Telefonkö, noway!!!!!


FU till telefonkö. Leende för ikväll :D

Jag satt i telefonkö i 2 timmar. Började på 13 plats. Slutade på 3e... Ha. Helt seriöst! När jag var på 3e plats så slutade hon säga vilken plats i kön jag hade, det bara gick signaler. I 20 minuter. Jag tröttnade & la på. JÄVLA FANSKAP! När jag för en gångs skull faktiskt ringer till läkaren så går det såhär. Är det konstigt att jag inte vill? :(

Annars är allt bra med mig. Det ska bli trevligt valborgsfirande i pildammsparken ikväll. Jonna, Sascha & hans kompis ska jag umgås med, så blir det väl lite vin på det. Kanske t.o.m åker hem till Ena en stund så att hon får sällskap ♥

Nu ska jag & jonna snart in i stan & möta upp min lillebror. Ska bli najs! Han har även med sig lite kläder till mig, så äntligen får jag klä mig lite snyggare! :D

Hoppas ni får en fin valborg, och så hoppas vi på att vi slipper regnet ikväll!
Puss

Today was a good day ♥



Idag var en riktigt bra dag!


& btw, på lördag är det 3 & ½ år sen. Fan vad mycket jag har åstadkommit & fan vad mycke bättre jag mår nu. JÄVLAR VAD JAG ÄR BRA!!!
tja, vi kan ju låtsas iaf.

Björn Ranelid

Jag drömde helt seriöst om Björn Ranelid inatt. Helt jävla sjukt. Det var jag & jonna, vi körde bil. Vi stod upp & körde bil, utan körkort. Sen träffa vi min pappa & min farmor & farfar, & BJÖRN RANELID! Han var tydligen min farbror. Det bästa med drömmen var att jag & jonna tittade på varandra, tittade tillbaka på ranelid, & tittade på varandra igen, sen började vi asgarva! HAHAHAHAHA!

Så jävla sjukt att jag drömde om honom. Iaf, jag och jonna har bestämt att vi ska ha en ranelids dag. Där vi bara pratar ranelidska hela dagen. HAHA! Kommer bli awesome! :D


'Morrn



Hej mina vänner. Tänkte uppdatera lite om dagarna som gått. I måndags, när bilden ovan togs, så träffade jag min älsklings Pålle! Det var underbart att få träffa honom igen! Vi satt på möllan med Jonna & Holmis & tog ett par öl, innan jag, pålle & holmis begav oss till stadion. Möter pappa & några till på gräsmattan utanför gamla stadion (jag har SAKNAT att sitta där och dricka öl innan match). Sen går vi in på stadion, vinner med 2-1. Sen sätter vi oss på O'lareys, jag, holmis & pålle. Kvällen slutade som vanligt i pålles säng. (som vanligt, då menar jag efter en "utekväll") ((& det betyder också att vi sover))

Tisdag morgon. Vaknar, ont i hela kroppen. Försöker röra mig & är på skitdåligt humör! Åker från oxie vid halv 10, är i limhamn en timme senare. Får lite mat, lite kärlek & mår bättre. Sms från Sascha, åker till stan för att träffas & jag är så jävla tråkig. Fy fan! Någon borde bitch-slappat mig & sagt "SKÄRP DIG STEPHNIE". För mitt humör igår var INTE trevligt. Men det blev bättre ju längre dagen gick. Vi promenerade, satt, promenerade, satt, tog en kopp kaffe, promenerade, satt. Halv 11 på kvällen sätter jag mig på 4an tillbaka till Limhamn. Helt fantastisk dag! :) (kunde varit finare väder, men det kom idag istället!)

Idag står det Kärlek-Med-Jonna-Hela-Dagen på schemat. Det är NAJS!

Hoppas ni har haft bra dagar!
Nu ska jag ner och äta frukost! :D

Puss



Bild tagen i söndags ute i småbåtshamnen. Jag älskar dig Jonna Jardinger



Citat

"Jag kan inte vara tjock OCH hård!" - Jonna

Det första som kommer upp i mitt huvud är en fyrkantig tjockis, det första som kommer upp i jonnas huvud var en snopp av cement!

Vårsol eller vår sol?





















Småbåtshamnen i Limhamn. Öresund, öresundsbron, damnark och en underbar sol

Secondhand Serenade



God middag!

Hoppas alla har vaknat på rätt sida. Det har iaf jag gjort! :D IDAG SKA JAG TRÄFFA PÅLLE!!!!!!!!! Jag är så fruktansvärt glad! Äntligen! hihihihihi! & så är det tisdag imorgon, det gillar vi!

Igår var en helt underbar vårdag. Solen sken och det var varmt. DÅ menar jag sådär varmt så man slipper frysa när man inte har jacka. (man måste ha kofta dock) Det var mysigt. Jag & Jonna följde med hennes föräldrar till vellingeblomman, en blomsteraffär med mycket mer än bara blommor. Jag älskar den butiken, påminner mig om mormor! Vi brukade alltid åka ut dit när jag var yngre, en gång råkade vi köra vilse när vi skulle hem. Det var rätt så awesome! ha! Jag måste hälsa på mormor snart...

Anyways, så bjöd Jonnas föräldrar på en liten fika därborta också. Sjukt gott kaffe så jag & jonna satt kvar en stud i solen och tog en påtår när mammsen och pappsen gick tillbaka in i affären.

När vi sedan åkte hem fick jag ett supersug efter att fotografera. Så ÄNTLIGEN gick jag och jonna ner till småbåtshamnen i limhamn & fotade lite. Det kommer komma upp lite bilder snart.

Som sagt, Pålle idag! Sen är det fotboll. Antar att jag får sitta på puben och kolla på den, dricka vatten till xD haha! Jag har iaf inte pengar till inträdet på matchen, tyvärr..

Ha en bra dag!
Puss



Bilder från gårdagen


& JUST DET! För att förklara rubriken. Jag ÄLSKAR Secondhand Serenade! Deras album "A twist in my story" är helt SJUKT bra! Lyssna på det vet jag! För er med spotify, tryck här så kommer albumet upp :)





Constantly boy you're on my mind,
and boy I think about you all of the time
and even though words are hard to say,
Boy I miss you, never thought I'd feel this way.

If you keep on taking, my heart you'll be breaking so why do you do this to me?
You know how I'm feeling it's you I believe in baby can't you see that I need you?

Petri



Precis hemkommen från en liten pubrunda. Jag & Jonna bestämde oss för att åka in till stan & ta en öl. Blev inte såå mycket mer än EN öl. Men lite mer. & det märks i kroppen. Nog för att det är skönt, och helt jävla underbart, så är jag trött. Så fruktansvärt trött.

Jag hade jättetrevligt. Jag kommer förmodligen skriva mer om det imorgon, nu vill jag bara gå till sängen & lägga mig. Åh! Ska bli så skönt att få sova!

Imorgon ska vi vara moraliskt stöd för Ena. Hon ska söka till Idol, & jag hoppas hon går vidare. (fast samtidigt inte, för då missar hon paris!!!!!) Men jo, mest hoppas jag att hon går vidare! Hon borde! :D'


Vackraste Ena

&, har jag sagt att jag älskar Jonna?! För det gör jag!


Okej.
Godnatt!


Fredag

Det här är ingen bra dag för mina känslor..
Alldeles för mycket onda tankar. Bad, bad, bad!


Men jag har iaf Jonna här


i miss you.
I'm twisted cuz one side of me is tellin' me that I need to move on
On the other side I wanna break down and cry

Favoritbilder ♥



♥ Alexandre Pato & David Beckham.
We miss you




David Beckham & Filippo Inzaghi

A woman can dream! ♥







David Beckham.
fotbolls kille som krossar allt motstånd, snygg som fan & helt jävla oemotståndlig.

Vi saknar dig på planen

Liljor







Det luktar underbart i vardagsrummet

En bra dag!


Fika & Paris planering <3



Jonna tyckte att jag var söt xD



Hello!

Idag vaknade vi (jag & jonna) lite lagom sådär runt 12.. Låg & skrattade i sängen en timme & sen åt vi frukost. Efter det stack vi ut i stan, var väl där lite innan 4, & vi satt på Waynes i mer än 2 timmar. Utomhus. I sol. & regn. Vi är med varandra, i vått & torrt. Det var skitmysigt. Vi två, uteservering, filtar, latte & bara massa skratt & kärlek! Helt jävla underbart! Jag älskar Jonna Jardinger, till månen & tillbaka 20 miljoner gånger ♥

Denna dagen har varit en av de bästa på väldigt väldigt länge! Måndags var också underbar, men på ett helt annat sätt. Mer om det en annan gång.

Love!

always on my mind


Dreams



Jag är en drömmare
. Precis som många andra så älskar jag att skapa min egen fantasi, min egen drömvärld. En dröm om hur allt kunde se ut, hur allt borde se ut. Hur allt kan se ut, egentligen. Jag älskar att sitta & bara fantisera om en annan verklighet. Låtsas att jag är någon annanstans & skriver detta inlägget. En annan tid, annan plats, med andra människor.

Jag brukar ligga på nätterna, när jag ska sova & låtsas att jag ligger brevid någon helt annan människa än Jonna. Inte för att jag inte tycker om att ligga brevid Jonna, men för att det är roligare att fantisera om andra, som man aldrig kommer få ligga brevid. Fy fan, makes no sense, as usual.

Jag gillar att drömma mig bort till en annan verklighet, den verkligheten jag egentligen vill ha! Med jobb, eget boende, inga som helst problem med pengar.. Där jag inte känner mig så fruktansvärt liten, sårad & ensam. Där jag faktiskt kan känna mig trygg & inte skämmas.

Jag borde inte skämmas! Har fan inget att skämmas över! Det är mitt liv, det är bara jag som ska leva just det här livet. Alltså borde jag få göra som jag vill. Nästan iaf. Jag borde inte behöva skämmas över mina känslor, eller mina val. Jag borde få göra & känna precis som jag vill, borde inte känna sådan.. ångest. & jag borde inte ha dåligt samvete. Det jag gör, gör jag för mig själv. Är det inte så det ska vara?!

Jag är en drömmare. Jag drömmer mig ofta bort. Men jag vet också att verkligheten är det enda jag kan göra något åt. Jag kan drömma, bestäma helt själv hur de ska se ut. & om jag vill ha det så, så kan jag också fixa det. Jag måste bara lyfta på ändan och göra det.

Men det kommer. Jag har redan börjat. Steg nummer ett, plugga upp betyg på Komvux. Steget efter det får ni veta vid ett senare tillfälle.


Jag förstår om detta inlägget gjorde många människor förvirrade & kanske rent av yra & illamående, men det skiter jag i. Jag vet att jag skriver väldigt osammanhängande. Det är dock inte jag som läser min blogg, så ni verkar ju gilla det ändå xD

Puss




. . .

what am i doing?


puss

Klicka på bilden för förstoring.


Bästa vän ♥



Min bästa vän är lite bättre än din bästa vän, bara så ni vet det!
Hon är så awesome så att hon kommer och möter mig på erikslust mitt i natten!
I love her


today was great!




Too much



Fan vad man ska ha mycket tankar och känslor. Om allt egentligen.
Jag tycker det är skit jobbigt. Jag är en väldigt känslig person, jag tar åt mig av vad andra tycker och säger, jag har lätt att känna för eller emot en person och jag är helt enkelt väldigt känslig.

Bara att jag har ont i min rygg får mig att bli känslig. För att jag vet att jag hade ont i ryggen när blööööööööööö hände. Jag vet att jag hade ont överallt egentligen, men just ryggen minns jag. Jag hatar det. Jag tänker alldeles för mycket. FÖR mycket.

Jag borde vara glad, jag ÄR glad! Men jag kan inte låta bli att tänka på det. Och det förändrar väl inte mitt humör under dagen, men under natten. När jag inte kan sova. När jag känner att det inte finns något annat än det. Det är nätterna som är jobbiga. Och ändå vill jag inte sova.

Jag vet, makes no sense at all i detta inlägget.
You know what?

Bite me!

better days



Decompression

Depression period

And I need some space
To clear my head, to think about my life

They'll just get stronger if I see you again.

Friday, i'm inlove (8)



Nyduschad och riktigt jävla fräsh! (rakat benen och så t.o.m ^__^)
Ikväll ska jag hem till Micki och dricka lite vin. Ska bli nice! :D

Och förresten, jag ÄLSKAR Jonna Jardinger :) Bara så ni vet det ^____^



That's all I'm breathing for

Fotorunda!







(ja, jag är lite ego..)

Jag ska snart ut med Jonna och fota lite!
AWESOME! :D

Should I stay or should I go?






Frågan är, ska jag ha kvar min piercing, eller ska jag ta ut den? Jag har haft den sen jag var 17, så det är ju ett tag. & jag vet att jag kommer sakna den om jag tar ut den. Men jag har varit sugen på att ta ut den ett bra tag nu. & jag menar, mitt nya liv har ju startat! (jag har förresten varit rökfri i 1 månad och 5 dagar!) Så jag känner liksom att det är kanske dags nu? Sen vet jag visserligen att det finns många som diggar den ^___________^hehe

Vad tycks? Med, eller utan?




Dimman!



Jag ska ju till Kristianstad ikväll, så jag kände att jag måste börja i tid ;) HAHA!
Fick rådet att köpa Grolsch, för att den skulle tydligen vara god. Det var den :)

Nu, duscha.
Puss!

(bilder kommer upp efter helgen, jag är hemma på söndag/måndag igen)

it's my biggest wish



Haha, jävlar vad jag ler =^____^=

Jag har varit relativt aktiv idag faktiskt. Jag vaknade vid 9, helt av mig själv! Det är mycket ovanligt!
Började med att städa undan lite på mitt rum, sätt upp tavlor & så. Det blev rätt så fint :)

Sen var jag nere på konsum, köpte lite nödvändigheter, åt nudlar, duschade, skypade med Jonna. haha!
Sen ringde mamma & frågade om jag ville komma över, såklart ville jag det! Sprang över på 2 koppar kaffe, & jag fick ett par röda converse-liknande skor av henne, kärlek som fan på det! :D

Hem, åt mat, satt vid datorn en stund. Sen stack jag upp till Anju en stund & snackade lite. Fick ÄNTLIGEN tillbaka mitt smink också.

Imorgon ska jag till K-stad & festa med mina IT pojkar! Fy vad jag har saknat dem! Kommer bli AWESOME! Kommer inte hem förrän på söndag igen ^___^

Nej, nu ska jag nog lägga mig & läsa en bok eller något. Är sjukt trött faktiskt :S

Puss!


Just nu ;





Nyduschad och fräsh;D

Puss

♥ Awesome




:(

dum dum.
inte tänka massa. sluta känna.
åh! sov!!!

& I'm always gonna wanna blow your mind

Hey soul sister, ain't that Mr. Mister on the radio, stereo, the way you move ain't fair, you know!
Hey soul sister, I don't want to miss a single thing you do...tonight

The way you can't cut a rug, watching you's the only drug I need
You're so gangsta, I'm so thug, you're the only one I'm dreaming of
You see, I can be myself now finally, in fact there's nothing I can't be
I want the world to see you be with me



Dagens;





Tunika, Gina Tricot
Strumpbyxor, Jonnas.
Skor, Din Sko
Jacka, H&M
Bälte, Jonnas
Alla smycken utom mitt kedjearmband, mitt rosa & mitt svart/vita armband är Jonnas.

Visst var jag snygg idag? ;)

& just det! Jag satte ett godishalsband som armband istället xD



love

I can be myself now finally

Jag & Jonna är verkligen sjuka i huvudet xD HAHA! Sitter uppe hela nätterna och lever på energidryck och tuggummin! Det kanske är därför jag går ner i vikt? Jag har iaf gått ner något kilo nu! DET ÄR AWESOME! :D

Jag har egentligen inget speciellt att berätta, ville bara visa lite bilder från mitt liv de senaste dagarna.

Puss


(ilookgood!)




KÖTT FY FAAAN! HAHAHAHAHAHHAHA! xD






Istället för mat och sömn!


Så, det får räcka. Hur är allt med er?!

Puss

Vår!















Det börjar bli lite vårigt ute nu ju! :D Jag är skitglad! Det betyder att min kreavitet kommer tillbaka! :D Jag älskar våren. Jag blir så glad och vill ta mycket mer bilder. & nu håller jag ju på att sluta röka också, så nu ska allt bli rså jävla bra! Äntligen är jag på g igen! :D

Puss

RSS 2.0