Skola, huvudvärk & saknad.


(jag just nu)

Ja, så har man gått i skolan denna veckan. Måndag & idag då vill säga. Det är kul! Jag tycker det ska bli fantastiskt kul att läsa igen! Geografin verkar otroligt intressant! Och kultur & idéhistoria verkar också intressant. Matte B har jag ju läst innan, där vet jag vad jag ska förvänta mig. Jag ska även försöka sikta på ett VG denna gången.

Idag var vi på en utställning i konsthallen med kultur & idéhistoria klassen. Väldigt intressant utställning! Ska dra med mig Jonna dit imorgon eller fredag. Jag tycker ni ska gå dit om ni har tid! trots allt gratis & väldigt intressant, varar till på söndag. Konstnären heter Pascale Marthine Tayou, och utställningen heter Always all ways, Omnes Viae Malmö Ducunt. Vilket innebär typ "alla vägar bär till Malmö". Oerhört inspirerande utställning!

Huvudvärk då? Ja. Igår låg jag halva dagen med migrän & sedan mestadels huvudvärk. Idag var det okej fram till 9 tiden, då kom huvudvärken. När jag var påväg hem kände jag migränen tränga sig på & sen låg jag i sängen ett bra tag. Har fortfarande huvudvärk, men inte så farlig. Jag hoppas på att det bara håller i sig imrogon också, för jag är helt slut i kroppen nu.

& jag saknar. Jag saknar Flo. Något så fruktansvärt äckligt mycket! Jag vill inte vara utan honom en sekund till! Jag vill bara ha honom här, hålla om honom, bli omhållen, pussad på. Jag vill känna hans kärlek med varje beröring, jag vill känna mig trygg & jag vill känna mig hemma. Jag vill inte sakna mer. Det gör ont i varje cell av att sakna på detta viset. Men jag ska klara det. Jag vill inte låta honom gå pga avståndet. (som är rätt så långt, om ni minns?). Men han kommer tillbaka den 29 oktober. 2 månader dit. Jag klarar det. Jag får ju faktiskt se honom varje dag, prata med honom. Höra hans röst, se hans leende, prata med honom. Det jag saknar är att ha honom här. Att faktiskt ha fysisk kontakt. Trodde inte jag ville ha det fysiska så mycket, men jag behöbver det. Hans kramar, hans beröring, hans pussar, hans andetag, hans värme. Åh, vad jag saknar honom.

Har precis kollat på Ratatouille med familjen Pettersson/Jardinger. Nu ska jag somna till bra musik av Secondhand Serenade, (deras nya album är AWESOME!) jag ska drömma om Flo & jag ska vakna upp utan huvudvärk imorgon!

Puss

himmelsblå kärlek.

ingen himmel e så blå som min.


Wohoo!

Vet ni vad? FÖr det första har jag varit uppe i 50 minuter nu. För det andra så ska jag till skolan idag :| haha!
Ska dock bara dit på informationsmöte, kommer vara där i 2 timmar. Så det är ju inte riktigt skola. Men på måndag, så jävlar börjar allvaret. Upp med tuppen & plugga matte direkt. :P

Hoppas alla får en toppentorsdag i (vad det verkar som att bli) solen.
Puss!

TröttJag är trött. Så jävla trött. Jag ursäktar redan nu för mycket svordommar, mycket invecklat & argt inlägg.

Jag är förbannad. Helt jävla totalt förstörd. Detta funkar fan inte. Det har gått nästan 4 år & jag mår fortfarande såhär. Jag är inte knäckt av det längre, men jag är fan inte frisk. Jag är förbannad & trött på att skiten fortfarande tar upp en sådan stor del av mitt liv. Jag är förbannad över att de fortfarande tar över mina drömmar, att jag fortfarande inte riktigt vet var jag är på väg. Frammåt eller bakåt?

Jag har kämpat så jävla länge med detta. Jag har försökt att leva, försökt att inte låta det gå överstyr. Jag har kämpat & kämpat, gråtit & sovit dåligt. Jag har pratat om det, jag har drömt om det men ändå lyckats göra en dag värt att leva. Jag har levt med detta i nästan 4 år. Jag har kommit en bit på vägen. 4 år är ingenting om man jämför med hur långt livet är. Men det känns som en fucking evighet!

Jag är trött på att kämpa. Jag orkar inte gråta mer. Jag ger upp om jag drömmer. Jag vill inte prata om det längre, jag är trött på att få svar som "du är stark", "det kommer ordna sig", eller den som nästan är värst "jag vet inte vad jag ska säga". Jag vet att det inte finns så mycket man kan säga & jag har aldrig någonsin begärt mer än att ni ska lyssna på mig. Men jag är trött på dom där jävla svaren. Jag önskar att det fanns någon, en enda person, som visste exakt vad dom ska säga, visste de rätta svaren. Förmodligen lär det aldrig hända, men man kan väl önska?

& nej, jag tänker inte försöka hitta en ny psykolog. Hon jag gick hos är det för sent för nu, hon har bara hand om upp till 20 åringar. Nu måste jag betala för en psykolog, & jag orkar faktiskt inte försöka hitta en som faktiskt lyssnar & hjälper mig. Det tar tid att hitta "den rätta" psykologen. Nej, jag får vara min egen psykolog. Det är ändå bara jag som förstår hur jag mår, hur jag känner.

Jag är arg, förbannad, krossad, sårad, ännu mer förbannad. Jag kan inte släppa det. Jag har aldrig kännt denna ilskan inom mig förut. Visst har jag varit arg över det, men fan inte på detta viset. Jag vet inte vad jag är mest förbannad över. Mig själv eller det som hänt. Jag är förbannad på mig själv för att jag låter det påverka mig såhär mycket, fortfarande! Jag är förbannad för att jag inte riktigt tar tag i det ordentligt.

Jag är förbannad för att jag låter drömmarna påverka min dag. Förbannad för att min dåliga sömn påverkar mitt humör. Arg som satan för att jag inte riktigt orkar kämpa längre. Jag bara, låter det vara. & det gör mig arg. Jag har för fan nästan gett upp helt med att försöka! Fan alltså. Jag är bara så jävla trött..

Fitta.

självporträtt
RSS 2.0