bilden, uttjatad, men what ev.


Natti

Så ja. Kanske dags att lägga sig nu. Var inne på mammas blogg & snokade lite innan, kommer inte länka, för hon vill var så anonym som möjligt. Men iaf, så gav jag henne en liten "mors dag" present innan när vi skulle äta. Ett litet brev, som gjorde att hon började gråta. :) eller ja, kanske inte ska ha glad gubbe, men det var ju faktiskt glädjetårar. jag började med gråta när hon grät så det blev lite blödigt där :P haha Iaf, såhär såg det ut när hon fick det..


& sen hade mamma tydligen scannat in brevet till datorn, för att visa på sin blogg :P Så underst ska det stå "Din dotter, Stéphanie", men eftersom hon vill vara anonym, så har hon blurrat det. Hehe.



Bilden hette förresten "fiffi (massa nr)" hehe, alltid blivit kallad för Fiffi av min mormor. & påtal om mormor så kommer hon, morfar & Pappa på
fotoutställningen på våran skola imorrn. Jippi :D:D & Alex kommer väl med, hoppas jag! kom gärna förbi om ni är i Malmö :)

Så, godnatt nu mina fina små läsare, så hörs vi imorrn igen. Får ju uppdatera hur utställningen gick mm!

Peace
/S

Doris goes lolcat

HAHAHA! Cheka detta, Andy gjorde en lolcat av min bäbis!


himmel



Foto: © Stéphanie Lindhe

såhär vacker var himlen när jag & kevin gick hem från fotorundan.

Bilder

Här är alltså bilder från dagen. Först några bilder på mig i min fotoposition.. hahaha. Första bilderna har alltså Anju tagit! Så det är hennes copyright, men jag fick lov att redigera lite & använda dom här :) Ursäkta att jag ser förjävlig ut på vissa av bilderna ^_^


Som jag ser ut.... haha


yeah..


Ta foto...


Hur blev det? :P


träsktroll?


jag & Frugan :)

& nu, lite blombilder som Anju tog, riktigt fina måste jag säga! :D


Fin ros med skiftande färger :)


& massa röda rosor :D
Foto © Anju Cederin Redigering © Stéphanie Lindhe

Såja, nu kommer MINA bilder :) hihihi ^_^ inte för att det är sååååå många, jämfört med hur många vi tog :P haha. Men jag gillar dom.





















Foto & Redigering: © Stéphanie Lindhe

Så ja, det var sista bilden. PUH! Men det är som sagt långt ifrån alla bilder, men det kommer nog upp fler bilder i veckan. Sen kommer det väl upp bilder från min & kevins fotorunda med.
Fan, måste nog ta upp fötterna ur fotbadet nu, vattnet är kallt, jag är kissignödig & jag är röksugen som FAN!

peace
/S


Kväller

Så var det kväll. Efter att jag & Anju varit ute i 2 & en halv timme så satt jag hemma en stund, bara chillade. Sen stack jag & Anju hem till henne (hennes föräldrar). Det var mysigt :) Sen kom jag hem, ut med kevin en timme & fota lite.. Nu sitter jag med fötterna i fotbad & redigerar några bilder, så håll utkik, för dom kommer väl upp om 1-2 timmar :)

peace
/S

Videoblogg



Lite sen på det, men här är en lagom oseriös videoblogg. haha. lägger upp bilder & så senare!

Baby

Aow, min älskling är bäst & förgyller dagen efter en lång promenad <3


Hos Anju

Sitter uppe hos Anju just nu. hon skulle käka innan vi ska ut. Måste man äta också? :P haha
snart fotorunda alltså. Jag är taggad! Hoppas verkligen på att det blir bra bilder. Måste bara ställa in kameran rätt, för alla bilder blir korniga, & det är STÖRIGT! Men har inte orkat ställa in den rätt, har endå inte tagit några seriösa bilder, som ni såg igår.

vi hörs alltså senare i eftermiddag!

peace
/S

dagens Outfit!

hahahaha, nej.. men iaf


school girl! :D hahaha
Kjol, vet inte
Strumpor, H&M
linne, H&M
skorta, pappas

& nej, detta är inte vad jag har på mig idag!

cyanide & happiness


morrn

så var man vaken till en ny dag. Söndag - mors dag. vad ska man säga, egentligen? Grattis på morsdag! eh.. jaja.

nej, nu ska jag ta en kopp kaffe, äta två varma mackor "hopikläm mackor" :D Sen ska jag ut & röka. Efter det blir det att röja lite på rummet, göra mig iordning & höra om anju har vaknat. Sen ska vi ut på fotorunda!

Peace
/S

bilder

här kommer några bilder som får sammanfatta gårdagen & denna dagen. (fredag & lördag alltså!)


Theos söta vovve! STor, men översöt! :D


& Theos översöta lillebror Andy :D


Den berömde Theo & Hans lillebror. Visst är dom lika & visst är dom söta? :D


Borta på ribban, helt oredigerad bild. Ful dessutom >.<


Micke leker i vattnet :)


Samtidigt satt Jobbe & mös med flickan :)


Senare lekte micke brandman, mycket sexigt I must say!


Lördag eftermiddag, jag anländer till centralen & micke har mina grejjor med sig. Fotade mig det gjorde han med...


Kom hem till en gäspande doris ^_^


Sen lagade jag mat


Det var kevin glad över!


Sen kom Anju & Lowe över


Doris satt på min garderob & såg allmänt... Skrämande ut?


& jag hade fina ögon. Sen tog kvällen slut!


Natti natti :*

Lördag kväll

Ja. Det blev ju en kul kväll. Sverige fick 47 poäng i eurovision song kontest & kom på 21a plats, om jag inte har fel? Haha, & ryssland vann med 272 poäng. Där ser man.. Jag tyckte dock inte att den var så mycket att hurra för.. :/ Men jag tyckte allt om när Björn Gustafsson presenterade sveriges resultat! HAHAHAHA! Ska se om det finns på youtube om några dagar :P

Så, det har varit en mysig kväll annars. Mamm & Pappa stack vid 5 tiden, sen lagade jag spagetti & makaroner ^_^ Duktig jag är :D:D Sen kom Anju & Lowe över, & vi spelade lite Donka Konga :D:D:D Sen började eurovision. Vi tittade dock inte så mycket. Vi läste mer Rasistiska skämt på nätet. Nej, jag är inte rasist av något slag! Men vissa är faktist roliga, samtidigt är dom ju hemska. Ungefär som denna "Vad gör en jude i ett askfat?. . . Släktforskar." Hahahahaha :$:$ flåt :( Förvånad blev jag även av att Jesper satt med oss i soffan hela kvällen istället för att spela wow. Lite kul endå, nu när han får ha datorn hela kvällen eftersom Kevin sitter på den stationära & spelar på sitt account. :)

Nej, nu ska jag nog ta & göra mig iordning för sängen. Hör litegrann hur den kallar ;)

Här har ni Rysslands vinnarlåt, vad tyckte ni? Vem ville ni skulle vinna ikväll? Själv hade jag ingen speciell favorit..




Peace
/S

Hos Micke

Sitter hemma hos micke & schillar. lagar lite mat, käka sen, sen ska vi dra ut. Först bort till ribban för att kolla en fest där sen bort till möllan för att ta några öl. Najs. :) Blir jag, micke, joppe, hans tjej, kanske Alex & kanske Ali. Myyyyys :D

Vad ska ni göra ikväll?

Fredag

Lugn dag.

Hade det chill igår med, gjorde typ inget alls på rörlig bild, kollade på allas filmer bara. Sen idrott, jag & jobbe gick en runda. Kunde inte spela volleyboll med mitt finger :/ Sen stack jag, Joppe & Micka & käkade glass, micke bjöd på mig :)

Idag, sett pianisten idag i skolan, soft. Den var faktiskt bra.

Ska hem idag, lånar hem en kamera från skolan. Så det kommer upp lite nya bilder i helgen :)

Peace
/S

cyanide & happiness


Önskelista 2


Klänning, fram & Bak. Världens sötaste vafan! Fast skulle vatt rosa ist för blått ^_^ klänningen är från stylebystars.com


En söt tee & en översnygg sjal! Båda från Bonnie & Clyde.


Och denna fina klänningen från Supastar.

peace
/S

Önskelista

Åh, vad mycket fint jag hittade inne på kyssjohanna. Så sjukt fina smycken!


Armband :)


Halsband :D

& så hittade jag lite som jag vill köpa till min mamma. Usch & FY! Jag kommer nog köpa ett av dom till sommaren tror jag. Hon blir ju 40, & min mamma älskar änglar.
 
Om jag köper något blir det nog det till höger tror jag.

Sen ett fint halsband, kanske blir det det? Hon gillar nog mest halsband. Där är öronhängen med också.. men dom får väl jag ta isf ^_^ haha


Sen ett fint halsband till jag vill ha, påtal om mamma



Sen är det ett halsband till. Detta vill jag köpa till Anju. Hittade massa annat fint på sidan med som jag ville köpa till bla Sara. Men just detta halsbandet heter "Guardian Angel". & det är väl det som avgör att jag vill köpa det till henne. Snju förstår varför <3



Alla bilder går att klicka upp.

Klag.

Ja, nu ska jag klaga & ta ut min ilska här igen.

Vafan har fått er att tro att ni kan trycka ner mig hur ni vill? Hur FAN kan ni säga ett jävla piss när ni inte vet någonting? Ja, jag har varit borta mycket i skolan, ja, jag har missat mycket & har mycket att ta igen. me nni vet inte varför, & inte fan frågar ni heller. Det enda ni bryr er om är att jag har svikit er, att jag förstör för alla andra. Ni kanske inte ens har tänkt på att jag är förstörd? Att det inte finns något hopp i mig? Att jag inte har orken till att göra något. Ni har kanske glömt att jag faktiskt inte mår bra. Kanske till och med glömt att ni en gång sa att jag kan prata med er, att ni lyssnar på mig. För det gör ni inte. Ingen av er finns där, ingen av er frågar hur jag mår, & ingen av er orkar lyssna. Så för fan, sluta säga att har varit borta mycket, sluta säga att jag kommer få ig. För det kommer jag inte. jag har snackat med varenda jävla lärare. Jag har berättat för dom hur det ligger till.

Sluta för fan säga något innan ni kan säga något av värde till mig. För ust nu är ni inte mer än en flugskit för mig! Jävla själviska är ni. Riktigt själviska. Ni tycker att allt är mitt fel, att jag förstör för er. För ni VET varför jag mår dåligt, VARFÖR jag inte orkar. Men ni bryr er inte.

Inte ett piss.

Onsdag

Usch & fy vad jag känner mig sleten. Har ont i fingret, dock inte lika mycket som igår. Fan vad ont det gjorde igår.. Iaf, idag är jag i skolan. Har en del att kompletera i svenska. Trodde dock att det var mer, men nejdå. :)

Jag är trött, kissnödig & känner mig ensam. Fråga mig inte varför.

var hos psykologen igår. Det gick väl bra men.. Jag började böla som en liten 3 åring som inte får en glass. Typ. Kan berätta mer senare i ett låst inlägg. Men jobbigt blev det iaf..

Inget mer att skriva just nu. Ska strax börja med lektionen igen..
Ni får ha det bra sålänge

Peace
/S

monday

seg dag, ont i fingret, knaprar på is hela tiden..

är jag galen?

cyanide & happiness


kvällen

Ja, kvällen slutade ju olyckligt. hade riktigt trevligt ikväll. Men nu skulle vi käka bullar. Mm... skar igenom mitt finger till benet. Skitbra. blä. ont göt der, fast jag är onykter.'

peace
/S

Lördag

Hade en trevlig kväll igår med Alex föräldrar och hans systerdotter Jasmin. Satt & tog lite dricka & snackade i köket hela kvällen.

Idag blir det ut till Bo01 & dricka lite öl & grilla. Blir säkert mysigt. men först ska jag & Jasmin ta oss till nobeltorget & hämta lite saker hos min morbror.

peace
/S


Fotoutställning

Fotoutställning på John Buergymnasiet.
Gjort en inbjudan :D


Fredag

Fy FAN vad trött jag är. Tog ju min gamla medicin igår, den som jag somnar så jäkla mycket av, för att min andra medicin  är  slut & har inte råd att hämta ut ny just nu. Jag är verkligen en zombie idag. Somnade på tåget, somnade på bussen. Tog en timmes senare tåg.. Ja. Ni ser ju själva. jag sover hela tiden! Orkar fan inte vara i skolan idag. Men måste, ska göra prov i foto a. men åh vad jag vill ligga i en säng & sova just nu. SKa till Alex idag, mihp! Mysigt.

Ni får ha det bra så får vi se om jag uppdaterar mer senare.

peace
/S

natti

nej, nu är jag trött och arne lligger mellan min ben. ( mellan knäna då typ! )

ni får ha det bra!


 

peace

/S


pics

Hittade en rolig hemsida. Dä rman kan "morpha" sig till en kändis typ. Gör din egen här!


Avril Lavinge



Britney Spears



Courtney Cox



Liv Taylor



Mary-Kate Olsen



Orlando Bloom



Pink



Rachel Bilson



Hahahaha, Joda :D



Skalle :D

MFF för nybörjare


JB produktion

haha, hittade denna fina film på youtube. Mina söta klasskompisar som gjort den :) Har tyvärr inte vår grupps film på datorn, men såfort jag har det ska jag lägga upp den!


Home

Åh, känns som en oändligt lång dag. Hade nationellt i engelska b imorse, läs & hör förståelse. Gick helt okej i guess. Sen slappa i en & en halv timme. Idrott efter det. Det var mysigt, jag & typ.. dom flesta killarna i klassen. Skitkul! :D

har inte så mycket me att skriva just nu. Har fått värmeutslag på ryggen.. Mindre kul. Ska se om mamma kan ta bild på dom senare så ni kan få se. Jag är hungrig också.

äh, uppdaterar mer senare

peace
/S

Rädsla

Detta inlägget är lösenordskyddat.
fråga om du vill ha lösen.

Förresten!

Jag skulle verkligen uppskatta sönder om ni kommenterade dom låsta inläggen som ni läser, bara så at tjag vet vem som läst, & vad ni läst... Kan vara bra att veta när jag faktiskt öppnar mig så pass mycket!

Tack i förhand..


Wie!

Nu är naked truth borta :) HEJDÅ! Tyckte aldrig om den ändå. fick bara ångest av den. Bättre som det är nu tycker jag nog. Puh.

Blö



För att jag har OTROLIGT tråkigt.

Såja. nu har jag flyttat alla inläggen till där dom låsta inläggen kommer vara i framtiden. Samma inlogg & lösen som på naked truth, men nu tar jag bort den. Får se om jag behåller samma lösen eller hur jag gör. Vi får se helt enkelt. Vill ni ha lösen till lösenordskyddade inlägg får ni fråga om det.

Peace
/S

Lösen

Har skapat en blogg där jag skan skriva lösenord skyddade inlägg. Det får dom som vill fråga om lösen, men inte säkert att alla får ;) ni som har lösen till "Naked Truth", det är samma lösen här. Ska nämligen ta bort den andra tänkte jag. Ska bara sätta över allt här istället. Så har ni lösen.

Peace
/S

Lista

JAG
[ ] Jag är kortare än 170cm.
[ ] jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. (vill ha min vanliga igen..)
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. (ofta, fråga Alex...)
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.(har inte kört, men åkt)
[ ] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.


ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi. (smakat av Alex.)
[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ]Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. (Samtidigt som det är vackert är det hemskt,..)
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


 


Flytt

nu är min blogg också flyttad :)

Bild

Kolla molnet! Ett hjärta! Inte märkt det förrän nu :)

image436

Utmaning

Blev utmanad av Sara.

För 5 år sedan..
Gick jag i 8an & var en naiv fjortis.
För 3 år sedan..
Gick jag på john bauer gymnasiet i Hässleholm, trivdes just då.
För 1 år sedan..
Hade jag precis blivit tsm med min baby :) & mådde riktigt dåligt.
För 3 månader sedan..
var jag duktig på att gå i skolan
Igår..
Träffade jag Alex & jobbade.
Imorgon..
Ska jag jobba..
Om ett år..
Är jag fortfarande tsm med Alex, förbereder inför studenten & är lyckligare än någonsin.

mjau

sitter & knaprar på ett äpple. har precis kommit tillbaka från psykologen, & fy fan vad underbart det var att gå därifrån :)
skriver mer om det sen, ska ut & röka nu.

Ändringar

Ändrat litegrann i headern. Jag trivs så bra med den designen jag har nu, så jag ändrade bara headern lite. Bytade bild :) Ser lite vårigare ut :D

peace
/S

Vår

Kände en sådan underbar känsla när jag gick från bussen till skolan. Det är ungefär 5 minuters promenad. Allt är grönt i olika nyanser & man hör fåglar kvittra. Gick förbi ett fläderblomsträd. Åh vad det doftar gott! Kommer ihåg när jag var liten, minns inte om det var mamma eller någon annan, men iaf så gjorde vi egen fläderbloms saft. Så gott! Blev jättesugen på det. hehe. Iaf, när jag kände doften av fläder så var allt fullbordat, nu är det vår. Att det är superfint väder gör ju bara saken ännu bättre!

Jag älskar våren. Alltid känner man sig piggare & gladare. Man märker på människor runt omkring en att dom också blir det. Eller, dom flesta iaf.

Jag minns förra våren. Fy vad förvirrad & dum jag var. Jag brukar räkna våren mellan mars-juni. Jag blev ovän med min bästa vän, gjorde slut med pojkvännen (vilket jag INTE ångrar), hade ett "förhållande" med en kille jag egentligen inte tyckte om, träffade mitt ex (vilket ledde till att förträngda känslor kom fram), hade sex uppe i sthlm på en toalett. Ja. Ni ser ju själva, förvirrad & dum. Jag mådde inte alls bra då. Festade varje helg, utan undantag. Sov nästan inget alls, ändå gick jag i skolan. Jag bara var. Kände ingenting, visste ingenting. Jag gjorde inprincip vad andra ville att jag skulle göra, utan att säga ifrån. Jag hade ingen ro i kroppen, aldrig var jag ensam heller. Jag hade aldrig tid att tänka eller känna.

Men så kom maj, & allt förändrades. Då började jag istället njuta av att det faktiskt var vår. Alexander, min hjälte, fick mig att förstå att jag kanske skulle sakta ner några hekton.

För jag tycker faktiskt man ska njuta av våren. Våren är en fin årstid. Det är då alla förändrigar kommer. Finare väder, blommor & gröna träd, fågelsång, det blir sakta ljusare om dagarna. Ni förstår ju själva. Man ska njuta av dom 4 månaderna, för dom kommer inte igen förrän om ett år.

Jag tycker om våren :)

image433


Bilden är hittad på google

morrn

godmorgon! kolla klockan ;) haha
jag är cp trött! Men jag är en konstig flicka. Har jag gått upp "sent" en längre tid så vaknar jag utan problem när jag måste upp tidigt. Helt konstigt.

Ha en bra dag!

shit

Vet inte vad det är med mig. Känner att jag vill skriva av mig. men allt jag skriver blir konstigt eller för öppet så orkar jag inte logga in på den låsta bloggen. Känner bara.. Äh, jag vet inte. Känner mig inte depp, men opepp kanske man kan förklara det som. Inte trött, men ändå jäkligt trött. Kan inte somna dock.. Eller ja, det vet jag faktiskt inget om, för jag har inte ens försökt än.. Vågar inte? Vill inte? Jag vet inte vad det är. Men något är det .För mycket tankar, för lite sömn. Det ger en ont cirkel föda, den blir ännu ondare.,.

Känner inte för någonting just nu. Skulle kunna sitta här hela natten, utan problem! men då hade jag haft problem i skolan imorrn. Kan ju inte komma dit & somna, ska ju till psykologen imorrn med, & så sköna stolar som hon har.... He.. Ska bara skriva klart detta sen får jag försöka somna..

jag saknar närhet.. Jag behöver närhet! Av vem som helst egntligen. Ska försöka få hit Arne, han ligger ju ändå bara 3 meter ifrån mig & sover. Fan, måste öppna dörren så han inte bajsar här inne inatt..

Fan, detta inlägget rinner ju fan också ut i sanden.. Men ja, ni förstår vad jag menar.

Vill ni ha lösen till den låsta bloggen får ni fråga & säga varför ni vill ha den. Fråga genom mejl isf, står uppe på headern, men annars : [email protected]

Godnatt

peace
/S

Möh

vet inte riktigt vad det ä rmed mig just nu. Känner mig ovanligt nere.. För mycket tankar som far omkring, för lite närhet. För lite.. Jag vet inte. För lite av det & för mycket av datt. Ungefär.

Vill inte mer.

image432

Riktigt fult redigerad bild, men ungefär så känner jag mig nu. Duktigt ful & riktigt äcklig.

Bilder

Först några småbilder på mina små nyfikna katter. Har en stor madrass liggandes på golvet, + en sängstomme. Så madrassen lyfts en bit från golvet. Haha. Bilderna är klickbara.


image420 image421
image422 image423
image424


image425
I badet igår.

image426
Efter att jag rakat benen...

image427
Innan jag hoppade i badet igår.

image428
Mina fötter..

image429
Kanalen är grön...

image430
"Vattenfall" sak vid kanalen.

image431
samma vattesak.

Sista bilden. Nu ligger Arne här & vill bli klappad. haha.
Vilken är din favorit denna gången?


Peace
/S

Hemma

Så var man äntligen hemma från malmö. Det var mysigt att gå runt med Alex på stan, han handlade varsin glass till oss, kulglass tog jag, självklart hallonsorbet & saltlakris. Haha. Så satt vi vid kanalen & jag tog lite bilder, kommer upp några lite senare, måste redigera dom lite först. Sen bar det av till jobbet, där jag idag fick en bokning, bättre än ingen iaf. Så, imorrn ska jag sova i malmö ! :D Mums. Saknar att ha Alex brevid mig när jag sover. Även om det kanske inte märks så mycket att han är där, så sover jag lugnare, & jag har betydligt mycket lättare att somna med honom i närheten.

Dagen slutade alltså bättre än den började.

peace sålänge
/S

mjau

Nu ska jag röra mig neråt mot malmö. Möta upp Alex & gå en runda sen jobba. SÅ vi hörs senare ikväll!

peace
/S

söndag

hejsan alla glada. känner mig inte pepp till något alls. skönt dock att jag får träffa alex bom några timmar. ska jobba.

natt

godnatt.
. . .

möööh

Vet att jag skrev ett inlägg precis. Men jag vet inte, känner mig så fruktansvärt rastlös, men endå trött som ett as! Vill ha Alex här, i miss you babe <3


image419

Alex mästerverk.
"Jag önskar jag var en katt
så jag kunde ge dig nio liv
istället för bara ett"


Bilder

image410

Arne innan utflykten


image411

Gräs uppe vid vaxsjön


image412

Fina små träd :D


image413

Stenvägg på vägen dit


image414

Påfågel :D


image415

Strutsar fanns där minnsan med :D


image416

Tusensköna, min favoritbild idag, iaf redigeringen :)


image417

När vi kom hem väntade en kisse på oss :)

Foto & Redigering: © Stéphanie Lindhe

& en egokick bild.

image418

Måååååååååånga bilder, vilken är din favorit?

peace
/S

WOOOOOOOOOHO!

Lite lycka fick jag iaf! Det går att ladda upp bilder! Så här, kommer dagens outfit + massa bilder från dagen! :D

image409

Tröja med "korsettknyt" i ryggen, Only
Shorts, pappas gammla 80tals jeans.




Nehe... nu gick det inte med fler bilder... Kanske ska låta allt vila tills imorrn istället. Så håll koll efter bilder då!

Peace
/S

Westlife & tankar

Fråga mig inte varför. Men jag ligger & nötar Westlife. (tror ni inte mig så kolla min last.fm! Lucky__ eller här sidan om!) Jag gråter t.om. Känner mig litegrann som en liten flicka igen.. Olyckligt kär & tror att hela världen hatar en & att hela världen rasar bara för att en pojke inte tycker om mig.
Tragiskt, men så var det ju.

Men tänker jag efter på hur mitt liv ser ut just nu, i denna stund, så längtar jag tillbaka. För på den tiden visste man inte vad problem var. Visste inte någonting. Visste ju knappt vad sex var när jag var 12!

Jag vill slippa tänka sådana här tankar, bara ibland. Jag vet att jag alltid kommer ha det i bakhuvudet, jag har accepterat det! Men varför, varför måste tankarna komma fram när jag är ensam, mitt i natten, när ingen annan är vaken? Alltid, varenda jävla gång! Bad timing huh?.

Jag vill inte känna den där brännande känslan i bröstet, vill inte känna hur klumpen växer & växer. Jag vill inte känna hur hela kroppen värker av minnen. Orkar inte minnas alla bilder, alla röster, alla dofter. Jag har ingen lust att känna allt igen.

 Inte när jag är ensam.


Jag vill tänka på något positivt. För mitt liv är mestadels positivt just nu. Men så kommer det stunder, ibland dagar, t.om veckor, när jag inte kan se det som är bra. Ser bara det dåliga, minns bara det som gör ont.

Hur ska man komma över det?

image408

Seriöst..

Jag blir skitledsen nu.. Inte kunnat lägga upp några bilder alls på hela dagen, varken här eller i bdb. Usch vad ledsen jag är nu.. Speciellt eftersom jag tog så många fina bilder! :(

Ska nog lägga mig & kolla på "Djävulen bär prada" nu. men först ska jag ut & röka, sen ska jag se om Alex har lust att prata en stund i telefon..

Peace
/S

Såja

Tillbaka från badet. Men fortfarande går det inte att ladda upp bilder, varken här eller på bilddagboken. Lite halvt irriterande.. Men iaf, nu är jag ren & nyrakad. haha, ni får se bilder senare på hur jag rakar benen, det ser ju inte övermysigt ut direkt.. haha. Blod här & där. Märks det att jag är lat & bara drar varstans när jag rakar? :P Hatar att raka benen. Nu är det bara noppring av ögonbryn & målning av tånaglar kvar, sen ä rjag sommarfin & fräsh igen :)

Peace
/S

GRRR!

Blir lite halvsur, kan inte ladda upp bilder :/ Skullat ladda upp dagens outfit nu i över en timme.. Men nejdå! :( SÅ jag tror att jag går & lägger mig i badet en stund istället. Unnar mig själv lite lyx. Måste raka benen sen med, pilla lite med fötterna & sist men inte minst... Noppa ögonbrynen! Herregud vad dom ser ut! haha

ha det bra sålänge, finns på mobilen om ni vill något.

peace
/S

Sol

Herregud! Vilket väder. Det är ju sommar ute! hehe

Jag & Mamma har cyklat upp till frostavallen idag, 4 km.. La oss där & solade i 2 timmar sen cyklade vi hem igen. Det var mysigt. Hade kameran med mig med så det kommer upp lite bilder senare, & en outfit bild. ;) Snart ska vi ner i byn & handla glss, jag & mamma. Så ska vi möta upp pappa när han kommer hem med tåget.

Ikväll händer det nog inte mycket, kolla på tv antar jag. Ska nog sitta med bilder & redigera lite med. Ska försöka mig på lite nya grejjer. Ni kanske får se senare ;)

Jag har bränt mig på ryggen btw.. :( haha, stolle. helt vit där bhn har suttit. Haha.

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar sen ska vi handla glass

Peace
/S

Cyanide & Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic

Cyanide & Happiness @ Explosm.net

HAHAHAHA.

Bilder

Såja, redigerat några bilder sen jag & pappa var ute på fotorunda innan :) Det var mysigt, var ute en timme typ bara han & jag :)

image401

image402

image403

image404

image405

image406

Foto & Redigering: © Stéphanie Lindhe

& självklart en bild på min bäbis från när hon försökte komma ut genom en 5 cm springa i fönstret :)

image407


väldans många biler... vilken är din favorit?

Peace
/S

Cyanide & Happiness

image400

Fredag kväll

Jaha, så blev det kväll. Det är en vacker fredagkväll måste jag säga, & jag känner mig jävligt glad över att vara hemma. När jag kom hem mötte pappa upp mig på stationen för att hjälpa mig bära lite, det var uppskattat. Svettig som en liten pig var jag. Sen så mös jag massa med Doris! :D Skitmysigt, hon la sig på mig. Min lilla snuttegull :) Satte mig vid datorn & loggade in på bdb, då hade allas vår Kalle skrivit till mig & skickat en länk på youtube. Hahahaha! Klippet kommer här under :O Så kallade in pappa på rummet. Skrattade gjorde vi, sen satt vi bara här & snackade i 10 min. Det var mysigt. Tror att han tror att det var hans fel att jag blev ledsen igår, men det var det inte. Kanske lite det som triggade på allt, men absolut inte bara därför liksom.

Nu ska jag se om jag ska ta en liten sväng & fota lite.. Det är ju fortfarande rätt så ljust ute. Kanske kommer upp någon bild senare då!

Peace
/S


Vilken bloggtyp är du?

Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.

hehe, gjorde ett test som Sara hade lagt upp på sin blogg :) Lite kul endå att det stämmer så pass! haha! Gör testet själva här.

Gårdagen

Gårdagen hade kunnat bli bättre. Kände mig inte pepp på någonting alls! Kom till skolan iaf, hade utegympa & jag brände min högerarm... Sen skulle jag hem till Alex, somnade. Hade huvudvärk, ont i halsen, var helt cp trött i huvet. SÅ jag somnade. Vaknade halv 6. Oj, fotboll kanske? Haha. Gick till stadion, kom in 10 min innan matchen startade. Gött. Ingen lust alls att stå där. Började gråta lite innan halvlek, så jag & Alex gick hem. Fattar inte vad som hände riktigt, men hela dagen hade varit jobbig. Matchen slutade tydligen 1-1..

Idag mår jag inte mycket bättre kan man ju påstå. Känner mig tung i huvet, som om hela jag är fylld med bly. Ska hem ikväll.. (visst, det är kul att komma hem, men inte utan Alex...) & så måste jag sitta i denna jävla skolan där ingen pratar med mig endå! Känns så jävla kul att komma hit när inte en enda i klassen hälsar på mig när jag kommer. Typ, tack?

Nej. Nu ska jag sluta klaga.

Peace
/S

Varför gråter du?

En liten pojke frågade sin mor:
"Varför gråter du?"
"För att jag är kvinna",
svarade hon honom.
"Det förstår jag inte" svarade han.
Hans mor gav honom en kram och sa:
"Det kommer du heller aldrig att göra."


Senare frågade den lille pojken sin far...
"Vad kommer det sig att mor gråter så utan att det finns någon anledning?"
"Alla kvinnor gråter någon gång utan anledning", var allt hans far kunde svara...


Den lille pojken växte upp och blev en man, fortfarande förundrad över
varför kvinnan gråter.
Till slut ringde han Gud och då Gud kom till telefonen frågade mannen:
"Gud, varför gråter kvinnan så lätt?"


Gud svarade
:
"Då jag skapade kvinnan skulle hon vara någon speciell!
Jag gjorde hennes skuldror starka nog till att bära världens bördor, och
ändå mjuka nog till att kunna ge tröst..."


"Jag gav henne inre styrka till att kunna uthärda att föda barn och till att
stå emot de avvisningar som många gånger kommer att komma ifrån hennes barn..."


"Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortsätta när alla andra
ger upp, och till att passa sin familj även under sjukdom och utmattning
utan att beklaga sig....."


"Jag gav henne känslor till att helt osjälviskt älska sina barn, även när
hennes barn har sårat henne djupt..."


"Jag gav henne kunskap till att veta att en god äkta man aldrig gör sin
hustru illa, men någon gång prövar hennes styrka och hennes beslut om att
stå vid hans sida utan att vackla..."


"Och äntligen gav jag henne en tår hon kunde fälla...
Den är hennes exklusivt till att använda när det är behov för det."


"För ser du: Det vackra med en kvinna är inte de kläderna hon har på sig,
inte heller den kropp hon har, ej heller hur hon har sitt hår.
En kvinnas skönhet skall ses i hennes ögon, för det är huvuddörren till
hennes hjärta - det stället där kärleken bor."


Hittade denna texten inne hos Miss Maddis. Oerhört fin text måste jag säga! :D


Home..

Stannade hemma från jobbet idag. Fick huvudvärk & är så jävla tröt så jag bestämde mig för att strunta i det. Mår fortfarande inte bra alls.. & jag saknar Alex, synd att han var tvungen att jobba :/ Hade varit mysigt med honom här nu. Känner mig så ensam & övergiven på något sätt. Kan inte riktigt förklara.. Men jag känner att jag hade behövt Alex nu. Vill prata lite.. Känner även att jag behöver mat. Inte ätit någonting på hela dagen.. Kanske dax snart, har ju endå varit uppe sen innan 8 imorse... :/

Redigerade nyss en ny bild. I like :D

image397

Original bilden


image398


& den redigerade

Vad är skillnaden?! :D hihihi

Peace
/S

Tisdag.

Känner mig pissetrött idag! Satans! Iaf, förlåt för att jag är sämst med uppdateringar. Har jobbat sen i söndags & jag orkar helt enkelt inte. Har inte heller varit helt på topp.

Jag har mått skit sen igår. Var hos psykologen igår & pratade om saker som jag tänker på hela tiden. Jag mår fan inte bra än, jag är inte hel! Jävla piss. Även om jag vet att jag kommit en bit på vägen så är det inte så långt som jag hade hoppats på.. Iaf så har jag inte mått sådär superbra sen igår.. Vet fan inte om jag pallar jobba idag. Känner mig så jävla depp & nere... Inte vill jag prata om det heller, orkar helt enkelt inte. Känner mig så slö & så fruktansvärt.. Lat? Haha. Men ja, man kan nog se det som lat.

Nej, nu ska jag hjälpa mina klasskamrater att gör klart vår film, även om jag mest vill sova...
Ha det bra alla.

peace
/S

Cyanide & Happiness





image395

HAHAHAHAHAHAHAHA!

Lördag

Denna dagen har varit helt fantastisk! Idag har jag kännt mig riktigt jävla lycklig, & det är underbart! Hde jätteont i örat imorse dock, men tog några värktabletter så det gick över. Har egentligen inte gjort så himla mycket idag. Gick med Alex & Lukas till AG's innan för att köpa saftisar som man fryser själv. (Lukas är Alex syster son, 5 år gammal) Iaf så hittade vi inga saftisar & gick då in på öb, där vi inte heller hittade några. Så vi gick hem igen. Sen satte vi ss ute i solen, underbara sol, så varmt det var! Satt där ute med Alex föräldrar & bara njöt. Så gick jag & Alex till Almtorget för att jag skulle köpa billiga cigg för 27 kr, fick ett paket polska marlboro för 30 kr(!!!!!!!) Så köpte Alex varsin glass till oss, det var gott. Sen hem & käka. Grillad flintastek med potatissallad!! MUMS SOM FAN! Vad gott det var :)

Nu väntar jag bara på att Lukas ska bli trött & inte orkar spela tv spel på Alex tv så att jag kan få mysa lite med Alex. Haha :)

Ha det bra allihopa!

Peace
/S

Gårdagen

Gårdagen blev riktigt mysig. Runt 2 tiden gick vi ut, då gick vi bort mot möllan, skulle kolla om frukthandlarna var där, men det var dom inte... Så vi gick in mot stan, kom till triangeln där alla demonstranter var.. Sen gick vi ner till Barista, det regnade så vi ville värma oss & torka lite. Dyngsura ftw! Iaf så satt vi där inne en stund & hade jättemys. Så kom vi övverens om att gå till folketspark, vilket vi gjorde. Väl där så vinner Alex ett jättesött gosedjur till mig, litet, men sött. Så skulle jag vinna ett, så får jag en sån,, Tiger utklädd till Nalle puh. Ful ju :( Sån tard! haha :D Sen åkte vi pariserhjulet. Mysfaktor 10. Hha :) Innan vi skulle gå så var jag tvungen att handla sockervadd, så vi gick in & handlade rosa fluff, & han handlade varsin munk till oss. Så gick vi in på konsum mitt emot folkets park för att kolla frukt, fanns typ ingen.. SÅ vi gick till hemköp borta vid triangeln. Där hittade vi massvis :D Handlar, går till triangeln & tar bussen. Kommer till nydala, så går vi in på konsum på torget för att handla glass & lite så. Kom hem, mös massa mycket. Vi var blöta, hade gått i över 3 timmar, & var trötta. Vid 9 tiden började vi skära frukt, & vi hade bär i. Jättemegagod fruktsallad! Med sprutgrädde & glass till :)

Sen gick vi in på rummet & mös typ aslänge & asmycket.

Jättemysig dag rakt igenom, fan vad mysigt jag hade. Även om det regnade & allt så var det inget hinder. Vi är bäst Alexander, tack för igår, & tack för detta året framförallt! jag älskar dig <3

Peace
/S

image394

1 år

Herregud, 1 år med min baby idag :D Mys :)

Vi ska inte göra så mycket, ska ut i stan & fika, köpa frukt & göra egen fruktsallad ikväll, sen ska vi väl vandra runt lite i stan & bara ha det sådär mysigt som bara han & jag kan ha det :)

Ha en bra dag!

Peace
/S

image393

RSS 2.0