I'm ridin solo


And since I got the hold of me, I'm living life now that I'm free, yeah,

Telling me to get my shit together now I got my shit together, yeah,
Now I made it through the weather better days Can't get no better
I'm so sorry that it didn't work out I'm moving on,
I'm so sorry but it's over now, the pain is goooone,


I'm putting on my Shade to cover up my eyes,
I'm Top UP/ON in my ride, I'm heading out tonight,
I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo.
I'm feeling like a star, you can't stop my shine, I'm loving cloud nine, my head's in the sky.
I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo.
Detta är min & Jonnas nya låt <3

Snigel

(jag vet att jag skrev snigel)


Jag är singel. Jag kommer inte gå in på det mycket djupare än att det var mitt beslut & jag mår inte dåligt av det.
Jag passar på att tacka Alex för (nästan)3 fina år & en hel del underbara minnen.

Det är första gången jag faktiskt är singel sen jag var 16 år gammal. Jag var singel i typ.. 2 veckor innan jag träffade Alex.  Så det ska bli rätt skönt att faktiskt få ta hand om sig själv. Att vara ensam.. (då kanske jag slutar vara så jävla rädd för att faktiskt vara ensam!)

Så ni som tänkt ragga på mig för att jag är singel (jag vet att ni är många ;D) ni kan tänka en extra gång & strunta i det. För jag är inte intresserad.


Tänkte bara.. uppdatera er.

& förresten, idag (onsdag) har jag varit rökfri i 3 veckor. Jag är så jävla duktig!
Jag är stolt över mig själv.

Bye.

Rosa

Ja, min design ser förjävlig ut.
Den får göra det tills vidare.

Time..

Jag har varit rökfri i 18 dagar nu! I'm a good girl! Fast jag tuggar tuggummin (vanliga) som bara den! Och biter mig i läppen hela tiden, samma jävla ställe också!


Jag skulle behöva mer tid. Min egen tid. Jag skulle behöva känna, vara och bara leva. Leva mig själv, andas mig själv, vara mig själv.

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det. Jag bara känner det. Känner mig klämd. Mellan en verklighet som jag tycker om, och en fantasi som jag älskar. En fantasi som kan bli en verklghet, där jag faktiskt är den personen som jag brukade vara. Den personen jag vill bli.

Kan jag bli det i denna verkligheten också? Jag vet inte.
Jag vet inte mycket längre.

I need time.Fimpad!
Jag har varit rökfri en vecka.

i'm so proud of myself it hurts! :D

Remember me
Jonna bjöd mig på bio idag. Födelsedags present. Det blev Remember me där Robert Pattinson spelar huvudrollen. Han var riktigt jävla skitbra! Man blev verkligen berörd av hans skådespeleri. Filmen var skitbra, riktigt touching typ. Men var beredda på att gråta om ni ser den. Jag vill inte säga så mycket mer om den, för då förstör jag den. Men man förväntar sig ett helt annat slut än det som var. Jag & Jonna satt & bröt ihop typ. men vi var inte ensamma om det. Satt väl en max 20 pers i salongen & typ alla snyftade. haha!

men bra var den. Fattar dock inte varför jag & jonna alltid ska välja filmer som vi bölar ihjäl oss på. Det gjorde ju inte saken mycket bättre att jag var riktigt röksugen. men jag har klarat mig hittills, och ska fortsätta klara mig! :D

Se filmen, Remember me.
Skitbra.

Jag har klippt mig!Före & efter. Stooooooooor skillnad!

Blev jag snygg? :) Det var väldigt slitet innan, inte klippt mig på över 2 år! Men jag blev skitnöjd! En gammal klasskompis till mig klippte mig för en billig peng. :)

& jag har faktiskt påbörjat mitt sluta röka projekt. Har hållt uppe i två dagar nu! Inte så himla länge, men jag är riktigt stolt! :D Dock har jag ju nikotinplåster, men jag är ändå duktig! :D

Hoppas allt är bra med er!
JUST DET! Jag har fått en ny laddare till min laptop, så det kommer (förmodligen) att bloggas mer! :D I am happy! :D:D:D

Puss på er, see you tomorrow <3

Oscarsgalan med Jonna

Nu sitter vi här i år igen. Ska försöka hålla oss vakna hela natten & titta på oscars galan. Förra året klarade vi det, gik direkt från tvn till tåget när vi skulle till skolan. Haha! Awesome! Detta året känns faktiskt som att det kommer gå sämre :O Vet inte varför. Men både jag & jonna är redan trötta. Dock har vi 2 liter energi dricka & vi har sbaks så det räcker! Vi har redan suttit & dreglat över Anna Kendricks überfina klänning!

Ni kan se alla skådisar & deras kläder här ;Anna Kendrick, känd för bland annat sin roll som Jessica i Twilight & New Moon samt Up in the Air, nominerad för bland annat sin roll i Up in the air. & Zac Efron kom i en något snyggare frisyr än vanligt. Dreggel på honom ^_^

Taha! Puss

Ego.


21om en vecka blir jag 21.
epic,awesome,ftw!

RSS 2.0