Robert Pattinson

Jag måste säga att jag först var lite motståndare till Twilight, eftersom det är en sådan hysteri över den filmen. Men jag ville se den. Dock tyckte jag att han som spelar Edward, Robert Pattinson var skitful. Riktigt läskigt ful. Så såg jag filmen ör ett tag sen med Jonna. Efter filmen har jag blivit TOTALT förälskad i honom. Så nu får ni några av de snyggaste bilderna på honom! (Alex, du är fortarande snyggast!)
puss :)

Idag

Idag är en bra dag. Tror jag. Jag känner mig snygg. Har uppsatt hår, slappa kläder & relativt lätt sminkad. Jag känner mig snygg. Jag är kissnödig & hungrig. Min bh skaver. Stifler lyssnar på Robbie williams. Vi ska spela en rättegång på fredag, så vi förbereder målet.

Det är najs.

Jag lever fortfarande :)

Dock har jag svårt att höra av mig då min mobil bara tycker om inkommande samtal & inte utgående.. Samma med sms. Jag & pappa håller på att skaffa telefon nu så vi ska skaffa internet såfort vi fått det. Då kommer bloggandet igång igen :)

Inget speciellt har hänt sedan sist. Jag ska tydligen sjunga på Ellas dop som är nu på lördag, sjukt kul att de frågade mig om det :) Får se om det går bara, varit förkyld i två veckor så.. haha men jag tror jag ställer upp :)
På fredag är det utgång som gäller!
& så har jag ju fyllt 20! :)

Hoppas att alla har det bra! Puss!

JAG LEVER!

Jag lovar, jag lever! Jag & pappa har flyttat. Det är najs. Jag har sytt upp gardiner ;) Idag fick jag min födelsepreent av Jonna. En superfin tavla som hon målat till mig :) Bild kommer, så småningom.

Vi har inget internet för tillfället, så det blir LITE uppdaterat. Sorry for that.

Hoppas att alla har det bra!

Btw, jag fyller 20 på söndag :D

Ha det fint. pöss

RSS 2.0