Natti

Ska sova hos Alex inatt, MYYYYYYYYYS! :D

Har inte så mycket mer att säga. Varit en lugn dag, & ja, jag somnade när jag kom hem här ensam :P haha Alex väckte mig genom att hoppa på mig, men han trodde inte att jag sov ^_^

Ha det bra tills imorrn!
Btw, inte ens en vecka kvar till Hardcore Superstar nu :D:D:D:D:D:D:D:D

Peace
/S

Torsdag

Jaha, försov mig idag. Kom dock bara 20 minuter sent, men endå.. Blir så stressad dom dagar jag sover för länge. Idag blir en lugn dag. Ska bara vara i skolan till halv 12, sen ska jag till Alex skola & hämta hans nycklar, sticka hem till honom & vänta tills han slutar. Sen ska vi iväg till sjukhuset & ta blodprov. Hoppas dom kan hitta något, men endå inte. För det är hiv, hepatit a, b & c jag ska testa för >.< Men man vet ju aldrig, dom kanske hittar något annat?.

Känner mig riktigt trött idag. Jag somnade snabbt som attans igårkväll. Det var skönt. Men det blir lite "hangover" efter en atarax, om man inte tar dom regelbundet. Synd jag glömde dom hemma, för ska kanske sova hos Alex inatt. Får se hur det blir. Vill bara sova, tur att jag slutar snart, ska hem & lägga mig i alex säng. Lär ju somna direkt >.< haha :)

Så hur är allt med er idag? Jag känner mig lite halvnere. Ska komma på en film ide på rörlig bild, men jag har inga förslag alls. Ska se film först, som vi spelade in själva. Ska försöka fixa över den på datorn så jag kan lägga upp den här :) Känner mig så jävla dålig. Har ingen inspiration till någonting alls! Imorrn ska jag låna hem en kamera över helgen, systemkamera. Men jag lär ju inte komma på något fint att fotografera. Fan vad jag är sämst.

Vi hörs säkert senare
Peace
/S


image241



Natti

Nu ska lilla jag sova. Hoppas jag somnar inatt, men det tror jag. är sjukligt trött alltså. Nästan sjukt >.< Men jag har visserligen tagit en atarax & jag har jobbat hårt idag, med tanke på den lilla sömnen jag fick inatt. Ni får en liten bild som tack för att ni står ut med min blogg. (och mina egobilder :P) Hoppas att alla haft en bra dag! Höres imorrn!

Peace
/S

image240

Min pappa.
Som ser allmänt störd ut på denna bilden.
Promise, han ser inte ut så egentligen!


Bilder

Smakprov på hur jag skulle se ut i septum, dock är ju detta photoshopat, så skulle ju inte ha så tjock ring & så.

image238


image237


image239

Födelsedag

Stackars Kevin. Pappa skitsur hela kvällen, suckar & stönar & blir sur för ingenting.. Kevin fick ett litet utbrott vid matbordet innan :/ men det gick nog över rätt snabbt. Jaha, en caprishosa (?) har man fått i sig nu, ska väl snart trycka i mig prinsesstårta! :O

Arne ligger brevid mig här i sängen & drömmer. Rör lite på tassarna & är söt :) Föresten så har Alex typ nästan jobb nu. Så jag sa till honom att han ska betala en septum piercing (tjur ring i näsan för er som inte vet, typ..) till mig :D Då sa han "kan jag väl". Jättemassaglad! :D:D:D:D Så om han får jobbet får jag väl den i april förhoppningsvis :D:D:D:D:D:D:D

Nej, nu vet jag inte mer jag ska skriva. Ska hem till Alex imorrn, & dricka vatten! :O haha :P

Peace
/S

image236
Jag & Arne :)
bild tagen igår.

HAHA!

Lätt roligast idag :)


Britney fan

HAHAHAHAHAHAHAH! :D


Bild

fake.

image235

Onsdag

Är i skolan idag. Men är riktigt seg & skrattar åt typ allt. Sov dåligt inatt igen, såklart. Ska nog ta en atarax ikväll så att jag är säker på att jag somnar. Sen ska vi ju fira kevin idag med. Det blir pizza & bakelse :) gott :D Sen imorrn ska jag träffa Alex efter skolan. Wiiiie! :D I miss him! :(

Skriver nog mer ikväll, men nu vet ni att jag lever iaf :)

Peace
/S

Blutengel-Die with you



möööööööööh

bajs bajs bajs bajs.
kan inte somna.


image234

Natti

Dags att lägga sig kanske. Nu har jag plattat håret & sökt sommarjobb, så nu ska jag fan få pengar! SKola imorrn så jag hoppas att jag somnar inatt..:/ verkar ju inte så just nu dock.

Hoppas alla haft en bra dag! Höres imorrn!

Peace
/S

image233

Grattis!



Då får väl jag bli den första att gratta :)
Min lillebror Kevin blir 16 år idag. 16 år, det är nästan sjukt. Jag älskar min lillebror, trots att han är jobbig som fan! Hoppas han får en bra dag :)

image229

naket

När jag ser dessa bilderna tycker jag faktiskt inte att det är något större fel med min kropp. men jag kan endå inte hjälpa att jag tycker att min mage är lite fläskig, att mina armar känns slappa & att mina fötter är skitfula. Det jag är mest nöjd med är mina bröst & mina ben. Annars kan kroppen typ fara & flyga. Men dessa bilderna, i like! Vad tycker ni om bilderna? ser det ut som jag ens?

image228

röd

Hej röd i nyllet :) Såg ut såhär efter jag städat.. Jävligt varm & jävligt svettig >.<

image227



design

Funderar på att göra bloggen svart där det är vitt. tror det skulle bli snyggare... Men får se sen. kanske t.om gör en ny header. men får se om jag orkar det idag. Kanske jag gör det :P men svart ska jag göra bloggen iaf :)

Dagens;

Dagens humör: trött & sliten...
Dagens mående: Hade ont i huvet & illamående, men känner mig bättre nu
Dagens borde: Städa & duscha! (städat klart.)
Dagens frisyr: Nersläppt med en hårnål i luggen.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor & e nful gammal t-shirt.
Dagens planer: Städa & duscha.
Dagens materiella vill ha: Nya kläder.. & choklad!
Dagens längtan: Alexander & klasskamrater. Samt konsert nästa torsdag! *länga massamycket!*
Dagens fundering: Varför det var så fint väder igår när det regnar idag :(
Dagens beroende: Cigg & musik.
Dagens tråkigaste: Vädret.
Dagens låt: HIM - When love and death embrace.

Städat

Såja. Nu har jag städat rummet. Tog en timme ungefär att plocka undan & damsuga & byta sängkläder. Det jobbigaste med hela procenduren var nog att jag blev så fruktansvärt jävla svettig! Helt sjukt. Lägger upp en bild senare på hur jag såg ut i ansiktet precis när jag var klar. Rödfläckig. haha.

Så vad händer resten av kvällen? Tja.. Jag har tagit massa bilder på allt möjligt här hemma, mina små kissekatter & lite så. Ska duscha sen med. Förhoppningsvis kan jag få någon att stå modell till mig så att jag kan fota lite porträtt bilder. Om jag blir nöjd med några bilder kommer dom upp här eller på bilddagboken. Annars får det vara..

Vad har ni gjort idag?
:)

Peace
/S

sjukling

Hemma idag. Vaknade imorse (efter en halvtimmes sömn...) med huvudvärk. Kände att det inte skulle gå över & jag hade ju inte sovit så himla bra. Så jag skickade sms till jonna om hon kunde säga till att jag var sjuk. Orkade inte starta datorn bara för att hitta nr till skolan.. Sen somnade jag om. Tog visserligen en timme för mig tt somna om. Har skitsvårt att somna nu! Jävla mög. Bara för att jag är van vid att ha Alex brevid mig.

Vaknade runt 12, gick upp & gjorde en omelett sen gjorde jag två fattiga riddare! :D MUMS! Får väl göra till Kevin & Jesper sen med. Hoppas att kevin kommer hem idag, planerat att ta ett foto på oss syskon som jag sen kan skicka till mamma. Annars får jag väl göra det ikväll.. Men det hade vatt bra om jag kunde få göra det nu när det fortfarande är ljust ute.

Annars är det inte mer. Knarkat värktabletter & huvudvärken är borta, just nu iaf. Tänkte jag skulle hoppa in i duschen sen. Så jag få något vettigt gjort. & så måste jag börja städa på rummet, ska ju ha kalas i helgen & då kan det INTE se ut såhär :P

nej, nu ska jag ut & fråga om jesper vill ha fattiga riddare så kan jag göra några till mig med ^_^ Ni kan få njuta av Björn Gustafssons låt till Carina Berg :)

Peace
/S



Björn Gustafsson
Sång till Carina Berg

Du är en blick och den är mörk och den är varm
Och jag vill dansa med din midja i min arm
Du är doften av viol
Du är restskatten från ifrån
Du är en helt fantastisk tjej
Du är Beatles och Leila Key
Du är glad och elegant
Du är laktosintolerant
Du är strösslet på en glass
Du är det roliga i hasch
Jag kan diska, laga mat. Va i tid och aldrig sen
Och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg
Denna sången är till dig: Carina Berg

Carina, jag tror vi två passar bra ihop
Häng med mig hem till götet och gör slut med Kristian Luuk
Carina, du är änden på min fantasi
Du är brödet man vill lägga korven i
Du är hej och skepp åhoj
Du är sodastreamad oboy
Du är allt en man kan få
Du är bättre Die Hard 2
Du är Jane och jag är Tarzan
Gör slut med han från Hassan
Du är vacker och unik
Min pappa är rik
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet
Du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet
Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig
Så gör slut med Kristian Luuk, bli ihop med mig

Carina låt oss vandra natten vidare
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare
Carina jag står chanslös, jag är evigt din
Ganska lätt i plockepinn
Jag tror att vi om du tänker om
[email protected]
Jag vet att vi skulle passa bra ihop
Så kom igen Carina gör slut med Kristian Luuk

sms

"Älskar dig också massa mycket. Älskar när du är det sista jag ser innan jag somnar och det första jag ser när jag vaknar. Längtar tills nästa gång" - Alexander.

<3

puh...

Egentligen borde jag gå & lägga mig nu. men jag vill inte. Vill först redigera några bilder i photoshop.. Eller, vet inte om jag pallar det heller.. Så jag får väl se, lägger mig nog strax tror jag.

Ni får ha det bra tills imorrn. Btw, så har huvudvärken int egått över & jag mår illa.. Inte alls kul.. Sen är det lite mer än en vecka kvar bara sen är det Hardcore superstar med mikael & alex :D WIIIIIIIIIIE! Längtar sönder! :)

Peace
/S

oj!

Haha, sova till 8 var det ja... har sovit hela tiden tills nu. Lycka till att somna sen stephanie...

Pendeln...

Jaha, som dom flesta vet så åker jag tåg till & från skolan. Tar ca en timme att komma till skolan & tar 1 & ½ timme att komma hem (väntetider inräknat.) Jag brukar vara i höör 17.02. Idag var tåget en kvart försenat från malmö, fick bara köra i 30 km i timmen & vi var i höör 18.30. WOHO! Huvudvärk, röksugen & hungrig. Dte kunde fan inte bli bättre. & min huvudvärk vill inte ge med sig, så jg tror jag lägger mig ner & vilar en stund. Kommer dock ställa klockan på typ 8 så jag inte somnar :P

Måndag

Känner mig halvdepp idag.. Vet egentligen inte varför. Känner mig bara värdelös & jag vill bara hem.. Känner mig inte direkt på topp.. Idag har jag & Alex varit tsm i 300 dagar :) Det enda positiva skulle jag tro. & jag trodde igårkväll, att mina flytningar som är helt bruna var slut. Men icke... Nu är det rött igen.. Jävla skitmög! Får väl beställa tid hos barnmorskan/gynekologen igen. Så jag kan snacka om jag har systor på livmodern.. kan vara det. Fuck it.

Foto i eftermiddag. Helt okej, om det kunde sluta vara så jävla kallt ute! & 3orna är tillbaka med, så det blir trångt i klassrummet & mindre kameror...

Usch.. ska till psykologen snart. Måste sticka om typ 10 min.. Rätt skönt att för det första slippa en & en halv timme i skolan & att få prata ut..

Jag vill inte mer idag. Vill bara lägga mig ner & sova. Göra ingenting. Men jag får inte missa mer i skolan. Fan fan fan! Jag orkar inte idag. Inte idag.

...

ikväll.

Just nu orkar jag inte så mycket. Vill helst bara lägga mig i hans famn & inte bhöva förklara, inte behöva prata. Bara ligga där & somna. Men jag kommer inte göra det. För lägger jag mig i hans armar börjar jag gråta, garanterat. & då blir det massa frågor...

bajs.

Söndag

Söndagar är så jävla tråkiga! Men idag har varit en mysig dag :) Varit hemma hos Alex hela dagen. Gick inte upp förrän vid halv 2. Det var skönt :) Sen har vi mest legat & kollat på tv. Eller, jag har. Han har sovit på mitt bröst :) Annars har typ ingenting hänt idag. Alex kollar fotboll & jag försöker göra reklam för min anonyma blogg, som ingen av er har en aning om vad den heter :D haha :P Vill inte göra reklam här eller på bilddagboken eftersom jag vill vara anonym. Lite jobbigt... Men jag ska försöka hitta ställen där jag kan reklamera den :)

Imorrn börjar skolan igen. Lite segt :/ Men jaja, det får väl gå då. Så ska jag till psykologen imorrn med, så första lektionen är bara en timme för mig sen är det foto på eftermiddagen. Imorrn är 3orna tillbaka med :) Nästa helg blir det kalas för mig & Kevin. Ska bli kul :) Sen är det inte långt kvar tills jag blir 19 :O Sista året som tonåring ...

Nej, nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer.. inte hänt något alls idag ju.. Sen har jag inte tänkt så mycket så kan inte skriva om tankar heller. Men ni får ha det bra så skriver jag mer imorrn! :D

Peace
/S

Natti

Inte blivit så mycket skrivande idag. Var ute med Alex innan & försökte skejta, gick åt helvete. Men vi har sagt att vi ska försöka nu iaf :) Great :D Sen kollade vi på melodifestivalen. Efter det var det filmer hela kvällen. Först "dude where's my car" sen "who's your daddy?" haha, sjukt roliga filmer båda två. Fast den första är lätt bäst :)

Nu ska vi nog spela lite poker, om inte han ville se en annan film nu. Usch, blir mycket film nu :P haha.  Sen ska vi väl bara mysa resten av natten tills någon av oss somnar :)

ni får ha det bra!

Peace
/S

. . .

Jag vill inte mer..
inte idag,

gah!

cp söta :D

image224


image225

Bilderna hämtade här.

Jaha?

Vad är det nu då? Varför kan inte allt vara som vanligt & bara vara sådär underbart som bara du & jag kan ha det?. Så som vi hade det igår kväll. Vad är det med dig? är du sur eller trött eller är det bara jag som är jävligt osäker just idag? Jag vill inte att det ska vara såhär. Visst, alla kan inte vara glada hela tiden alla dagar, men det känns inte bra när ingen av oss är det..

Jag vet inte vad det är med mig idag. Antingen är jag extra klagig eller så är jag bara på dåligt humör. Men jag känner mig ingetdera... (?) Jag vill inte mer, inte idag. Vill bara kunna ligga i din famn & bara känna värme.. Inget annat. Men det känns inte som att det kommer hända. Inte idag..

Hoppas ni har haft en bra dag idag iallafall. Ni som har lösen kan läsa den hemliga bloggen med.

Peace
/S

. . .

bajs på allt just nu.

Hemma

Så, nu är jag hemma. Fast bara en liten stund :P Sitter på mammas laptop, eftersom min är kvar hos Alex. Lyssnar på Westlife. Haha, sån flicka ^_^ Men det är mysigt iaf.. Det är lite skönt att vara hemma med. Även om jag inte vill vara hemma. För jag somnar så fruktansvärt mycket bättre hos Alex. Funderar på att ta med mig ataraxen till Alex så jag kan somna bättre ikväll. Hade svårt att somna inatt, kände mig inte så trött... Kanske bäst att ta något hjälpmedel då.

Fan vad detta tangentbordet är hårigt, jävla doris som bara hårar ner :P

Känner mig lite halvbra idag. Lite deppig men endå lite okej liksom. Funderar på att ta en riktigt varm dusch & koppla av. Hade gärna tagit ett bad, men mina flytningar gör ju det omöjligt. För er som inte vet så har jag ännu ett problem där nere, bruna flytningar. Ungefär som när jag hade klamydia. Bara det att jag inte har klamydia längre >.<

Sjukt irriterande tangentbord. Ja jag klagar, men detta är sjukt mycket sämre än på min laptop, svårt att skriva.. >.< knapparna sitter inte på samma ställen... haha.

Eftersom jag sitter på denna datorn så finns det en bild jag vill lägga upp. På ronja. Dom som vi gav henne till hade skickat en bild i julas på henne, riktigt söt! :D

Skriver nog mer ikväll :)

Pease
/S

image223

såhär..

Det känns som att mitt liv går i spillror. Känner mig som nagellack som flagnar av nagel för nagel. Känner mig sprucken, hjälplös & ensam. Känner mig så fruktansvärt förvirrad & förbisedd. Jag vill kunna prata om allt detta, men det går inte. Har legat brevid människan som jag kan prata mest med nu i 1 timme, men inte kunnat säga ett ord om hur jag faktiskt mår idag. Jag känner mig äcklig, nästan grotesk. Jag vill duscha & skrubba bort allt mitt skinn. Typ byta skinn, så som ormar gör. Jag vill klia mig överallt, för det känns som att jag är smutsig. Jag vill kunna försvinna. Bara en liten stund. Försvinna från alla känslor, alla tankar. Jag vill inte tappa alla känslor. Men det hade varit skönt att bara för en liten stund, kunnat vara riktigt riktigt lycklig! Jag vill inte känna mig deprimerad längre. Jag orkar inte med att aldrig kunna vara riktigt glad. T.om när jag känner mig riktigt glad & sprudlar av glädje så finns det något som gnager. Något som sitter där i någon del av hjärnan & bara tittar ut & säger "hallå, du kan inte vara glad! Du är en olycklig flicka!" Ungefär iaf. Jag vill inte känna så längre. Jag vill kunna vara bra i skolan igen, kunna intressera mig för vissa saker, så som jag gjorde förr! Jag vill kunna få beröm för det jag gör, inte få höra "när tänker du lämna in det eller det?"  Jag vill kunna plugga, kunna koncentrera mig i skolan, men det går inte! Jag försöker varje jävla dag, men det går fan inte! Jag kan inte heller koncentrera mig på småsaker. Ibland har jag skitsvårt att koncentrera mig på ett samtal t.ex. Kan säga va hur många gånger som helst. Inte för att jag hör dåligt, utan för att jag lyssnar dåligt. Jag kan helt enkelt int ekoncentrera mig på samtalen ibland. Som i skolan, igen. Kan inte koncentrera mig på genomgångarna. & det är endå viktigt.

Jag vill känna mig glad, & jag vill kunna koncentrera mig på saker. Vill vara bra på något. Men det enda jag är bra på är att röka, sitta vid datorn & må allmänt piss. & det är knappast det jag vill vara bra på. Jag vill vara bra på att skriva, som i svenska. Jag vill kunna vara bra på att få ideer, så som till affisher & till film eller liknande. Jag vill vara bra på att hitta information. Så som jag var innan. Men det går inte längre..

Funderar på att förklara för min mentor att jag har post traumatisk stress syndrom & att jag har svårare för vissa saker än vad andra har. Men samtidigt vill jag inte. Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig eller veta vad som faktiskt har hänt. Inte lärare iaf. Jag vill inte få betyg efter hur jag mår, jag vill få betyg efter vad jag prestrerar.

Jaja. jag vet egentligen inte var jag vill komma med detta inlägget, som vanligt när jag skriver massa strunt. Jag ville bara skriva av mig lite.

Peace
/S

Kväll.

Sitter hos Alex nu. Fick ta med mig datorn hit så att han kunde göra ett skolarbete. Egentligen borde jag med göra det, men jag orkar fan inte. Har ju fortfarande inte gjort klart svenskan. Jag blir förbannad på mig själv för att jag aldrig kommer igång! men jag orkar inte ta tag i det, orkar inte ta tag i mig själv.

Känner mig lite halvdeppig just nu.. Vet inte riktigt varför egentligen, men känner mig inte direkt på topp.. Känner mig lite.. usch, svårt att förklara. Känner mig ledsen men vill inte gråta. Känner mig nedstämd.. Tror det är pga all ilskan igrå, för att jag aldrig fick ut den.. Helst av allt hade jag velat ligga i sängen med alex armar runt mig. Men han kolla fotboll. Arsenal-Milan. Hans 2 favoritlag.. Så jag vill inte be honom om det, inte just nu..

Har egentligen inte mycket mer att skriva just nu. Vill bara lägga mig ner & sova. Inte vakna på länge länge. Bara få sova ut riktigt jävla mycket! Sen när jag vaknar så vill jag mår skitbra, bara vara så jävla harmonisk & inte minnas det dåliga. Det hade varit perfekt, som fan!

Inatt ska föresten jag & Alex upp & kolla på månförmörkelsen, sjukt drygt eftersom det är runt 4.... Ska ni det?

Peace
/S

Alexander Michaloff;

Jag tänkte skriva litegrann om när jag & Alex hade vår första dejt. Eller, rättare sagt vad som hände under den första tiden. Allt började med att vi, 30 oktober 2006 träffades på Malmö stadion. Han sa "det är rökfritt här" & satt själv & rökte. Vi började prata & hade en trevlig match. Ingen av oss tog varandras msn, telefonnr eller något. Men vi bestämde att vi skulle ses på samma ställe året därpå, när det var premiär för allsvenskan.

Dagarna innan MFF hade hemmapremiär mot gais 2007, skrev jag i klotterplanket på lunar. Jag skrev något i stil med "nu tar vi makrillarna" eller något liknande. En kille, som kallde sig för human_filth skrev till mig. Jag la inte märke till mycket mer än så. Men jag gick endå in & kollade hans galleri, vilket jag nästan aldrig gör om det är en okänd person som skriver. Då såg jag en bild som var tagen i slutet av oktober 2006. Då kände jag igen honom. Jag satt i soffan i vardagsrummet & sa rakt ut "det är ju han!". Mamma kan fortfarande komma ihåg det :P

Så, vi började snacka på msn & hade riktigt jävla trevligt. Vi insåg snabbt att vi är otroligt lika. Vi satt dom första dagarna & snackade på msn i flera timmar! Satt uppe till 4-5, fast det var skola dagen efter! :)

Sen var det fotboll. Malmö mot gais. Jag minns faktiskt inte hur det gick i den matchen. Minns bara hur nervös jag var inför att träffa Alex. Redan då hade jag lite känslor för honom. Jag minns inte heller så mycket om matchen, vad som hände eller så. Men jag tror att det var den matchen när jag hängde rätt mycket på Alex. Inte säker :P

Dagarna efter matchen kom vår första "dejt". Det regnade & jag åkte från hässleholm ner till malmö. Usch vad det var blött. Jag kom till centralen, & där stod han. Långt svart hår, svart jacka & sina bondagebyxor. Han stod vid bk & väntade, som han fortfarande brukar göra om han möter upp mig på centralen. Jag minns inte riktigt om vi kramades, men jag tror vi gjorde det :P

Vi började gå runder i malmö. Kom bort mot folkets park, där det började regna skitmycket! Så vi ställde oss inne i en telefonkiosk. Vi frös & var blöta. Jag sa till honom att han kunde stoppa in sina händer i mina ärmar på jackan, så han gjorde det. & där stod vi & pratade i regnet med händerna å varandra typ. Jag kommer ihåg att jag tänkte att jag ville att han skulle kyssa mig, usch vad jag ville kyssa honom!

Så slutade det regna, så vi gick in till folketspark. Gick omkring & pratade om allt & ingenting. Vill ha för mig att vi pratade riktigt mycket. Men & andra sidan så hade vi ju "lärt känna" varandra på msn. & alla som känner Alex vet att han inte är svår att varken tycka om eller prata med.

Så började det småregna igen, så vi satte oss i lekparken, i ett sånt litet hus som är för småbarn. Där satt vi. Jag satte igång min mp3 & började sjunga. Samtidigt som jag rökte som en jävel. Jag var så fruktansvärt nervös! & då röker jag. & sjunger. haha :P

Sen började vi gå mot centralen igen. Jag tog ett pågatåg hem, så det var nog det sista tåget jag kunde ta, 18.53. Efterom jag vid den tidpunkten bodde långt åt helvete utanför höör & var tvungen att hinna med sista bussen. Vi kramades hejdå tror jag, & jag minns att jag tänkte på tåget. Tänkte typ att han var så sjukt jävla söt, & underbar. & att jag var pinsam som sjöng & rökte så mycket.

Sen gick det väl några dagar till, sen var det fotboll igen. Denna gången i trelleborg. Alex hade vatt en sötnos & köpt en förköpsbiljett till mig (som han sen fick pengar för, såklart!) Vi satt på bussen ner till trelleborg & hade det trevligt med pålle & desiree & alla dom. Kom till trelleborg & hittade en pub att sätta oss på. Det jobbiga var ju bara att Alex inte var 18 än, men det gjorde inget för man fick vara under 18 där :P Iaf så kommer jag ihåg att jag inte kunde ta ögonen ifrån honom. & han följde med mig ut för att röka hela tiden :P & jag blev bjuden på en cider av hasse borgs son :P haha.

Kommer till vångavallen & ställer oss med dom som alex brukar stå med på matcher. Så säger Andy, en av killarna "hur går det med Alex?" högt som fan! till mig. Jag blir röd i ansiktet & hör hur han frågade Alex om han tyckte om mig. Sen puttar Andy ner mig i Alx knä & där satt jag tills matchen började.

På kvällen där skrev jag till honom att jag hade känslor för honom.

Sen gick det några dagar & Alex kom upp till Höör en runda. Han hade ju redan träffat min pappa, (genom fotbollen) men jag kände inte att det var lönt att dra hem till mig, eftersom det var så längt från stationen. Så vi gick runder i höör. Jag minns int ejättemycket från just den gången, mer än att vi pratade väldigt mycket & att jag var skitnervös.

Sen kom AIK matchen. Den vi vann med 4-0. Jag vill ha för mig att alex stod med armen runt mig nästan hela matchen, & efter matchen kysstes vi för första gången! :D Kan ni fatta den lyckan? Föst vinna med 4-0, sen kyssa honom! Åh, jag var så jävla glad! Så det bar av till k-stad & festa med desiree, måste ju fira! Under kvällen ringde Alex mig, & jag kunde inte sluta prata med honom!

Dagarna efter det så var det valborg, Alex kom upp till Höör. Han fick för första gången komma hem till mig :P Sen drog vi oss till Pålon som hade fest. Vi hade det riktigt trevligt & vi kysstes några gånger. När festen började ta slut så gick alla ut på cykelvägen & ställde sig. Där sprang micke mellan min & alex hela tiden. "gillar du honom? han gillar dig!", "gillar du henne? hon gillar dig!". haha. Så gick jag fram till Alex & frågade honom om vi var tillsammans, hans svar.. "jag har inget emot det!" haha :)

dagen efter var jag så jävla nervös. För jag vet ju vad som hade hänt, vi var ju faktiskt tillsammans! Men varje gång han kom nära mig så blev jag röksugen & reste mig upp. haha. Stackarn, måste trott att jag inte tyckte om honom eller ngt. :P men det gick bra till sist.

Alexander, du är mitt allt, hela min värld! Jag skulle inte kunna se mig själv utan dig.
Jag älskar dig. <3

onsdag

trött som ett as är jag.. Men jag ska hem till Alex idag, finally. Okej, jag träffade honom senast i måndags, men just nu behöver jag honom. Något fruktansvärt. Sen ska jag repa ikväll med, så jag ska sova hos Alex med. Tacka gudarna för att jag har en vettig anledning till att sova hos Alex, så han int eblir sur eller känner att jag tränger mig på.

Ibland känns det som att han ska tro det.. Eller känna så rättare sagt. Jag vet att han hade sagt ifrån isåfall. men iaf..

Läste igenom min blogg innan. Från september/oktober. Fan va depp min blogg var då >.< Visserligen är den fortfarande depp, men inte så jävla mycket som då! & jag svär inte lika mycket nu som jag gjorde då :P haha

Det kommer förmodligen snart upp ett inlägg till, men får se om jag orkar skriva. Är så trött så trött.. Somnade inte förrän vid 4, & jag är inte van vid att somna så sent.. det var längesen nu...

Ha det bra sålänge!

Peace
/S

sömn.

jag kan inte somna.

blogg.se

Försökt logga in här sen klockan 22.00 typ. Sjukt drygt att jag inte kunnat skriva dom två inlägg jag faktiskt planerat. Det som är här under är som jag hade förberett typ, så det gick ju snabbt. men iaf.

Jag kom att tänka på en sak innan idag. Häromdagen, tror det var igår, så såg jag en kvinna ~ 60 år, som hade ett par klock öronhängen. Ja, öronhängen som var klockor. Typ fyrkantiga klockor, som tickade. Så nu undrar jag, VARFÖR har man klocköronhängen? Vad är det för mening med det? & snyggt var det då inte.

Ilska

Jag vill hoppa på någon. Hoppa & stampa till den blöder & vrålar av smärta. Jag vill slå på någon, så hårt så att mina fingrar bryts. Jag vill gråta & skrika & jag vill rivas & bitas.

Det finns så jävla mycket ilska i mig just nu! Jag vill skjuta någon & trampa i deras blod. Jag vill strypa någon & höra deras sista andetag! Jag orkar inte längre ha ilskan i mig. Jag vill få ut den på något sätt, men hittar ingen väg.


Jag vet egentligen inte hur länge jag haft denna ilskan i mig. Känner nästan aldrig av den. Men ibland bubblar det upp som om jag blev en vulkan. Jag vill explodera. Men det känns som om det sitter ett lock högst upp som hindrar vulkanen från ett utbrott.

Det känns som att hjärtat går isönder. Som att mina lungor spricker. Det känns som att mina armar inte har några ben & det känns som att min hud fräts upp innifrån. Det känns som att hjärnan kokar över & slutar fungera, känner mig helt tom. Jag känner mig svag & orkar inte lyfta ett finger eller lyssna på ord. Jag orkar inte ens titta.

Just nu känns det bara som att jag har så fruktansvärt mycket ilska som vill ut ur mig, gråta vill jag. Men jag kan inte. Usch, jag vill verkligen gråta! Varför går det inte? Jag känner mig så svag inombords, så ensam. Känner mig liten & klen. Jag orkar inte känna mig som en parasit längre!

Jag orkar inte länge vara stark. Orkar inte tänka på allt annat. Vill bara ligga helt stilla & göra ingenting. Jag känner mig som en svag liten bebis som inte vet någonting om livet, trots allt jag fått genomgå. Jag vill inte heller att någon ska tycka synd om mig. Folk verkar alltid tro att man måste tycka synd om en människa som fått genomgå det här. Guess what, jag vill inte att ni ska tycka det minsta lilla synd om mig! Det får mig att känna mig ännu mer svag. Jag vill inte ha er uppmärksamhet för att ni ska tycka synd om mig, jag vill ha er uppmärksamhet för att ni ska kunna förstå!

Förlåt för att jag var tvungen att avreagera mig.


Dagens Outfit

Så ja. Tänkte att det var riktigt l'ängesen jag lade upp en dagens outfit, så det blir en rejäl omgång idag! :D haha

image216
image217



Rosa linne med dödskallar (eller aliens?), H&M.
Jeans, Only
Nitbälte, Shango
Öronhängen, JC
Diadem, Bilema tror jag, inte säker >.< haha

Sen har jag bara använt min underbara mascara :D Define a lash tror jag den heter, & en liten svag linje med kajal, den billiga 19 kr kajalen från H&M. :) Håret har jag bara låtit vara helt naturligt idag. Känner att jag inte plattar håret så ofta nuförtiden, men det gör ju inget. Det mår mitt hår bra av :) Föresten, jensen är vanliga stuprörsjeans som sitter lite för högt upp i midjan, egentligen. Men jag har kommit på att jag kan ha dom på rumpan, mycket snyggare så :D

Kändis frilla?

Jaha, så gick jag in på denna sidan & gjorde om mig själv. Haha! lite kul ^_^

image204


























image205

























image211

image212

image213

image214

image215





Kan ni gissa kändisarna? ;P




19 februari 2008

Idag har Gabriella namnsdag. Vilket innebär att jag har namnsdag! :D Haha, jag hade helt glömt det men kom på det när jag & mamma var på ica. :P Så hon handlade en risboll till mig. (ni vet en sån med smörkräm i som är så jävla god!). Än så länge är det ingen annan som kommit ihåg det.

Visserligen heter jag Gabriella i 3e namn, men endå :P Stephanie har ju ingen egen dag så.
Stephanie Anna Gabriella Lindhe.
Yes, it's my namnsdag :D


Jaha

Tänkte att jag kanske skulle uppdatera om vad som har hänt dom senaste dagarna. Har varit hos Alex & inte haft så stor tillgång till dator eller internet, så jg har tagit ledigt från både blogg & bdb i några dagar :)

Fredag kväll, jag & alex drog oss bort till Robert för en liten fest. Det vr riktitgt jävla kul! Fan va kul vi hade, & miki var riktigt kul. Det var roligt att han kunde vara med :) Vi drack, rökte vattenpipa, jämnförde färg på nipplar, ja. Vi gjorde det mesta :) Jag hånglade med Jonna med :O haha :D Vi hade riktigt jävla skoj, & vi får göra om det någondag! :D Om ni vill se bilder får ni kolla här. jag orkar inte välja ut några stycken & publicera i bloggen :P

Lördag, dags för fotboll igen! :D Min pappa & richard var även med denna gången. & Alex pappa & min pappa träffades för första gången. När vi gick till kulladal var det fint väder, lite kyligt, men man blir ju varm av att gå. Mjo, kommer till kulladal, står där en timme innan matchen börjar, fryser som AS. Efter första halvlek gick vi hem. Fy fan vad sämst. Egentligen. men både jag & alex frös. & när vi kom hem tog vi av oss kläderna & la oss under täcket & mös. Sen somnade jag & sov ett antal timmar, skönt var det men bortkastad tid.

Söndag, ner till trelleborg & repa, trevligt trevligt :) Mikael, glöm aldrigatt jag finns här för dig vad det än är! Vilken tid på dygnet det än är! Glöm aldrig att jag ställer upp, alltid. Jag älskar dig vännen! Efter jag repat drog jag hem till min morbror för att lämna pappas tågkort till pappa, han hjälper honom med hans kök nämligen. Så jag åkte till nobeltorget, satt där i 2 timmar typ sen körde morbror richard mig till nydala :D Sen var det bara en lugn kväll..

Måndag.
Hade tid hos Barnmorskan halv 9, men försov mig. Kvart i 11 var jag hos psykologen som sa att jag hade ny tid till barnmorkan precis efter mitt besök med henne. Great! & jag har gjort stora framsteg hos psykologen idag, mer om det kan ni som har lösen läsa om i min låsta blogg. Ni kan även läsa mer om att jag vill bli psykolog! :D Iaf, så gick det bra hos psykologen, grät lite, men det kändes bra efteråt. Barnmorskan då, som är den enda som faktiskt fattat att det är fel att ha FETEMENSVÄRK när man går på p-piller. SÅ jag fick utskrivet ett nytt p-piller, hoppas att det blir bättre, annars får jag kommat illbaka & byta igen >.< Kom hem till Alex, gick & pantade burkar & sen gick vi bort till södervärn & tog ut mina piller, sen tillbaka till nydala. :P haha

Sen åkte jag hem idag med :) var hemma typ 2 timmar i fredags, men annars har jag inte vatt hemma sen i onsdags :O haha. Rätt skönt att vara hemmifrån, men det är skönt att komma hem med :)

Så, nu har ni fått en uppdatering! Funderar på att göra ny design. Eller, jag håller på & knåpar på något som är snyggare än den jag har nu. Men ni får stå ut med denna överfula sålänge.

Ha det bra!

Peace
/S

Fredag!

Äntligen Fredag! Så jävla gött! Lov nu, & det är skönt som fan! Sen ska jag festa ikväll, vilket var längesen! Ska hem till Robert, Jonnas pojkvän & ha lite party. Mikael, maxi, miki & alex kommer vara där med. Det kommer bli kul :)

Annars har inget speciellt hänt idag. Varit i skolan bara, riktigt soft. & det finns en as skön massage stol i vilorummet :D Haft mensvärk i vågor idag med. Inget kul. Hoppas det håller sig såhär bra som det är nu hela kvällen.

Jag kommer inte skriva så mycket mer förrän på söndag, ska sova hos alex hela helgen.

Imorrn blir det fotboll, Malmö FF - Trelleborgs FF. Det blir gött :D

Ha det bra alla, så hörs vi :)

Peace
/S

Torsdag

Inte skrivit något sen igår för att jag vatt fullt upptagen eller haft mensvärk. Repade igår, vilket gik fantastiskt bra :D Sen sov jag hemma hos Alex. När jag vaknade imorse grät jag av smärta. Fy fan. SÅ jag stannade här hemma hela dagen. Sen skulle jag hem men missade det sista tåget jag kan ta (eftersom tågkortet bara gäller till 20.00) så nu får jag sova här inatt igen,

Skriver mer imorrn, ville bara berätta vad som hänt litegrann.

Peace
/S

kul

Jävligt kul att vakna upp & känna som om man har värsta mensvärken. Jag fattar inte det! Jag slutade ju blöda! Nu blöder det som om jag har mens. Kul, verkligen kul. Något är ju seriöst fel där nere.

bild

Typ. bildtext?

image199
DeviantART

Make me feel good, please?
(läs hemliga bloggen..)

design

Ingen värst avancerad design denna gången heller, men jag orkade inte hålla på mer. Vill eh en mörkare färg just nu, sen ska jag ta tag i allt & göra den riktigt vårig! :D haha. Men, ni får gärna säga vad ni tycker.

Nu MÅSTE jag göra klart svenskan, sen ska jag skriva ett inlägg om hur dagen varit & lite allmänt. :)

Peace
/S

wohoo

Såja, nu är jag tillbaka från gyn undersökningen. Det gick väl helt okej måste jag säga. Det var lite obehagligt, men hon tog det lugnt med tanke på att hon läst min journal. Tog lite prover, eller ja. Alla prover som går att ta inprincip. Haha, nu ska jag fan bli bra! Ena provet hon tog gjorde så jag började blöda en hel del... det var läskigt :$ Så nu måste jag gå med binda hela dagen. BINDA?! JAG?! Jag som hatar bindor.. :( Men iaf. Så skulle jag ta blodprov med. Det gick ju bara åt helvete. Jag är skiträdd för nålar, trots att jag är piercad. Men iaf så gick jag med på det, hon tryckte in nålen i min högra arm. Det gick bra. Förutom att det inte kom något blod alls. Så hon skulle prova i min vänstra arm istället. Det gick också bara åt helvete. Hon tryckte in nålen & satt där i 10 sekunder kanske. Sen kände jag hjur jag fick hjärtklappning sen blev jag så jävla yr! Det var tur att jag sa til henne att jag blev yr, för hade jag väntat 2 sekunder hade jag svimmat. Usch & fy! Men inget blod fick hon, så jag får åka till ett lab på sjukhuset. Usch fan vad jag ska ränna.

Nu ska vi äta sen ska jag ha en timmes lektion. Set bär det tillbaka till ungdomsmottagningen fast till Psykologen denna gången.

Ha det bra sålänge :)

peace
/S

Bloo

Jaha, nu ska jag strax iväg till gynekologen. Usch, känns läskigt. men denna gången SKA jag klara det. Oavsett vad som far i tankarna.

Önska mig lycka till :$

Peace
/S

ojdå!

Haft jättesvårt att logga in här under kvällen.. vet inte vad som hänt :O Tänkte mest bara säga att dagen varit helt okej & inga speciella tankar har flugit omkring. Var ute & fotade med mikael idag, det var kul att det bara var han & jag :) I love you bästis! <3 Saknade Jonna idag bara :(

Imorrn ska jag till gynekologen. Första gången sen den 4 december 2006. Usch. Jag vill dit, för jag vill vara säker på att allt står rätt till, men samtidigt inte.. men det går säkert bra.

Sen ska jag till psykologen med :P haha. Blir ingen lång skoldag för mig imorrn inte :) Ska vara hos gynekologen halv 10, så inte lönt att jag sticker till skolan då. Kommer vara på skolan typ.. kvart över 10 eller något, en ska jag sticka igen vid typ.. 10 i 2 eller ngt, ska vara hos psykologen kvart över 2. :P haha. Det är great :D

Har egentligen inte så mycket annat att skriva.. mer än ett stort TACK till alla som stöttar mig med den låsta bloggen. Ni är guld värda! Att ni ger mig lite kommentarer gör mig starkare, & jag är glad att ni bryr er! Love you :*

Men ni får ha det bra tills imorrn. Nu ska jag försöka se klart hela Loose Change, handlar om den 11 september, typ massa teorier. Men varje gång jag försökt se den så somnar jag :P ahaa. Sjukt störigt, jag vill ju se den! >.< Ni kan med se den här! Den är visserligen 79 min lång, men jag tror den är värd att se iaf :P

Peace
/S

Ringen

här är en bild på ringen jag fick av alex föräldrar. Föresten så sitter det en katt & trycker sig mot min hand, kära lille arne. Haha, svårt att skriva :P

image195

Vänner

Jag kom inte på någon bra rubrik. Kände mest bara för att skriva lite om mina vänner.

Mikael : Min bästis, bättre går fan inte att hitta! Jag vet att du mår dåligt, & jag vill göra allt som står i min makt för att ge dig all lycka & för att få dig att må bättre. Under dom 6 månaderna som vi gått i samma klass har du kommit att betyda så otroligt mycket för mig. Även om vi inte alltid pratar om hur vi verkligen mår, så vet vi att vi finns för varandra. Det är det enda vi egentligen behöver veta. Vi har kul tillsammans. Kommer du ihåg det med ankan liksom? haha :) Eller rolf. Usch vad vi kunde skratta åt det hela dagarna. :) Det finns alltid något att prata med dig om. ntingen om det är något kul eller om det är något tråkigt. Jag älskar dig vännen, mer än vad du tror. & att jag har haft förmågan att säga till dig att jag älskar dig, redan efter typ.. 4 månader, borde få dig att förstå det. Du är bäst <3

Sara : Sara Nilsson. Jag vet inte ens var jag ska börja. Vi hade en underbar vänskap som ingen kunde förstöra. Folk tyckte vi var riktiga pain in the as, men vi sket i dom. Vi gick igenom mycket tillsammans. Jag vet att jag var riktigt dålig på att prata om hur jag mådde, & jag ljög om vissa saker. Det som splittrade oss var ju Kristian, vilket jag hatar. Jag hatar den människan. Men nog om honom. Vi hittade tillbaka till varandra i sthlm, men det bajsade sig igen. Sen sommaren, så gick det väl två månader, sen blev det skit igen. Men sen i oktober har vi varit vänner nu, & det känns endå bra. Men jag saknar endå tiden när vi var riktigt tighta. Jag vet att vi inte kan bli det igen, men jag älskade den tiden. Vi hade verkligen alltid kul, & vi kunde prata i telefon hur länge som helst. Vi umgicks nästan varje dag. Du fick mig att orka fortsätta. Du var ljuset. Men trots allt, så älskar jag dig fortfarande. Du är en ängel. Kunde jag, skulle jag ge dig all lycka som finns, bara för att du är värd det <3

Anju : Hur länge har vi kännt varandra nu? Jag har tappat räkningen på antal år. Men vi har verkligen kännt varandra länge. Men vi blev nära vänner i typ.. 8 eller 9an tror jag. Sen dess har vi hängt ihop. Vi hjälper varandra & vi stöttar varandra i det mesta. Vi är lika & vi kan avsluta varandras meningar. Trots att det inte alltid är så bra mellan oss, så vet vi att vi endå finns där. Har vi inte träffats på 2 månader & sedan träffas, så känns det som att det bara gått en vecka sen sist. Du är en vän som jag tror att jag kommer ha hela livet. Du är en vän som alltid finns där, även om jag inte alltid uppskattar det eller utnyttjar det. Jag älskar dig, frugan <3

Jonna
: Du, jag kommer aldrig glömma när du sa att du var Alex systerdotter. Jag blev helt paff! haha, men det var kul. & det märks på något skumt vänster att ni är släkt. Båda är så jävla underbara & ni är charmiga & har jävligt skum humor. Men du Jonna, du är en vän som jag inte vill förlora i första taget. När du skrattar skrattar hela jag. Jag blir glad av ditt skratt & ditt leende. Hela jag blir varm. Din röst & din dialekt gör bara att du blir ännu mer charmig. Vi kan ha så jävla kul tsm, & vi kan gråta tsm. Haha, när vi stog på trappan, jag grät & brättade om hur mycket Alex betydde för mig. Helt plötsligt började du gråta för att Robert betyder detsamma för dig. hihi, vi är så söta. :) Fast vi bara kännt varandra i 6 månader så älskar jag dig så högt att det int egår att förklara. Du har kommit att betyda riktigt mycket flr mig Jonna. Du & jag mot världen <3

Miki & Maxi :
Ni vet om att ni betyder mycket för mig. Ni får mig att skratta & ni få rmig att vilja gå till skolan. När miki säger "fo' sho my niggah yeeees" HAHAHAH det är nog det roligaste. Eller när du Maxi, som är tysk, kommer med en kommentar som "jävla jude" :) Ni är bäst ni med, & jag älskar er för att ni medvetet eller omedvetet får mig att känna mig välkommen & uppskattad <3

Alexander
: Sist, men absolut inte minst, min älskade Alexander. Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort eller var jag hade varit. Du är mina andetag, mina hjärtslag & min livslust. Du ger mig så jävla mycket av allt som jag behöver. Stöd, styrka, mod, trygghet, hjälp, kärlek & så mycket mer. Du finns alltid för mig oavsett tid eller plats & du tvekar inte om det är något du måst egöra för min skull. Du har under 9 månader betytt mer för mig än vad någon annan gjort för mig tidigare. Jag kan inte med ord förklara för dig, eller någon annan hur mycket du betyder för mig, hur mycket din kärlek gör mig starkare. För innan du kom in i bilden fanns det ingen styrka, ingen glöd som ville förtsätta tills den började brinna & leva igen. Med dig kan jag vara mig själv utan att skämmas för det. Jag kan fisa, rapa, gråta, prata bajs/mens med dig. Du är som en tjej i en killkropp fast endå inte. När du håller om mig vill jag aldrig att du ska släppa mig & när du pussar mig vill jag gråta, för att jag känner lyckan sprida sig i hela kroppen. Du får mig att orka fortsätta kämpa Alex, jag kommer aldrig sluta beundra dig, & jag kommer aldrig sluta att älska dig. Du gör mig hel baby <3


Föresten, så vill jag passa på att tacka för alla reaktioner jag har fått angående min låsta blogg. Jag trodde inte att det skulle vara så "lätt" att skriva av mig som det faktiskt varit. Visserligen känns det hårt att ni som är mina närmsta får läsa det, men jag vill att ni ska förstå, att ni ska få veta.. Jag älskar er, & uppskattar all hjälp & allt stöd jag kan få <3


Inte så många vänner, men endå dom bästa! <3

Peace
/S

Matchen

Här är en video på lite spelare & klacken. Samt en Alex i slutet :D Jag är väldigt skakig på handen & det är dålig kvalite, pga att det är min mobilkamera :)





Nästa video är när "klacken" tänder en jävla massa bengaler. Jag tror vi fick det till 10 stycken, om inte fler :)


Söndag

Så var det söndag idag. Dagen startade med att jag vaknade halv 9 & var pissledsen. Hade drömt mardrömmar, för första gången på länge. Jag sov inte mycket inatt med andra ord, så det blev ingen repning. Sorry... Var hemma hos alex hela dagen.. På kvällen kom en jobbig sak. Alex försökte tillfredsställa mig sexuellt, vilket gick åt helvete. Det brukar inte ens ta 5 minuter för mig att komma, idag gick det en kvart, sen gav jag upp. Fan vad irriterad jag blev. Funderar på om det är för att jag spänner mig & verkligen verkligen vill komma.. Men man vet aldrig..

Annars har jag mest bara legat i alex säng med hans armar runt mig & kollat på djurprogram hela dagen. Förutom när det var fotboll. Nån serie A match. :P haha. Sen har jag åkt hem & duschat, ska väl snart lägga mig tror jag. är riktigt trött efter att inte ha sovit så himla bra...

Jag kommer snart lägga upp 1 eller 2 filmer från igår på matchen.

Peace
/S

Lördag

Okej, alex dator funkar litegrann. Än så länge. Så jag kan skriva ett litet inlägg här :) Alexander är ute & springer med ali med, så jag har en stund på mig om man säger så. Tänkte kanske Kanske skriva ett inlägg i den hemliga bloggen., Men får se.

Idag då, fotboll borta vid Kulladal. Malmö vann med 3-1, vilket var underbart. Det var fint väder & mycket folk. Det var en riktigt god stämning. :) Några rökbomber & några (10) bengaler tändes. Det var kul :)

Nu måste jag berätta om Alex föräldrar. Dom har ju, som bekant, bjudit mig på resa & boende i bulgarien i 14 dagar. :D:D:D:D Resan beställd & grejjer. Lite synd att vi åker på mammas 40 års dag bara :/ Men jag tror hon överlever. :) Men iaf, inte nog med resan, dom ger mig cigg hela tiden när jag inte har, & dom ger mig mat & grejjer. Nu har domäven gett mig en ring. Guld 14k. Alex sa att den nog är värd något mellan 1000 - 2000.  Ojdå? haha.. jag blir så... blyg på något sätt... :$

Sen måste jag bara säga att jag rikitgt ÄLSKAR mikael! Han är lätt den bästa vännen just nu! Eller okej, många är mina bästa vänner, men just mikael är speciell! I LOVE YOU BÄSTIS! <3

här kommer en bild, en print screen på vad mikael hade skrivit om min hemliga blogg.

image194


Om ni inte kan se vad det står, så står det :
Stephie Stephie.. Har läst det du skrivit i din nya blogg. Ingen kul läsning.. Var jobbigt att läsa allt det om min vän, min bästa vän.. Det slog liksom till i hjärtat på mig och jag började nästan gråta.. DU är stark min vän, fortsätt med det. jag ska vara på din sida hela tiden, så gott det bara går. Jag ska försöka hjälpa dig om det är något, men det visste du nog redan.. Men bara hör av dig närsomhelst på dygnet om det är något.. Och glöm inte bort att i mina ögon så är du nog en av de starkaste människor som jag mött på, jag är glad/stolt över att vara din vän och jag älskar dig! Väldigt mycket.. OCH jag är glad att du började i vår klass.. <3 // Mikael

Kärlek på min bästis! :D

Imorrn kommer jag hem, så det kommer komma upp två videor från matchen idag, kanske något foto med. Men ni får hålla utkik :) Ha det bra så länge <3

Peace
/S

Såja.

Nu har jag duschat, plattat håret & sminkat mig. Ska dra till alex. Måste gå om max 10 min. haha. :) Så ni kommer inte höra något från mig i helgen. Kommer vara där till söndag :)

Här kommer några bilder från när jag var liten :D

image191

Kevin nyfödd :)


image192

Sömntuta :)


image193

Jag & jesper :)

Citat

Vi var på rullstolsrugby idag. Det var tyskar mot malmö.

Miki: Domaren hailar hela tiden ju. Det är enda sättet att kommunicera med dom röda. (tyskarna)

HAHAHHAHAHAHA! Hon gjorde det asså! Tror dock det var någon sorts domarsignal.

Äntligen fredag!

Yes, äntligen! Lugn dag idag. Ska spela in det sista av radioteatern, hoppas vi blir klara, för detta är sista gången vi har på oss. Vi måste verkligen vara seriösa idag... Sen i eftermiddag ska vi kolla på rullstolsrugby. Slutar 3, skit skönt. Så jag är förhoppningsvis hemma en timme tidigare idag :D Wiiiiiiie! Sen ska jag till Alex ikväll <3 Sova där hela långa helgen! :) Imorrn blir det Malmös första träningsmatch som gäller. Möter danskarna, Lyngby BK. haha. :) Hoppas dom gör bra ifrån sig..

Nej, nu ska jag sätta mig & lyssna lite på musik. Sen måste vi jobba. Som fan!
Glöm inte att jag har en privat blogg med, med lösenord. Fråga om ni vill ha det. :P

Btw, miki har anmält vårt band till UKM nu. En musiktävling. Den 29 mars.

Peace
/S

Kväll.

Jaha. så blev det kväll. Jag kom på att jag inte skrivit hur varken dagen eller gårdagen var.
SÅ jag börjar med gårdagen.

Stack hem vid lunch. Eller ja, stack hem till Alex. Han hade inte slutat än så satt & snackade med hans mamma. :) det var trevligt, & imorrn beställer hon biljetterna till bulgarien :D WIIIIIIIE! :D:D:D:d sen kom alex hem, mys mys mys! Fy fan vad jag älskar honom! Sen att vi hade det skönaste sexet på länge, det bryr vi oss inte så mycket om (a) haha :) eller okej, inte länge men.. ja, det var skönt. Jag behövde det iaf. & det gjorde nog han med xD HAHA nej förlåt att jag skriver såhär :P Sen blev det ju såklart, att jag somnade. Men jag sov nog bara en halvtimme eller så, det var ju inte så farligt. Sen blev det fotboll, & så bet han mig i armhålan så jag blev sur, men sen var jag inte sur längre :P Då verkade han sur dock... :/ sen somnade jag ganska snabbt. haha.:P alex berättade för mig nu ikväll att han sovit dåligt inatt....... Sen när jag vaknade imorse, så kändes det så igen, som om jag precis hade somnat, fast det var flera timmar sen. Så jävla pissigt. Börjar fundera på om det är dom nya tabletterna... :/

Idag då. Vaknade, stack från alex 8. Kollade om jag hade fått pengar, givetvis inte. Kom till skolan, där miki ville att jag skulle sjunga med till hans gitarr spelande, som vi ska ha i filmen. Yes ofc :D (lyssna i inlägget under!) Sen skulle vi spela in radioteatern vi har i engelska. Ja, det gick ju bra. HAHA vad vi skrattade! :) Men det var kul.

Men endå är det något som känns fel. Fast jag kan skratta & ha riktigt jävla kul, så känns det fel. Jag känner mig inte glad. Fast jag är så jävl lyckligt lottad som har världens bästa vänner & den bästa pojkvännen ever! Jag kan inte känna mig lycklig. Ibland kan jag, men känns som att allt bara går neråt just nu. Känns liksom som att jag stod på det 6 trappsteget innan jag började på all medicin, & nu är jag nere på 3 trappsteget. Visst, bättre än det 1a trappsteget, men sämre än innan. Jag vet att jag är jätteotydlig just nu & att jag bara skriver massa gojja, men det får ni stå ut med. Jag måste skriva av mig just nu. Jag känner inte för någonting längre. Sånt jag tyckte var "jobbigt" innan känns 10 ggr värre nu. Jag orkar inte vara aktiv i skolan, orkar inte försöka må bra. Orkar inte ens vara en bra flickvän. Känns som att allt bara går utför just nu. Förlåt alex, för att jag inte pratar med dig. men jag känner inte för att prata. & jag vet att jag är sämst flickvän ever. .. & förlåt mina vänner, att ni får reda på allt genom bloggen alltid. men jag orkar inte mer. Jag orkar inte prata, jag orkar inte helt enkelt. Jag vet inte varför. Förlåt.

Nu tänkte jag att jag skulle skaffa en ny blogg, göra den lösenords skyddad, skriva om allt som är riktigt jävla personligt som bara mina allra närmsta ska få läsa. Det kommer stå om exakt vad som hände den kvällen. så vill ni ha lösen & läsa får ni fråga om det, men var beredda på att det kommer vara den nakna sanningen.

Peace
/S

Sången :)

Jag spelade in en låt med Miki idag, som vi ska ha i vår film :)
Såhär låter det :P & jag vet om att det brusar imellanåt. vet inte hur många gånger vi tog om låten för att slippa brus, men vi slapp inte det :( Skit samma, det är iaf en bra låt :) Green day - Time of your life.

Denna filmen är massa bilder på mig & mina vänner, mycket fest, mycket roligheter.
Ni är bäst <3

Så, enjoy :D




Haha igen :D

Endå jävligt ballt! :D

Föresten, det kommer snart upp en liten video :) Bara massa gamla foton, men jag sjunger & miki spelar gitarr :)

Dagens Outfit

Då slänger jag upp en dagens outfit, även om den inte är så speciell :P

image189image190

Svart hood, fått av alex! "Dark FUneral" tryck på. Bandtröja, men lyssnar inte på dom.
Svarta jeans, tippy
nitskärp, shango

ignorera att jag är skitful i håret, & ignorera att min säng är obäddad.

HAHA!

Lik angelina jolie? nej, tror inte det...



Tryck på bilden om ni vill göra en egen :)

Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: typ.. trött & hängig.
Favoritgodis: Choklad eller lakris!

Är det nåt du absolut inte äter: Ketchup.

Kläder just nu: Svarta jeans & svart hood.
Musik just nu: hellogoodbye - Here In Your Arms
Vad sa du senast: oj.. haha minns inte :O
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Romantiken eller medeltiden :)
Sommarplaner: BULGARIEN! :D & sola, bada, festa & ta det riktigt jävla lugnt :D

Är du bra på matte:  haha nej.
Fisk eller badkruka: oj.. beror på..
Saft eller alkohol: Vardag, saft. Helg, alkohol!

Längd och vikt: 1,70 68 kg.
Hur många kuddar sover du med: 3
Favoritväder: sol & fint :D
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?: En fungerande mobil, alex & godis.
Spelar du nåt instrument: nope. Spelade tvärflöjt när jag var yngre. :P
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Slösare

Vem är viktigast för dig: Alexander.
Bästa film: Pearl Harbour, Armageddon.
Tror på liv på andra planeter: vet inte riktigt..
Kommer du ihåg din första kärlek: yes.
Älskar du henne/honom fortfarande: haha nej!
Har du några homosexuella vänner:  vet inte..
Tror du på mirakel: njäe.. kanske lite.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Oh yes
Ser du dig själv som tolerant mot andra: mjo.. oftast är jag för snäll..
Ser du på kärleken som ett misstag: nej!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2

Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Ja........
Snarkar du? Tror inte det iaf!
Rädd för insekter? nej..
Äckligaste insekten: spindel?
Största svaghet:  oj.. ehm.. att jag lätt tar åt mig-..
Det här är jag bra på: Sjunga.. Kramas & få andra att må bra :D

Bästa bok? Livet tillbaka - Alisons historia.

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlighet.
Chips, morötter eller godis? Godis!
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? om blogg är en dagbok, ja.

Har du nån flickvän/pojkvän? jaaaaa :D:D:D:D

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? har två piercingar i läppen. More to come :D
Stökigt eller välstädat? Typ.. mittemellan.
Gungar du på stolen? ibland händer det ja.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? FY FAN! nej!
Vilken hand håller du gaffeln i? mest höger tror jag...
Hur många syskon har du? 2
Vad är du mest rädd för? mörkret.
Saltar du på maten? ibland kanske?
Gillar du att sjunga? I LOVE it!
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? It - media. För att jag är intresserad av media?

Anser du att du är stark? Oh yes :D
Brukar du sola? på sommaren i riktig sol ja.
Vad gör du om du får hicka? blir skitsur. Hoppar alltid varje gång jag hickar typ..
Har du komplex och för vad? mjo.. är väl isåfall magen just nu..

Röker du? ja.

Snusar du? nej.
Använder du knark? skulle inte få för mig det ens!
Kaffe, te eller inget? te helst.

Har du en besatthet?  Jag är lätt besatt av kramar!


Torsdag



image188

Just det!

Jag glömde skriva att jag inte fått mitt studiebidrag än. Jävla piss skit. Mår dåligt & är pank. På tal om det, fan vad hungrig jag är. :( Fick ett körsbär av jonna precis :D

Trött & bitter.

Okej, först  & främst vill jag klaga som fan på mitt tangentbord. cp ffs! :( Helt segt & vill inte skriva allt jag vill. Så om det kommer stavfel så vet ni varför.

Idag kan inte bli sämre. Somnade inte förrän halv 5 - 5 inatt. Jippi. Försov mig, kan inte koncentrera mig. FAN vad lönt att jag är i skolan. Jag vet att jag kan jobba skitbra, om jag bara vill. Jag skriver bra & jag har lätt att hitta information. Men idag känns allt åt helvete. Jag kan inte sätta min tankar på något. Känner mig helt tom i huvudet. Känns som att jag fortfarande sover. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men jag orkar inte, inte idag. Så jag kommer strunta i engelska. Förlåt min grupp, men idag är inte rätt dag för mig. förlåt förlåt förlåt.  & inte fan har jag skrivit över engelskan på datorn. & visst fan glömde jag manset hemma idag igen. Seriös, bara det förklarar hur instabil jag är just nu. Det är ju fan bara att sätta mig ner & skriva av från pappret till datorn. Eller ta med mig pappret. Jag brukar inte glömma saker. Iaf inte mer än en gång. jävla piss skit mög! Jag orkar inte. Inte idag.

Ska hem till Alex sen. på lunchen sticker jag. Förhoppningsvis kan jag få lite styrka & kraft att orka resten av veckan. För jag vill inte ha det såhär. Försova mig varranan dag, inte kunna koncentrera mig, känna mig trött som om en jävla flodhäst låg på min rygg. Fan, känner mig verkligen utbränd. Helt sjukt, med tanke på att jag knappt gör något.

Välkommen till min vardag. Varje dag består av tankar, sömnlöshet, svaghet, koncentrationssvårigheter & gråt.

Peace
/S

Onsdag

image187

Natti natti :*

image186

dagen.

Det är väl nu jag ska skriva om hur dagen har varit. Jag är inte så sugen på det faktiskt. Inget speciellt har hänt... Filmade klart filmen, vilket visserligen var kul, vi råkade ha riktigt många feltagningar idag, & det var lite kul :) Bloopers ftw :D haha. Sen har jag spelat basket med pappa & några av hans arbetskolleger. Hehe, jag håller fortfarande mitt löfte om att börja bli mer sund/träna. :)

Annars har dagen varit rätt så trist. Inga pengar på kontot heller, vilket gör mig frustread & irriterad. ...

& inte fan har jag skrivit över engelskan på datorn. Får väl se om jag orkar göra det nu.. >.<

Föresten! Imorse när jag vaknade kändes det som jag precis hade somnat. Kändes AS LÄSKIGT! hahahaha! helt sjukt ju! Har ni kännt så någongång?  (fast det var flera timmar sen ni somnade..)


Dagen har dock varit mycket tankspridd. Jag kan inte sluta tänka på hur det hade varit utan alex. Jag kan inte sluta! Fan va jobbigt. Jag vet ju att jag har alex, & kommer ha det ett bra tag till. men jag kan inte låta bli. Fatta vad illa det hade vatt. Jag hade verkligen vatt ingen. usch usch usch. & jag har saknat honom, hela dagen! Men imorrn ska jag träffa honom igen :D:D:D:D Yes :) Sen har jag börjat tänka tillbaka igen.. På den kvällen & alla känslor.. Jag blir så jävla ledsen när jag tänker på vad dom faktiskt gjorde mot mig. Jag blir ledsen av att dom fått/får mig att må så dåligt. Jag blir ledsen av att veta att jag aldrig kommer glömma det. Jag blir inte arg eller frustrerad, jag blir ledsen.

Nej, nu ska jag ta tag i engelskan. Orkar inte skriva mer i bloggen, då kommer det bli världens längsta tråkigaste inlägget om mina tankar & mina känslor. Så bättre att jag tar tag i engelskan så jag har det gjort.

men, ni får ha det bra!
Här kommer en bild jag gjorde i photoshop! :)

Peace
/S



på bild:

Jonna, Maxi, Mikael, Miki, Sara, Jag&Alex

image185

tisdag

Dagen i helhet. Prkar inte skriva så mycket just nu, men kommer nog skriva mer när jag kommer hem. Känns som att det behövs idag...
Peace
/S

image184

Du är bäst, helt enkelt bäst.

Alexander Michaloff.
Om jag med ord kunde förklara för dig exakt vad jag känner inuti mig när jag tänker på dig, hade jag inte tvekat en sekund för att berätta. Men det finns inga ord som kan förklara känslorna jag har för dig, inga ord kan förklara det starka band som finns mellan oss. Det finns ingen, verkligen ingen som förstår mig på ett sätt som du gör, ingen som kan ge mig den styrkan du ger mig. Det finns ingen som du, som ger mig trygghet & som jag litar på så mycket. Aldrig någonsin trodde jag att jag skulle få uppleva riktig kärlek! Jag trodde heller aldrig att jag skulle få må så pass bra som jag faktiskt gör idag, tack vara dig! Alex, det är du som ger mig styrka. Det är du som får mig att vilja fortsätta kämpa mot alla hemska tankar, alla hemska minnen. Du anar inte hur mycket du hjälper mig när vi ligger i sängen & jag får gråta på din axel. Utan att du säger något, för det behövs inte i det läget. Det viktiga är att du är där. Du vet precis vad jag tänker på, eller vad jag känner. Du vet alltid. Du blir inte arg om jag blir ledsen, inte arg om jag råkar vara på dåligt humör. Du är helt enkelt bäst på alla jävla sätt som finns!

Ibland undrar jag hur mitt liv hade sett ut utan dig. Jag hade aldrig orkat byta skola & gå i skolan över huvud taget. Jag hade inte umgåtts med vänner. Allt hade bara varit riktigt jävla nere i botten. Jag hade verkligen varit på det understa trappsteget. Fortfarande. För med din hjälp orkade jag byta skola, med din hjälp har jag skaffat nya vänner. Med din hjälp & mina nya vänner, orkar jag gå i skolan. Bara att gå i skolan är liksom, wow för mig. Du, hjälper mig så otroligt mycket Alexander! Inte en dag går utan att jag tänker på dig, oss. & inte en dag går utan att jag är riktigt jävla tacksam över att jag har dig. Varje dag med dig är guld värd. Även om jag inte träffar dig. För du finns hos mig hela tiden. Jag vet att du bara är ett sms/telefonsamtal iväg.

Du är utan att tveka det bästa som hänt mig, som kunde hända mig! Det finns inga ord alls som kan förklara hur jävla tacksam jag är som har hittat en pojkvän som sätter mig först, som alltid hjälper, närsomhelst. För jag vet, att det är svårt för dig med. Att höra på alla ord jag säger, höra hur jag mår.. Jag vet att det gör ont i dig när jag berättar om det. Men du står ut, för min skull. Jag står dig förevigt i skuld, baby.

Utan dig, hade jag inte funnits. Jag hade varit en skugga för världen. Ingen skulle ens veta att jag levde. Jag skulle vara ingen. Tack för att du räddade mig när jag som mest behövde det. Tack för att du stannat kvar i över 9 månader, utan att säga ett ord om att jag är jobbig, utan att tröttna.

Jag älskar dig, Alexander Michaloff <3

Design

Ny design, igen. Denna trivs jag med. Tror jag! haha :) ovant med rött & svart bara, det blir säkert bra :) & headern har Jonna gjort, så all cred till min babe <3

Annars har kvällen / dagen varit lugn. Alex skickar sms om sex, jag lyssnar på high school musical låtar, pillar i photoshop.. Ja, det är väl som det brukar vara :)

Fick intyget idag från min psykiatriker, om att jag har PTSD. Så nu ska jag & mamma bara skriva i papperna, sen skickar vi in dom! Så om et halvår är jag rik! :D Förhoppningsvis :P haha

Nej. nu tänkte jag faktiskt att jag skulle ta en liten nattmacka, sen ska jag lägga mig & somna till "i am sam". Vet inte alls vad det är för någon film, men får väl ge den en chans. Btw, jag är skitsur på utorrent idag. Segast ever, & när filmen väl är klar, ja! Tror ni inte att jag har laddat ner helt fel saker då? :(

Ajja... fy stäff, inte ladda ner! FY FY FY! :(

Ha det bra alla! Jag kanske kanske kikar in här snart, när jag fått lite lugn i kroppen. Känns som om jag vill skirva av mig. men om inte, så natti natti :*

Peace
/S


Design

Såja. Den kommer INTE hålla länge kan jag säga. >.<

Design....

Funderar på en ny design igen. Kanske t.om ska göra en egen kategori till designen här i bloggen haha :) Ändrar ju så ofta. Men jag blir så snabbt trött på min desigt, blir aldrig riktigt nöjd heller. Så jag tänkte sätta mig idag & klura ihop något riktigt snyggt, verkligen ta mig tid till det! Så ny sedign kommer väl upp ikväll eller imorrn :)

Funderar på en lite vårig variant denna gången. Just nu är det mycket grönt.. Men jag funderar på typ, ljusblått & babyrosa kanske? & svart då, som skär av litegrann i allt det ljusa.. Eller det blir kanske för mycket med ljusblått & ljusrosa... Äh, får prova mig fram. Kanske ljusgrön? :) SÅ det inte blir så intensivt.

Ajja, ni får kika in lite då & då för att kolla upp hur min design slutar :P

Hörs senare!
psssst, här kommer ett kollage på nya bilder :D Foto A idag så :)

Peace
/S

(jag vet att det är skitsynd att bilderna är så små, men vill inte lägga upp bilerna i full storlek.. Vill ni se dom i större format så kolla i min bilddagbok, dagens datum.)

image174

ojdå!

Vad duktig jag är! :D SOm ni kan se här till vänster så har jag lagt in, under min profil, listan från last.fm där man lyssnar på musik & låter andra se vad man lyssnat på. Jag har även lagt in en grön liten klocka :) Haha, äntligen fattar jag lite mer :D Tack till designadinblogg.se som gjorde det möjligt :)

Hihi , kommer säkert fler ändringar sen

Peace
/S

Måndag

Måndag & nya krafter. Inte för att jag känner för någonting just nu.. Tur att jag försov mig, annas hade jag vatt i skolan om typ 10 min... Men nu slipper jag det & åker med 5 i 10 tåget istället.. Ska till min psykolog, så det hade inte vatt lönt för mig att komma till skolan.. Hade vatt i skolan typ.. 9... Okej, en halvtimme.. Men endå, känns lönt. Nej, då sparar jag hellre 2 timmar till att åka iväg sen. Great, sova en timme till :D

En sak jag kom på när jag åt frukost... Jag gick alltid på sånna dumma saker när jag var liten. Typ som "vilket är tyngst, ett ton bomull eller ett ton sten?" ALLTID trodde jag tt det var sten, tills jag själv insåg att 1 ton är ett ton. Alltså, lika mycket. Det sjuka var att ingen sa till mig att jag hade fel :P haha lite kul, sådär.

Sen har jag även kommit på varför min blogg heter Thismess. Haha, det kommer från en låt. Egentligen lägger man knappt märke till att dom säger This Mess, men ajja. Sen heter mitt hårvax typ, the mess ^_^

Nej.. tänkte lägga mig & lyssna på lite musik & soma litegrann.. Sen ska jag iväg till skolan! Men vi hörs säkert senare idag :D

Peace
/S







I'm looking down at
this mess that you've made
and I can't believe that I stayed
So unhappy for so long
Where did I go wrong?
I've got to get out of this
my hand is on the handle
We're leaving everything behind
Goodbye for a lifetime

Truth,

the reason to get up in the morning
doesn't even exist.
it never has.




image173

Helgen

Jaha, så ska jag väl berätta vad som hänt dom senaste dagarna. Var ju hos min psykiatriker i torsdags, fick utskrivet en ny medicin, Fluoxetin. Får hoppas att jag mår bättre av den. Än så länge känns det bra. Känner mig inte hungrig/sugen på något hela tiden, & jag vaknar innan 12. JIPPI! :D

Fredag & lördag var lugna, sov hemma hos Alex i helgen så :) Visserligen var jag tråkig igår, somnade hela tiden :( Antar att det har att göra med att jag fortfarande har den andra medicinen i kroppen. Min psykiatriker sa att det kunde ta några dagar innan jag kom in i rätt rutiner igen. Sorry baby.... :(

Idag vaknade jag, åt frukost & stack till Trelleborg. Första gången på länge jag inte försover mig :D det är great :) Men när jag kom dit så var miki sjuk, & micksladden klödda.. Så ingen sång inte :( Sen fick jag springa till tåget.. Bussen var inne 25, mit tåg går 28.. från vagnläge c dessutom.. Spår 3, nästan s¨å långt ifrån bussen man kan komma. johoo, spring stäff, spring! haha. men jag hann iaf :)

Kvällen har mest varit lugn. Kevin, min lillebror, har börjat trotsa mamma. Han har varit iväg hela helgen & lanat hemma hos en kompis, där han även fått en ny flickvän... Så han har den bärbara datorn där, & nu vill han sova där. Vilket han inte får inatt, eftersom han har datorn, & inte får ta med sig den till skolan. Men det skiter han totalt i. Så nu är han där. Utan att han får. Skitunge! Han skulle bara se hur mamma mår allstå.. inget kul alls.

Men nu tänkte jag lägga mig & kolla på High School Musical 2.. Råkade ladda ner den innan ^_^ haha jag vet att jag borde se 1an först, men den vill ju aldrig bli klar :(

Lovar att vara mer aktiv här under veckan, förlåt.. men veckan har inte vatt den bästa...

Natti natti :*

Peace
/S

FY!

Fy skäms på mig :( Varit helt inaktiv på bloggen några dagar. Förlåt förlåt förlåt! :( Tyvärr orkar jag inte skriva så mycket just nu, ska mest bara kolla uppdaterade bloggar & bilddagböcker, sen ska jag vara social med familjen. Inte vatt hemma sen i torsdags ju >.< Men, nu vet ni att jag lever, & jag kommer uppdatera senare ikväll med :)

Peace
/S

love love love

ville bara skriva att jag älskar Alexander Michaloff.
9 månader idag <3

image172

böööööööööööööööööööh

kom & hjälp mig dö. Seriöst. Legat i sängen två timmar nu, astrött, trodde jag skulle somna till filmen. Istället får jag, efter nästan exakt 2 timmars helt stillaliggande, fucking PANIK! Värsta gråtattacken. Försökte ringa alex, svara inte. (kan inte begära det 2 på natten heller.) vill inte väcka mamma.. Fan, jag vill inte ha det såhär. Varför? För att jag inte tagit min medicin?! det har ju inte vatt några problem dom gånger jag hoppat över...

ska röka nu sen ska jag fan sova! Om jag kan sluta böla.


image171

Dagens;

Dagens humör: Typ.. trött & irriterad.
Dagens mående: ont i fötterna.
Dagens borde: sova?
Dagens frisyr: nersläppt.
Dagens klädsel: stuprörsjeans, tunika, pumps.
Dagens planer: fika med alex. :)
Dagens materiella vill ha: mitt studiebidrag.
Dagens längtan: Alexander <3
Dagens fundering: varför jag betyder så mycket för många..
Dagens beroende: Cigg
Dagens tråkigaste: sista timmen i skolan.
Dagens låt: Mayday Parade - Three Cheers For Five Years

Slänger in en dagens här med. haha! Snabb uppdatering på dagen
peace!

Natti

Godnatt alla, förlåt att jag vatt jätte oaktiv idag.. men vi hörs mer imorrn, lite iaf.. Har en del att skriva om faktiskt.. Orkar inte nu dock, måste sova...

Puss puss Natti

Peace
/S

RSS 2.0