Melo & mamma

Hade ingen bild på mig & mamma, så får bli en ego! :D (i know you like it!!!)


Sitter hemma hos Mamma & pimplar lite vin, äter chips & kollar på melodifestivalen! Det är AWESOME! Vi hade kalas idag ju, det var trevligt, men min mage mår fasen inte bra av massa skräp! haha! Jag fick också paketer idag! Eller ja, kuvert, men MONEY i! Det var uppskattat! När melo är slut så kommer jag väl sitta en stund till med mamma & sen ska jag upp till Anju! Jag saknar min fruga!!!

Vad gör ni ikväll?
Puss

Eldflugor.

I LOVE IT!!!! ♥ Owl City - Fireflies. Förmodligen har de flesta hört den. (Annars finns den här!) Men denna versionen är också asgrymtskitbra!

Awesome!

In my head
18 jä*la år!Min lillebror blir fan 18 år idag! Det är sjukt vad han växer! Jävla skitunge :P Haha!. Men iaf, stooooooooooooort stoooooooooooort GRATTIS till Kevin!
I love you, littlebrother

Nu ska jag hem till mamma, ska ta en kopp kaffe & sen ska vi hjälpas åt lite innan alla gäster kommer för kalas! (jag ska också firas, fyller år om lite mer än en vecka^_^)

The winter's so coldBilder jag tagit under min låååånga vistelse i malmö. & ja, detta är fan det enda jag fotat! Så jävla trött på att inte ha någon som helst lust att fota just nu. Jag vill, men det finns inget kul att fota. Bara snö. & jag är trött på snö.
puss

21

Bilden är tagen från Jonnas dator, vet inte var den är från
Jag fyller år om bara ett par veckor. Då blir jag 21. Inte gammalt. Men ändå känns det som det. För vad har jag lyckats göra under 21 år?! tja, 14 av åren gick jag iaf i skolan. Sen innan dess var det dagis i 5 år. Nu har jag snart gått ett år utan att göra annat än jaga jobb. För det är verkligen JAGA! & jag är fan TRÖTT på att det är det enda jag gör! (som faktiskt är av någon nytta..)

Jag vill jobba, vill göra något vettigt. Jag vill inte sova som en skit, (ja, klockan är 3, men jag sa inte nu!) vakna & må som en skit & sen gå hela dagen med att bara ligga i sängen/soffan & titta på tv eller sitta vid datorn. Ibland har jag tur, då kan jag kanske träffa en vän eller två. Men det får man ju inte lön för. Inte i pengar iaf..

För jag börjar faktisk må piss & mög nu. Det räcker! Mitt självförtroende ligger i botten, mina intressen ligger i botten (foto & illustrationer speciellt..) & jag känner bara hur allt förfaller. Jag är trött på att inte kunna ha ett jobb, ha något att göra varje dag. Trött på att inte få tillräckligt med pengar.GIVE ME A JOB!
Now plix!

TrueI've waited all my life to cross this line
to the only thing thats true
so I will not hide
i'ts time to try anything to be with you
all my life I've waited
this is true

Lady GagaInte superbra, men jag är nöjd. Dock kunde jag skugga den mer, men det orkade jag inte!

Hillywood!

Hillywood har gjort två parodier på Twilight & New Moon. Dom är AWESOME! Taha! Såg dem i förrgå hemma hos Jonna! Jag vet att dom är långa, men om ni är Twilightnerds som jag så är det fan värt det! :D


:D

Gratz!Grattis på 18 års dagen säger jag till Taylor Lautner!

Inte för att han kommer se det, men jag är snäll iaf ^_^Watcha say

Jag vet att jag är SÄMST på att uppdatera. Men min liv är totalt värdelöst & jag har verkligen INGENTING att skriva om. Sorry. Inga nya bilder har jag heller.

Istället får ni denna videon att lyssna på. Jason Derulo - Watcha say (acoustic version)
Puss

RSS 2.0