Soool!

När man är arbetslös & inte har något bättre för sig så lägger man sig på balkongen & solar. Jag gör det iaf =). Idag har faktiskt varit en bra dag rent humör & känslomässigt. Vaknade & sa hejdå till Max i morse vid 6 när han stack till jobb. Somnade om till typ 11, sen önskade jag Im yours på radion till Max, hoppas han blev glad =). Sen tittade jag på nya Glee avsnittet *dog inombords*, älskar älskar älskar det! Sen var det bara balkongen hela dagen. Just det! Pratat med både Anju & fina Malin i telefon =).

Nu väntar jag bara på att Max ska sluta så att jag får pussas lite! :D Det är nästan skadligt hur man kan sakna den människa så mycket under en dag. Okej, sakna är kanske fel ord men, längta efter. =)

Tänkte ge er lite bilder idag *kryss i taket*, dock bara egobilder =) hehe ;)
Jag är inte lika äckelsmal som Kissie, men fan vad jag börjar trivas med min kropp! =)

Hoppas ni andra också njuter av solen!
Puss

Regrets


I want to give a fuck..

Kände att jag behöver lite inspiration. Till att fota, till livet.
Alla bilder är från en av mina favoritsidor, weheartit =)

All i need in my life..


Ett skal


Den senaste tiden har varit ganska upp & ner kan man väl säga. Jag känner mig glad ena sekunden & jag känner mig som ett vrak stunden efter.

Jag kan inte riktigt hitta ro i min kropp. Jag saknar ett ställe som jag kan kalla mitt hem. Jag har ingenstans jag kan gå & känna "detta är hemma". & det är jobbigt som fan, jag känner mig vilsen. Jag har egentligen allt jag behöver (förutom ett jobb, gief plix?!). Men jag känner mig ändå som ett tomt skal. Som att någonting saknas, något stort. Jag vet inte riktigt var jag kan gå för att känna mig trygg & känna ro i kroppen. Jag har inte hittat hem än. Det enda stället som jag kan säga att jag känner mig trygg på är hemma hos Max. Men där kan jag ju inte vara alltid, även om det egentligen är så.

Jag saknar att sitta ute & tänka bara för tänkandets skull. Nu är jag bara tom. Så fort jag går ut för att sätta mig en stund i värmen så blir det tomt. Det händer egentligen varje gång jag är ensam. Ingenting. Bara tomhet. Jag känner mig väldigt sorgsen också, från ingenstans! jag gråter väldigt ofta av ingen orsak alls & jag börjar bli TRÖTT på det!

Jag bara önskar att jag visste, så att jag kunde fixa det. Men det är svårt.
Jag är vilse.

RSS 2.0