1 december 2006


Bilden är tagen den 1 december 2006, någongång under dagen.
Här var jag verkligen lyckligt ovetande om vilket helvete jag skulle behöva gå igenom. Men nu nästan 5 år senare kan jag nog ändå påstå att jag kommit en mycket bra bit på vägen.
(jag saknar dock både tröjan & byxorna. Jävla as som skulle skära sönder skiten -.-)


Jag vet egentligen inte vad jag vill säga. Jag fick ett litet hugg i magen när jag såg bilden. Jag trodde jag hade problem, jag trodde livet sög. Usch, hade jag vetat vad som väntade den kvällen hade jag nog varit ganska glad över mitt liv. Jag tänker aldrig mer ångra att jag cyklade iväg den kvällen. Tänker aldrig mer att ånga att jag stannade påvägen hem. Kommer aldrig mer att lägga någon skuld på mig själv. De dagarna är över nu. Ingen vinner på att jag sitter & analyserar & tänker "what if?".

Det är dags att gå vidare, att visa att jag är stark. En gång för alla.

Den 1a december 2011 kommer jag inte att boka någonting. Jag ska göra precis vad jag känner för utan att tänka på datumet. Det är ett fucking datum!

'nuf said.

Tankar (i bilder)

Alla bilder (utom den sista) är från we♥it. =)


Jag är lycklig. ♥Jag mår så bra i mig själv. Jag struntar i att det inte tagit lång tid för mig, eller att vissa kanske blir sårade av mina känslor eller beslut. Jag orkar inte bry mig om vad andra tycker längre. Nu vill jag leva MITT liv så som jag vill leva. De senaste veckorna har jag varit lyckligare än jag någonsin varit. Mer harmonisk, mer lugn. Mindre stressad. Jag mår så jävla bra i mig själv.

Sen att många människor verkar ha åsikter & tankar om hur JAG ska leva mitt liv struntar jag blanka FAN i! Jag orkar inte lyssna på er. Det är MITT liv, jag lever det precis så som JAG vill!


PUNKT!

En vändpunkt.

Det har hänt en hel del sen jag senast skrev här. Jag tänker inte berätta in i detalj, men jag ska berätta några roligheter iaf.

Först & främst så var det jag som gjorde slut med Max. Av några anledningar som ingen annan egentligen behöver veta. Jag kan bara säga att redan efter ett par dagar kändes det som att mitt liv tagit fart åt rätt håll & att jag är glad att jag tog beslutet.


Sen har jag fått ett jobb! Fick det i söndags, började i måndags. Ibland ska man ha tur. Jobbar på en grill i Hörby. Än sålänge är det jävligt trevligt & jag har inte haft en tråkig stund där! Dock har jag ont i hela kroppen, märks att man inte brukar stå upp en hel dag haha!

Har haft två av de bästa helgerna i hela mitt liv! Till exempel denna helgen som varit! Jag var på KB & såg The Baseballs med Björn, jag var ute på Breeze (ett ställe jag helst slipper, men med rätt sällskap funkar det!), jag åt fyllekebab & somnade nästan på bussen. Åkte till Höör på lördagen, kom hem & beställde pizza, gjorde mig iordning, festade med hela gänget här hemma & sen drog vi alla ner på Ladan (det bonnigaste stället ni kan tänka er.) Men HELVETE vad kul det var! Hela söndagen spenderades med massor av mys i soffan & filmer. =)

Jag känner att jag börjar må bättre. Mycket bättre. Bara en sån sak som att jag inte ens mår dåligt när jag åker bussen till jobbet. Jag brukar alltid må dåligt när jag åker/går förbi "det" stället. Men jag reagerar inte. Jag vet att det är där, jag vet vad jag brukar känna. Men jag rycker bara på axlarna. Typ. & det gör mig hoppfull!

Kanske är det min tur nu?

Jag känner mig lyckligare än jag varit på länge.


Random tankar ur mitt liv atm (i bilder)alla bilder från we♥it.

Stereo hearts ♥

If I could only find a note to make you understand
I'd sing it softly in your ear and grab you by the hand
Just keep it stuck inside your head, like your favorite tune
And know my heart's a stereo that only plays for you
Har verkligen fastnat för denna låten ojojoj.
Btw, jag är singel.

RSS 2.0