Update

Jag har det helt fantastiskt underbart har nere! Jag hoppas att ni har fint vader & att allt ar bra med er! Idag ar forsta dagen som vi inte har sol, var ett fruktansvart ovader imorse. Men jag har snygga bilder pa blixtrar & sa. jag har nastan 400 bilder redan, & vi ska vara har i nagra dagar till!

Nu har jag antligen fatt kolla min facebook, bdb, bloggkoll & min blogg. Jag tycker dock ni ar lite trakiga som inte halsat till mig eller nagot..

Iaf sa ska vi val ga upp pa rummet en stund nu & sen kanske jag uppdaterar en gang till innan vi aker hem!

Puss pa er! <3


Malmö

Nu sitter jag i Malmö & väntar på att Azra ska komma hit. Hon, jag, Alex & azras hund ska ut på en liten picknick :) Vi har gjort pannkakor & ska ha med oss sylt & socker, sen ska Azra köpa cola till dricka :) Detta kommer bli mys!

Imorgon åker jag till Bulgarien! Avundsjuka much?!;D

Yiruma - River flows in you

Jag ha länge ÄLSKAT denna låten. Eller länge & länge. Iaf kanjag lyssna på den på repeat i flea timmar utan att tröttna!



Nu har jag även hittat låten med text! En text som artisten Anne Manda sjunger. Den sägs även vara ett av soundtracksen till New Moon!!!!! (De ville ju ha river flows in you som Bellas lullaby, nu får de iaf med låten i nästa film!, hoppas vi!) Hoppas ni tycker om den exakt lika mycket som jag! (men jag lyssnar nog fortfarande hellre på originalet dock! :P)



20 år!


Grattis på 20 års dagen älskling! Nu är du också halvvägs till 40! :)
Jag älskar dig, Frugan!
(Anju)




I will never let you fall
I'll stand up with you forever
 I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven




Evil Eye!


ÄLSKAR denna! hahahaha :D <3

Ella!

Jag var i Svedala idag med Anju. Det var trevligt med jävligt mycket svårare att ta sig igenom som man borde kunna tro. Helvete vad mycket motgångar vi stött på! Iaf så var vi i Svedala för att hämta en resväska hos min mormor. SÅ åkte vi hem till min Morbror för att kolla hans nya bo. Han har ett fint litet hus! Typ radhus, 2 våningar. Tyckte det var sjukt snyggt där! Så, eftersom jag hade kameran med mig & Ella var på glatt humör passade jag på att skrämma henne lite med den. Men till sist fick jag lite leenden! :D Jag ska dit efter semestern igen & ta lite nya "porträtt" bilder :)


Look into those magic eyes!


Åh det smilet <3




Favorit bild!!



Åh, visst är hon helt underbar? min lilla kusin :) Känns lite fel att säga kusin, känns som hon är så mycket mer! <3

& INGEN! (Förutom mormor & richard/Jenny. Okej, kanske mamma med) får ta dessa bilder! KAPISH?!

Vampyrtema!

Nu har jag & jonna kommit på vad vi ska göra med våra liv! Vi ska sminka oss & ge oss fan på att bli vampyrer! Sen tar vi kameran & går ut till gläntan/skogen där Arne ligger. Detta kommer bli sjukt bra! Jag lovar er massor med bilder!!! :D


Här har ni en heeeeeeeeeeeeting sålänge :)

Liten fotorunda på kvällskvisten







Bilderna är helt orörda. & just det, bästaste Jonna är här. & hon är rödhårig :) <3

me


When will you ever see yourself clearly?

....

I told you I’m not going anywhere.
Don’t be afraid.
As long as it makes you happy,
I’ll be here.


-------------------------------------------------------------------------------




1 till...




Today is the first and last day of forever

me



























When you leave it's like you take a part of me with you


Dagens Outfit!

OMG OMG OMG! jag lägger upp en outfit !!!!!!





Klänning Gina Tricot
Tights H&M
Skor DinSko
Skärp med nitar Mammas gamla från 80talet tror jag


& jag var rätt så söt!
Ser ni förresten hur långt & fint mitt hår är nu?! Dessutom plattat!
& så min lillebror där bak ^_^ Det var han som blev tvingad att ta bilderna! haha :)

Berättar med om dagen imorgon. Imorgon kommer även Jonna hit! :D:D:D:d

Puss


MAMMA!




Förresten så fyller min mamma 41 år idag.
Grattis! Iloveyou<3

E.C <3



Original

12 åring?!

Jag ser nästan ut som det på denna bilden :P




Då är jag lite snyggare på denna..


eller kanske inte...

TT= Twilight Teamet!
















Åh Rob <3

Jag älskar verkligen Twilight Teamet! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Får man vara såhär besatt?

Lördag

Jag önskar att jag hade kunnat festa idag. Bara umgås med några från Höör & festa lite. Det var längesen. Men det händer inget i Höör. Speciellt inte nu när det är tivolirock & grejjer i kstad.
men det gör inte så mycket. För jag ska jobba idag (!) Har fått ett litet helgjobb nere på pizzerian som är under oss. Hjälpa till att svara i telefon & ta betalt typ. Discka lite också I guess. Det är väl inte det roligaste eller mest ogivande jobbet, men jag får iaf lite pengar :) Jag ska börja klockan 5, så har fortfarande en liten stund på mig :P

Var precis uppe hos Mamma. Hon är hos sin "vän" tills på måndag, så jag skulle bara upp & kolla hennes post & kolla till Doris. Usch min lilla bäbis! Imorgon örsvinner även hon ur mitt liv. Eller ja, inte helt visserligen eftersom det är Martin som ska ha henne. Anjus kusins kompis som jag festat med några gånger. Han är totalt galen & helt jävla underbar! jag vet att hon kommer få det bra hos honom :) Imorgon är det även kalas för Anju som blir 20 i veckan! :D:D:D:D:D (jag ska se om jag kan hitta på något kul till henne..) 

Igår kväll var Anju här en stund. Det var mysigt & trevligt. Jag saknar att umgås med henne typ.. varje dag! haha :) Men det går bra såhär med, sålänge vi förstår varandra så som vi gör. Hon är verkligen en av de bästa! Som jag sa till henne, jag älskar henne till djupet av mitt ängsliga hjärta. Det ni! :D När hon stack hem vid 12 tiden så hade pappa somnat i soffan & Kevin satt i sovrummet vid pappas dator. Så vid 1 tiden väckte jag pappa & frågade honom var han skulle sova, soffan tydligen. haha. Men han la sig lite mer bekvämt iaf. Så jag gick in i sovrummet, ändrade lite på designen här i bloggen. Vad tycks om den förresten? För mycket Twilight? :P haha Så vid halv 3 bestämde jag mig för att läsa lite, men innan jag hunnit läsa ett halvt kapitel ville kevin lägga sig & sova. Så jag läste klart kapitlet & släckte lampan. inte sov vi för det! Låg & prata hela natten! haha! Om olika saker. Sen fick jag berätta lite om Twilight. Han har sett filmen, men han ville veta vad som hände i resten av böckerna. Så nu längtar han typ lika mycket efter de anda filmerna som jag! :P (vi kollade även på bilder på alla skådespelare, att jag dreglade över Rob är väl ingen surprise?) Vid halv 5 gick kevin tillbaka i sin säng & det började regna ute. Mycket! haha. Sen somnade han & jag låg kvar en stund vid datorn. Vid halv 6 somnade jag tror jag.

Nu är pappa i danmark & det är bara jag & kevin hemma. Jesper han har ju skaffat flickvän så han är ju aldrig hemma. haha! :)

Jag måste bara berätta en sak till. Jag har i flera flera år haft problem med min vänstra stortånagel. Den har typ varit död liksom. Halva tån har varit lös. Idag fick jag nog & skulle klippa mina tånaglar iaf, så jag passade på att klippa den döda naglen lite mer än vanligt. Men den flagnade helt märkligt så jag klippte ner den till den punkt där den sitter fast i tån. Nu ser det riktigt, riktigt äckligt ut! UEGH!

Hoppas alla har en bra dag iaf.
Vi hörs nog ikväll :)
Puss!


Äcklig tå med gammalt nagellack. Ont gör det också :(

Eclipse


<3
Snart klar med Breaking Dawn med. Sen ska jag bara läsa Midnight Sun. <3<3<3<3<3

Bildbomb!

























Ni kommer att få se fler snart, promise! :D


Stephenie Meyer


Jag älskar dig!<3

Lillebror <3


Några bilder vi tog i onsdags efter att vi varit ue & begravt Arne. Min lillebror är snygg, han blir bra på bild & han har börjat få riktigt bra smak på kläder :D







<3

Sommardag med Prinsen <3












Vi åt sommarmiddag Jag & ALex :) Jordgubbar med kaffegrädde & socker & så lite missbildade pannkakor :)




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

. . .


Hjärtat

Nu är jag hel igen. är hemma hos min baby! & han mår bra :) Det gör jag med. Har lite huvudvärk, men vem har INTE det i detta vädret?

Jag har suttit ute på tomten & läst lite i 2a boken i Twilight sagan. USCH! Nu hatar jag Edward! :( Haha! Nej men det gör jag kanske inte. men jag var tvungen att gå in till alex & säga att han aldrig får lämna mig :P (har inte hunnit läsa så mycket i boken efetsom det hänt så mycket de senaste dagarna, men nu har jag iaf läst 6 kapitel :P)

Jag har hunnit ta lite bilder också. :D Ska ut i stan lite senare & fika, så ska ha med kameran då med.

Puss


Alex hade fått en krya på dig blomma av sin bror som åkte till USA innan Alex hann komma hem.


Igårkväll, var otroligt fint ljus på himmeln!


I love you ♥






Sen köpte vi cola & choklad. Någon annan som älskar detta chokladet?!


Liljor <3

Alla bilder är oredigerade. Kommer upp fler senare :D

:(

          





Det är väldigt, väldigt jobbigt att somna..

...




Ser helt slagen ut. men det har varit en tuff dag på många olika plan...

Godnatt

Jag saknar dig <3

Ny kamera...

Idag har jag äntligen frått min kamera! Men inte är jag speciellt lycklig för det.. Eller jo, klart jag är överlycklig över min kamera! men det har mest översköljts av tårar.. Nu ligger Arne begravd i skogen där han trivdes som bäst. Jag har inte varit med om något så smärtfullt som idag. Lilla lilla arne.. Det var så jävla hemskt & jag tänker inte gå in närme på det för då börjar snart tårarna igen. Jag grät oavbrutet i nästan 2 timmar.. Sen gick jag & kevin & köpte varsin påse lösgodis & en cola som vi hade medans vi tittade på Twilight! <3

& Alex då.. ja du, han ligger kvar på sjukhuset. Han skulle stanna inatt igen & jag vet inte när han kommer hem. Förhoppningsvis imorgon, så att jag får åka hem till honom & pyssla om honom så mycket jag bara kan! I miss him...

Kommer upp lite bilder här från kameran.. Mest på Arne dock. Saknar dig gubben! :( <3

Förresten så firar jag & Alex 26 månader idag <3


Såhär ser jag ut mestadels av dagarna. Fräknig, svettig & Sommar"fräsh" HAHA!


<3


Några av de första bilderna med nya kameran & de sista bilderna på Arne.. Lite jobbigt är det att se dem..


Kevin köpte solbrillor idag när vi var i Burlöv. Snyggt säger jag!



Så, alla bilder totalt oredigerade. & för er som undrar så har jag en Nikon d60 med ett 18-55 mm VR objektiv. Till det ett 4 gb minneskort.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Alexander Michaloff♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



nej, jag kan inte somna..

Dagen....

Det allra första jag vill säga är : MIN ÄLSKLING PÄLSKLING UNDERBRA ALEX LIGGER PÅ AKUTEN! :'( Fick reda på det runt 11 av hans syster. Han blev tydligen påkörd av en eumoppe, men han mår bra efter omstädigheterna. Han har fått hjärnskakning & lite skubbsår. men usch vad jag fick panik när Jeanette sa att han låg på akuten! Legat där sen klockan 7.. Men jag ska hem till honom imorrnkväll efter att vi avlivat arne. Jag måste få träffa min baby!

Iaf så idag har varit sjuuuuuuuuuukt jobbigt. Först börjar det med att det är så jävla kvavt & fuktigt i luften så man vet ju fan inte var man ska bli av. Så jag gick hem till mamma & hjälpte till där en stund sen stack jag igen för att följa med pappa till eslöv. Där fick jag sitta i baksätet när han körde, det var lugnt. Han kör väldigt säkert iaf :) Sen bar det av till Burlöv för att handla min kamera! När vi kommer dit så visar det sig att den inte finns i lager, men EN kamera skulle komma in imorgon. Så efter massa jux om rabatterat pris, (eftersom min pappas kusin jobbar där så får vi lite rabatt, också som en studentpresent från honom & hans familj) paketerbjudande & försäkrings strul så fixade det sig. Imorgon ska jag åka in & hämta den :)

Så åkte vi hem. Eller ja, först handlade jag anda boken ur Twilight sagan. :D & så fick vi sitta & vänta på tåget en halvtimma >.< Men så åker vi hem, både jag & pappa somnade på tåget :P haha! När vi är i stehag så börjar det regna lite smått. Ju närmre vi kommer Höör ju mer regnar det. & DIN JÄVEL VAD DET REGNADE! När vi skulle av tåget så sprang vi 2 meter för att stå under tak, vi sprang i regnet 1 sekund, & var dyngsura! Sen bestämde vi oss för att gå hem i regnet. Vi har en bro som går vid järnvägen som man måste gå under för att komma in i byn. Hela skiten fylld med vatten! Så vi sprang i vatten upp till knäna. Kommer hem dyngsura & bytar om. Sen ser pappa att det står vatten vid vår källare så vi kilade ner där för att kolla. Hela källaren fylld med en halvmeter vatten... bara till att börja tömma. Sen springer jag upp, märker att fläkten över vår spis står & droppar, som FAN! & så märker jag att det droppar från taket i sovrummet. SÅ jag fick snällt sätta upp kastruller & saker så att det inte droppade fritt. Efter ett tag går jag upp igen, halva köksgolvet fyllt med 2 cm vatten! SERIÖST! Klockan 9 orkade jag inte med mer & gick & köpte kebabrulle till mig & pappa. Klockan 11 kom pappa hem helt slut! Då hade han jobbat över i 4 timmar pga regnet.

Jag är så jävla trött & är fortfarande blöt i håret (nej, har inte duschat, inga rena handdukar eftersom de används till golvet..) Jag tror jag ska gå & lägga mig strax. Blir en lååååååååång dag imorgon. Först ska jag ta tåget redan vid 1 med kevin. Ska åka in till burlöv. Mest för att hämta min kamera, men han ville handla lite kläder med, perfekt! :D Sen kommer vi hem & då bär det direkt av till veterinären med Arne... Bara det kommer ju ta på krafterna. USCH! Efter det kommer jag packa mitt pick & pack & åka direkt till malmö! Måste få träffa min baby!

Åh, jag vill bara GRÅTA! Så jävla sjukt helvetes mycket! Ingen bra dag alls detta! :(


Väldigt snabb bild.. Inte ens helt färglagd. men äh, varsågoda

RSS 2.0