Come what may..

Okej, jag ska försöka förklara lite för er. Många undrar förmodligen vem Flo är, varför han kom hit & varför jag saknar honom så fruktansvärt mycket. (okej, kanske ingen undrar, men jag vill skriva av mig)

Jag har pratat med Flo över msn i några månader, vi kände en connection, han kom hit i 8 dagar & ja.. Jag är upp över öronen förälskad. Dumt, ja. Med tanke på att han bor i Tyskland, 1016 km från mig. Men om vi verkligen vill så kommer vi klara detta. Jag litar på honom, och det kan kanske bita mig i röven senare, men tills han visat motsatsen så kommer jag lita på honom.



De 8 dagarna han var här var helt fantastiska. Denna sommaren kan inte bli mycket bättre nu. Först Paris med min bästa vän sen 8 dagar med min prins.

Vi fikade med Jonna & Robert, vi åt pizza uppe hos Robert, vi tittade på film, vi var nere vid havet, vi såg solnedgången, vi badade (!) i havet! (jag har inte badat i havet på flera år, förutom i Bulgarien då..) Vi var på match, vi var i stan med mamma, vi låg & mös, vi pussades, vi tog promenader, vi kramades, vi var hos Micki & festade, vi åt på Burger King, vi pratade engelska & vi hånade Justin Bieber.

Jag saknar honom. Jag saknar honom väldigt väldigt mycket. & fast jag sov i samma säng som Jonna inatt, så kändes det väldigt tomt utan honom där brevid mig. Som tur är så luktade min kudde som honom, så jag fick LITE Flo iaf =)

Igår efter vi hade lämnat av Flo på flygplatsen så körde vi till Bottleshop, så jag handlade ett flak öl, sen handlade jag & Jonna två flaskor voda & tre flaskor vin att dela på. Så jag kommer må bra i helgen =) När vi kom hem låg jag på sängen, luktade på kudden & bölade en stund, sen stack jag & Jonna in till stan. Åt på subway, drack kaffe på waynes & såg Eclipse på bio. I love her. <3



Idag ska vi till Helsingborg (jag tänker bara på Afonsos uttal i det här klippet när jag säger/skriver Helsingborg.. haha!) Vi ska se ERIC SAADE! wohoooo! Nej, det är inte fjortisvarning på oss. haha! Hoppas det inte regnar för mycket bara!

Bai.

I miss you

Flo har åkt nu. Jag har haft 8 helt underbara, fantastiska och kärleksfulla dagar.
Jag saknar honom redan. så mycket..♥


I love you, and i miss you ♥ 


i ♥ u




A thousand miles between us now
It causes me to wonder how
Our love tonight remains so strong
It makes our risk right all along

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer

Lång dag med mycket känslor

Jag har varit uppe en timme nu. Mycket ovanligt att jag går upp innan 10, ännu mer ovanligt att jag går upp innan 9. Men jag var uppe & åt frukost med Jonnas föräldrar. Kände att det kan vara smart att gå upp tidigt, så att man har lång tid på sig.

Sånna här dagar har jag en tendens att bli lite för stressad. Jag ska hämta upp Flo på Kastrup lite över 4, vilket är om typ 7 timmar. Jag är inte stressad än, men om någon timme lär jag bli. Jag har ont i magen & är skitnervös!

Men jag är glad, riktigt glad! Jag ska äntligen få träffa honom & det ska bli så jäkla kul!

Har egentligen inte så hemskt mycket att göra under dagen. Fixa lite av det sista på rummet, duscha, fixa till mig lite & sen hämtar Jonnas mamma upp mig & Jonna för att köra över bron. Riktigt snällt av henne att köra! Så slipper man lägga 200 spänn på en fjuttig tågresa. & det är tur att Jonna ska följa med, för jag vill inte veta hur hispig jag kommer vara när vi kör dit. :|

Jag är nervös, men förväntansfull. Det är spännande, roligt & pirrigt.

Idag är en bra dag, denna dagen har jag sett fram emot!

(blir nog inte så himla mycket bloggande denna veckan, bara så ni vet det. Men när jag är tillbaka kommer det fler bilder från Paris, det lovar jag er =D)

Joshua Radin

Har jag sagt att Joshua Radin är min nuvarande favoritartist? Om inte, så vet ni det nu. Helt fantastisk. ♥

The rest of my life can't compare to this night
and only the heartaches have given me sight,
they bring me to you, they bring me to you.

Random pics från Paris.











*de översta bilderna är tagna av Jonna.

Resten av bilderna får ni se när jag kommer hem. Jag åker hem idag. Kanske tur det. Det regnar & åskar. Jag är trött & blöt. Jag vill hem till min säng. Eller, vår säng. Jag har haft en underbar vecka i Paris, men det ska bli skönt att komma hem =)

Hur är det med er?
PUSS!

Löve







Idag, i gräset vid Eiffeltornet. Vi har kul här nere. Jag tror vi ska rymma hit =D ♥

Paris

Just nu sitter jag i Paris. Frankrikes huvudstad. Staden av romantik. Min favoritstad. Jag älskar det. Just nu har vi 31 grader, kvavt & klibbigt är det. But i love it anyways. Idag har vi varit uppe på Montmartre & vandrat. Varit inne i den otroligt vackra kyrkan Sacre Coeur, & nu ikväll satt vi på gräsmattan nedanför Eiffel tornet & drack vin, åt baguette med brie ost & bara njöt av solnedgången & livet. Vi har en underbar semester so far!

Imorgon väntas SLAPP dag nere vid Eiffel tornet, bara ligga & glassa lite i solen.

Hoppas ni har det bra där hemma! För jag har det FANTASTISKT! :D

Puss



Resfeber?









Neeeeeheeeeedååå. Kanske lite. Okej, myket! Min mage gör uppror mot mig och jag är skitnervös över att något ska gå fel. Typ vid incheckning, att planet ska vara försenat bigtime, att planet är sönder, att vi inte hittar till rätt gate blah blah blah. haha. Jag är inte rädd för att flyga, jag tänker aldrig på att "vi kanske störtar". Onödigt skit. Visst, jag blir lite skraj när planet lyfter. Och landar. Och om man får turbolens. Men annars, nej, jag gillar att flyga annars =)

Jonnas föräldrar kör oss över till Kastrup, det är snällt =) Lite av min stressade känsla försvann när jag fick reda på det. Innan vi åker imorgon ska vi först in i stan och växla svenska kronor till euro, handla småsaker och sen vet jag inte. haha! Vi åker lite innan 5 på eftermiddagen iaf. Planet lyfter 19.05 och det kommer ta 2 timmar att flyga ner. Jag lär somna på planet, hihi.

Jag kommer ha väldigt lite tillgång till internet, men när jag har det så lovar jag ett snabbt litet inlägg så att ni vet att jag lever! =)

Jag vet inte om jag kommer uppdatera mer innan vi åker, men, hoppas ni får en fin vecka hemma i Sverige, för jag drar till La France! FNISS!!

(btw, bilderna. Så ser det ut när två trötta & nervösa prickar ska packa resväskor.)
(btw 2, ja, vi är skitcoola som har mycket money! Gangsta shit mannen!!)

Au revoir mes amis!

Måndag, ryggont och nervositet!

Ja, idag är det måndag, vilket betyder att vi åker om 2 dagar. WOW! Om 2 dagar kommer vi vara på planet, det lyfter 5 över 7 så det är väl ganska så exakt då.

Jag har haft fruktansvärt ont i min rygg i några dagar nu. Det går över en stund mot kvällen, men kommer tillbaka innan jag ska sova igen. Jag pallar inte, inte nu. Jag har gärna ont i ryggen annars, men inte nu, inte inför Paris. & helst inte i Paris..

Jag är fruktansvärt nervös. Inte inför flygningen, inte inför resan. Utan bara nervös. Blah. haha! Det blir säkert bra ^__^

Var nere vid brofästet igår kväll med en vän och hans vänner ^__^ Det var mysigt, tog några bilder. Alla bilder är tagna av mig, och är totalt oredigerade! Åkte med dem in till stan sen, snackade en stund med dem innan dom körde mig hem igen ^__^

Hoppas alla har det bra i värmen. Nu ska jag fortsätta göra iordning på rummet innan jag börjar packa lite resväska :D
Puss








1 juli

Idag är det den 1 Juli, vilken innebär att vi går in i månaden med stort M. Om 6 dagar åker jag och Jonna, och om 19 dagar kommer Flo hit =)

Vi såg ju Eclipse igår. Sjukt bra! Den är bättre än de andra två. Enligt mig då. Den bästa av de tre, måste jag nog villigt erkänna!

Idag ska jag och Jonna fixa till rummet lite. Vi har sagt i flera veckor att vi ska städa/möblera om/fixa över saker från det andra rummet. Så nu är det dagt att ta tag i det! Vi ska vara klara innan Paris! Så är det bara!

6 dagar, wow! jag är så sjukt taggad! :D

Puss

RSS 2.0