Breaking Dawn spoiler!!!!!

HAHAHAH! Jag & Jonna såg denna i förrgår typ, jag hittade den nu igen på Peter Facinelli's (Carlisle) twitter!
Denna videon är helt underbar ^______*

Video Game - E3 2010 - Comedy

New Moon

Den var så jävla grym! Ja, jag såg den för en vecka sen, men jag har inte orkat uppdatera. New Moon var enligt mig mycket bättre än Twilight. Hela filmen var så mycket mer hämtad ur boken. Jag älskar hur de hade fått in Bellas känslor i att hon skriver till Aleice, det var jag väldigt orolig över. JAG ÄLSKAR DEN! Har väldigt svårt att sluta tänka på den faktiskt ^_^

Det är allt jag tänker skriva just nu. Blir nog mer till helgen.
puss


Tankar

Detta inlägget är låst. Klicka här för att läsa det
Om ni inte har lösenordet så fråga om det i en kommentar eller ett mejl.

Jesper Lindhe















BONUSBILD!
Min lillebror gillade denna i svartvitt så jag lägger upp den också :)



Jesper är väldigt fotoskygg egentligen, så det krävdes en del övertalning till detta. Men det gick ju bra! :)

Jag tycker inte om att sova längre...

Jag har jättesvårt att sova. Först tar det lång tid innan jag somnar, ja typ 100 år. Sen när jag väl somnat så drömmer jag. Mardrömmar. Jobbiga dåliga sånna. För andra hade det bara varit en mardröm i mängden. Men för mig är det så verkligt, så... förstörande. Jag vaknar 3-4 gånger & varje gång jag somnar om är det samma sak. Samma jävla mardröm. Samma visa. Det har visserligen baravarit så i 2 nätter nu, men ändå..

Jag hatar att sova just nu.

Mycket att dela med mig av

Som vanligt när jag inte uppdaterat på ett tag så har det hänt mycket. haha! Eller ja, det som har hänt är väl att jag varit nästan konstant full! Sen i tosdags! Jävla Pålle ;D

I torsdags var jag, pålle, vicky & leffe ute & tog en fika. Jonna var med en stund också! Sen var Leffe tvungen att gå & jobba vid 2 tiden, så jag, vicky & pålle drog till tilt & spelade lite biljard. Jag & Vicky vann ;D haha! Sen satte vi oss på ölcafét & tog 2 öl tsm. Vicky stack hem vid 8 & jag & pålle satt kvar till 1... haha!






Sen i fredags & Lördags var det fest hemma hos Micki innan vi drog ut till Petri. Båda kvällarna. Petri är puben som just nu heter Barcelona, ligger vid centralen. men i våra hjärtan heter den Petri <3 haha! Istället för att berätta får ni se bilder.







Såja :) Älskar den sista bilden så grovt mycket! lilla Pålle, hihi ^_____* <3


Nu till en allvarligare sak. Fick veta idag av en nära vän att ett par killar jag kännt sen några år tillbaka varit inblandad i en våldtäkt. & "offret" var en gammal väns syster. Så jävla äckligt! Jag hoppas verkligen att de får ett värdigt straff för detta! Förmodligen får de inte det, men man kan väl hoppas iaf?! Jävla SVIN!


Imorgon kommer det upp bilder på min lillebror, Jesper denna gången. Vi var ute idag & tog lite bilder. Hade gärna lagt upp dem nu, men datorn segar som satan! :(

Hoppas allt är bra med er där ute!
Puss

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!!!!!!!!!!! 3 dagar kvar!






New moon regerar!

Dem finns överallt i hela malmö nu! När jag såg den första igår blev jag helt svettig och hjärtat slog dubbla slag! Nu är det inte långt kvar! Åh, just det, jag har världens största och jobbigaste munsår.

Pariserhjul





© Stephanie Lindhe

Mycket att berätta

Ja, det finns en hel del jag måste berätta för er. Tex om förra helgen & varför jag varit så himla sugig på att uppdatera här i bloggen. Vi börjar med helgen

I fredags kom äslklingsPålle upp till höör för att känna på höörs festliv! Vi stack upp till Fredde som skulle ha en liten fest. Det var väldigt väldigt kul & halvt urflippat. När vi skulle gå hem vid 4 tiden fick vi med oss en nästan full bag in box! :D Vitt vin, najs! Sen låg vi uppe & snackade hela natten, somnade runt 8 på morgonen. Som vanligt när jag somnar vid den tiden efter att ha festat så vaknade jag runt 11, så jag sov 3 timmar.

Sen ringde jag alex & det hände massor av negativa saker som jag inte tänker ta upp här.

Iaf så åkt ejag & pålle in till malmö, jag hem till jonna & pålle hem till sig., Sen möttes vi hemma hos Micki, jag kom dit före pålle så det var bara jag, micki & Anna. Så vi tog lite myspys bilder. Sen kom pålle & vi satt & skrattade & hade trevligt. (iaf de stunderna när jag inte grät...) Sen beslöt jag & pålle oss för att åka in till stan. Petri pub, som vanligt! Efter ett tag mötte vi upp Holmis & leffe. jag sov hemma hos Pålle den natten, tror vi var hemma vid 6. HAHA!

Söndag, då var det match. Jag träffade alex & 10 min innan matchen var slut så snackade jag igenom allt "negativt" med alex. Jag sov hos Jonna, vi var helt cp flummiga den natten! HAHA! Jag älskar Jonna! <3

På måndagen träffade jag Alex. Vi gick runt i regnet inne i stan hela dagen. Först bjöd han på fika, sen lite lunch, sushi! Vi gick & gick & gick. Till sist frös JAG så mycket att han drog med mig till biblioteket för att sitta i en skön soffa & mysa en stund. Sen följde jag med honom hem. Det var en av de mysigaste dagarna på väldigt länge!

Sen har jag kommit fram till att jag är lycklig. jag är så jävla lycklig. jag känner det i hela kroppen, lycka! jag är inte bara glad, int ebara levande utan jag är lycklig. Jag har undrat hur man vet att man är lycklig i över 5 år nu. Nu vet jag. & jag mår så jävla bra!

Jag är dock lite rädd för den 1a december. :/

Nu sitter jag bara & väntar på att Alex ska komma hem från gymmet. DÅ ska vi tydligen ut i stan. Jag är färdigduschad & allt, frågan är bara NÄR han kommer hem. haha. Jag saknar honom :(

Hoppas allt är bra med er!

& JUST DET! För er som inte fattade föregående inlägg så, JAG HAR BILJETETR TILL NEW MOON PREMIÄREN!!!!!!!
haha :)

Puss


Bilden är tagen i måndags, efter vi hade varit på biblan :)
Jag älskar Alexander Michaloff <3

YES!






Haha vilken hemsk bild :P

jag är helt överlycklig! Jag har biljetter till premiären! ÄNTLIGEN! :D Där är 3 biljetter, 1 till mig, en till min lillebror & en till min vän Theo :)

RSS 2.0