Oh gud!

Fy vad kul! Jag har fått förfrågningar om både illustrationer & designer! Jag är jätteglad, men känner mig nästan stressad. Har fortfarande inte gjort klart de illustrationerna som jag fick förfrågan på för en vecka sedan, men ni vet ju varför & jag hoppas det är okej. Ni som vet att ni frågade för ungefär en vecka sedan kommer att få dem redan innan helgens slut. Sedan kommer jag att börja med designerna fört, för de tar inte lika lång tid som illustrationerna, så ni som vet med er att ni vill ha en illustration, ni har fått ett mejl om att det kommer ta upp till en vecka. Hoppas det är okej! Jag tycker det är skitkul att så många vill ha en illustration eller design av MIG :D

Din åsikt
Postat av: Verran

svar:Så lite så ;) Var jättegulligt =) Vilken fin blogg du har förresten.

2008-12-20 @ 17:17:32
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Verran

SVAR:Ok,vad kul..Den var jättefin..Funderar på att höra av mig till dig när jag bestämt mer hur jag vill ha min design..Usch har ingen ide´ alls haha..

2008-12-20 @ 17:29:14
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Verran

svar:Ok tack vad snällt :) <3 Hihi,ja och du verkar ju duktig tycker jag =))

2008-12-20 @ 17:37:40
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Verran

svar:Så lite så ;) Önskar jag oxå kunde,men fattar typ nada haha

2008-12-20 @ 17:42:07
URL: http://verraan85.blogg.se/

Jag kommer inte att godkänna kommentarer som är anonyma, kränkande mot mig eller folk i min omgivning & kommer inte godkänna reklam kommentarer. Så hade ni tänkt göra det kan ni strunta i det för det tas bort direkt. Tänk också på att du aldrig är riktigt anonym på internet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (Enbart jag som ser den :*)


Har du en blogg jag kan besöka?:


Säg vad du tycker :D

Trackback