Puh.

Så. Nu har jag ritat, varit nere & kollat mitt saldo på banken, jag fick mitt csn bidrag :D  & jag har gjort en design till Pålle.
Nu sitter jag med en snus i flabben & ska snart lägga mig till rätta för att somna. Måste bara hitta min räkning först, så jag kan betala in den imorgon,

Ha det bra!
Nattinatti <3

Kväll

Nu har jag ätit äpplepaj, duschat, rakat mig där det var nödvändigt & pratat med Sara över en cigg. Nu är det dags för mig att lugna ner mig, stressa ner, låta pillerna verka & börja på en ny bild till kalendern. Har en idee som jag har börjat på, men vet inte om jag fortsätter på den eller om jag börjar om från noll. Tror jag fortsätter på den jag har, den har iaf former, ska bara färgläggas & så. Om jag blir klar innan jag somnar lovar jag att visa er :)

& just det! Ni måste kolla in min "designblogg" för att se om jag ska behålla denna jag har här nu, eller ta den jag har där istället? Den är ju dock bara gjord snabbt & hastgt, så den kommer ju bli snyggare med bilderna & så.

Peace
/S

äpplekaka!

Nu är den klar! Men jag måste vänta lite så den hinner svalna.. Vill ju inte svimma som jag gjorde en gång när jag åt rabarberpaj direkt efter den kommit ut. Stupade i golvet & brände strupen. haha. Enda gången i mitt liv jag har svimmat :P

Åh, det luktar helt underbart gott!!!!



bild från google

Nuså

Nu står pajen i ugnen, vaniljsåsen är vispad & jag sitter & röker & väntar på att få mumsa i mig! Luktar ljuuuuuuuvligt! :D

Torsdag, snart helg

Ja. Det är det ju, går bara till halv 12 imorgon, så det blir en bra dag! Idag när jag skulle åka hem så gick något vääääldigt fel. Satt på tåget, nästan ensam i vagnen, somnade nästan precis när tåget lämnade malmö, vaknade till i lund, äh, kan ju fortsätta sova, 20 min kvar! Pffffffffffft! Jag vaknade i..... HÄSSLEHOLM! hahahahahahhaha seriöst, jag somnade totalt! Har aldrig somnat på tåget förutom halvsovit liksom, & jag har alltid vaknat innan jag ska av. Men det var ju sjukt! Men jag kom hem till sist iaf:P

Annars har jag inte gjort mycket idag, var med mamma i byn innan, hon skulle handla lite saker inför sin helg i stockholm! Hon ska dit för första gången sen hon var 14, för att hälsa på bloggkompisar :) Ja, min mamma bloggar, det är hon som hjälper mig ibland när jag behöver hjälp med min blogg. Men jag tänker inte skriva ut hennes adress, då hon skriver anonymt. Det märks iaf att hon är nervös inför sin första klass resa på ett x2000 ;)

Imorgon ska jag träffa pålle en stund i stan. Ska få tillbaka min bh & mitt lipsyl. haha. Sen ska jag se om jag kan bjuda på en fika, får se hur mycket pengar jag har efter att jag betalat räkningen till mobilen. Sen på lördag ska jag & alex över till danmark. Fick t.om lite extra pengar av mamma bara för att min räkning är så pass hög denna månaden, över 600 :/ Men iaf så ska vi nog in på tivoli's julmarknad, det verkar så mysigt. Har bara varit på liserbergs julmarknad, men folk som varit på båda säger att tivoli är mycket mycket mycket bättre :)

Om en stund ska vi käka. Spegetti med köttfärssås. Sen ska jag göra äppelpaj med vaniljsås! Så längesen. Var sugen på att baka något men är trött på de vanliga, så jag tänkte att jag kunde göra lite efterrätt till hela familjen! :)

Ha det bra sålänge!
Peace
/S


Bilder på Tivoli från google

Lite roliga :P

Var inne på  Glitter Graphics & hittade några roliga gifar :P








Homer the tard?



Är det bara jag som tycker detta är liiiiiite för porrigt för att vara disney?



HAHAHAHAHAHA



xD



Peter!



Again ;)


& några prinsessor;)


a dream is a wish your heart makes



a whole new world



tale as old as time



part of your world



the fairest of them all

Kan ni se vilka disneyprinsessor det är? :P

Skåning!

Du vet att du är skåning när
  • han/hon inte är fräsch utan grann!
  • du inte struntar i något utan bangar något!
  • du har skallebank och inte huvudvärk.
  • du beställer en "cocka" i stället för en "cola".
  • du vet att mög kan ersätta i princip vilket ord som helst när saker inte riktigt går som du har tänkt.
  • du inte kastar, du hottar liten boll.
  • du kallar andra eller själv blivit kallad snäckan.
  • du inte säger groggvirke, du säger blannevann.
  • du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange.
  • du grinar och flabbar.
  • du kommer ihåg de två jular i ditt liv då det varit snö, eller kommer ihåg och kommer ihåg, du har svaga minnen av en tomte och lite snö, eller?
  • derby innefattar två av följande lag Malmö FF, Helsingborgs IF, Trelleborgs FF. du hejar på HIF/MFF och ger dig aldrig i en diskussion mot någon som hejar på det andra laget. När du däremot träffar någon som inte hejar på HIF/MFF, men som klankar ner på motståndarlaget så försvarar du dem, fast du naturligtvis aldrig skulle erkänna det för din ärkefiende. Hipp Hipp, är det roligaste du någonsin sett på TV.
  • Tomelilla, Skurup, Höör och Klippan är lika självklara i din värld som London och Paris.
  • röv inte alls är något vulgärt.
  • "räligt" bara är din synonym för något som är fult, otäckt eller äckligt.
  • "balle" är en del av rumpan.
  • du känner dig hemma var som helst i världen bara någon pratar skånska.
  • du, eller nån du känner, eller någon som du känner, känner, känner Peps.
  • du aldrig har tråkigt - men ibland har du tradigt och då läser du det här.

Onsdag

Är det idag. Jag sitter i skolan & arbetar med blender, shit vad avancerat & jobbigt det ska vara! Under lunchen ska jag hem till Jonna & äta sen ska vi på en mässa om högskolor, jobb & annat som kan vara nyttigt för oss studenter. Sen ska jag hem till Alex, ska sova där inatt.

& påtal om Alex så är jag så jävla rädd för att förlora honom. Inte för att jag tror att jag skulle göra det för det finns inga hot eller tecken på att det skulle hända (så att ingen missuppfattar) men om jag förlorade honom finns det många faktorer i mitt liv som hade tynat bort & dött ut.

Jag bröt ihop igårkväll. Satt & snackade lite med Alex, lite om vad mitt största problem är med varför jag inte pratar om något med någon. Var tvungen att sätta mig inne på toan i 10 min för att lugna ner mig, skölja ansiktet & försöka sluta gråta. Men såfort jag var tillbaka vid datorn började tårarna rinna.

Jag mår verkligen inte bra.



Citat


"Låt inte ditt liv glida genom dina fingrar
genom att leva i det förgångna eller för framtiden.
Genom att leva ditt liv en dag i taget kommer du att leva alla dagar i ditt liv. "



Gissa kändisen!

Denna är nästan FÖR lätt, så jag lägger upp min bild + original bilden så får ni jämföra istället.
Min morbror kallar honom Zlirre, hela Italien kallar honom Ibra, för mig är han ZLATAN.
Är faktiskt nöjd, dock är den inte klar, men jag måste sova nu.. Så ni får se det som har blivit gjort hittills. Saknas lite skuggor & lite så.


original


& min version. klicka för att se större.

natti natti <3

Gissa bloggerskan.

Rätt lätt om jag får säga det.


Samma, fast olika

Gjort om en bild i ps.


Original bilden


& den omgjorda. Den är klickbar eftersom jag blev så sjukt nöjd med ögonfärgen!!!

Stephanie a.k.a Peyton Sawyer

Ni som har sett One Three Hill vet vem jag pratar om. Denna underbart söta donnan:


Sen kollar ni på denna, bilden på mig som jag ändrat på taaz..


Sen på Peyton igen..


Liiiiite likt va? :P


Snörvlig & jobbig.

Jag ligger i min säng, har en stooooooooor kopp te brevid mig & jag har massa näsdukar brevid mig. Jag har fått den berömda förkylningen. Ännu har den inte slagit till ordentligt, men jag känner den långt inne. Fy fan! Har huvudvärk, är tung i huvet & jag är trött. Snörvlar som en jag vet inte vad. haha.

Det verkar bli en lugn kväll. Mamma jobbar, hon var tvungen att hoppa in för sin arbetskamrat som var tvungen att ta ledigt pga personliga skäl. Pappa visade nyss en bild från malmö stadion med mig, pålle, holmis, pappa & fredde på. Frånb sista matchen. haha, han är söt min pappa.

Ha det bra så hörs vi senare.
Peace
/S


Jag igår, invirad i mammas filt. Ungefär som nu.

Utmanad!

Sara har utmanat mig, så jag får väl göra den då ^_^

Tre hårda klappar:
  • En ny kompaktkamera.
  • En egen hårfön
  • En extern hårddisk att ha alla mina bilder på

Tre mjuka klappar:

  • Påslakan set, helst svart!
  • Kläder, kläder & massor med kläder!
  • Någon mysig filt kanske..

Tre viktiga klappar:

  • Bra betyg
  • Att mina nära & kära mår bra & att alla har en fin jul.
  • Massor med kärlek!

Fler

Redigerade lite fler bilder från i helgen. Inget som blev så fruktansvärt bra dock. Vilken gillar ni bäst?











Alla bilder är klickbara.

Några bilder..

Suttit & redigerat bilder nu. Här har ni dom.


Mammi


Kevin


Papps


Arne



Negerbullar jag gjorde igår.


Bäbisen


Höör by night.


Ännu en bild på Höör.

Ni kan klicka på bilderna för att se dom större.

Tisdag

Vi har ingen lärare, ska jobba med projekt arbetet & jag är trött. Kunde lika gärna stannat hemma idag eftersom jag sovit en timme, jobbar med projektarbetet enskillt & känner mig allmänt dålig. Jag har ont i foten. Har haft det i typ en vecka nu om inte mer. Höger fot. Det är väl självklart att jag trampar på alla ställen där marken är ojämn med höger fot, så att jag trampar helt fel & får ännu mer on i foten. Måste nog vila mina fötter från dessa skorna ett par dagar tror jag.. Gör fan skit ont!

Sitter här i skolan utan bh, helt flottig & trött men ändå hyper efter massa kaffe. Får nog ta mig hem till Pålle sen, glömde min bh där i lördags (för att jag tog av mig den, fråga inte varför för det minns jag inte :P) Sen måste jag hem till Alex & hämta motljus skyddet till kameran, glömde det där. Så ska jag till mff hopen & handla en mössa till pappa. Blir ju såklart det först, eftersom skolan ligger 2 minuter ifrån shoppen.. haha.

Natten var iaf fruktansvärd. Jag försökte sova, vred mig, vred mig & vred mig. Kunde jävlar inte somna. Sen gjorde ju inte Arne saken mycket bättre. Han var nog inte trött för han hoppade runder på allt! Hoppade upp på garderoben, ner från garderoben & välte massa saker på mitt skrivbord, kom upp till mig & ville bli klappad & när han inte blev det så knockade han mig. Jobbig som fan var han. Jag vet egentligen inte varför jag inte somnade. Hade tagit två av mina lergigan men det gick fan inte! Jag tänkte heller inte på något speciellt. Kanske ligger undermedvetet? Mitt allra innersta tänker på allt & gör så att jag sover oroligt & dåligt?

Nej, nu tycker jag att Jocke kan komma så vi kan gå igenom arbetet lite. Måste ju veta var han står & allt!

Peace
/S


Vill hem till mammas rosa, mjuka, underbara filt!

möh

Jag är trött. Som fan!


Jag mår inte bra!

Jag vill tro att jag gör det. Eller, innerst inne vet jag att jag KOMMER må bra. Men när?
Jag vet att det finns något som kallas lycka, som man känner ibland.
Men när ska jag kunna känna det utan att få skulkänslor?

2 år. Om en vecka är det 2 år sen.
Jag vet att de flesta som läser min blogg vet vad jag pratar om.
Ni tycker att det är lång tid, det klandrar jag inte er för.
2 år är lång tid! Det finns mycket som ändrats.

Vi har flyttat.
Jag har bytat skola.
Kevin har bytat skola.
Pappa har bytat jobb.
Jag har varit tsm med Alex.
Jag & sara har blivit ovänner för att sedan bli vänner igen.

Men 2 år känns inte så långt för mig som det egentligen är.
2 år känns som en månad sen för mig.

Nu händer exakt samma sak som hände förra året.
Jag struntar ("orkar inte") i att gå till skolan, känner mig svag & ensam trots att jag inte är det.
Jag sover sämre än sämst.

Ska det behöva vara såhär varenda jävla vinter?
Fan. Jag orkar inte ha det såhär längre.
Jag vill ta tag i allt! Vill gå till skolan, träffa alla, få bra betyg,
men inget annat än tanken i min kropp vill det. Allt annat säger emot, de vill inte.
Benen vägrar röra sig, magen gör revolt.
Hur ska jag klara av detta sista året?!

Jag pratar inte med någon om det heller.
Tror det beror på att jag skäms.
För med tanke på hur lite jag skrivit här på sista tiden, & så lite jag pratat med mina nära så..
Jag skäms.

Förlåt.

Önskelista

Det är ju dags att börja tänka på vad man vill ha i julklapp, så jag har funderat ut lite små saker


Påslakan set från Jysk. Svart är alltid snyggt & dessa kostade 150 kr styck, behöver två.



En riktigt snygg klocka från Jysk, 129 kr.



Ett presentkort eller pengar till att kunna skriva ut & förstora upp några bilder.



Ramar i alla dess storlekar. Helst svarta.



En portfolio att ha mina bilder i.

Ja, det är väl vad jag kan tänka på just nu. Kanske lite roliga bak saker så att jag kan baka "påriktigt" haha :)
Peace
/S

Nu!

Nu, tror jag att jag är klar! :) Lite julig & vintrig design. Vad tycks? Vilken gillar ni mest?


Denna gamla



Eller denna nya?


Designen

Okej, jag är inte helt klar. Vad tycks hittills? Kommer nog ändra igen så jag har menyn till vänster, som jag brukar..

Nuså..

Nu har jag ändrat lite grann i mina kategorier & lagt rätt saker på rätt plats. Ska se om jag kan knåpa ihop någon snygg design. Kanske, vi får se senare ;)


Lördags

Ja, kanske skulle ta & visa lite bilder från festen med. Vi hade fruktansvärt kul & alla var glada. God mat & god dricka med goda vänner, det kan inte bli mycket bättre :)


Jag blev jävligt nöjd med mina ögon. Klicka på bilden för att se större :)


Blev visserligen rätt nöjd med resten av sminket med :)


När vi först kom till Pålle (en halvtimme förtidigt) så bjöds det på skumpa :) Pålle som häller upp i martiniglas här ;)


Sedan kom en trevlig kille vid namn Markus, hans flickvän Johanna & Törnvi. Här försöker Markus få plats med ölen...


Donald var redo att äta ;)


haha, en något överexponerad bild på Törnvi, också namngiven Mattias.


Allas vår Pålle ska ju flytta upp till Åre för att jobba som kock. Så han hade lagat ryggstek med bakpotatis & gjort eget vitlöks smör som var dödens gott! Till det fick vi rött vin. (ja, jag har en öl med..)


Under middagen :)


Sedan kom lilla Holmis med :)


Sedan kom en underbar tjej vid namn Alexandra :)


Efter maten, några glas vin, öl & baylies så var man pigg & glad. Jag fick en mössa med glad påsk på :P


Markus fick tag i en sverige mössa. Pålle har överflöd av mössor & hattar :P


Leif, eller Leffe drack öl direkt ur fatet :)


Jag & Holmis. Lilla Holmis :) Hans blick ser lite busig ut :P


Pålle Pålle Pålle. hehe


Holmis & Pålle i sängen...


Törnvi hade hawaii med sig själv ^_^


Sedan hamnade min pojkvän & en turkietflagga (som pålle tog i somras!) i sängen :)


Sen blev Pålle turk på riktigt. Hahaha!


Pålles student mössa, Shit Full ^_^


Sedan kom Vicky med hotshots! :D


Som Törnvi spillde ut :P


Pålle borde bli nominerad till Årets manligaste man!


Hihi :)


Festen började så smått urarta, här är Donald med ett par.. söndriga solbrillor :O


Alla ville vara med mig & Kossan! :)


Hahaha. Glad var jag iaf :)


Folk började sjunga & dansa & klä sig i MFF när Hymnen satte högtalaren på max :)


& ungefär såhär slutade festen :)

Fler bilderna kan ni se på min bilddagbok. Kvällen var riktigt trevlig & man fick lära känns lite nytt folk. Maten var underbar & drickan var god. Vi hade skitkul även om vissa saker hände. Typ bordet gick isönder, glas gick isönder, öl vältes ut (då pålle lade sig på alla fyra för att inte slösa:P) & Pålles garderob gick isönder när Holmis satt i den. Hahahaha! Tack alla för en jättetrevlig kväll & framförallt TACK till Alex .<3

Gravid

Tänkte visa er en bild jag tog på min morbror & hans flickvn nu i lördags. Vill inte lgga upp mer avslöjande bilder pga respekt för dom, eftersom dom stog halvnakna & det är rätt privata bilder. Men denna bilden tror jag att jag kan visa iaf. Tänk att dom ska få en flicka om typ 3 veckor! :) Hoppas hon är fullt frisk & att inget blir fel. Men så får vi inte tänka. Iaf så tycker jag att det är så vackert när en kvinna är gravid, speciellt Jenny (flickvännen) som är så liten & nätt annars :) Skitsött :)
Här kommer magen iaf, med morbror Richards händer ;)


klicka på bilden för att se större.

Säg gärna vad ni tycker men tänk på att det är mina första bilder på människor :P

Peace
/S

Fan då!

Det är skitjobbigt att somna! Människorna i lägenheten brevid har någon sorts fest. Igen. Som vanligt. Antingen är det fest eller gräl. Alex sover som en stock! Skönt att han får sova ut nu :)

& eftersom jag inte kan somna har jag spånat på ideer till fotosessionen imorgon. Najs :)

Natti.

natti













Några bilder såhär på kvällskvisten. :) Nu ska stäffi nanna. Jag har iaf färgglada piller!

Ntti
:*

Nu..

Nu ska jag packa väskor & åka ner till malmö. Blir inte så mycket sittande vid datorn, eftersom att jag ska på BIO! :D

Puss!


Familj

Min familj är fantastisk! & sen att alla ser bra ut är ju bara medfött ;)


lite charmigt? :)


mammi


Jag & kevin.


Mamma tog bild på oss med. Gillar denna bilden


papps!


Kevin


Mammi igen :)


ännu en spexbild av pappa.. haha


snön ligger fortfarande fint med sol på sig :)


snoris!


& så fick jag blåbärs sorbet av mamma :)

Lite fler bilder

Tog lite fler bilder. Mest på Arne & doris & mig. hehe :)








Erkänn att ni alltid velat veta hur arnes rumpa ser ut? Nu vet ni.











I totally looooove Nikon D90!!!!

Fler bilder kommer senare, på mamma, pappa & lillebror.

Skola & snö

Sitter just nu i Höör. Ni anar inte hur mycket snö här är! :P Iaf så stack jag till skolan imorse, var visserligen lite sent, kom runt 5 i 9. Kollar in i klassrummet, tomt... Knackar på i lärar rummet, läraren vi ska ha, Fredrik öppnar dörren. Nehe, d¨å var han inte sjuk iaf som jag trodde eftersom Jesper som vi skulle haft i onsdags & igår är det. Iaf så sa han att vi har kompledigt pga ESF. Jaha, okej. Det hade inte jag fått reda på nej. Men han plockade ut en kamera, blixt, laddare & reflexskärm till mig så jag kan fota Richard & jenny imorgon.

Åker från Malmö, där det ligger lite snö i gräset. (observera lite!) kommer till Eslöv, jävlar vad det var snö här tänkte jag. Kommer till Höör. Här snöade det lätt & det låg redan 1-2 dm snö. Mysigt tycker jag, som faktiskt tycker om snö. Speciellt nu när solen också skiner. Jättemysigt! Nu är det vinter vet ni :)

Så kom jag hem, fick lite pengar av mamma att handla frukost. En räkbaguett med Cola till dricka :) Under dagen ska jag nog försöka röja på mitt rum, sen ska jag ner till malmö igen, ska på bio med Alex :)

Ha det bra! Här får ni några bilder förresten. Tagen med en Nikon D90, objektiv SD 16-55 f2.8 & de längst ner även med blixt, SB600


snö i malmö


innan lund


inan höör...


Såhär ser det ut när det har snöat i höör! :)


Dagens outfit
Jeans, Vero moda
Tunika, Vero moda
Linne, H&M
Strumpor, H&M
Diadem, H&M
Hahahahaha, varierande...


Ytterkläderna då.
Jacka, H&M
Mössa, Åhlens
Skor, Din Sko

Alla bilder är oredigerade förutom outfit bilderna som bara är beskurna. Nu kommer en bild som jag inte kan sluta skratta åt. Seriöst, har ni sett en bättre bild på en katt förut?! HHAHAHAAHAH!



Peace
/S

P.S måste lägga upp en bild på doris också eftersom jag la upp en på Arne.


D.S

natt

jag kan inte somna. Kan inte sluta tänka på att det snart är två år sen allt hände. Jag försöker tänka på allt kul som händer i helgen, bio, fotografering & middag/fest. Men det går inte. Alex sover, jag röker.

2 år. Är det lång tid? Huur lång tid är 2 år om man tittar på det? Det känns som det bara var en månad sen allt hände. Jag minns för ett år sen. Då trodde jag på allvar att jag skulle må bättre vid denna tidpunkt. Visst, jag mår bättre, men inte bra..

Vi hörs om några timmar. Tror jag väcker alex med klickandet på tangenterna.

New work

in progress... Haha. hållt på med denna i lite mer än 2 timmar nu. & vi ska på pålles middag/fest på lördag :)


Ängel..

Jag är klar med bilden. Den blev inte så bra som jag ville. Skickar den till mamma i vilket fall som helst. Hon ska få det som överraskning genom sin mejl ;)


Här är bilden, klicka på den om ni vill se den större



Peace
/S

HAHAHA

Hahaha Labbe aka Ola eller? ;)


Rock on & städa.

Jag har varit en duktig flicka idag. istället för att somna här hemma så började jag göra havreflarn, de blev apgoda! Sen städade jag hela köket! Det är skinande rent! (var, skinande rent. Pappa har stökat upp igen...) Men jag gjorde det jättefin iaf. Sen så har jag även målat klart denna bilden som jag hållt på med av & till hur länge som helst. Blev rätt häftig ändå ;) Rockbrutta! :)


Klicka på bilden för att se större.

Nu ska jag ut & röka sen ska jag nog göra klart ängla bilden till mamma. Inte långt ifrån klar nu. :)

snö

det snöar!

Work in progress

Just i denna stund har jag jobbat med denna i 4 timmar. Det är en bild till min mamma så jag vill att den ska bli perfekt!
Vad tycks hittills?



Nu ska jag iaf sova, får fortsätta med denna imorgon.

Peace
/S

Big girls don't cry

Fick denna bilden heta. Är inte jättenöjd med den. Vad tycker ni?


Klicka på bilden för att se större

Nu ska jag föna & platta mitt hår

Peace
/S

Söndag

Det känns verkligen att det är söndag idag. Jag vaknade först klockan 2, alltså 14.00... en dess har jag bara ätit frukost, rökt & suttit vid datorn. Sitter & knaprar i mig kokos. Så jävla gott. Mumsa.

Vad gör ni idag?

Peace
/S

Ariel


Klicka på bilden för större.

Har tagit några timmar.
Natti

Teenage mutant ninja turtles

Denna bilden har jag gjort till min Bästis Sara. Hon älskade turtles när hon var liten så jag gjorde den till henne ^_^ Vet dock inte vilken av dom hon gillade mest så fick göra en Leonardo :)

Varsågod Bästis !


Klicka på bilden för större.

Bakdag

ftersom vi inte hade så mycket ingredienser hemma & typ inga pengar så fick det bli kanelbullar & negerbullar med kokos. Negerbullarna står i kylen & kanelbullarna ska in i ugnen om 10 min. Har ni gjort något kul idag? Puss

Radio

Måste ge er ett bra förslag på radio. Det är en internet sida som har olika radiostationer där det bara spelas musik, ingen reklam & ingen som pratar. Det finns olika gener på radion & man kan välja vilket man tycker om att lyssna på eller vill lysna på just då. Skitbra sida, enligt mig!

Radion

Trötthet

Jag är trött som en get. Jag är verkligen astrött. Men jag ska vara uppe. Har varit uppe sen 12. Så LITE tidigit gick jag upp idag. För att vara jag. Tänkte städa mitt rum idag (får se hur långt jag kommer med den ideen.) sen ska jag baka. Ska se hur mycket pengar pappa har, om jag kan handla lite ingredienser till kärleksmums, annars får det bli kanelbullar igen. Behöver bara jäst, går på nån krona bara.

Vad ska ni göra idag?

peace
/S

Dags att säga godnatt

Mina ögonlock känns äntligen tunga. Dags att sova. natti natti <3

Uppdatering

En uppdatering ur mitt liv & hur allt är planerat.

Jag gör inget vettigt om dagarna, möjligvis att jag ens tar mig till skolan. När jag känner för att göra något så är det att illustrera, men det blir ändå aldrig något bra eller så bara kladdar jag. Jag sover hela tiden. Om jag ligger ner kan jag garantera att jag sover inom 5 min. Under dagtid iaf. För när jag väl ska sova, då går det jävlar ta mig inte. Jag ska skriva loggbok, har tänkt på det sen i tisdags kväll men jag tar mig inte 5 minuter till att göra det, därför att det är "jobbigt", vilket det egentligen inte är. Jag äter som en häst & går upp i vikt varje dag. Min vikt är just nu mellan 72-74. Det är mycket för mig som för ett år sen vägde 58. Jag träffar ingen annan än Alex, inte för att det egentligen gör något, men jag förtränger att jag ens har vänner, för jag tycker att alex är mitt allt. (vilket han egentligen inte är, för vänner är jävligt viktigt det med)

Nu till roligare saker. Jag ska fota min morbror & hans flickvän Jenny nästa vecka. Hon är ju gravid & ska ha om 4 veckor & 3 dagar. Så jag ska ta "proffsfoto" till dom, vilket förmofligen blir på lördag. Förhoppningsvis följer alex med & är min assistent, för det kan behövas då jag inte kommer ha studioblixtar, utan får ta vara på det ljus & de lampor som finns. Samt att jag ska använda reflexskärm.

Jag & alex har även planerat att åka över till köpenhamn sista helgen i november, för att jag ska ha något annat att tänka på än att det snart är den 1 december & snart 2 år sen allt skit började. Frågan är väl mest hur mycket pengar vi har. För om vi inte har tillräckligt är det nog ingen av oss som känner för det.

Pålle ska flytta till Åre i 5 månader, vilket inte alls är kul, för jag kommer sakna min pållis jättemassamycket. Min lilla bumbibjörn som jag alltid har lika trevligt med <3

Jag ska förmodligen träffa Anju imorgon. Inte umgåtts med henne på flera månader, så det är fan dags nu.

Jag ska skaffa hormonspiral. Därför jag skulle till gynekologen i onsdags. Jag var i trelleborg, satt & väntade 20 min över min tid, gick in & frågade i receptionen varför det tog sån tid så kollade hon upp det. Min barnmorska hade bokat fel gynekolog. Hon hade bokat en i malmö (fast hon sa att det inte fanns någon i malmö) & skickat mig till trelleborg. Så jag ska dit på onsdag igen, & då ska det kollas & undersökas. Sen slutar jag väl med p-pillerna ett tag innan jag får isatt spiralen. Steph är lite glad över att hon kommer få äta ett piller mindre om dagen.

Jag måste till Fotovideo & hämta min tröja samt prata med dom där. Jag var ju sjuksrkiven sista veckan & sa inget. Jag skickade visserligen ett mejl men skämdes för mycket för att våga ringa eller ta mig dit. Jag skäms fortfarande & drar på att sticka dit för att hämta min tröja.

Jag ska börja blogga på allvar igen. Inte bara massa tjaffs om vardagen, utan mina tankar ska börja komma in i bloggen igen. Jag känner att jag saknar det. Så om ni är trötta på mitt tjat om att jag mår dåligt & att jag tänker på jobbiga saker ber jag er att sluta läsa bloggen efter detta inlägget.


Det är väl det som hänt/hända skall. Jätteintressant, eller hur?

Peace
/S

Till Alex

Jag har suttit & ritat i 3 timmar nu, lite till. Jag bestämde mig för att rita en sak som Alex älskade när han var yngre. Alltså en bild till honom. Det är egentligen inget speciellt, men jag gjorde det ändå. Hoppas du gillar DIN bild baby <3


Klicka på bilden för större.

Nej...

Amen... ja, Johan hängde iaf löst, igen! Lilla Robin som var så snygg idag!
Men, lycka till med karriären, skriv bra låtar & sjung på.


Bild: tv4.se

Oj oj oj!

Duetter, nu ska jag ge er min åsikt.

Alice & Robin B - Bra, riktigt bra. Deras röster passade bra ihop. Snyggt stajlade båda två, Alice är ju skitsnygg i den röda klänningen med ett stort rött skärp! Ojdå. Söt låt i övrigt & de hade en bra kemi mellan varandra.

4 av 6 S ;)

Robin E & Johan
- Hur fan ser dom ut? hahahahahaha! Älskar dock Robins nya frilla!. Men dom ser ju verkligen töntiga ut, dock lite coolt :P Det låter ju inte helt jävla fel heller, gillar deras röster tillsammans. Man hör knappt att Johan har totalt annorluna röst än Robin. Men när Johan sjunger själv vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Tack Robin för att du räddar denna låten!

3 av 6 S

Anna & Kevin
- Det är ju lite skam att Anna inte ens sett Dirty dancing! Men vafan, Det är en låt jag totalt älskar, & jag tycker att det låter riktigt bra när Anna sjunger. Hon har en riktigt snygg klänning dessutom. Väldigt enkel outfit, jag gillar det. Kevin ser riktigt stilig ut & han kompleterar Anna med sin röst. Jag älskar deras kemi & de dansar & är väldigt bra. Tråkigt att det mest var Anna som sjöng. Men jag gillar't

5 av 6 S (på gränsen till 6)

Kevin, som vanligt bäst i idol ikväll. Jag gillade anna riktigt mycket idag. Jag hoppas att svenska folket behåller henne i programmet.

Vad tycker ni? & vad tycker ni om min sammanfattning?

Keep bleeding love

Kollar på idol just nu, anna gör väl inte låten skitbra, men det låter absolut inte dåligt! Bättre än leona lewis, i vissa parter :P haha Idag hoppas jag VERKLIGEN att JOHAN PALM, ja, ni läste rätt små fjortis brudar, JOHAN PALM åker ut! Är så fruktansvärt trött på den killen. Annars Robin B, även om han sjäng relativt bra idag.

Vad anser ni? :)

Peace
/S

mööööh

jag vill sooooooooooooova. vill hem & ta 5 av mina tabletter, så jag kan somna, & sova länge. Känner mig riktigt down just nu & kommer förmodlligen inte gå till skolan imorgon heller... Förresten så blev det alldrig något gynekolog besök.. kan ta det mer imorgon.

peace.
/s

btw, nästan klar med nästa bild. vet inte om jag ska ändra bakgrund dock. vad tycks hittills??


klicka på bilden för större.

fan

jag klarar inte detta. Vill inte till gynekologen imorgon. JAG VILL INTE!!!!


Work in progress



Men nu, sova. Godnatt.

The new America

... Fick denna bilden heta. Jag är egentligen inte nöjd med den eftersom att den inte blev som jag ville överhuvudtaget. Men, den är iaf influerad av valet som var i USA i förra veckan & jag tycker att det var apnajs att Obama vann. Vad tycker ni om min "Val-flicka"? hahaha låter fel men ja :P





(klicka på bilden för att se större)

Svart

Något märkligt hände runt 5 tiden. Jag & pappa hade varit bortom ica för han skulle in om sport butiken & så kollade vi lampor till mig, eftersom mina lampor smällt på rummet. Men dom hade inte de lampor vi sökte, så vi sa att vi kunde kolla på konsum. Kommer till blomsteraffären precis brevid vår port & hela torget slocknar. Helt jävla svart blev det. & så kom det ett muller. Lite halvläskigt måste jag säga. Jag tog tag i pappas arm :$ Iaf, så sprang vi upp & kollade så att kevin & jesper inte var ihjälskrämda. Så ringde mamma till mig & var aldeles uppstirrad. Hon skulle gå från bowlinghallen & hade inte kommit längre än till statoil när allt slockade. & hon som är så mörkrädd. Men hon ville inte att vi skulle komma & möta henne ändå.. Aja, hon är märklig ;) En halvtimme senare, efter massa ljus tända i allas fönster kom strömmen tillbaka. Då gick jag & pappa ner till konsum & fick tag i rätt lampa, men då fanns det bara en kvar, jag behöver 3... Kommer ut igen, så har gatulycktorna slocknat.

Nu är allt tillbaka som det ska igen & alla lampor som ska vara tända är tända. Det var en märklig upplevelse måste jag säga. Man såg verligen ingenting, helt jäkla öde. Häftigt, ändå.

Lite ironiskt var det ju också att hela höör släcktes, nu när mina lampor smällt. HA! Jag blev fan inte ensam utan lampa iaf :D

Lista

Snodde en lista av Stella. Tyckte den var lite småtrevlig :)

10 saker som jag har gjort 2008:
♦ Varit i Bulgarien
♦ Förlovat mig
♦ Skaffat mitt första jobb (i 3 månader...)
♦ Börjat på nya p-piller
♦ Gått upp ett antal kilo..
♦ Skaffat ny mobil.
♦ Haft sex på stranden
♦ Börjat med rökavvänjning
♦ Fattat tycke för fotografering
♦ Börjat 3an, äntligen.

9 av mina främsta intressen:
♦ Bildredigering
♦ Fotografering
♦ Mys
♦ Djur
♦ Musik
♦ Fotboll
♦ Läsa
♦ Umgås
♦ Träffa nytt folk

8 saker som jag uppskattar:
♦ Alexander
♦ Sara
♦ Min klass
♦ Sängen
♦ Mina katter
♦ Photoshop
♦ Cigg (sorry...)
♦ Musik
♦ Sömn

7 saker i rummet där jag sitter just nu:
♦ Alex
♦ Säng
♦ Arne
♦ Massa halloween ljus som aldrig blev använda
♦ En överbliven kanelbulle som ingen orkar
♦ Solfjädern jag köpte i Bulgarien
♦ En klädhög på golvet

6 saker som jag gjorde förra veckan:
♦ Praktiserade
♦ Shoppade & fikade med mamma
♦ Fikade en dyr fika med Alex
♦ Sov väldigt mycket
♦ Åt för mycket godis, igen
♦ Mös med Alex

5 olika maträtter du har ätit denna veckan:
♦ Kebabrulle
♦ Kycklig med ris
♦ Pizza
♦ Spagetti & köttfärssås
♦ Potatis & kött

4 saker som jag har gjort 2007:

♦ Startat ett förhållande med Alex
♦ Började ny skola & ny klass
♦ Flyttade från favorithuset
♦ Började medicinering & terapi

3 saker som jag har gjort 2006:
♦ Piercade mig första gången i läppen
♦ Blev tsm med min bästa vän TABBE
♦ Firade en jul utan känsla

2 saker jag ska göra idag:
(har gjort)
♦ Bakat kanelbullar
♦ Gått en runda med baby

1 av mina bästa minnen:
♦ 30 oktober 2004 på malmö stadion.


& bullarna blev helt fantastiska! Urgoda! *nomnom*
God natt på er.
Puss :*

Bakningen

Bullarna står & jäser & ska snart in i ugnen. Jag tänkte visa lite sneak bilder men datorn tycks inte hitta minneskortet.. Så förlåt, m,en ni får se alla bullbilder när bullarna väl är klara istället. Mums! Can't wait!

Baka

Nu, ska jag gå ifrån datorn, ta ett djupt andetag, hoppa på alex i sängen & busa lite, sen ska vi baka kanelbullar. Önska oss lycka till! Kan behövas ^_^


Bild från google

Bilder från dagen

Det går inte att lägga in bilderna på min dator eftersom den är fucked up & inte vill ha tillräckligt med utrymme (fast den har det!) Så jag sitter på kevins nya med vista som jag kan nada om & laddar upp dom istället.





Ni kan kalla min spike ^_^







Såja, nog med egobilderna. Eller?


Dålig bild på min älskade jacka!


En dålig bild på skorna


Något bättre bild


Lite bättre bild på skorna med.


Aj äm häppi! Alex är mästerfotograf :)


Alex & jag :)


ÅÅÅH han är så söt på denna bilden! Helt sinnessjukt!



& en puss får avsluta.

Peace
/S

Ojojoj...

Vad dåligt uppdaterat det var här då. Ja, jag har haft lite bloggtorka de senaste veckorna (månaderna egentligen) men jag ska komma igång igen. Jag har bara inte suttit vd datorn speciellt mycket. Sen delar ju jag & Alex på den med. Men iaf.  I helgen är vi i lilla höör. Vi har precis varit ute på en promenad han & jag, tagit lite söta foton som ni kanske får se senare. Eller någon annan dag. Men ja. Senare ska vi baka bullar. Kanelbullar! Vi har varit sugna på att göra det inprincip hela veckan, så nu jävlar!

Annars.. På måndag är det skola igen, trevligt att få träffa alla. Längesen ju. Sen så är det nog inte mycket mer. Jag längtar till slutet av månaden då jag & Alex ska ta en tripp över sundet & ha en hel dag bara han & jag & danmarks alla äventyr. Ska bli supermysigt!

Hoppas alla har det bra. Jag mår väldigt bra & hittar lyckan mer & mer för varje dag. Alex är en stoooor förtjänst till det.

Puss på er!

RSS 2.0