Fredag morgon

Ja, jag är vaken. Men helvete vilken skitmorgon. Spillt kaffe, spillt cola & tappat väskan i den spillda colan. Sen har jag tydligen ingen förmiddagslektion, så det blir till att åka ner till lunch istället & ha samhäll med johan (det är kul!)

Ikväll sticker jag hem till Alex. Vi ska väl mysa tror jag. Ska nog få med honom ut så jag kan fotografera över en bro ner på en motorväg när det är mörkt. Får se hur det blir. Ja, jag kommer ju ha d90:n i helgen, så några bilder kommer ni kanske få se. Ska ju fota Ella imorgon med! :D

Förresten! Jag har en efterlysning! Ni vet sån liten "päls" som barn brukar ha, finns det någon som har en sådan som jag kan låna imorgon? Vill ha det till fotograferingen.

Jag har huvudvärk >.<

Din åsikt
Postat av: Stella

Jag har en sån päls, två stycken till och med.

typ sånna här: http://www.uppslaget.se/annonser/images/tmpphpVYjUQv.jpg

2009-01-16 @ 09:52:16
URL: http://fastfrusen.blogg.se/
Postat av: Sara

jag tror att Engla & Emilo har en sån, men jag vet inte om dem lånar ut den :/

2009-01-16 @ 10:15:20
URL: http://saraellstrom.blogg.se/
Postat av: Marica

När ska du göra illustrationen utav mig? Känns som evigheter sidan jag mailade dig. Vill bara kolla så att du har fått mailet så det inte blev något fel.

2009-01-16 @ 20:26:03
URL: http://ventesimo.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag vet någon som har en..men jag ju inte i sverige nu:P

2009-01-16 @ 23:02:33
Postat av: Stella.

Haha, jag tänkte att det var torsdag i skolan, så att jag kunde ta med dem på fredag åt dig. Men ja, jag var lite förvirrad! :P

2009-01-17 @ 13:17:03
URL: http://fastfrusen.blogg.se/

Jag kommer inte att godkänna kommentarer som är anonyma, kränkande mot mig eller folk i min omgivning & kommer inte godkänna reklam kommentarer. Så hade ni tänkt göra det kan ni strunta i det för det tas bort direkt. Tänk också på att du aldrig är riktigt anonym på internet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (Enbart jag som ser den :*)


Har du en blogg jag kan besöka?:


Säg vad du tycker :D

Trackback