En fin dag

ja, inte om man ser till vädret kanske.

Idag ska jag hem till äslkade Jonna & äta lite gott, kanske dricka lite gott & bara ha det allmänt mys! Vi blir bara några stycken som ska fira Jonnas födelsedag (som förvisso var för en månad sen, men det har varit massa strul..). Jag är väldigt glad över att jag kan få något att göra ikväll, annars hade jag fått spader, ungefär.

Jag sov till halv 4 idag. Inget skämt, jag vaknade 15.30. Eller ja, Alex väckte mig då. Sen somnade jag väl inte förrän tidigast 5 imorse. Vaknat lite halvt hela morgonen & drömt 15 olika mardrömmar. Ingen bra sömn med andra ord. Därför behöver jag träffen hemma hos Jonna, it's gonna me awesome!

Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva. Jag har planerat i flera dagar att skriva världens längsta inlägg med massa åsikter om olika saker. Men, det får dröja. Min blogg är ju faktiskt inte till för att dra upp mina åsikter i olika situationer, utan den är till för att jag ska få skriva av mig.

Nu börjar jag babbla...

Puss!

Din åsikt
Postat av: Danne [www.danieldahl.se]

Jag bor på Södertorp, ja, nära Mobilia ;D Nä, har inte tålamod till att sätta upp "studio" idag haha. Vi har varit tsm i 13 månader :) Ah, trevligt!

2009-10-03 @ 16:48:23
URL: http://www.danieldahl.se
Postat av: Jonna

Jag är jätteglad över att du kunde komma! Tack så mycket hjärtat <3

2009-10-04 @ 11:03:34
URL: http://starstrukk.devote.se
Postat av: pelle

HALV FYRA!? Jösses, jag skulle må skit i hela kroppen om jag gjorde det ;P

2009-10-04 @ 12:07:03
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Danne [www.danieldahl.se]

Sv; Ah, ett bra tag ni har varit tillsammans då ju :) Hon är ett år yngre än mig, 18. Vi träffades på midsommar för två år sen, genom hennes kusin som råkar vara en vän till mig haha.

2009-10-04 @ 20:08:39
URL: http://www.danieldahl.se
Postat av: Danne [www.danieldahl.se]

Sv; Hon bor inte särskilt långt härifrån. Bjärred. Vi träffas ganska ofta höhö ;P

2009-10-04 @ 21:53:43
URL: http://www.danieldahl.se

Jag kommer inte att godkänna kommentarer som är anonyma, kränkande mot mig eller folk i min omgivning & kommer inte godkänna reklam kommentarer. Så hade ni tänkt göra det kan ni strunta i det för det tas bort direkt. Tänk också på att du aldrig är riktigt anonym på internet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (Enbart jag som ser den :*)


Har du en blogg jag kan besöka?:


Säg vad du tycker :D

Trackback